Moravskotřebovský Cyklomaraton 14.7.2007

34 nepřečtených
  • lizar

    Zdarec bikeři, tak kdo jede. Sice mám kolo v servisu ale pevně věřím, že si pro něho dneska ještě pojedu ale co startovné nemám zaplacené tak maximálně až na místě zítra ráno a rád bych jel i když se nedaleko jede Trek bikemaraton Přes tři vrchy Vysočiny – což je pro většinu asi zajímavější akce i když já jsem spíše příznivcem menších a domácích akcí. Tak kdo jede ať písne a můžeme se setkat. Čao a kolu zdar Fili

    0 0
    • pop  

      loni jsem jel a supr…počasí i trať pohodová…hodně málo lidí a tak zlevnili starovný na 150Kč v den závodu, což bylo zadarmo…jelikož bylo v cíli kuře a kofola a po trati dost občerstvení… Už jsem myslel,že to zrušili…takže jsem to nezaregostroval a už něco mám :(. Máš odkaz?

      0 0
    • m.k.2  

      Chystám se na dlouhou, můžete sem hodit někdo info o trati, jestli to není moc silniční. Díky.

      0 0
      • lizar  

        už jsem se informoval kolik procent se jede po asfaltu – taky ho nesnáším a psali mi že tak max 20% prostě normální marathon . Hlavní je že to není pro mě daleko a dobrá cena při placení v sobotu a snad i dobrá nálada a trat a pohodový bikeři :)

        0 0
        • lizar  

          tady to je www.bredy.cz/maraton/ – nevím jak se to zadává pro kliknutí tak aspon takhle :)

          0 0
        • m.k.2  

          jo díky, pro mě to bude po dvou týdnech bez kola dost " na pohodu"

          0 0
          • lizar  

            já na něm nebyl taky týden ale já jezdím pro atmosvéfu a na pohodu. Chrtění nechávám ostatním :)

            0 0
    • lizar  

      hm tak dokonce 30% asfalt no tak to ještě jde s tím že to má nákých cca 1500 m převíšení to jde

      0 0
    • petryk  

      jedu, jenom ještě nevím, jestli dlouhou nebo krátkou:)

      0 0
      • lizar  

        hm to jsme dva ale dkyž vím že ta krátká má těch cca 700 m tak se mi to zase zdá málo a těch cca 1500 je akorát tak asi no uvydíme

        0 0
        • petryk  

          rozhodnuto, dlouhou:) i kdyz uvidime, jak budu vypadat po dnesni veceni akci…

          0 0
    • elbi  

      Loni jsem jel krátkou, letos jsem chtěl dlouhou neb to mám přes kopec domů, ale v zítra odjíždím na rodinnou dovolenou, škoda. Trať je pěkná, 50-tka je na pohodu ta se dá i na ukrajině. Startovné bývá nízké a to ještě loni místní bikeři neunesli těch 150,– a Bredy jim 50 kaček u prezentace vracel, zdálo se jim to příliš. To mě pobavilo …

      0 0
    • Santus  

      asi kratkou, jeste nevim.

      0 0
    • Jirka1986  

      Cau nejedete nekdo na závod ze Zlinska?

      0 0
    • lizar  

      S tou cenou je vydět jak kdo jezdí marathony a že asi moc nebyli na náké větší akci typu Úpice, Rampušák a tak :)

      0 0
    • klingon  

      Tenhle zavod jedu poprvy (zacal sem jezdit maratony az letos :-) a docela se tesim, pocasi vyjde suprove:-) Sem prihlasenej na 50km.

      0 0
    • Blade  

      Takže dojmy: Velice špatně značená trať!!! Na několika křižovatkách značení chybělo úplně, v jednom případě nás správně navedl okolojedoucí žiletkář, ve druhým sme správně tipli, že máme jet vlevo, ale cca 2km před cílem křižovatka, nikde ani značka (údajně tam byly značky 4, ale někdo je sundal a zůstala jediná někde dole mezi kopřivama), tak sme jeli rovně. Dojeli sme do nějaké dědiny, chvíli sme jí probloudili a nakonec se asi po 4km po silnici dostali do Třebové a do místa cíle v protisměru. Co mě vrcholně pobavilo bylo, když ředitel závodu povídal, že má bohatý zkušenosti s pořádáním velkých akcí, že už pořádal i nějakou republikovou akci. To mi vážně cukaly koutky. Načež přišel jeden z organizátorů a začal si řediteli stěžovat, že na některé z křižovatek vůbec nebyli žádní pořadatelé, že se na to vyprdli a šli pryč. Sumasumárum cca 22. místo s tím, co sem si zajel, jinak sem moh bejt do desítky. Jeden z našich juniorů přišel o třetí místo, v elitní kategorii sme přišli o 2. místo(ztratila se skupinka jedoucí o druhé, třetí a čtvrté místo) a na 80ti km trati si jeden náš zajel taky cca 3,5km, takže skončil těsně pod bednou.. Jinak trať rychlá, vítěz měl průměr 29,2Km/h, bylo plno vody, takže některý pasáže byly příjemně okořeněný.. Tož asi tak.

      0 0
      • petryk  

        Nás jelo dohromady pět, já jediný dlouhou, nejrychlejší od nás na krátké taky zabloudil, najel o 5 kiláku víc, skončil v nějaké dědině a přijel z druhé strany, jinak by byl čas okolo 1:55. Dlouhá trasa byla krásná, ale podle mě vhodná spíš na pohodový freeride než na závod. Když člověk jeden po krk v trávě a absolutně si nevidí pod kolo, tak je to sice zajímavý, ale ve větší rychlosti celkem o hubu.Určitě si to zajedu projet nezávodně, hlavně kvůli těm kvantům hříbků po trati. Jinak jsem tradičně zemřel z horko, asi 60 km jel s výrazným sebezapřením, ale cíl jsem viděl. Celkově dělené 26. místo na dlouhé, čas hroznej, ale vzhledem k tomu, jak mi bylo blbě a jak mi to nejelo, to není celkově zase tak špatný:) Jinak za startovné 100 korun českých 3 (vlastně 4) občerstvovačky s příjemnýma lidma, značení na dlouhé celkem v klidu (jedna zajížďka asi 200 m), moc hezky namotaná trať, která s tím blátem nebyla vůbec jednoduchá, v cíli klobása nebo kuře, teplá sprcha bez fronty, mytí kol, travička na rozvalení. Podle mě velmi slušná akce za směšné peníze.

        0 0
      • klingon  

        Jo, znaceni trate bylo opravdu spatny. Tu krizovatku pred cilem sem vzal rovne a jenom diky dvoum borcum, ktery sem chvili pred tim predjizdel a ktery na me zavolali, sem nebloudil. V poradi sou na 27 a 29 miste (mezi nima ja :-), a budiz jim za to diky! Bohuzel sem mel pri sjezdu z Dvorsky defekt a pri vymeme duse se opravdu „darilo“: kdyz uz tam byla nova, a skoro nafoukano, tak mi vyskocil plast z patky rafku :-) Tak sem jel zbytek zavodu jako rychlejsi pohodovou vyjizdku. Jinak by to bylo docela slusny umisteni, protoze v ty dobe sem mel na Pepu Voleskyho (dojel nakonec 7.) caa 1 minutu naskok. Az na to znaceni trati to byl pekny zavod, sprchy, myti kol, obcerstveni v cili za kilo startovnyho opravdu nemelo chybu!

        0 0
    • lizar  

      I já se musím přidat k těm, kteří hodnotí marathon více kladně :). Až na to již zminoané značení to jde a marathon to byl velmi zajímavý. Myslím si, že nechybělo nic. Zpevněné cesty, asfalt, stromy :), velké kaluže – v mém případě ve 2 vyzkoušené jejich hloubka a můj ponor ale jinak to nešlo nestihl jsem je dříve zaregistrovatanové kolo Rocky se osvětčil na výbornou. Sice to pucování hodinové už nebylo tak záživné ale to k tomu taky patří. Jinak jezdím marathony na pohodu takže čas 4. 26 min a 33 místo takže spokojenost :). Příští rok třeba zas :)

      0 0
      • petryk  

        jo, to je to kolo, který jsem chválil u umývání kol:) máme stejný košíky, jinak RM fakt moc povedený

        0 0
        • lizar  

          Jo zdarec díky to jsi byl ty. Víš já jezdím tak na pohodu a když jsem ho vyděl takjsem se do něho zamiloval. Já nepotřebuju Shimano XTR to třeba časem ale tohle kolo bylo můj sen :). Jak si říkal o těch pláštích jak moc jsou dobré? Moc je neznám. Vždy jsem na obyčejnějších. Prokázali se jako bobré dobrý odpor i na asfaltu a v tom terénu v lesíku taky drželi ale kalužím jsem se nevyhnul :) a brzdy aky dobré sice pískali ale po rychlém dávkování zase začli dobře šlapat. Jinak nezadedeš na ten srázek bike fora v říjnu do Jedovnic?

          0 0
          • brantec  

            V Jedovnicich je nejakej sraz? To mam za humnama:) Jakto ze o tom nevim..?

            0 0
          • petryk  

            uvidime, nevím, jestli nebude nejaka jina akce…

            0 0
    • Santus  

      Jsem rad ze jsem jel nakonec dlouhou. Nezacinalo to ale moc dobre, pri presunu na start z 10km vzdalenyho mestecka, kde ma kamos chalupu se mi zul za jizdy plast z Notubesem!!! Chtel jsem tam dat nahradni dusu, ale vadnej ventilek.....no dojeli jsme 3min pred startem.
      Prvne jsem myslel ze trasa bude stejna jak kratka a bude jen prodlouzena o 30km, proto jsem cekal nazazivnou sotolino-asfaltovou cestu, ale omyl, vetsina trasy vedla jinudy. Trasa se mi libila, byly tam zajimavy sjezdy i lesni pesinky s korenama, proste vsechno.

      Hlavne se mi libilo ze to neni zadna masovka, na dlouhe trase jsem za celou cestu potkal asi jen 10lidi.Sjezd jsem si uzival, jezdil sam a rychle podle sebe, ne jak treba na Sele. Bylo prijemny kdyz dojedu na obcerstvovacku a pribehly 3 divciny, jedna v rukach vodu nebo jontak, druha me krmila bananem a treti sla naplnit flasku.:-)

      Doufam ze jsem to moc nevychvalil a priste neprijede moc lidi:-)

      0 0
      • Blade  

        Jo tak to jste byli vy, ta tlupa, co se přihnala těsně před výstřelem :-D

        0 0
        • Santus  

          jojo, pripadali jsme si jak profici co jedou na start minutu pred. Myslim ze i par nabusencum z prvni brazdy zatrnulo ze si stoupnem pred ne,pochopitelne kdyz jsme prijeli bliz, tak bylo videt ze jsme trosky co jdou nakonec.

          Taky jsem te tam videl, posmival ses memu ori:-). Divim se zes nejel dlouhou, borec tvych kvalit.

          0 0
          • Blade  

            Já a posmíval? Tvému oři? No to snad ne! Kdy prosim tě? :)

            0 0
            • Blade  

              Jo už vííím :-D Hele, já se neposmíval, mně se jen líbil ten nápis Hatatitla :o)

              0 0
          • petryk  

            Hatatitlu jsem taky pred startem zahlídl:)

            0 0
    • zbartos  

      Včera jsem ho jel, je pěkný a přehlédnutelné značení bylo jen asi na 3 místech (nejdelší trasa je ale už jen 60 km/+1125 m). Startovné v den startu 400,– Kč. Trasa 60 km viz http://www.cykloserver.cz/…lety/detail/?… .

      Web je http://www.mtbmt.cz/ .

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.