• masox22

    Ahoj, nemá nškdo naskenované nebo jakékoliv jiné mapy Lago di Garda?

    0 0
    • Kinetic  

      Přimlouvám se za nějaké XC full tipy popř. mapy…

      0 0
      • z0diaC  

        já se přimlouvám za mapu s vyznačenými trasami pro HT začátečníky (lamy) :-)

        0 0
    • biker007  

      a k cemu te bude naskenovana mapa cca 80×80cm? jestli uz tam jedes, tak si ty 2 mapy kup, stoji cca 150 za kus…a trasy najdes trba na http://www.kreuzberg.lt/ nebo na mtb-news.de ci podobnych forech..nebo v historii tady:) popr. na amazoon.de najdes mraky pruvodcu..postovny do cech je 6Euro, to neni tak strasny..

      0 0
    • gargamel  

      Jak píše biker007. Mapu je lepší koupit. Měl jsem tuším od Kompasu. Jinak nějaký tipy na trasy mám domana disku, tak kdo by chtěl, můžu je poslat, ale je to většina postahovaná z kreuzbergu, nebo odjinud…

      0 0
    • die.catana  

      Mapu koupit.

      0 0
    • ememem  

      mapa ti samotne bez sprievodcu nepomoze. plati aj vice versa. najlepsie je kupit alebo pozicat dvojdielneho mosera  – vsetky ostatne stoja za prd – a k tomu mapu (odporucam 25-ku, 50-ka ak sa nevyznas ti je specialne na garde docela na nic). jedno aj druhe kupis priamo na mieste v kazdom stanku.  ak chces setrit tak kup len mapu a skus postahovat popisy tras z netu(dovery­hodnost popisu a obtiaznosti tras zvaz sam, ja si myslim ze su casto hodne skreslene…). da sa to aj takto akoze lacnejsie ale pocitaj s tym ze ci uz tak alebo onak tak garda specialne vynika tym, ze ak to trocha nepoznas tak sa napoprve sa nabludis pomerne hodne.

      0 0
    • claid  

      v kempu dostaneš podrobnou mapku zdarma, jezdili jsme jen podle ní, ani jsme koupený co jsme měli nepotřebovali… jen je třeba dobře zvážit směr jízdy, třeba Tremalzo na ní doporučují jet šotolinou nahoru a po asfaltě dolů… což je blbost, asi mají strach že budou muset někoho ošetřovat.. :-)

      0 0
      • ememem  

        ist s mtb na gardu a jazdit ci uz do kopca alebo z kopca po asfalte je fakt uplna blbost......ma­ximlane ako prijazdova/do­jazdova cesta k terenu/do kempu

        0 0
      • gargamel  

        Právě Tremalzo jsme jeli nahoru po šotolině a dolu singlama lesem. Úplně nejlepší kombinace…Nahoře jsme potkali nějaký Čechy a ty si mysleli, že když jsme přijeli po šotolině, tak že na druhou starnu musí být sjezd automaticky po asfaltu. Je pravda, že jsme museli chvíli hledat, ale stálo to za to. Sjezd z Tremalza bylo jedno z mála míst, kde jsme trochu bloudili.

        0 0
        • masox22  

          No právě ty mapy co jsou k nečemu mají na Gardu všude ale nedají se sehnat zde u nás. Proto bych chtěl nějaký sken abych je mohl mít dříve než tam pojedu, abych si vše promyslel doma.

          0 0
          • gargamel  

            Skeny nemám, ale mám popis těch tras, něco asi i z mapkama a ve spolupráci s mapou 1:25, nebo 1:35000 od Kompassu to bylo vpohodě. Podle itineráře naplánuješ tarsu v mapě a už jedeš.

            0 0
            • gargamel  

              A ty mapy sem kupoval v Praze, nebo je maji třebas tady. Večer ti pošlu nějaký ty trasy.

              0 0
          • Motyll  

            Přesně tak – kup mapu od Kompasu a není co řešit…

            0 0
    • zbartos  

      4 podrobné popisy s mapkami máš tady: http://www.czex.cz/…dolmtbcl.htm . Když si objednáš v http://www.kiwick.cz/ např. mapu Kompass, Gardasee/Lago di Garda-Monte Baldo 1:50 t. , tak bys mohl doma podle ní klidně plánovat. Na místě si pak koupíš mapu 1:25000 (název a vydavatele si nepamatuji, ale mohu ho zjistit) s vyznačenými MTB trasami a neměl bys moc bloudit. Samozřejmě můžeš používat GPS trasy z webu: http://www.gps-tour.info/…l.31319.html nebo http://www.gps-tour.info/…l.28520.html a další......

       

      Pár informací o papírových mapách jsem teď našel na webu cyklotrasy.info http://www.cyklotrasy.info/index.php?… (BTW detail jejich mapy na http://www.cyklotrasy.info/index.php?… je zrovna podle mne na východním konci blbě, protože z P. ta dei Larici se muže člověk dostat na východ k břehu jezera jen padákem nebo na rogalu (svislé klesání je tam cca 830 m na  vodorovné vzdálenosti cca 700 m…)

      0 0
      • masox22  

        Ok ty stránky znám, mapy objednám a začnu připravovat trasy. dík 

        0 0
      • zbartos  

        Sorry za nespravedlivou kritiku výše uvedeného výřezu mapy Gardy z aplikace cyklotrasy.info . Ta zelená čára podle Standy Ubíka není MTB trasa, ale hranice národního parku, takže klidně může klesat i ve sklonu 50 stupňů.....

        0 0
    • Palo TT  

      Link pre Garminakov:

      http://www.garda-gps.de/…e_garda.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.