• mdk

Tak Hladam nejaky fullram zdvih od 130 do 160..zatial co som nasiel tak od rockmachine adrenaline 4000…a este jeden ..od nemeckej znacky poisom curare…

Mozte mi este poradit nieco v tejto cenovej relacii 10 000…

www.poison-bikes.de/…art/1584.htm velosprint.sk/shop/in­dex.php?main_pa­ge=product_in­fo&cPath=235&pro­ducts_id=6064

0 0
    • riku  

Přidám se… Znáte někdo tyto biky, respektive značku?

0 0
    • hanz  

šak je to to iste–taiwan

0 0
      • hanz  

tak zober ten který sa ti víc páčí alebo kterej má lepší cenu…alebo který by sa případně líp reklamoval..mě osobně přujde ten rm hezčí

0 0
    • Cerberos  

pánové ta značka my sice nic neřiká .. al eten samej rám mám doma akorát je od Spyderu !!! tak nevim co si mám myslet …

0 0
      • hanz  

nic, co by sis myslel…taivan vyrábí a „výrobci“ si zadávaj akorát design a polepy

0 0
    • reborn_biker  

taky shanim njakej full bike na volny;) jezdeni. tady na BF dost lidi tvrdi, ze ten RM neni moc k sehnani, ja po tom moc nebadal, takze nevim. Taky zalezi, jak pocitas s tou cenou – s tlumicem/bez

0 0
    • mar_tin1  

a rovnaky ram pouziva aj znacka KGB, model drophead. www.kgbbikes.sk ram stoji v kaktuse 8997sk bez tlmica.

0 0
    • vlk  

no co tak koukám na poison, tak hlavní rozdíl bude v úhlu sedlové trubky.

RM 4000 ji má docela nakolmo-teda podle obrázků a fotek co jsem našel na netu. Moc dobře si nedokáži představit, jak bych nastavoval ideální posed (teda v případě využití kola i na XC a all mountain)-bych musel dost posunout sedlo dozadu a možná koupit i nějakou lomenou sedlovku.

Poison vypadá, že má íc zkloněnou sedlovou trubku dozadu. Toto by se hodilo možná i pro mne jako rám na All Mountain.ještě by mě zajímalo, jak vysokou vidli to potřebuje zda 120, 130 či 140mm. Aby to s nižšími zdvihy nebylo moc nakloněné dopředu.

Někteří tvrdí, že něco podobného vyrábí i spyder-ale nenašel jsem tam nic takového-to co se tomu nejvíc podobá nemá horstlink.

0 0
      • vlk  

Tak to byl omyl, všechny tyto rámy mají sedlovou trubku okolo 68–69 stupňů-takže jsou všechny stejně nakolmo.Asi fakt bodou všechny 3 stejné RM 4000, ten spyder a poison.

0 0
        • Lister  

pokud vím, tak ty rámy mají sedlovku v úhlu 74 st, 68–69 bude hlava :o)

0 0
    • MLOG  

U Kulhánka v hradci k. mají meridu Lrs ze 16 ti na 8 litrů to de ne?

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.