• malejPedro

    Zdravím všechny, může mi někdo poradit, jestli je tohle kolo dobrá volba? Tuto značku moc neznám, ale tohle kolo mi padlo do oka. Nemám s tím žádné zkušenosti, přecházím ze starého xc. Díky za jakoukoliv radu.

    0 0
    • tom xtr  

      LP jako značka je OK.

      LP Spicy (ale třeba i Zesty) testovali hodně na Bike and Ride. Když to zadáš do vyhledávače, testy to určitě najde.

      0 0
    • Ondracici  

      Ahoj,

      Lapierre už pár kol vyrobil takže značky bych se určitě nebál. Ohledně volby modelu záleží na tom, co od něj čekáš. Já jsem hledal něco univerzálního, na čem zvládnu jak nějaké blbnutí, sem tam enduro závod i obyč brouzdání krajinou a zatím jsem spokojen. Za mě slušný univerzál, v ničem sice neexceluje ale ani v ničem výrazněji neztrácí.

      Výbava je za současnou cenu obstojná. Váhově na tom není nejlíp (přes 15kg v XL) ale opět v dané cenové kategorii na tom budou všechny kola podobně. Odpružení nějak extrémně nehoupe, nepropadá se zbytečně do zdvihu ale citlivost není úplně úchvatná – řekl bych odpovídající tomu nejlevnějšímu od Foxu. Přijde mi, že čím rychleji jedu tím líp funguje. Ale možná je to tím, že mám plné ruce práce sám se sebou a vše ostatní zatlačím do pozadí :-)

      Možná by nebylo špatné zmínit, co od přechodu ze starého xc očekáváš. Pak se dá diskuze směřovat konkrétnějším směrem.

      0 0
      • malejPedro  

        Těžko říct co očekávám, když popravdě ani nevím, do čeho jdu. Jezdím hlavně lesy a turistické stezky. Do toho bych se chtěl zkusit nějaký trail, možná bike park. Chci univerzální kolo, abych s ním mohl všude. Děkuji za tvůj popis kola, podle toho co píšeš, je to přesně kolo co chci :-)

        0 0
        • Sunshine 29  

          Jako univerzál bude fajn, ale pokud přicházíš z HT, tak se zkus alespoň na nějakém fullu s vyššími zdvihy svézt. Za me dobrá volba ale to kolo nepojede tak jak jsi zvyklý, každopádně cestou dolů je to o parník jinde a otevře ti to dveře úplně k jinému ježdění. Pokud nejsi chrt a nespěcháš, proč ne.

          0 0
          • malejPedro  

            Právě že už jsem se nahonil kilometrů dost, teď si chci jízdu užít. Hlavně se chci svézt z kopce. Přecházím z HT a hlavní důvod je ten, že mi kámoš půjčil celopéro s vyššími zdvihy a už nechci nic jiného :) Nakonec mi LP spicy 327 2015 nevyšel :( Přišel mi mail, že je vyprodanej, ale dostal jsem slevu na 2016, tak jsem ho vzal. Ten má ale převody 1×11 a o tom vím úplný prd :D

            0 0
            • Sunshine 29  

              Tak gratuluji k biku. Jednoprevodnik je super, budeš spokojen. Foto??

              0 0
              • malejPedro  

                Přijde do 14 dnů, doufám že co nejdřív. Pak sem fotku dám. Jinak díky za info, teď se na něj těším ještě víc :-D

                0 0
              • malejPedro  

                Spokojenost maximální

                0 0
                • tom xtr  

                  Ať slouží.

                  0 0
                • Sunshine 29  

                  Tak ať to jezdí a skáče ☺

                  0 0
                • Derwen  

                  Pěkne! Měl jsem ho půjčený na testovačce a dolekopcom je to paráda!

                  0 0
                • malejPedro  

                  Tak už je doma 14 dní a kdybych nemusel do práce a taky chvíli spát, tak z něj neslezu :D Po rovině a do kopce jede parádně, ale když ho pustím dolu...... ufff :)) Teď už jen hurá do bikeparku, taky ho trochu odřít :D.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.