• Ondra P.2

    Koupil jsem Maxxis High Roller 2… Před tím jsem ho měl jen na předním a taky házel malou osmu, myslel jsem , že je to jen blbej kus, tak jsem koupil nový dva, na předek i zadek a hazej taky osmu.

    Nevíte někdo , jak to odstranit ? Jestli to vůbec jde. ty nový jsem ještě neprojel, i jsem je přefouknul , aby zapadly do patky.

    Kola mám Easton Haven 650b, před tím DT swiss na předku a taky to dělalo.

    Pláště jsou to super, vyhovujou mi více jak Hans dampf.

    Díky

    0 0
    • Ondra P.2  

      je je to verze 2.3 3c EXO terra TR

      0 0
      • Baba-Ji  

        cim ti vyhovujou vic jak hans dampf?

        …jinak s tou osmou nevim, nenasazujes to nejak blbe, mas je jako bezduse?

        0 0
        • Ondra P.2  

          Mám to jako bezduš. Blbě nevim, prostě to nafouknu na 4bar a je to , pak ufouknu. Dělalo to i s duší. Já to zkusím dát na menší tlak zítra a pořádně to projet. Třeba si to sedne.

          HD mi přišel ,že vůbec nejel oproti High rolleru 2. Pak HR má mnohem lepší boční vedení, vůbec grip mi přijde lepší. Dále je mnohem odolnější vůči defektům a opotřebení. O ceně nemluvě.

          Dobrý je to , že když víš , že jedeš na něco technickýho, tak si ufoukneš na menší tlak, lepší grip, ale míň to jede a když jedeš na nejaké pure XC, tak přifoukneš a jedeto, jak raketa.

          Vozil jsem HR na předku a Ardent na zadku , super kombinace. Teď jsem dal i HR na zadek, protože k nám se nedováží verze s EXO TR. Tak uvidím, jaký to bude v zádu.

          0 0
          • deekay  

            no ceskej dovozce to je dobrej gulas, neco vozi jen v 26" (treba tena rdent EXO TR, kterej mam ted vzadu) a neco jen v 27,5" (HR II)

            0 0
      • Specík  

        Jak je na tom s šířkou, už mají normální značení – nebo je 2,5 Maxxis pořád užší než 2,3 Schwalbe? Přemejšlím, že je obuju Schwalbe už nechci – docela jsem čučel jak se Hans otrhal a to byl na předku.

        Jinak na házejcí pláště jsem měl vždycky smůlu – Schwalbe, Spešl i Maxxis :)

        0 0
        • Ondra P.2  

          Ted jsem to zmeril a sirka je 58mm.

          HR2 fungujou dle mne lip a jsou hlavne odolnejsi na defekty a opotrebeni. Sic o cca 100g tezsi. Jsem s nima maximalne spoojenej. Na zadku to trosicku min jede, ale zas ten grip, to je neskutecny, hlavne do zatacek, az si clovek rika ze to neni mozny :) na predku je to jak prilepeny na vsech podkladech.

          Od Schwalbe mi zajima jen rock razzor , ale tam to ale bude katastrofa na bahne. Mozna na leto gut.

          Skoda ze nedelaj Ardenta 2.3 s vyssima bocnima vystkupkama, pak by to bylo dokonaly s HR na predku.

          Jinak ja to hazeni uz vychytal, ale byl to porod. Je to tim ze ty patky jsou dost utazeny na muj rafek. Musel jsem pouzit mydlovou vodu, nahodit , pak ufouknout a rukou to srovnat , temer to je rovny ted, detailista by nasel mikro hazeni, fakt to ale neni videt a uz vubec ne znat pri jizde.

          0 0
    • Ondra P.2  

      Ta kombinace je fakt skvělý i na zadku, jede to trošku míň,a le ten grip je dokonalej, hlavně do zatáček. To co jsem jezdil před tím na hraně, že už jsem měl připravenou nohu, když by se to smejklo, tak s HR to projedu naklopenej jak nic.

      Jedinej opruz je ta osma co ty pláště dělaj, mám podezření, že je to takhle už z výroby a dělaj to všechny tři pláště co mám. To vypadá, jak když by sem maxxis posílal nějakou druhou jakost. dělá to fakt hodně, nic s tim nejde dělat, zkloušel jsem vše, prostě ty pláště jsou jakoby hnutý a dělá to slušnou osmu :(

      0 0
      • Ondra P.2  

        tak po přečtení jiných diskuzí , nejspíš bude problém v ráfku, že plášť je moc malý …

        0 0
        • Mr.Duck  

          Je to mozny, ze se potrebuje trochu „vytahat“..mam Mavic 721 a 729, na nich HR2 3c v DH verzi, cili to nebude uplne stejny jak mas ty, kazdopadne s nima nemam zadnej problem :-)

          0 0
          • Ondra P.2  

            Jenze jak vytahat, tam kde jsem to cetl, si to ten amik nechal udelat v pneuservisu. Uplne vidim jak prijdu do CR pneuservisu a poslou mne do haje :))

            0 0
    • Ubik  

      Cau taky premyslim o verzi HR II 3C pro 27,5 , ale v cechach to nejde sehnat a jinde stoji docela ranec. Mas nejaky typ, kde se daj sehnat?

      0 0
    • Ondra P.2  

      Jinak nedavat 3C na zadaek. Mel jsem ji tam 14 dni a je dost otrhana. Vydz bude mizerna.

      Na predku to bude ale super. Na zadek bez 3c.

      0 0
      • Ondra P.2  

        Problem s hazecim plastem objeven. Je to v patce plaste a kompatibility rafku. Maxxis ma tu patku takovou vystouplejsi hranatejsi a Schwalbe rovnejsi a kulatou. Schwalbe mi tam sel nahodit i bez pouziti mydlove vody. Maxxis jsem musel rukou srovnavat, to trvalo treba i hodinu u jednoho plaste.

        Coz mne mrzi pac ten High roller 2 je zatim nejlepsi am/trail/enduro plast co jsem mel . Takhle se budu muset vratit k schwalbe.

        Nevite nahodou nekdo jak je na tom se sirkou magic mary v porovnani s hans dampfem ?

        HD v 27,5 je opravdu mega balon v 2.35, to je jak nejaka 2.5 :) mi prijde ze to je snad vetsi i jak u 26ky … Samo zrejme vetsi musi byt kdyz je to 27.5, ale myslim v pomeru.

        0 0
        • JFtryall  

          Bude to podobny. Muj Hans 650b mel kolem 62mm, Magic Mary bude podobna, mozna spunty jeste vic do boku…ted mam taky HRII dvousmes zadek a predek 3C a nemuzu si stezovat. Funguje to na vsem a jede to velmi dobre. Navic odolnost boku a celkova konstrukce se mi fakt zamlouva. Nechapu ze 3C HRII nejsou v Cr oficialne k dostani. To je dost error.

          0 0
          • gazman  

            Já nechápu že je nedělají UST, je to nejlepší gumice co jsem vozil. Dělají se tubelessready ve 3C?

            0 0
            • goofy  

              Jo TR se v 3C teoreticky dela. Otazkou zas bude dostupnost :-)

              Jak ted poridil Miniona 3C. Guma vypada celkem bytelne a lidi tady psali, ze je nasadili bez mlika a vklidu drzely… Taky nechapu proc se uz v UST skoro nic nedela. O UST rafcich porad uvazuju, ale nechtelo by se mi srat s mlikem.

              0 0
              • Ondra P.2  

                Byl jsem u kraba ve stredu a 27,5 jsou uz vyprodany a dle dovozce uz tuhle sezonu nebudou. Jak to je s 26 nevim, asi podobne. Dovozce maxxis je katastrofa.

                Takze jedine zahranici.

                0 0
                • JFtryall  

                  Jak jako nebudou? :-D Si delaj prdel ne. Potrebuju ty dvousmesovky na zadni kolo. 3Ccka mam.

                  0 0
              • Ondra P.2  

                jo jinak ja HR nahodim i malou pumpickou, bez mlika drzi normalne. Kazdopadne to jestli drzi bez mlika zalezi hodne na rafku. mne drzi vse co jsem zkousel.

                0 0
              • gazman  

                Myslel jsem TR 3C ale 26", ty existují? Jestli nejsou u nás je mi jedno, já tady u těch připosraných pseudoobchodníků stejně skoro nic nekupuju. Když budou kdekoli v unii, tak jsem vysmátý. Jinak TR miniony mám na UST ráfcích bez mlíka a pohoda. Nasadit jdou stejně jako UST od maxxis, tj. normální dílenskou pumpou.

                0 0
                • goofy  

                  Ten odkaz co jsem dal je na HR II. ;-)

                  26X2.30 58–559 60 FOLDABLE 840 3C MAXX TERRA 60 3C/EXO/TR Black

                  0 0
      • Mr.Duck  

        Podle me na zadek 3c ideal :)

        0 0
        • Ondra P.2  

          Tak to fakt nedoporucuju, potrhana po par jizdach. Vystupky okousany, dokonce nektery natrhly az do pulky, rukou to jde pak odtrhnout.

          Na predek naopak super.

          Ta 3c ma ohodne mekci smes i kdyz je to slozeny ze tri smesi. Dle mne to je ciste zavodni guma, kde se vydrz neresi.

          0 0
          • Mr.Duck  

            Tak je to podle pouziti, vid :) Asfaltu se vyhybam, tam to mizi pred ocima, a na tech nasich zdejsich skalach, kdyz je zavrenej bikepark, se na tom da i mesic odjet :)

            0 0
    • Tehu  

      kolik bude mit realnou sirku na 24mm rafku

      27,5×2,40 3C Maxx Terra vaha 890g

      27,5×2,30 3C Maxx Terra vaha 875g

      je mozne ze udaj v tehle tabulce http://www.maxxis.com/…gh-roller-ii#… to urcuje 58 a 61mm ???

      CO na to rikate co se obuti tyce 2,4predek a 2,3zadek na enduro pojezd…?

      0 0
    • JakeF  

      Když už tady to vlákno je, tak HRII jsem teď dal na zadek ve dvojsměsi a po první vyjížďce mě teda moc nepřesvědčil, do strany moc nepodrží… Tak teď nevím, jestli je v tom fakt horší, než minulej Spešl Purgatory nebo mi to jen přijde, protože jsem předek vyměnil za Shorty 3C maxx terra, kterej drží hooodně dobře.

      0 0
      • kubad  

        klidně se do něj víc opři, on tak nejistě působí, ale když to víc nakloníš on se chytne a drží

        0 0
        • allrose  

          Na suchym a tvrdym na hraně tak pusobí,ale jak píše kubad…dnes po jezdecky chybě,mě takhle pěkně zachránil prdel,jen zadní osa to nevydržela…

          0 0
        • File12  

          To je to co mi na něm vadilo. Šváb Hans je v tomhle lepší. Ale zase jak rychle jde doprdele je hnus. Kvůli tomu se vracím zpátky k HRII a holt musim jezdit větší kudlu

          0 0
        • honhav  

          drzi ale pri nizsim tlaku se mi 2,3 na i25 zouva (uz 2× mi ufoukl)… mozna chyba jezdce ale MM ani HD to nedelali…

          0 0
          • Fredos  

            CO je u tebe nižší tlak? Zrovna čekám nový i25 a vepředu budu mít HR2 3C maxterra 2,3 a chci to zkusit hodit na bezduše. S duší jsem zvyklej jezdit cca 1.5 baru vepředu(72kg), někdy i méně. A pořád nevím jak to půjde bez duše. Jestli se to bude zouvat nebo nebude..

            0 0
            • Smazaný účet  

              Vozím i25 – HR2 a Ardenta 2.4 a tlaky kolem 1,5 baru, když hodně skáču, tak se dostanu i kolem 1 baru a ještě se mi nestalo, že bych to vzul – ťuk ťuk … váha 81kg

              0 0
              • honhav  

                u me je to asi vahou – s vecma budu tak na 110… zul jsem to 2× pri brzdeni. Tlakuju spis tak na pohmat, ale odhadem jsem mel kolem 1,5 mozna min… ted uz foukam vic, i pres negativa co to prinasi… proste jsem tezkej…

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Já se dřív divil, že se mi na SingleBe vzouvalo zadní kolo taky, ale to jsem měl MAch1 ráfky a když jsem pak zjistil, že tam mám tlak 0,8 tak jsem se přestal divit :D :D Od té doby, co mám dílenskou pumpu, tak mám přehled :)

                  0 0
                • File12  

                  Taky budu mít ke 110kg s výbavou. Vozil jsem na předku 1,8–2. Nikdy se mi to nestalo. Ted HD už tuplem ne. Ráfek Spank oozy 29trail. Dělá mi problém i ten plášť sundat když vyfouknu a měním.

                  0 0
                  • Muraj238  

                    Já mám 90 kg bez výbavy, na zádech batoh s 5–10 kg. Jezdil jsem na 3 atm, ale bylo to strašně moc. Před jedním trailem jsem upouštěl a upouštěl, než se mi to zdálo akorát. Je to DH trať, skákal jsem jen ty menší skoky (tak 0,4–0,7 metru), kořeny, šutry. Dojedu domů a zjistím, že v zadním plášti bylo 0,8 atm a v předním asi 1,2. Duše vydržely, ráfky jako nové…

                    0 0
              • Rudyshy  

                pri takom tlaku musis dobre trapit patky obzvlast pri skakani

                0 0
                • Mr.Duck  

                  Ja vozim 1.55 vzadu, skacu trochu, a znicil sem letos teprv 4 rafky :)

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Tak to jsi ty :-D ty toho najezdis daleko víc než já :)

                    0 0
                  • h.mad  

                    Taky musíš napsat, že máš butylovej plášť a sjezdovou duši…S obyč xc šlupkou, která pruží jsi s tlakama jinde (aspoň já).

                    0 0
                    • Mr.Duck  

                      Zadnou dusi, nejsem v roce 1993 :) Na XC slupkach vozim 1.9 na zadku, asi 1.65 na predku.

                      0 0
                      • h.mad  

                        To jezdíš po cyklostezkách a rovně ne ? Ty tvý tlaky mě vždycky udivujou, ale jinej styl, jiná váha, každej to máme jinak…

                        0 0
                        • krabica  

                          To jsou normální tlaky na bezduše, vozím 25/28 psů. Pláště mám Maxxis Minion DHF EXO TR 2.3 a Ardent EXO TR 2.25. Terén Beskydy, takže hodně kamenů, kořenů a nijak to nešetřím. Parkrát jsem byl v Rychelbech, na Kyčerce, na Bílé a všude bez problému.

                          0 0
                        • Mr.Duck  

                          Ja od toho v prvni rade chci, aby mi to drzelo taky :)

                          0 0
                • Smazaný účet  

                  Netrapim. Skacu zřídka :) a hlavně si ty tlaky teď už hlidam..

                  0 0
      • Atilla  

        Jak je na tom s tvrdostí maxxtera? Mám ho v maxxgrip a to je paráda i na hodně slizkém podkladu. dík

        0 0
        • goofy  

          70a kostra, 50a střed a 42a boky.

          0 0
          • Atilla  

            Díky a kde to bereš? Na maxxis.com jsem to nenašel.

            To maxxgrip je teda asi 70a,42a,40a, ne,

            0 0
            • goofy  

              Bylo to na nějakém zahraničním fóru. Údajně ověřený údaj, ale kdo ví… Jo Maxxgrip by měl být jak říkáš.

              0 0
          • Baba-Ji  

            neni kostra 60a?

            0 0
    • Radek Broz  

      Dám to sem – kde kupuješ? Pořád nikde nic? Něco jsem teď prohledal a všude jen tvrdý směsi, nebo několikakilový butylový obludy.

      0 0
    • mr.antik  

      Netušíte někdo, kde se da momentálně sehnat 3C maxxtera buď minion DHF nebo HR na 26ku? Předpokládám že asi venku, radši nějaký větší shop…

      Na bikediscountu jsem našel jen DHR v nějaké směsi Maxxtera 60 tak snad je to ta samá co se dává na DHF. Přinejhorším ho tam dám…

      http://www.bike-discount.de/…eifen-428002

      0 0
    • frela  

      Kam na ně, Maxxis High Roller II 27,5 × 2,30 / 3C / EXO / TR – dá se to u nás sehnat nebo je to furt podpultovka?

      0 0
      • kubad  

        mě se nepovedlo ji u nás sehnat, a objednával sem ji z německa

        0 0
      • TJK  

        zkus Kraba v praze, ja je tam bral ale nezvrdim ze budou mit…

        0 0
      • AleZ80  

        Tady se můžeš zkusit zeptat. Ta cena je tedy fakt hnus. Když si vezmu, že jsem vloni kupoval Minion DHF 26×2.30 EXO 3C za 750 Kč…

        0 0
    • Ajkalla  

      Nevíte někdo kde by se dal sehnat HR2 ve 3C maxxgrip verzi ? Díky

      0 0
      • goofy  

        V dnešní době by se hodilo psát i rozměr…

        0 0
        • Ajkalla  

          27.5X2.40 FOLDABLE 3C MAXX GRIP 3C/TR přesně tenhle. :)

          0 0
          • JFtryall  

            Tohle tady nebude. Pokud mas rafky idealne s hookless profilem, tak neni problem nahodit i drat na tubeless. Ja ted ladim novy ZTR Flow MK3 a kombo zadek Griffin ST a predek HR II 3C MaxxGrip oboji v DH verzich a dratu a funguje to paradne. Sice tezky, ale na trenink jasna volba.

            0 0
            • Ajkalla  

              V drátu to nechci. To už by bylo moc těžký.

              0 0
              • JFtryall  

                Ale ta kevlar verze co poptavas ma taky kolem 1200. DD verze maji kolem 1050g ale v MaxxGripu delaji myslim jen Miniona DHF a mozna Shortyho. Ta guma stejne totalne nejede kvuli smesi. :-) tam uz nejaka stovka gramu roli nehraje. Je to super obuti, ale v kopcich to chce fakt lehke prevody. :-) dolu to je ale odmena.

                0 0
                • Ajkalla  

                  Je velký rozdíl v gripu mezi maxxterrou vs. maxxgripem ? Jenom tak přemýšlím jestli nakonec nevezmu klasiku maxxterru.

                  0 0
                  • JFtryall  

                    Ano rozdil tam je. Hlavne tezky gumy s MaxxGripem muzes foukat na dost malo a nic se neborti. Je to jeste dalsi level oproti klasickemu kevlaru. Na hodne narocnej teren a rychlou strelbu aniz bys to musel nejak moc resit je to jasna volba. Jinak aby to trosku jelo, tak mam nachystane kombo Aggressor DD dvousmes a predek 2.4 HR II klasika EXO TR 3C Maxxterra. Na zavody to snad bude ideal.

                    0 0
                    • JakeF  

                      To moc nevypadá jako setup na XCčko… Bude Špičák? :)

                      0 0
                      • JFtryall  

                        Si pis. A hlavne Rychlebky. Tam to ale bude velka loterie.

                        0 0
                        • JakeF  

                          Paráda :). Já teď asi nahodím zase Shorty 3C/ HR II dvousměs, na ty moje obruče stejně není nic moc jinýho k sehnání…

                          0 0
                          • JFtryall  

                            Ja jsem obyc EXO zase roztrhal. Na zadek pojedu uz jen DD. To ma celkem poctivou stenu. :-) Mam Tomahawka a Agressorra, tak uvidime. Tom ted daval Minion SS v dratu ST a je to hodne zajimavy, ale tezky jako svina. Ma to pres 1330g.

                            0 0
                            • JakeF  

                              Tak vy s Tomem jste jiná liga, já to z kopce neroztrhám a na kopec bych s tím vyjel tak jednou :). Ale na příští rok už asi vyzkouším 27,5, tak možná na trénink zkusím taky něco pořádnýho…

                              0 0
                              • JFtryall  

                                ZTRka me zatim docela potesily. :-) jsem rad ze i drat tam funguje bez problemu na bezdus, takze se da velmi dobre vozit STcko sjezdovy, ktery je levny a na trenink idealni. A 30mm vnitrek je na 2.4 idealni. Vozim tam kolem 1.15 a 1.35 a vsechno drzi jak ma. 650b je jasna vec.

                                0 0
                      • jopny  

                        Nebo Rychlebské Enduro? Zahlédl jsem jméno v seznamu registrovaných…

                        0 0
                    • Ajkalla  

                      Díky za porovnání, nevěděl jsem že je v tom takový rozdíl. Tak nakonec vezmu maxxteru. Abych s tim taky někam dojel.

                      0 0
              • goofy  

                Těch 80g se na měkké směsi a 1250g gumách fakt ztratí… :-D

                0 0
    • itvostro  

      Zeptam se tady abych nezakladal nove tema :-)

      Rekl jsem si, ze si koupim plaste maxxis high roller 2 27,5×2,4.

      Objednal jsem si plast kde bylo napsano high roller 2 27,5×2,4. EXO T.R. ale kdyz jsem rozbalil balik, tak na plasi je jen exo coz predpokladam neni plast s T.R. a proto se chci zeptat jeste nez bych ho vracel zda plast jde nahodit na bezduse (predpokladam ze jo) a zda drzi v terenu a nejsou s nim (ne t.r.) nejake problemy?

      Jestli uz je mate nekdo nahozene pripadne na nich jezdite a mate je jako bezduse :-)

      Diky moc za odpovedi

      0 0
      • LaSouche  

        Mám na předku HR II 27,5×2,4" 3C, EXO, bez TR, nahozen jako bezdušák. Ale taky se mi ho povedlo vyzout.

        0 0
        • itvostro  

          Ja si prave na predek objednal plast HR II 27,5×2,4" 3C, EXO, T.R. na chainu ktery predpokladam dojde dle popisu ale tenhle (popsany vyse) jsem mel v planu hodit na zadek kde bude vetsi zatizeni a prave se bojit toho kestli bych to nevyzul nebo s tim nemel problemy (vzdycky jsem kupoval plaste oznacene t.r.) tak jsem v rozpacich jestli ho vratit a radeji nekoupit 2,3 exo tr :-/

          0 0
          • LaSouche  

            Já jsem vyzul i mniona ss exo tr. Asi moc nízký tlaky. Na HRII jezdím přesto furt, i když o změně uvažuji, ale ne kvůli vyzutí, ale kvůli tomu, že mě párkrát trochu vypekl, ujel, kdy jsem to moc nečekal.

            0 0
          • LaSouche  

            A možná bych ho i vrátil, už jen z důvodu, že mají mít pořádně popisky.

            0 0
          • goofy  

            Pokud se nepletu, tak 2,4 se v jedno/dvousměsi nedělal. Čili kdybych to tak na eshopu viděl označené, tak bych asi zbystřil pozornost, než bych objednával… Osobně si myslím, že ten ne TR bude držet tlaky pěkně. Dost lidí je jako bezduše vozí. Pokud mu nevěříš, tak jedině vyměnit za 2,3 Exo Tr…

            Jo a nikde nepíšeš, na jaké ráfky to máš.

            0 0
            • itvostro  

              To jsem prave zjistil az jsem se podival na vyrobce ze se ani v tomto rozmeru tr nedelaji ale nema to mit prodejce napsane v popisu schvalne jsem hledal v tomto rozmeru tr verzi mel to tam napsane tak jsem ho vzal…

              Rafky mam roval traverse

              0 0
    • itvostro  

      Pri te prilezitosti bych se keste zeptal na nejakou vhodnou kombinaci predek maxxis high roller 2 27,5×2,4 a zadek? Agressor? Minion dhr? Tak aby zadek byl tr (takze predpoklad 2,3)

      0 0
      • LaSouche  

        Záleží kde nejvíc jezdíš, povrch, tvrdý, hrabanka, sucho mokro?

        Mě na sucho a tvrdý podklad nejvíc vyhovuje Minion SS, proto jsem si koupil znovu, tentokrát DD verze.

        0 0
      • JFtryall  

        Tomahawk na rychlejsi veci a AGR jako univerzal s vyssi odolnosti- je to dvousmes, bral bych DD. Dobre zamaka i 2.3 HR EXO TR taky dvousmes. Ale odolnost je nizsi. Na hoblovani parku to uplne neni, traily ok.

        0 0
    • standa.nera  

      Mám Maxxis DHF 2,5 a rád bych zkusil něco širšího. Koukám na HR II 2,3 nebo 2,4.

      Není 2,4 moc široká na ráfek s vnitřní šířkou 23mm (WTB freeride)?

      0 0
      • abel  

        vozil jsem wtb vigilante na 23mm remerx brave 26" jako bezduše a pohoda.

        0 0
      • Pain  

        Vozim HR2 2,4 na 23 rafku a ok

        0 0
      • Baba-Ji  

        máš 2.5, chtěl bys něco širšího a přemýšlíš o 2.4…

        …?wtf?

        …to DHF máš ještě ve starém značení? Protože aktuální DHF 2.5 je široké až až, řek bych a určitě je širší, jak všechny jiné 2.4, co Maxxis nabízí

        0 0
      • goofy  

        Určitě široká není.

        0 0
    • Picino  

      ahoj, jaký pláště z těchto dvou na předek na Spectral? Na zadním mám Maxxis Aggressor 27,5×2,30" EXO TR MTB plášť kevlar

      - Maxxis Minion Front 27,5×2,30

      - Maxxis High Roller II 3C, DD, TR 27,5×2,30

      původně jsem chtěl High Roller II 2,4" ale nikde není k sehnání, díky

      0 0
      • novas752  

        Ja mam pripraveny HRII 3C TR 27,5×2,4 Exo. Bral jsem v Bikeclinicu asi za 1200. Bez DD teda, to imho na predek neni potreba.

        Ted mam obyc HR II Exo 2,4 a jsem spokojeny. Ale i ta 2,4 neni zrovna extra siroka, do 2,3 bych asi nesel.

        0 0
        • Picino  

          tak to mě při rozhodování moc nepomohlo, 2 odpovědi a každá na jiná :)

          Potřebuji hlavně aby byl Tubeless Ready, což si nejsem jistý, jestli ten obyc HR IIExo 2,4 má. (je tam ale zajímavá cena) Ale asi si připlatím v tom bikeclinicu kde mají tu co jsem původně chtěl

          0 0
          • LM  

            EXO je ochrana boku. Pokud chceš bezduš tak potřebuješ TR.

            0 0
            • novas752  

              I Exo, ne-TR Maxxisy PRÝ na bezdusich funguji dobre.

              Nekde na Pinkbike to psali lidi z americkeho zastoupeni YT – ze tovarne osazeny testovaci kola s ne-TR plastema provozuji na bezdusich naprosto v pohode. Nekolik dalsich lidi to tam potvrzovalo.

              0 0
            • Baba-Ji  

              TR na bezduš nutně nepotřebuje, Maxxis docela dobře funguje jako bezdušák i v neTR verzi

              0 0
      • krabica  

        Dal bych ten Minion se směsí 3C.

        0 0
    • kadett  

      Pokud chcete, tak mam na prodej Minion SS 27.5X2.30 Sil­kWorm/EXO/TR a HRII 27.5X2.40 3C/EXO/TR najeto neco pres 300km.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.