• kuze

    KOupit Maridu am 800 nabo Speciallized za podobnou cenu ?

    0 0
    • smith22  

      No to je těžký když sem nedáš ani odkaz s těma kolama aby sme se mohli podívat co to má za komponenty.Hledat se mi to moc nechce.

      0 0
    • kuze  

      www.merida-bike.cz/prodej/am-800-d Na speciallized odkáz namám , tak jak se aspon jeví ta merida ? Díky.

      0 0
    • mountaineer  

      A co je to za spesla,hod sem aspon model a verzi.

      0 0
      • Pavlos  

        Mi prijdou celkem rozdilne kola

        0 0
        • Vilém  

          Presne tak,tato dve kola se nedaji srovnavat.Pokud by tazatel napsal co na tom chce jezdit ap.Spesl lip pojede,a to o dost.

          0 0
          • kuze  

            Nejsem odborník ,v čem je rozdíl ? jezdím maratony , beskydy jeseníky trasy okolo 100km .

            0 0
            • Vilém  

              Na trasy kolem 100km bych bral urco toho Spesla.Merida je uz takovej mensi tancik.Nedavno jsem ji zkousel a do kopce se tomu moc nechce.Na te co jsem projizdel byly ale jiny rafky,mnohem mohutnejsi,nez je v odkazu vyse.Byl to ten testovaci model,takze asi zmenili specifikaci.

              0 0
              • Vilém  

                Jeste dodam,ze ten spesl ma bohuzel chudsi vybavu,co se tyce brzd i sady.

                0 0
    • Karlos009  

      Ta merida se dá u téměř každého prodejce po složení zálohy 15Ktis. na den či dva půjčit. Půjčil jsem si jí a vůbec mě nezaujala, rozhodně to není žádná raketa a pružení se chová nějak divně, když za to vezmu, dost se to houpe a z rozbitého kopce dolů je to kolo strašně neklidné, o nějakém komfortu nemůže být ani řeč. Můj osobní názor je ten, že se jim to moc nepovedlo.

      0 0
      • MlokCZ  

        To není jen tvůj osobní názor, můj názor je úplně stejný. Kamarád si ji půjčil na otestování, takže sem si ji taky chvilku projel a naštěstí se nechal přesvědčit, že tudy cesta nevede. Že to není horstlink by se jim dalo odpustit. Dobře navržený přepákováný jednočep také může fungovat dobře. Když to srovnám se svojím Cubem, který má jen 100mm a je to spíš rychlé kolo a jen průměrně pohodlné (hlavně ten zdvih je na pořádné pohodlí málo), tak ta Merida se ve výjezdu více houpe a přitom ve sjezdu jsem si připadal jak když na svojem kole přefoukám tlumič (a sag jsem měl velký až dost, přefoukané to nebylo). Opět mi připadá, že testují návrhy na lidech a to rozmístění čepů se jim opravdu moc nepovedlo. Jako, že mě osobně třeba Transmission se moc nelíbí jak chodí (ale za nějakou super dobrou cenu bych ho klidně kamarádům doporučil), ale pořád je to slušně použitelné kolo, tak oproti tomu nové Meridy jsou mnohem horší a nebral bych je v žádném případě.

        Pokud bych tedy měl vzít něco kolem zdvihu té Meridy a v podobné cenové relaci, tak vemu buď Canyona ESko nebo GT idrive 5-ku. Oboje je funkcí někde úplně jinde.

        A k tomu Spešlovi, ten je zase už skoro moc chrtí, i když to si musí každý ujasnit co chce. Ale hlavně za ty prachy je dost hrůzně osazen. Spešly jsou sice super kola, ale šel bych do nich jen kdybych měl prachy na vyšší model a vybral bych Stumpa. A pokud dotazujícímu sedí zdvih Spešla, tak bych volil místo toho Canyon XC4 (za ty prachy zcela bezkonkureční osazení a funkce dobrá).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.