• Dumpl

    Zdravím, objevil jsem pár fullů od Polygonu za velice divně nízkou cenu. Vím, nebude to nic extra. Chtěl bych vědět jestli je to použitelné, nebo to jsou úplně shity na stejné úrovni jako biky z Tesca atdp. :-D

    1. http://www.polygonbike.cz/…nder-1–0-red
    2. http://www.polygonbike.cz/…upreme-4–0-k
    3. http://www.polygonbike.cz/…xc-1–0-deore

    Šli byste do toho? :-D

    0 0
    • Georrge  

      sice uz jsem dlouho nebyl obhlidnout nabidku tesko kol, ale ten posledni polygon vypada uz vcelku pouzitelne, s tesko kolama uz bych to nesrovnaval. Porad ale musis pocitat s tim ze to bude silene tezka mrcha a odpruzeni bude nic moc.

      0 0
    • Azmir  

      Ten nejlevnější určitě ne, ten prostřední by mohl na běžnou turistiku celkem v pohodě postačit, má celkem rozumné osazení a co se týká toho nejdražšího tak bohužel nevím co si mám myslet o tlumiči, takže bych se mu radši vyhnul, z těhdle pokud bych si musel vybrat, tak bych vzal ten prostřední.

      0 0
    • nooski  

      Hnusné je to fest. Za ty prachy raději pevňáka.

      0 0
    • plastic boy  

      http://www.polygonbike.cz/…x-raidon-air

      Tohle s deorkem vypada slusne, maj ho v 17,5", kdybych byl chudej a chtel fakt fulla na rekreacni jezdeni nebal bych se toho. Ale neni to polygon.

      0 0
      • hanness  

        Na rekreacni jezdeni bych si koupil za ty prachy postaveny HT a ne 20kg full,ktery ve finale bude jezditjen z/do servisu…

        0 0
        • baboon  

          Což ono to 20kg mít nebude. Myslím, že se to vejde i pod 15, ale ne s nějakou velkou rezervou. Komponentově to není za tu cenu mimo – třeba takovou raidon vidli dostaneš i k málokterýmu HT za 15k (a špatná není, znám jí). Takže jestli chce zakladatel mermomocí Fulla, tak proč ne. Jedině co mě napadá je to, že by se to také mohlo kroutit jako užovka, možná nebude moc místa na zadní plášť a při nějakém tvrdším ježdění / těžším jezdci bych na nějakou trvanlivost rámu taky nevsázel. To, že za stejný peníz dostaneš lépe vybavené HT, které bude výrazně (2–3kg?) lehčí, tužší a líp pojede je samozřejmě jasné. Ale bude víc drncat :)

          0 0
        • baboon  

          Což ono to 20kg mít nebude. Myslím, že se to vejde pod 15. Komponentově to strašné není za tu cenu. To, že dostaneš za stejný peníz lehčí, tužší, jezdivější a lépe vybavené HT nepopírám, ale tak to prostě s fully je.

          0 0
    • hanness  

      Spatne vlozeno,lepsi by to bylo 1.dubna…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Pro účel aby mi to nedrncalo na pohodovou houpavou jízdu by mi stačilo to nejlevnější.

      Lépe řečeno rám. Akorát nevim jak by se mu žilo pod mejma 100 kilama.

      Ten kdo chce ucházející celopéro tak proč ne.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jinak mě by se líbil a stačil tenhle.

        Nikdy sem celopéro neměl a kupovat si nějakej nabušenej rám za 15 tisíc to ne. Když ani nevim, jestli mi to bude vyhovovat.

        A škarohlídi, který říkaj, že tyhle rámy nic moc, tak at se kouknou na zadní stavby jiných značek. Jejich kinematika je skoro stejná.

        0 0
        • baboon  

          Ono nejde až tak o průběh a systém pružení, jako spíš o to, aby se to nekroutilo (což není jen o materiálu a síle trubek, ale i o použitých ložiskách a čepech – na něčem se ušetřit musí a tohle navíc není na první pohled vidět) a aby to bylo trochu trvanlivé (oni asi i v asii existují „páteční kusy“, které pak rády praskají ve svárech atd. – viz můj RockMachine, v podstatě šlo o rám, kterých vyplodili hodně a pro mnoho různých značek a spodní kyvka – předpokládám, že i kvůli tomu, jak se to kroutilo – praskala přímo ve sváru a to tak rovně, že to snad ani svařený nebylo :)

          0 0
          • Smazaný účet  

            Tak s materiálem asi šetřit nebudou a hlavu si s nějakým 2× nebo 3× zeslabováním taky ne.

            Jinak co to může bejt za material? 6061? Ten sám o sobě neni špatnej, nekde sem dokonce slyšel, že ještě o piditrošičku lepší než 7005.

            A to krouucení zadní stavby? Tak dam náboj s 10mm provlíkací RWS osou, ta to podrží festovně.

            0 0
    • Topol  

      Pro první seznámení s fullem to je za tu cenu a s tímto osazením funkční full. Rozhodně se to nedá srovnávat s biky z Tesca.

      V této ceně je alternativou pouze bazar/se všemi výhodami i riziky/.

      0 0
    • Smazaný účet  

      v Albertu jsem dneska viděl pěknej full za 3999,– !! :-)

      0 0
      • LRRTM1  

        Myslím, že bysme mohli hodit pár návrhů na mírnej tuning, a bude z toho ultimátní voňafka, jakou BF nevidělo :-)

        0 0
    • t.w.e.e.t.y1  

      Já mám rám od polygonu(collosus), už druhým rokem. Vůbec ho nešetřím a zatím vše ok. Za ty love sem spokojenej. Ale kupoval sem jen rám a toho raidona hned vyhodil a zbytek doskládal ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.