• krteček

    Využijem tému off-topic..možno sa tu najde nejaky audiofil-maniak, ktorý by mi poradil s výberom sluchatiek…Malo by to byť niečo na domáci posluch, s čo najlepšou izoláciou od hluku okolia…Neviem či drát alebo bezdrát  (prikláňam sa viac k drátu..) Cenový dtrop okolo 5000czk …vopred ďakujem  za rady

    0 0
    • keo  

      Kvalitní jsou Sennheier

      0 0
      • Hornet  

        Tak tieto ma kamos, je to super posluch :-)

        ale dobre su aj Koss Porta pro, mam ich, nie su uzavrete ale velmi dobra cena a kvalita

        0 0
        • Fantomaus  

          Koss Porta Pro jsou dobra na cestovani, ale asi urcite bych je nezaradil mezi audiofilska sluchatka pro domaci poslech. Druhou veci jsou zname neduhy jako nevyvazenost spektra se zduraznenou basovou slozkou, ale o tom tu nechci vest spory :) Sam je mam take a vim jak hraji. Obcas i lituji, ze jsem si neporidil konkurencni Senny.

          Jen dodam k me odpovedi nize, ze urcite hlasuji pro kabel, ac tedy zkusenost s novou technologii bezdratu nemam, ale drive to byvala dost bida. Necham se ale rad presvedcit o opaku ;)

          0 0
          • vikicek  

            Taky jsem vlastnil Porty .. ač jsou vychvalované, u mě si moc dlouho nepobyly … 1.) Opravdu mizerná izolace od okolí – V autobuse nic neslyšíte, detaily se naprosto ztrácejí.  2.) Šíleně hrajou ven… i při menší hlasitosti to hraje ven fakt hodně. Ruší to okolí a taky ne každý se chce dělit se svojí hudbou s okolím. 3.) Basy jsou opravdu přehnané (a to mám basy rád), je cítit určitá zahuhlanost. Zvuk není vyrovnaný. Jako pohodlná sluchátka na doma na sledování filmů na PC jsou ok, ale jinak bych je moc nedoporučil :)

            0 0
            • kudlanka32  

              kdyz si koupis otevreny sluchatka tak se nediv ze te slysi okoli a vice versa…

              0 0
          • Kynio  

            Koss Porta Pro jsou dobra na cestovani..

            docela si mě pobavil ;) nejraději bych liskl každýmu, kdo v buse/šalině sedí s portama na hlavě a řve mu to na celý okolí.. tohle fakt ne na cestování ;)

            0 0
            • pepino  

              „řve mu to na celý okolí“ tohle bych zdůraznil, ne je mlátit za Kossy :) to řvou skoro každýmu mladýmu každý sluchátka, jak si všímám

              0 0
              • pepino  

                A tohle bych mimochodem vůbec neřešil, rozmáhá se poslouchání z repráků mobilu a to je opruz.

                0 0
                • Kynio  

                  to mi rači ani nepřipomínej :) to už je nad rámec mojí trpělivosti :D docela pěním, když tohle vidím :(

                  0 0
              • Kynio  

                mno hlavně těm neznalým co stále věří v ducha kvalitních pecek za 500Kč :) špunty už tak slyšet nejsou a v běžným provozu ve městě to prostě slyšet naštěstí není :)

                0 0
            • volumed  

              ahoj

              ak chces audiofilny zvuk tak ti doporucujem jednoznacne toto.

              http://www.klipsch.com/…-ear-headset

              vyhoda je ze su neuveritelne lahucke a sadnu tak do ucha ako ziadne ine.

              stoja sice dost ale ak si hudbu uzivas do detailu tak jednoznacne doporucujem.

              0 0
        • Atilla  

          Koss a kvalitní?! Měl jsem několik jejich sluchátek a i přes to, že mají doživotní záruku jsem je všechny vyhodil. Už mě nebavilo je nosit do reklamace. Kvalita plastů je mizerná, kabely taky trága, několikrát mi odešla membrána u porta pro a to nejsem příznivce hlasitého poslechu. Měl jsem od nich jak velká domácí, tak porta a ještě sportovní modely pecek a už nikdy. Teď mám creative- kvalita zvuku a odhlučněnost někde jinde a to zpracování …

          0 0
          • wilda81  

            Mám Porta Pro necelých deset let a jediné co jsem musel za celou dobu měnit jsou molitany.

            0 0
            • James.Sniper  

              Já zas u port měním kabel jak na běžícím pásu a jedna výměna mě stojí 250Kč. Kvalita teda nic moc.

              0 0
        • Siddha  

          Porty Pro mám doma, odpočívají na polici, nejsem nějakej audiofil, ale když ve sluchátkách hrajou jen basy a jinak nic, tak mě to štve a ani netěší nasadit na palici. Zvlášť když chcete třeba dobře rozumnět textu, tak to není žádný labůžo. V práci víceméně ve stejné cenové hladině (do tisícovky) uzavřený Sennheisery už asi 6 let a naprostá spokojenost, jemnej realistickej zvuk, pohoda. Ale na to se původní tazatel neptal. Jen bych asi od Kossu nějakej high-end zvuk nečekal.

          0 0
        • Siddha  

          Porty Pro mám doma, odpočívají na polici, nejsem nějakej audiofil, ale když ve sluchátkách hrajou jen basy a jinak nic, tak mě to štve a ani netěší nasadit na palici. Zvlášť když chcete třeba dobře rozumnět textu, tak to není žádný labůžo. V práci víceméně ve stejné cenové hladině (do tisícovky) uzavřený Sennheisery už asi 6 let a naprostá spokojenost, jemnej realistickej zvuk, pohoda. Ale na to se původní tazatel neptal. Jen bych asi od Kossu nějakej high-end zvuk nečekal.

          0 0
      • pete_ax  

        presne, vicemene kazdy Sennheisery nad 3 tisice budou v pohode. ja byl spokojenej i s kouskem za 1600 teda :o)) pak jsem ale dotentoc konektor :o( skoda jich.

        0 0
        • Krocan  

          tak konektor se snad dá vzít jinej a přepájet ne?:-)

          zbytečný kvůli tomu zahazovat sluchátka…já sem si takhle opravil sluchátka od SE, protože sem si ukroutil drát u sluchátka, tak sem ho rozdělal, odpájel, zkrátil dtár a zas připájel a zase fachčí jak nový…u konektoru by to asi pak chtělo nějak dořešit izolaci, ale na domácí poslouchání by to mělo stačit ne?:-)

          0 0
        • krtex  

          Věršina SENNHEISERů v této cen. relaci už mívá výměnný kabel – já to zjistil u svýh HD497 asi po 2 letech, když jsem jeden vytrh náhodou ze sluchátka..

          Nedávno jsem kupoval nový za nějaké 2 stovky (orig.), bo starý se vychechlal (asi po 8mi letech) a jedou jak nové :)

          Na kolo vozím PMX60 – proti PORTA/SPORTA je to paráda (ty basy JOSSů jsou hnus)

          Takže za mě jedině SENNy..

          KTX@

          0 0
      • Aillas  

        Případně koupit Sennheiser HD 555 a na ty HD 595 je modnout. Tak to mám já :-)

        0 0
        • Prasopes  

          Jj, to kurvítko v 555 je fakt úsměvný. A nejlepší je, že o něm na krabici píšou jako o naprosto úžasný feature, kterou 595 kupodivu zase nemají – to jsou ale kouzla :-)

          0 0
        • nooski  

          Jak hrajou ty HD 555 třeba v kombinaci s Mp3 přehrávačem nebo přes noťas s integrovanou zvukovkou? Mají impedanci 5O Ohm, takže ještě méně než třeba Kossy Porta Pro. Muziku holt nejčastěji poslouchám přes noťas a to se v dohledné době nezmění.

          0 0
          • Toutou  

            Oboje jsem zkoušel. Sice je nevybudíš jako na odpovídajícím zesíku, ale pokud si to můžeš dovolit, pořád je to mnohem vhodnější volba, než pecky za padesát korun. I když v případě přenosnějších přístrojů a integry bych volil třeba Grado SR60. Jsou skladnější a lépe „vyžehlí“ méně kvalitní zdroj.

            0 0
            • tonik666  

              SR60i jsem teď pořídil a za „skladné“ bych je neoznačil. Až potkáte nějakého ufona s megasluchátky na hlavě, tak víte

              s kým máte tu čest

              btw hrajou výborně, ale venku rozdíl oproti kossům není slyšet, uvnitř možná, ale to bych musel mít citlivější sluch.

              0 0
        • deutschland  

          Aillas:Tý jo dík za tip,HD555 už nějakou dobu mám a zjistil jsem až tady že jdou modnout,takže za 15min.bylo hotovo :)

          0 0
      • in4mator  

        Sennheisery jsou sice možná kvalitní z hlediska zvuku, ale z hlediska výdrže jsou slabé (samozřejmě záleží na konkrétních modelech a možná už se i ta „výdrž“ zlepšila), pro domácí poslech by neměl být problém. I když ani ten zvuk mě moc nenadchl, resp. zvuk byl velice dobrý, ale unavující, nevím jak jinak to popsat. Několikanásobně lepší zkušenosti mám se sluchátky Koss, dají se najít sluchátka s kvalitním nepřebasovaným zvukem (např. UR/40 – v minulosti referenční sluchátka časopisu Stereo&Video, teď stojí jenom tisícovku) a to co vydrží Kossy, to by Sennheisery nedaly ani ze čtvrtiny.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Kossy jsou supr, ale loupe se mi ta „koženka“ z náušníků, máte někdo zkušenosti s výměnou v rámci doživotní záruky?

          0 0
          • in4mator  

            Mám velice dobré zkušenosti se servisem v Ostravě, je tam (doufám, že ještě pořád…) velice příjemný člověk. Byl jsem tam 2× a vždycky se snažil mně vyjít maximálně vstříc. Donesl jsem tam sluchátka, u kterých se časem jedna mušle protáčela na druhou stranu a on mně dal bez poplatku (už to bylo po 2 letech) nové sluchátka. U dalších zase zvuk začal časem rezonovat, donesl jsem sluchátka do servisu a i když řekl, že tam byl jenom vpadlý vlas, který to způsoboval, vyměnil všechny součásti sluchátek kromě hlavového mostu, protože ten už se nedělal. Opět bez poplatku. Takže bych to klidně zkusil, v Brně je myslím taky servis…

            0 0
          • luper  

            Kossy mám od roku 97 nemužu si na nic stěžovat jinak co se týče molitanů na uších mužeš poslat do servisu vymění (servis poplatek +poštovné = 300,–Kč),ale já zakoupil 3 páry molitanů v OK elektro na koss za 190,–Kč. Takže ti to ve finále vyjde levnějc, žádné čekání a máš do zásoby 2 páry.

            0 0
            • RendyD  

              Je to univerzální velikost, nebo na jaký typ jsi kupoval?

              0 0
        • nooski  

          No v okolí se 3 Porty Pro rozhodly nehrát a vždycky odešlo sluchátko, nehledě na časté problémy s kabelem. A zvuk je otřesný, pokud člověk neposlouchá hopity hop nebo duc duc. Pravda můžou mít doživotní záruku, ale raději mám něco doma než v servisu.

          0 0
          • in4mator  

            S kabelem jsem měl problémy právě u Sennů, u všech tří které jsem měl. Pak se polámaly, ale za to nemůžou. Ale jak říkám, Kossy toho podle mě vydrží mnohem víc, ani jsem neměl u žádných Kossů problém s kabelem. Nicméně moje další sluchátka asi Kossy nebudou, protože díky doživotní záruce už jich mám dost a tak uvažuju o nějakých AKG…

            0 0
            • Pedro404  

              Porty Pro mi 2× odešly na kabelu, myslim že u sluchátka. Sennheisery CX300 zatim jednou, ale u konektoru. Tak sem tam nový Senny preventivně vyztužil páskou a už drží rekordně dlouho, což je asi rok a půl.

              0 0
            • Kynio  

              je to hlavně o tom, jak se ke sluchátkům dotyčnej chová ;) moje Senny CX 300 maj 2 a půl roku a stále hrají dobře. Má je mladá, já už chtěl něco novýho :)

              0 0
              • madcat  

                Já mám KOSS GT5 už asi 13 let a furt v pohodě. Pravda – jednou mi v nich v rámci doživotní záruky něco měnili – trochu chrastily – ale jinak bez problémů. Akorát měním molitany.

                0 0
                • in4mator  

                  Slušné, já mám GT5 zatím 9 let, tzn. že ty moje ještě minimálně 4 roky budou sloužit :)

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    Já mám GT85 a většinou mi tak do půl roku dojde :-)

                    0 0
                  • AldaK  

                    Hraju na GT5 asi 22 let. Za ty roky byly tvrdý konce káblíků u mušlí (už jsem je zkracoval) a 2× jsem je vytrhnul. Vše si na nich servisuju sám. Koupil jsem je ještě před doživotní garancí a kvůli zapadenýmu vlasu je nebudu někam posílat. Zvukově jsou stále top, vybíral jsem z 10ti značek. Nikdy jsem neměl na uších lepší zvuk. Škoda že už se nedělají, koupil bych je znova.

                    0 0
                • Vilém  

                  Podobne dlouho mam porty. Ted uz je asi vyhodim, rozpadly se molitany nad usima, normalne na prach. Tehdy tu jeste ani koss nemel zastoupeni a ja je shanel od nejakeho prekupnika. Ale zase byly poctive zabaleny v krasne krabici, ne jak ted v blistru.

                  0 0
          • Bish0p  

            Když už si to nakous, jaká hudba je ideální pro rozeznání otřesně a uspokojivě hrajících sluchátek a proč?

            0 0
            • Bish0p  

              Jinak na Portech mi kabel nikdy nezlobil ani po 4letech. Jak už bylo řečeno, záleží jak se s nimi zachází. Ale sluchatko taky odešlo.

              0 0
      • Robert_Mrkos  

        +1

        0 0
      • myreczech  

        mám dvoje…jedny prodávám…

        https://elektro.bazos.cz/…r-HD-595.php

        0 0
    • JakeF  

      Mám Kossy Pro4AA Titanium, do tvýho cenovýho limitu se vejdou s přehledem, hrajou podle mě výborně, ale srovnával jsem zatim jenom s pár levnějšíma sluchátkama a hrajou zdaleka nejlíp. Určitě se najdou lepší modely, ale na domácí poslech stačí s přehledem, jejich možnosti přehrávání jsou daleko vyšší, než se vejde do 320kb/s MP3, takže pokud nejsi fajnšmekr, co před poslechem zbavuje i disky statickýho náboje, tak si myslim, že by naprosto stačily. Plus mi přijdou, že maj dostatečně kvalitní konstrukci, minulý Pro3aa jsem zlomil a tyhle vypadaj daleko robustnějš a docela už ode mě zažily, párkrát i letěly na zem. Navíc maj kroucenej kabel, což je na domácí poslech taky plus. Jo a izolace od okolí dobrá až příliš. Neslyšim telefon, zvonek, lidi mluvící ve vzdálenosti od 1 metru a pokud mám sluchátka na hlavě, tak ani z venku skoro neni slyšet, že vůbec něco hraje.

      0 0
    • Rolei  

      Osobně bych taky volil drát. Když se chceš izolovat od okolí vol uzavřená sluchátka.  Jestli to myslíš s poslechem přes sluchátka vážně potřebuješ sluchátkový zesilovač, ale to si už finanče mimo limit. Když se zajímáš o sluchátka v této cenové relaci tak předpokládám odpovídající „zdroj“ zvuku, sluchátka samy nic nezachrání. Volil bych ze značek Sennheiser, Beyerdynamic, AKG. Doma používám Beyerdynamic DT 770 a s ohledem že je to k PC (přes trochu lepší zvukovku) na filmy tak jsem velmi spokojen. Než něco koupíš pokus si j epůjčit a vyzkoušet. Pro začátek si projdi třeba toto, net je podobných věcí plný :-)

      0 0
      • krteček  

        Bohužiaľ nemám moc čas surfovať hodiny na webe a hľadať informácie, preto sa pýtam takto…Nie som nejaký extra fajnšmekr..proste hľadám niečo, čo by mi umožnilo spokojne  sa započúvať napr. aj do klasiky bez toho aby ma rušil bliakot susedov z bytu nadomnou vresk deciek z bytu pod nami, auta chrochtajuce pod oknom a pod :-)  proste niečo čo ma „odpojí“ od okolitého hluku a zároveň slušne hrá..chápem že je podstatný aj zvukový zdroj, ten teda zatiaå nemám bohvieaký, ale zas mi príde rozumnejšie investovať trošku viac teraz ako potom za chvíľu zas kupovať niečo lepšie..Zatial som pozerala na vyššieuvedene Koss Pro 4AA, Sennheiser HD 380 PRO alebo AKG 272HD..neviem ale nejak posúdiť či je to rozumný výber kandidátov a ak áno, čo je najlepšou voľbou…

        0 0
        • Rolei  

          Kossům osobně nevěřím a taky tyto konkrétní váží přes 500g. Stejně doporučuju jít do obchodu a slyšet nejen jak hrají, ale taky vyzkoušet jak ti sedí na hlavě…

          0 0
    • Fantomaus  

      Osobne bych pro doma zakoupil neco od GRADO, at uz nektery z levnejsich modelu SR60i ci SR80i nebo pokud mas moznost objednani z USA, pak se do limitu vejdes i s vyssim modelem SR125i ci SR225i. Az se na ne vydela, take si je poridim, laska na prvni poslech =o)

      pozn.: pravdou je, ze jsou otevrena, tedy izolace nebude zdaleka dokonala, pokud je izolace zasadni, chce to neco uzavreneho

      0 0
      • kmarek  

        Mám Grado SR80i čtyři roky.Stály 3800kč.Pěkně se rozehrály,zkrátka paráda!Maximální spokojenost…Ale záleží,jakou muziku člověk poslouchá…Na rock se moc nehodí…Já mám vybrané 325i,ale taky až našetřím:-)

        0 0
    • Pebe  

      jak tu už zaznělo, pokud je izolace prioritní, a to oboustranná, tak určitě ne otevřená sluchátka.

      Pokud to není až tak zásadní a jde ti hlavně o to aby jsi neslyšela ty okolí a okolí klidně může poslouchat to co ty, tak bych se přikláněl za lehký příplatek a pořízení Sennheiser HD580, ale počítej s tím že i okolí uslyší co posloucháš ;-)

      0 0
    • Krys  

      Mám tieto Sennheiser HD 215. Okolie nepočuje, čo počúvam a ja počujem z okolia, len fakt hlasné zvuky (cestné kladivo pod oknami, a tak), aj to len v prestávkach medzi skladbami. Kupoval som si ich do práce, preto tak „nízka“ cena. Ale aj napriek cene hrajú výborne. Najviac sa mi páči, že basy sú len tam, kde ich plánoval zvukár. Inak stránku sluchatka.net vrele odporúčam. Nie je tam tých sluchátok nejak veľa, ten pán už proste urobil užší výber za nás zákazníkov. V prípade osobného odberu si môžeš priniesť vlastné CD a sluchátka najprv vyskúšať.

      0 0
    • muppet  

      Mám tyhle a jsem maximálně spokojen,cena dobrá a vynikající servis(po zákroku dcery byla jedna mušle rozbitá a díky doživotní záruce opraveno téměř zdarma) :-))

      (odkaz je jen informativní)

      0 0
    • littlebiker  

      Sennheiser HD200 master- hrajou 11 let skoro denně, bohužel už je to na nich trochu znát.

      Kdyby se ještě vyráběly, kupuju je znova :)

      0 0
    • krupe  

      Ja bych byl za tyhle Sennheisery

      0 0
    • kudlanka32  

      Do uvah bych jeste zahrnul Beyerdynamic DT … treba 880 nebo neco na ten zpusob. Krome tech nejlevnejsich z rady DT (hraji pekne ale o neco mene basu) jsou vsechny ostatni v poho…lisi se samo otevreny od uzavrenych a tak…

      0 0
    • Lister  

      Dotaz na špuntová sluchátka.

      Jaké s nimi máte zkušenosti na kole. Mám jedny doma, nehrají špatně, ale mají jednu nepříjemnou vlastnost – po drátech se velmi přenáší tření kabelu o jakýkoliv materiál, způsobuje to dost hlasitý nepříjemný zvuk. Nevím, zda je to obecná vlastnost všech pecek nebo jen mého kusu.

      S peckami jsem tohle nikdy nepozoroval. Chtěl bych si koupit nějaké lepší pecky, ale bojím se, že to bude díky téhle vlastnosti nepoužitelné – tření drátu o popruh helmy.

      Zvažuju Jays D-jays.

      0 0
      • Pedro404  

        Občas vozim na kole špunty Sennheiser CX300 a zvuk ze tření nepozoruju, jedině když přes ně mám kulicha a jdu pěšky, ale to se dá přežít nebo dát muziku víc nahlas.

        0 0
      • funkatron  

        na biku tiez nic nepocujem…len pri chodzi a aj to sa mi musi kabel triet o zips a pod

        sluchatka mam k ipodu a sony

        0 0
      • Toutou  

        Tomu, co popisuješ, se říká „mikrofonní efekt“. V kategorii IE sluchátek se tomu pravděpodobně nevyhneš, ale dá se to utlumit třeba nošením kabelu „za ucho“.

        0 0
        • Lister  

          No to není moc povzbudivé

          Jinak se omlouvám, jak tam pořád pletu pecky a špunty – na konci mělo samozřejmě být, že bych si chtěl koupit nějaké lepší špunty.

          0 0
          • pepino  

            Hodně to dělají sluchátka, co nemají „gumový" kabel, ale opletený "látkou“, jedny jsem měl a byl to běs.

            0 0
            • Lister  

              Ani nevím, co to je za sluchátka, byla to koupě v nouzi – asi nějaký levnější Sennheiser – vzal jsme co bylo po ruce, když jsem si velmi nešikovně ustřihl kablík k jednomu sluchátku ve výpletu (mimo jiné už se mi to vlastní blbostí povedlo 2× a vždy jsem si dopředu říkal, že to přece zvládnu a že mi tam spadnout nemůžou, bohužel jsem si takto zrušil moje ultraoblíbené a asi 15 let staré pecky Panasonic :-( ).

              Ale ten zvuk je dost rušivý, stačí, aby se káblík otřel o oděv a vydává to fakt dost silné zvuky – předpokládám, že to je prostě jen „vada“ kusu, protože kdyby se takto projevovali všechny modely, tak by asi nebyly tak populární – fakt se dají poslouchat jen v klidu, nebo když se zajistí tak, aby se nikde nehýbaly.

              Ještě budu muset nákup špuntů promyslet – zatím jsem jezdil v peckách, ale ty prostě z ucha při jízdě vypadávají a navíc díky malé izolaci se nedají ve vyšších rychlostech skoro používat. Na druhou stranu zase nemám problém s registrováním okolí. U špuntů se bojím, že budu totálně odříznutý od okolí, což pro pohyb na kole asi nebude úplně ideální – asi jen otázka zvyku.

              0 0
        • Lister  

          Není nad to si to vyzkoušet :-)

          Hodil jsme svoje špunty přes uši a nestačil jsem se divit. Sice je stále lehounce slyšet, ale jen když to doslova drhnu o oblečení. Akorát jsme ještě nezkoušel kombinaci sluchátek přes uši, sluneční brýle a helma – to už je celkem dost a to ještě neuvažuju nějakou tu čepici na zimu.

          Jelikož se nedají ty d-Jays používat přes ucho jinak než jejich L-P prohozením, tak asi padají a aktuálně zvažuju vlastně jen dvě možností – SoundMagic PL50 a Head Direct RE0 s tím, že se víc přikláním k těm prvním – jsou levnější a seženu je u nás, takže případný problém nemusím řešit přes půl zeměkoule.

          0 0
      • alinceb  

        Já poslouchám hudbu skoro pořád, když někam jedu nebo jdu bez drahé polovičky, takže i na kole.

        Dřív sem vozil klasické pecky, co byly k přehrávači. Z těch mi nejlíp seděly originál k iPodu. Ale při jízdě na kole nejsou slyšet skrze proudění vzduchu.

        Pak sem měl Kossy s „mačkacíma“ špuntama. Zvuk dobrý, ale nikdy mi v uchu pořádně neseděly a často vypadávaly.

        Teď mám dvoje špunty Skullcandy INK'D Black a Skullcandy Riot Rasta a sem fakt spokojený. Tělo je hodně malé, není skoro vidět a v ničem mi nevadí a zvuk mi na malá sluchátka příjde fajn. To šumění při třeni o látku buď nevnímám, nebo žádné není a šumění vzduchu je pryč. Jen mimo nic neslyšíš, takže na silnici to chce jedno vytáhnout z ucha a nebo jezdit „na hlucho“…:)

        Jinak klasika je, že zhruba jednou za měsíc musím přepájet konektor, protože se mi ukroutí, ale to je tim, jak se k nim chovám…:)

        0 0
        • Lister  

          Ty Kossy byly asi Plug??

          Asi objednám ty Jays d-Jasy jsou hodně chválené a tady i v parádní akci. Podle všeho by mi mohly vyhovovat zvukově, protože údajně moc nebasují a mají hezké středy a výšky.

          Vždy jsem byl odpůrce špuntů, ale je pravdě že k sekačce nebo vysavači jsou k nezaplacení.

          Jen teda to kolo, tam si budu muset zvyknout – nebo jak píšeš, jezdit jen na jedno ucho.

          0 0
          • alinceb  

            JJ, ty Kossy byly Plug. Ještě je asi někde mám…:) Ale ty SkullCandy sou fakt někde jinde. Ty Jays d-Jasy vypadají taky dobře, jen sou na mě celkem drahé. Já u každých sluchátek ulomim konektor nebo tak něco. Nebo poslední dobou mi je občas překousne činčila, když je nechám válet někde v pokoji…:)

            0 0
            • Lister  

              Buď se k nim chovám hezky nebo mám štěstí – jak jsme psal výše, tak rekordmanem byly pecky Panasonic, které jsem měl ještě ze starého diskmana asi 15 let a zrušil jsem je přestřihnutím kabeláže po zapadnutí do výpletu při jízdě – vlastní blbost. Kdyby se mi to nepovedlo, tak by ještě sloužily – zvukově byly geniální.

              Naše domácí zvěř naštěstí o podobné věci nejeví zájem, maximálně by je mohly někam „založit“.

              0 0
              • alinceb  

                Mně sluchátka vydrží taky dlouho, jen jak nosím přehrávače po kapsách a kabel se ohýbá, tak to většinou u konektoru nevydrží…oprava mi trvá vždycky tak 10 minut a vydrží tak 2 měsíce…:)

                0 0
      • op  

        Ahoj, mam taky dotaz.

        Chci si koupit kvalitni IEM v cene idealne do 2k. Puvodne jsem uvazoval o t-Jays Three, nasledne o Klipsch Image S4. Nesnasim ale prebasovany zvuk a obou techto sluchatek pisou recenze o „krasne vyraznych basech“ ") To me desi ..

        Momentane uvazuju trochu o Etymotic Research MC5 , ale nevim jak jsou na tom s pohodlim noseni ..

        Mate tip?

        Dik

        0 0
        • op  

          jeste jsem ted pridal do vyberu levnejsi VSONIC GR04

          0 0
        • op  

          sam se zeptam, sam si odpovim:

          Nakonec jsem si vybral SoundMagic PL50 , nejlevnejsi sluchatka s tlakovym menicem („balanced armature“). Podle recenzi (napr. zde to vypada za cenu cca 1400 dost pekne. Muzu pak poreferovat, kdyby byl zajem.

          0 0
          • op  

            tak jsem nakonec musel vyresit sluchatka ultimativne: Etymotic Research hf5 – jsou naprosto famozni. PL50 byl bohuzel pro me spatny krok evoluce – nejsou spatne, pohodli maximalni, basy, vysky, dynamika, vse OK, ALE bohuzel nemaji neutralni podani – vse zni jakoby trochu do kovova. Me to tak iritovalo, ze ac vse statni mi na nich vyhovovalo, musel jsem je nahradit. Mimochodem, jsou volne za velmi lidovou cenu, kdyby mel nekdo zajem.

            0 0
        • RUSH  

          Mám Etymotic Research ER-6i a dle mého je pohodlí ok.

          Je pravda, že jsem měl podobné nároky ohledně basů, opravdu hrají skvěle, o přebasování nemůže být ani řeči.

          0 0
    • HKou  

      Audiotechnica ATH-A900

      0 0
      • camlost  

        ctu to od shora a rikam si: „kde jsou AKG a Audiotechnica?“

        imho je to jako se sedlem na kolo – co clovek, to jine ucho. nakup bez predchoziho poslechu je riskantni, zvukovy projev nemusi vyhovovat. a ztrata 5000 kc uz neni uplne mala.

        co bude zdrojem zvuku? mobil, mp3 player, av receiver, sluchatkovy zesilovac?

        0 0
        • Lister  

          Ten thread je starý, jen jsme si ho vytáhl, protože má odpovídající název.

          Ale jestli se vyznáš, tak bys mohl poradit kvalitní nepřebasované špunty s hezkými středy a ostrými výškami do cca 15 stovek (použití k MP3 přehrávači). Můj favorit – viz výše Jays d-Jays

          0 0
          • Toutou  

            Doporučil bych diskuzní fórum na www.avmania.cz . V historii je tam toho spousta o špuntech v dané ceně.

            0 0
            • Lister  

              Jo tak tohle ne. Tam jsou asi ještě větší šílenci než tady :-)

              0 0
              • Krys  

                :)))

                0 0
                • Biker jak Pes  

                  Co je „zahořet“ ? :-O

                  0 0
                  • in4mator  

                    Normálně je poliješ něčím hořlavým a zapálíš, necháš zahořet asi 5 vteřin a pak uhasíš. No a pak už je můžeš bez problému používat.

                    0 0
                    • Biker jak Pes  

                      Teď se dívám na ty stránky a čtu komentáře a jsem zmatenější čím dál víc. Asi zůstanu u svého oboru… :-(

                      0 0
                  • Lister  

                    Tohle celé vlákno je samozřejmě sranda v reakci na hloupý dotaz.

                    Obecně je zahořet asi tak to samé jako zajetí motoru u auta. Prostě chvíli trvá, než se sluchátka (ale třeba i zesilovač, reprobedny atd…) dostanou do formy a podávají 100% výkon. U sluchátek většinou stačí několik málo hodin/desítek hodin, u reprobeden je to trochu delší.

                    0 0
                    • Krys  

                      Niektoré teórie tvrdia, že tá nepatrná zmena zvuku slúchatiek po prvých týždňoch počúvania je spôsobená vytvarovaním a sadnutím mušlí na lebku poslucháča. To znamená, že zdroj zvuku v sluchátkach sa nepatrne priblíži k uchu, čím dojde k nejakým nepatrným, ale subjektívne vnímateľným fázovým posuvom. ;)

                      0 0
                      • Lister  

                        No, ale 99,9% uživatetelé AV manie tvrdí, že se jim sluchátka zahořují 100–200hodin a zvuk se tak zlepší o milion procent :-)

                        0 0
                        • Biker jak Pes  

                          V tom případě mé Kossy, které mám asi 2 roky se budou zahořovat asi ještě dalších 5. :-D

                          0 0
                        • Prasopes  

                          No jó, uživatelé AV Manie také slyší každý jednotlivý elektron v drátech. AV manie je něco jako diskuzní klub potomků Chucka Norrise :-)

                          0 0
                          • martin_bakov  

                            :D souhlas, jak nemas zlatej kabel ke vsem peclive rozmistenym 12ti reproduktorum tak tam nema cenu diskutovat

                            0 0
                            • Toutou  

                              Hele v klidu, na AVmanii je náhodou docela fajn komunita, žádní šamani jako na head-fi. Jinak zlatý kabel nemá vůbec žádný smysl, naopak. Pozlacení konektorů už smysl mít může.

                              0 0
                        • Toutou  

                          Jsem taky uživatel AVmanie, a souhlasím s tím, že proces zahoření lze pozorovat asi 100 hodin, během kterých se přednes sluchátek může i výrazně změnit. Je to mechanika a je to znát, pro trošku citlivější ucho.

                          0 0
                          • Prasopes  

                            Naprosto vážně a beze srandy by mě zajímalo, jestli bys při slepým testu rozeznal „zahořený“ sluchátka od „nezahořených“

                            0 0
                            • Toutou  

                              Naprosto vážně a beze srandy by mě to zajímalo taky. Asi bych poznal rozdíl, ale neřekl bych ti, která jsou nová a která zahořená. :) Protože bych prostě nevěděl, jak podle výrobce mají znít.

                              U mých Sennů HD595 jsem určitý „vývoj“ zvuku poznal.

                              0 0
                              • Prasopes  

                                Jestli ten vývoj není spíš o tom, že se s tím zvukem „sžíváš“, než že by opravdu nějak měnil. Já jsem třeba po 2 letech používání HD555 (tedy kdy už by měli bejt „zahořený“ a neměnit se) vyndal kurvítko, které je degraduje oproti 595. Krom toho, že se okamžitě zlepšil zvuk tak jsem taky po dalším půl roce měl pocit, že teď hrajou ještě líp než hned po té změně. Ale před tím už jsem je používal 2 roky, tudíž nějakým zahořením už to určitě být nemohlo, spíš si myslím, že jsem si na ten nový zvuk prostě zvykl.

                                Ale jinak teda „zahořování“ v principu úplně nevylučuju, ale moc tomu nevěřím – podle mě je to jenom o psychice.

                                0 0
                                • Toutou  

                                  Koukám, že jsi znalec, takže se přiznám, že taky mám 555, ale to kurvítko letělo hned (takže máme vlastně 595 bez držáku) :)

                                  Navíc já provedl ještě „HD600 mod“ – kromě toho kurvítka jsem taky vystříhal tu plastovou mřížku, na které bylo nalepené. Změna zvuku už nebyla tak razantní, jako po vyndání kurvítka, ale po nějaké té naposlouchané hodině to znát je. Prostor je malinko jiný, a zvuk se NĚJAK změnil. Pro mě je příjemnější :)

                                  0 0
                              • pepino  

                                Naprosto vážně a beze srandy – tyhle testy bych dělal v televizi. Když ostuda, tak pořádná:) Jinak, děláš do muziky? Jako hraješ v orchestru nebo tak něco?

                                0 0
                            • MlokCZ  

                              Nikdy jsem moc neopužíval sluchátka, nemám je rád, takže u nich těžko říct.

                              Když u reprobeden se poznají zahořené a nezahořené repro asi tak během 3s (já to tedy poznám i ve slepém testu okamžitě) a rozdíl je u některých modelů propastný, tak proč by to nemohlo tak být i sluchátek…

                              Třeba ale u zesíku jsem zahořením nikdy žádný znatelnější rozdíl nepozoroval.

                              0 0
                              • Prasopes  

                                Netvrdím že to vůbec není možný, jen bych to spíš přičetl jiným vlivům (viz co jsem psal výše). U beden by nějaké zahoření mohlo mít vliv spíš, kmitá tam mnohem větší hmota, tudíž používáním se můžou jejich vlastnosti znatelnějš měnit. Ale to fakt je úvaha hodně na vodě :-)

                                0 0
                              • pepino  

                                Budeš ten test dělat ve Wetten dass? Tam by to mělo váhu.

                                0 0
                    • Biker jak Pes  

                      Dík ;-)

                      0 0
          • camlost  

            taky bych se na tvem miste podival na AVManii.

            mam jen nekolik malo sluchatek (Koss, Sennheiser), tak ti asi moc neporadim. na te AVManii bylo nejake vlakno plne recenzi jednotlivych modelu, od toho se da odrazit. pak uz jen poslouchat a poslouchat a poslouchat… a kupovat lepsi a lepsi sluchatka. :-)

            0 0
          • krteček  

            no ja teda znalec nejsem, ale z vlastní zkušenosti doporučuju tohle http://www.sluchatka.net/…earch-er-6i/ jako je to teda už hodne nad limit..ale.. Nevím no..ja ty špunty mam už asi dva roky a od té doby jiné nechci..krásně sedí v uchu bez jakéhokoliv vypadavání, parádně izolují od okolí a zvuk skvělej…ale zas to není pro někoho kdo má rad hodně basů..ja jsem cíleně hledala sluchátka, která neduní…výraznější basy mi vysloveně vadí…

            0 0
            • Lister  

              Uvažoval jsem o nich, ale je to už hodně peněz a asi bych to už plně neocenil. Navíc když si vezmu, že bych je na tom kole mohl jednoduše zničit při pádu nebo opětovném zamotání do výpletu, tak se mi ta cena zdá ještě vyšší :-). S tím zvukovým vkusem na tom ale budeme podobně – taky nesnáším levné přebasované špunty.

              0 0
              • TurboLama  

                Jestli nevadí nákup ze zahraničí, tak doporučím Head-Direct RE0

                0 0
                • Lister  

                  Nákup v zahraniční mi primárně nevadí, trochu mne „děsí“ zkušenosti některých uživatelů o jejich odolnosti. Navíc je škoda, že je už nedělají s tím odolným kabelem, jaký mají na fotce – aktuálně se prodávají s naprosto odlišnou kabeláží. Ale zvukově by mne lákaly, to je fakt.

                  0 0
              • krteček  

                no jo..ta cena je bohužel docela drsná..jinak ještě k té odolnosti..na to jak křehce vypadají, tak se až divím jak drží, pže se k nim opravdu nechovám moc slušně, šmudlám je zmačkaná po kapsách a tak..no a treba na kole se mi na nich líbí, že z ucha prostě nevypadnou, vozila jsem je dost často i na biketrialovém kole a ani tím hopsáním je člověk z ucha nevyklepe..

                jinak pokud potřebuješ poradit špunty, celkem doporučuju napsat do toho obchodu sluchatka.net , typek umí poradit …teda ja jsem odtamtud brala už několik sluchátek pro sebe i pro bráchu, který zas basy může a vždycky poradil tak, že jsme byli spokojení..poradí k věci a nesnaží se nacpat ti nejdražší variantu …

                0 0
                • Lister  

                  No zkusím napsat. Celkem dost mě štve ten mikrofonní efekt, to je dost nepříjemné a podle všeho tím trpí dost IE. Budu muset vyzkoušet, jak moc se to dá potlačit přehozením přes ucho, ale to třeba u mnou vybraných Jays nejde, protože by se muselo zaměnit levé sluchátko za pravé :-(

                  0 0
                  • tristan.  

                    Ja ty D-Jays mam a prave kvuli mikrofonnimu efektu je nosim prohozene a vedene za uchem. Pak je to uplne v pohode.

                    0 0
                  • Automat_1  

                    Těžko říct jestli jde o „originál“http://e­lektro.aukro.cz/sluchat­ka-dr-dre-monster-beats-i1476082373.html ale je možný, že by takovýto kabel moh řešit tvůj problém.

                    0 0
            • Pedro404  

              3 litry za špunty? Tje dost, to už rovnou můžu koupit shury , ty maj cenu taky lidovou:)

              0 0
              • pepino  

                No tak Shury a Etymotic jsou tak přibližně stejně špičkový špunty.

                0 0
              • Lister  

                Tohle už je opravdu dost, ale musím říct, že o takových Sen IE8 bych v krátkodobém pomatení smyslů možná i uvažoval .-D

                0 0
    • Trainman  

      Po zkušenostech s AKG, Koss apod. bych už šel jedině do Sennů. Osobně jsem měl tu čest s HD 595, HD 650 a aktuálně jedu přes Avantgarde a super. I když pak už člověku přijde cokoliv jinýho než FLAC přes lampový zesák jako nicmoc kvalita :-D

      Edit ex post: ááá, staré vlákne, nic.

      0 0
    • Adam Nawrath  

      Za sebe ti muzu doporucit Sennheiser HD25 nebo pro tebe levnejsi variantu HD 25-SP, s rozdilem kabelu (HD25 jednostranny a praktictejsi hlavovy most/ HD25-SP kabel vede do obou repracku a hlavovy most je dost jednoduchy).Oboje maji identicke repracky, ktere perfektne dosednou na ucho a perfektne odizoluji okolni zvuky. HD25 mam dvoje a byl to nejlepsi kup meho zivota.

      0 0
    • Pakos  

      http://basys.cz/…-dre-solo-hd

      Solo Beats by Dr.Dre

      Pořídil si je nedavno bratr a musim říct, že dlouho jsem neslyšel nic tak kvalitního…

      0 0
      • nooski  

        To bude nějaká předražená stylová hrůza :-) Nějak se ani nemůžu dopátrat parametrů.

        0 0
    • teepeex  

      Sennheiser nebo Beyerdynamic

      v kostce receno

      0 0
      • lynxx  

        Creative EP-630 Headphones

        0 0
        • sway  

          Myslím, že v tomhle vlákně je řeč o kvalitních sluchátkách, ne špuntech na běhání:D

          (mám tyhle na běhání a na to stačí, ale pokud je někdy vezmu i normálně, tak to je docela bída)

          0 0
          • lynxx  

            O kvalitních sluchátkách byla řeč původně. Po oživení vlákna se tu IMHO řeší špunty na kolo. Nebo se mýlím? Nicméně, tyhle špunty vozím na kole, a když mám kabel pod trikem, tak hrají velmi čistě a za těch pár korun mají super basy.

            0 0
            • Lister  

              Ono řeší, ale řeší se tu špunty řádově nesrovnatelné s tímhle šuntem – sory, ale ty tvoje skvělé basy jsou IMHO naprosto nesnesitelné a odporné.

              0 0
              • lynxx  

                Tys je někdy měl?

                0 0
                • Toutou  

                  Creativy EP-630 jsou údajně pouze rebrandované Senny CX300, které jsou basovým zvukem proslulé.

                  A po pravdě, je to hnus. Hudba rozhodně není jen o dunění.

                  0 0
            • TurboLama  

              Ze sluchátek co jsem slyšel mají „super basy“ až Beyerdynamic T1, ale ty opravdu nejsou za pár korun ;-)

              0 0
              • Toutou  

                Já bych jako slušné laple na ducání navrhl třeba už Senny HD280. Mají docela zajímavý zvuk na dynamickou, basovou hudbu. Bohužel jsou uzavřená, a trochu kelímku tam slyšet je.

                0 0
                • pepino  

                  Hm, tak jsem to dočetl do konce, tak fakt máš přehled, něco s hudebníma nástrojema nebo filharmonií asi máš společnýho, na co hraješ?

                  0 0
                  • Toutou  

                    Orchestr ani filharmonie … Umim jen zpivat :) Taky hraju trochu na kytaru a dobro, a hlavne mam dedu ortodoxniho hi-fistu. Takze ke zvuku se dostanu hodne.

                    0 0
                    • pepino  

                      No vida, jak říká Havelka, pan Krása hraje na dobro:) Já už výšky neslyším, tak nejsem tak náročnej:) ten děda by moh bejt ve věku mý ségry (56) :)

                      0 0
                      • Toutou  

                        Děda je ještě o pár let starší, ale sluch má (podle něj) celkem v pořádku. Pravda, když si od něj vezmu sluchátka, automaticky ubírám hlasitost na polovinu (já velkou hlasitost nesnáším, on ji má rád a navíc už hůř slyší), ale frekvenčně toho pozná dost a popovídáme si.

                        0 0
      • R-A-D-I-U-S  

        možná ještě FOSTEX

        0 0
    • kukin  

      Mám už nějakej rok velký Sennheisery a Kossy porta pro.Jsou prostě super.Mohu vřele doporučit.

      0 0
      • Toutou  

        No tak to jsi poradil :) „Velký Sennheisery“ není moc konkrétní… A Koss Porta Pro nemají ani izolaci, ani kvalitní zvuk.

        0 0
        • kukin  

          Sennheiser HD 540 reference II.A kossy hrají dobře,je fakt že nejsou uzavřená.Asi máš špatné sluchovody.Ale to je můj názor.Sennheisary nad 3000,–budou ok.Kamoš má MB quart a jsou taky dobrý.

          0 0
          • Toutou  

            Jak vypadá takový špatný sluchovod? Porty Pro jsou samozřejmě slušný kup VE SVÉ CENĚ. Ale jinak je to vážně low-end.

            Dotaz zněl „sluchátka na DOMÁCÍ poslech, UZAVŘENÁ, a se stropem 5k“ .

            Co s tím mají společného PŘENOSNÉ, OTEVŘENÉ Porty s jejich přebasovanou zahuhlaností? „Hrát dobře“ rozhodně znamená něco jako „hrát věrně“. To Porty neumí.

            Ale asi jen rejpám..

            0 0
    • kejmi  

      prizivim se na tematu… rad bych sluchatka prevazne na domaci poslech. Cenovy strop cca 2000. Co jsem za ty dva dny studovani na netu nasel, tak se mi docela libej AKG k 450 . Pry kvalita zvuku odpovida cene a jsou pohodlne… mate je nekdo? (jak jste spokojeni) a co pripadne doporucite za alternativu? Je mi jedno zda uzavrena, polouzavrena nebo otevrena. Na znacce mi take nesejde. Predem dik za reakce

      0 0
      • Automat_1  

        Co máš za výstup, na jaké použití budou? V první řadě by to chtělo si ujasnit co vlastně chceš, uzavřená, nebo otevřená je podstatný rozdíl. A s to by sis měl vyjasnit ty sám.

        V uzavřených Senn HD 215-sice starý model, ale v dané kategorii dle mě pořád nejlepší volba. Zvuk mi přijde trochu plochý, výšky dost slabé. Naopak basy mi velice vyhovují.

        V otevřených HD555 modnout na 595. Tohle jsou má oblíbená sluchátka, po prvním setkání jsem je musel vlastnit. Zvuk je nerušivý, přitom výborně realistický a sytý.

        Doporučím ti především Sennheisery, vlastním asi 10 kusů od pecek po otevřená sluchátka a značku bych již neměnil. Abych se přiznal, tak s AKG příliš zkušeností nemám, ale je mi proti srsti. Koss jsem zavrhl ihned po nákupu Port.

        0 0
      • LRRTM1  

        Mám sice úplně jiný typ sluchátek, ale AKG Ti jako značku můžu doporučit. na to, co s nima všechno provádím, jsou pořád jako nový :o)

        http://www.svetsluchatek.cz/…4-p-black-2/

        0 0
    • Smazaný účet  

      už vím co jsou to kvalitní sluchátka. teď jsem měl půjčené BOSE a fakt paráda http://www.mall.cz/…ound-ear-ae2?…

      0 0
    • thesecond96  

      Klasika – Koss porta pro :)

      0 0
    • Pumsc  

      Grado Labs. :)

      0 0
    • hmm  

      Já měl tyhle Koss

      1× R 90 13× chrastili membrány díky vlasům během 2let pak mě odešlo pravý sluchátko nošeny hlavně doma ale zato často

      1× The Plug modrý 3× odešel kabel během půl roku

      1× The Plug stříbrný 5× odešel kabel během 2let

      1× Porta Pro Junior – 3× odešel kabel 2× molitany, jinak Hlavovej most praskl na 2 místech po sobě, 15× chrastili memrány díky vlasům, 1× odchlýplá membrána vydrželi 4roky

      Takže celkovej poslech s Kosskama cca 9let

      Už nemám žádný a Kossky už nikdy nekoupím stačilo… :-)

      Poté pauza 2roky a nyní mám Sennheiser HD 201 za 600kč a venku i doma jsem spokojenej.

      V průměru poslouchám sluchátka i 50h měsíčně

      Za ty roky jsem přišel na to že Kosky nejsou nic extra a uzavřený sluchátka ničím nenahradíš jenom v létě je dobrý uši nezapařit :-)

      0 0
      • Saske  

        Oni Kossaci hrajou dobre ve sve cenove relaci vetsinou, ale hodne zalezi na tom, jakou mas mp3jku – malo beznych uzivatelu si uvedomuje, ze nelze kombinovat jakekoliv sluchatka s jakoukoliv mp3jkou. Treba SanDisk Sansa Clip Plus je vyborna mp3 co se tyce kvality zvuku – nektery ji pouzivaj i se slucahtkama za 20 000,– a jsou spokojeny, ale kdyz se do ni zapoji treba Koss Porta Pro zvuk je otresny i pres to, ze tyhle sluchatka hrajou dost dobre na tu cenu – samozrejme kazdemu se libi jiny zvuk, ale ty sluchatka se vyrabeji uz vice, jak 25 let bez vetsi zmeny a porad jsou zadany. Ale furt je to to tom, ze kazdemu se libi jiny zvuk, takze je tezke radit nekomu, jake sluchatka koupit a jakym se vyhnout. Pro je dobre si je jit nejdrive vyzkouset nekam, ci pujcit od nekoho kdo je ma a nekoukat jen na recenze ci doporuceni uzivatelu – clovek na to pak muze doplatit (jako ja).

        0 0
        • hmm  

          já s Kosskama začínal na CDWalkmanu panasonic na klasický cd za 5000kč o dost později jsem přešel na CD Walkman iRIVER iMP-150 za 4500… to už je sakriš taky nějakejch let. Klasickej Mp3 přehrávač nevlastním

          0 0
      • Kubiczech  

        Hmm, napadá mě je jedna otázka – co s těma sluchátkama děláš? I když měsíčně mám sluchátka na hlavě tak pět minut, stejně mi 50 h měsíčně nepřijde jako extrém.

        0 0
        • hmm  

          Jenom jsem je vozil ssebou do školy a do práce v MHD. Složíš rozložíš smotáš rozmotáš a tohle udělej 1000× a je tu problém s kabelem a hlavovým mostem atd. Pokud by jenom ležely doma u pc tak vydrží mnohem víc ale to bych si pak nekupoval referenční skládací sluchátka za 2500litru tenkrát, na cestu do školy. Nekupoval bych sluchátka co smotáš do kapsy a jdeš do školy. Koupil bych si nějaký domácí hrnky jako prase co složit nejdou a ani se nikam nevejdou ale já ještě do nedávna poslouchal hudbu přes sluchátka hlavně venku když jsem ještě neměl rodinu :-)

          0 0
          • Atilla  

            Souhlas koosů jsem měl několik a už nikdy více. Porta pro jsem reklamoval 6× pak jsem je vzal a vyhodil. Protože abych co měsíc jezdil na reklamaci na to nemám nervy. Měl jsem i jiné koosy a to samé, zvuk na cenu super, ale materiály uplně na h…

            Teď jsem si na doporučení pořídil creativ a to je úplně jiná třída a za ještě nižší cenu.

            0 0
            • Martin  

              možná, že kdyby sis místo koos koupil koss, tak bys neměl problémy :)

              0 0
              • Tommy_Lee  

                jsi zly

                0 0
                • Martin  

                  nejsem, bůhví co měl za fejky :)

                  já mám sportapro asi 7 nebo 8 let. tahám je furt na kole, nezacházím s nima zrovna dvakrát pěkně a za tu dobu jsem akorát 3× měnil molitanové náušníky a jednou kabel (kabely se kossům nepovedly, tvrdnou)

                  0 0
                  • Tommy_Lee  

                    ja jsem od Kossu zkousel akorat Porty – nesedely mi a jen me to utvrdilo, ze na normalni noseni zkratka potrebuju spunty – a pak Spark Plugy a ty basy sou tak priserny, ze jsem mel pocit, jestli mi v mozku nevybuchla hlubinna mina :-)

                    0 0
                  • Atilla  

                    já měl porta pro a další: 3× špunty, 1× otevřené s mostem za hlavu a velká sluchátka k hi-fi (nechce se mi hledat typy) a o všech můžu s čistým srdcem říct, že za ty prachy je to shit! Všechny jsem reklamoval několikrát. K čemu ti je doživotní záruka, když jsou všechny furt na šrot? Kabely odcházely pořád, pak vždycky jedno sluchátko začalo chrčet. Porty jsem vyhodil po vyzvednutí z reklamace protože za 2dny zase chrastily a to neposlouchám přehnaně nahlas. Prostě kossy už bych si nekoupil ani náhodou, to si radši trošku přidám a koupím Sennheier( a nebo za míň peněz dost slušné creative)

                    0 0
                    • tonik666  

                      Taky jsem měl prolémy s lehčím chrčením u Sport, které jsem měl 6 let. Porty mám teď, hrajou slušně a dle zkušenosti odejde kabel tak 1× za dva roky, u čehož záruka pomůže, protože ostatní sluchátka podobné kategorii jsou podobně odolná. Ségře odešla Senn PX100 za 2 roky úplně, a teď PXII po roce a 2 měsících.

                      Taky mám Grado SR60i – hrají výborně, ale po delším poslechu mě z nich mám otlačené uši.

                      0 0
                      • Toutou  

                        Mně PX100 drží už dva roky, a to si je často bere ségra (vražda)

                        0 0
                    • sway  

                      Porty chrčí často, ale je to jenom tím, že je v molitanu zapíchnutý vlas, který vibruje na membráně…

                      0 0
    • biker 0071  

      Doporučuji z vlastní zkušenosti sluchátka BOSE ale jsou to pecky a nebo nějaký BANG & OLUFSEN

      0 0
      • Toutou  

        Bose a B&O NEBRAT

        0 0
        • biker 0071  

          Máš s nimi vlastní zkušenost ? Nebo z jakého důvodu nebrat ?

          0 0
          • Toutou  

            Obe jsou to proste „znama jmena“ a na kvalitu moc nehledi. Neco jako u levnych kol Merida. Malokdo zna RB, ale vsichni znaji Meridu.

            Vsichni slysi na B&O (vyrabi spise designove audio) a Bose (vyrabi spise auto audio), ale opravdova technika (Sennheiser, AKG, Beyerdynamic, Shure atd.) zustava tise v pozadi, bez reklamy, bez hypu.

            0 0
    • smash_mouth  

      Hodně se tu řeší jaký sou dobrý sluchadla a jaký ne, ale bleskem jsem to prolítl a nikde nevidim, že by se Tě nekdo zeptal na zdroj signálu … máš kvalitní gramec, CD, a zesik? Má ten zesik kvalitní výstup? Máš sluchátkovej zesilovač? Máš kvalitní káble?

      Pokud chceš dát bůra za sluchadla a nemáš kvalitní řetězec jsou to vyhozený dukáty…

      Jestli budeš poslouchat doma a nebudou tě rušit fakoši a manželka nebude kecat, že jí ten rachot ruší při sledování růžovky kup nějaký otevřený model. Osobně doporučuju Senn 650, původne jsem měl 600 něco málo ale podstatnýho jim do 650 chybí a uspoř na sluchátkovej zesik, pak uslyšíš to co jsi před tim na nahrávkách nikdy neslyšel … :-)

      KOSS Porta jsou přebasovaný sluchadla pro pubescenty :-) a lidi bez sluchu, sorry :-D … dal jsem je synovcovi k vánocum. Ve worku mam Senn PX 100 a je to solidní model na pracovní poslech tedy spíše kulisu…

      Cokoliv dražšího budeš kupovat tak si nejprve poslechni na svejch nahrávkách a svým řetězci jinak by sem mohl doma divit … jo a nevybírej podle designu ;)!

      Jo a jestli na tom pojedes mp3 apod tak šetři kapsu, nad 2 litry to nemá smysl …

      Asi nej zdroj second hand komponent v CR http://www.lopuch.cz/klub.php…

      0 0
      • pepino  

        Zajímavý, když jsem Porty před 13 lety kupoval za 2500, tak je každej, včetně profíků, vychvaloval, dneska jsou to šunty pro pubescenty. To je dobře, že se nám populace takhle sluchově vzdělala.

        0 0
        • Ruprt2  

          no trefil jsi to úplně přesně. Dělá to ta cena.

          tehdy za 2500 je jako dneska za 5000 ale ony stojí litr.

          Jestli chceš mít super hustý sluchadla, tak si kup patery.

          A garantuju ti, že ten zvuk jsi nežral!

          0 0
          • pepino  

            To jsem nějak nepochopil, dneska je už nepoužívám, ale mám starý Hi-Fi a Stereo-Video časáky a nechápu, jak se z vychvalovanejch a referenčních sluchátek (teda na ven a za tu cenu) stanou šunty pro puboše bez změny kvality výroby.

            0 0
            • Ruprt2  

              vždyť ti to píšu. Je to tou cenou.

              0 0
              • pepino  

                Jo, něco na tom bude, ta změna z nadšení k opovržení:)

                0 0
                • Toutou  

                  Je to prostě tím, že v té době neměly ve své kategorii konkurenci. Nikdo nedokázal za takové peníze vytvořit sluchátka tak zvukově příjemná pro posluchače (neplést s „věrná“).

                  Dnes už mají KPP slušnou konkurenci v modelu Sennheiser PX100, ceny obou těchto sluchátek jdou dolů. A dnešní supraaurální sluchátka za 2500,– (o IE ani nemluvě) jsou už dááávno na vyšší úrovni než KPP.

                  KPP je prostě legenda, která stárne jako každá jiná.

                  0 0
                  • Ruprt2  

                    jenomže konkurence neudělá z totožného výrobku šunku :-)

                    0 0
                    • Toutou  

                      Není to šunka, jsou to solidní sluchátka s mírně řečeno velmi charakteristickým zvukem, ZA DANOU CENU. „Daná cena“ se postupem času snižuje, takže za tisícku už je to lowend pro puberťáky.

                      Pro člověka, co má doma HD800, je to jen legrační parodie na sluchátka.

                      Za cenu KPP před deseti lety se dnes dají sehnat laple typu HD595, proti kterým je KPP krám. (rozdíly v použití neřeším)

                      0 0
            • Toutou  

              Co je na tom tak těžkého k pochopení? KPP zůstavají, konkurence nelení. Jinak Stereo & Video doufám nikdo nebere moc vážně.

              0 0
              • hmm  

                V 97 roce když jsem ho odebíral jsem ho hltal pěkně. Tenkrát mi kossky učarovali dnes je trh přesycenej kvalitníma sluchátkama tak se situace dost obrátila. Tenkrát jsem zkoušel i sluchátka od jiných výrobců za cca 5000 ale žádný nehrály tak dobře jak kossky bohužel. Poslouchal jsem vždy ale moderní hudbu a klasiku minimálně. Koss ty svoje membrány dával do více modelů což mě třeba u dražších modelů oproti KPP dost nemile překvapilo. Jinak celkově mi prošlo ušima v dlouhodobém testu na 20 různých modelů od různých výrobců prostě síla a těžce spotřební zboží a asi 10 přehrávačů začalo to walkmanem co měl tlačítko pouze na přetáčení kazety dopředu a hlasitost a skupinou Technotronic… :-)

                0 0
        • Waya03  

          Když jsem si před deseti lety vybíral sluchátka na cesty, taky jsem si je u prodejce zkoušel. Stačila mi půl minuta poslechu a můj názor na ně už se nikdy nezměnil. Nerealisticky přebasovaný nesmysl, když si na ten zvuk vzpomenu, ještě teď se pousměju :-). Na ven doporučuji in-ear (já mám D-Jays), na doma pak kvalitní otevřená sluchátka (já mám Senneiser HD555 mod)

          0 0
        • smash_mouth  

          Ano byly to referenčky tušim ve Stereu (já je kupoval před 3 rokama) navim jak ty, ale mem bohatý srovnání.

          Níže to vystihl kolega :-) s věrností nemaj nic společnýho musel jsem to sundat z uši po minutě jak to bylo přebasovaný..

          Mimochodem, když se podiváš na do hitorie referenčních soustav komponent tak čas ukázal že „redaktoři“ občas spíš vypomáhali spřízněnejm dodavatelům.

          0 0
          • pepino  

            „Zvuk je velice hutný a poměrně přesný. Přenášené spektrum je mírně přesunuto k basovějšímu podání. Basů je více, a jsou docela přesné, středy jsou informativní, plnokrevné a přirozené, výšky detailní, přirozené. Prostor nahrávek je podán reálně, trochu je ale zúžen. Zvukový charakter je v dobrém slova smyslu normální, nezabarvený. Mužský hlas je méně detailní“

            Těhle je lží je plnej internet už 27 let. Tak ještě, že svět má vás dva. Tím bych to uzavřel, já už je stejně nepoužívám.

            0 0
            • Smazaný účet  

              dneska spíš vidím problém v tom, jak tady už určitě padlo, že není čím ty sluchadla krmit, díky devalvaci hudby formátem mp3…

              0 0
              • Ruprt2  

                devalvace hudby možná, ale formát mp3? to je ftip?

                já mám v mp3 vše a mám to ve stejné kvalitě jako CD, většinou lepší.

                Exoty co říkají, že poznají rozdíl mezi CD a vinylem majznu sedlovkou po hlavě. Rozdíl mezi sluchátky je násobně větší než mezi kvalitou nahrávky, či možnostmi formátu.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  A jaks docílil toho, že máš nahrávky v lepší kvalitě než CD?

                  0 0
                  • Ruprt2  

                    hehehe :-) GOOD POINT

                    Zasloužil jsem si to. Takže Datový tok, stejný jako CD nebo vyšší. Tzn. nedochází k degradaci oproti originálu :-)

                    Alespoň ne ve slyšitelném spektru :-P

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      nerozumím první větě…

                      0 0
                    • Waya03  

                      No taky jsem si to vždycky myslel. Potom co jsem ale sehnal pár opravdu kvalitních nahrávek, mám v tom už jasněji. I taková hluchota jako já rozdíl u DVD-A 192kHz-24bit slyší a je to zážitek!

                      0 0
                      • Ruprt2  

                        no vidíš já hluchota nejsem a rozdíl tam není.

                        Znám spousty exotů, co používají bezztrátové formáty a poslouchají to s peckama na směšných přehrávačích.

                        A já slyším s normálníma Kossama to co v tom svém slavném formátu ani nemají :-)

                        Kdo chce mít dobrý poslech, ať si koupí místo přehrávačů, soustav reproduktorů, vinylů, prostorového zvuku, ořechového dřeva, bezztrátových formátů a nevím čeho všeho ještě pořádné sluchátka a vytěží 10× tolik za zlomek ceny.

                        0 0
                        • Waya03  

                          Ha ha ha, s KOSSama, to jsi mě rozesmál :-)

                          0 0
                          • Ruprt2  

                            na tom co jsem napsal není nic co by nebylo platné nebo co by bylo k smíchu.

                            Ale ty jsi chtěl napsat: „Mám dražší sluchátka než Koss!“ Viď?

                            0 0
                            • Waya03  

                              Ale kdepak, KOSSy jsou naopak vzhledem ke svojí kvalitě citelně předražené. Je to o přesnosti a věrnosti podání nahrávky.

                              0 0
                    • Toutou  

                      Nevím jak jsi to dokázal, max. datový tok MP3 je 320kbps.

                      0 0
                      • Ricci  

                        Keca, nevie o com rozprava,mp3 vzdy degraduje zvuk,mam napocuvane ine tisicky hodin,aby som si dovolil take nieco tvrdit…

                        0 0
                      • Ruprt2  

                        A cd má kolik?

                        0 0
                        • Ricci  

                          Skoro 6× vyssi…Tak si to preber

                          0 0
                          • Ruprt2  

                            176kbs je 6× víc? Já měl teda vždy z matiky jedničku, ale toto mi nevychází :-)

                            0 0
                            • Ricci  

                              Sorry 6× viac to nie je,ale 1411 kb/s si spocitat vies v porovnani s 320…

                              0 0
                              • Ruprt2  

                                Mým cílem není tě přesvědčit. Takových co to ví naprosto přesně, protože mají naposloucháno tisíce hodin znám dost :-)

                                0 0
                        • bradek  

                          Nekomprimovaný WAV má 1411 kbps.

                          0 0
                • smash_mouth  

                  opravdová perla :)

                  0 0
              • pepino  

                Tak mně stačí kvalitní Ogg Vorbis, to je, jako bych si kupoval super freeride kolo a pak na něm skákal ze 2m zídek. Ty Porty chválí Roman Holý i Stephunk, ale třeba tomu nerozumí a já už vypadám, jak podomní prodejce Koss, tak dost:) ježiš, prodejce Koss, to zní jak plastickej chirurg:)

                0 0
              • Waya03  

                Proč problém? Nutí tě někdo poslouchat MP3? Stačí přejít na bezztrátové formáty.

                0 0
            • smash_mouth  

              Covece, vykopíroval jsi „peknej“ kousek :D

              Díky za osvěžení, občas byly ty recenze fakt veselý …

              Naštěstí jsem se časem naučil vybíral ušima.

              Zkušenosti z počátku, kdy jsem si pár kousků koupil na základě recenzí jsou k nezaplacení :-D díky bohu jsem ty recenze nečetl jen já, takže ty trosky byly velmi likvidní.

              0 0
              • PolsondeSide  

                Já ti za sebe doporučuji uzavřený model Seinheiser HD380Pro

                http://www.alza.cz/…-d135633.htm?…

                , po rozehrání se mi dostalo opravdu kvalitně vyváženého zvuku a díky vysoké imphendanci hrají opravdu hlasitě i s telefonem Samsung Wave, jinak na kolo bych volil třeba tyto:

                http://www.sluchatka.net/jays-q-jays/

                0 0
                • Toutou  

                  „Kvalitne vyvazeny zvuk“ a uzavrena konstrukce, to moc dohromady nejde. U uzavrenych sluchatek je nutne vzdy ocekavat aspon trochu „kelimkovity“ zvuk, a taky dost velky „hrb“ na grafu frekv. odezvy kolem 100Hz (pripad 280 Pro, nevim jak u 380).

                  A tu impedanci bych do toho nepletl, spis citlivost. A vysoka impedance je IMHO naopak pro mobil vrazedna.

                  0 0
                • Ricci  

                  nastuduj si pojem vysoka impendancia a vysoka hlasitost,to totiz nejde dokopy..

                  0 0
        • Atilla  

          KKP jsou zvukem super na Drumm, tekk, atd, ale kvalita materiálů je příšerná jako u včech kossek.

          0 0
    • chachn  

      kdysi davno sem si poridil senny hd 200 (tehda cena kolem 1500,–)slouzi mi do ted,hrajou bezvadne a maj vyhodu,ze maj oddelavaci kabel,takze kdyz ho poskodis,koupis jinej…pred nema sem koupil nejaky velky kossy za 2500,– a druhej den sem je jel vratit,pac absolutne nezvladaly basy…no a pecky mam pres 8 roku koss the plug(tehda 1000,–)a to jsou nejuzasnejsi pecky co znam(jen pro milovnika basu)…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tak jsem si nechal na „pracovní“ KOSSy dát nový náušníky,

      a mám trochu problém, neslyším ani telefon:-)

      Já tu novou koženku snad zase oderu:-(

      0 0
    • varanko  

      nie všetkými 10, ale všetkými…dopo­ručujem KOSS PORTA PRO…dáš to na hlavu a už nezložíš :)

      0 0
      • Krys  

        Lepené spoje pri počúvaní uvoľňujú lepidlo?

        0 0
        • varanko  

          nič také sa mi zatiaľ nestalo…pre boha 27 rokov bez zmeny…je tu super…preto ich robia tak ako robia 27 rokov…akurát premiestnili výrobu z USA do Číny…ale to je normálne…globa­lizácia :)

          0 0
          • tonik666  

            Kossy mají na ten metal co běžně poslouchám dobrý zvuk. Ve výsledku mi nejvíc vadí, že tahají za vlasy. A že k nim není rozumná pevná krabička.

            0 0
          • Krys  

            Tak prečo sa ti potom nedali zložiť z hlavy? ;)

            0 0
      • Toutou  

        A nebo jo, až koupíš něco lepšího :)

        0 0
    • MirosPikos  

      Záleží jakou hudbu chceš poslouchat, nemyslím stylově ale jestli má být taková jaká skutečně je a nebo „přikrášlená“ přehnanými basy (to je většinou vlastnost Koss Porta PRO – proto se všem líbí, jak „hezky“ hrají resp. duní).

      Pokud chceš čistou hudbu ve studiové kvalitě, pak bych zvolil třeba AKG (http://www.sluchatka.net/…-k701-k-701/) ale to už je cenou trochu víš, ale myslím, že to za to stojí. Pak totiž nebude přemýšlet nad tím, jestli máš dostatečně dobrá sluchátka, spíš budeš řešit, že mp3 v datovém toku 256 není úplně ono a chce to FLAC :) a ještě lépe nějaký sluchátkový výstup, který je k takto kvalitním sluchátkům nutnost.

      Ale jinak bych se nebál ani značky Sennheiser.

      0 0
      • MirosPikos  

        Trochy bych se poupravil, krom toho měkkého i u vyšší ceny bych ještě opravil sluchátkový výstup – myslel jsem samozřejmě sluchátkový zesilovač, ale jasné je, že je potřeba ho živit kvalitním signálem. Což bývá často také kámen úrazu :)

        0 0
    • Tommy_Lee  

      Dotaz pro sluchatkofily: kamarad vybira studiovy sluchatka, pro bubenika, vyuziti jak na cviceni a nahravani, tak na zivy hrani. Zatim ma v merku Beyerdynamic DT 770M, je to dobra volba? Dik :-)

      0 0
      • Toutou  

        Na živé hraní by se mu pravděpodobně lépe používaly kvalitní špunty (nepřekáží a taky nejsou skoro vidět), ale někomu zase vadí mít je v uchu delší dobu. S Beyery 770 se rozhodně nesekne, je to solidní a ověřená značka, osobně bych zvážil ještě např Senny HD380 nebo HD280, protože Beyery mají poměrně dost detailů a jsou spíše na výšky, zatímco ty Senny opravdu kopou a bubny na nich člověk vychutná. Navíc předpokládám, že pro poslouchání výhradně bicích mu bude jedno, jak hrají zbytek nástrojů a za Senny ušetří.

        0 0
        • Tommy_Lee  

          To je prave dost individualni. Ja sam hraju jak na zkouskach, tak na zivo s in-earama, ale kdyby mi nebylo lito tech penez, tak bych sel asi taky radsi cestou kvalitnich uzavrenych sluchatek. Kdyz ti dobre odtlumi venek (coz je pro me dost dulezity), na mixu uz si sam nasavlujes pomery a udelas si odposlech, jakej vyhovuje tobe a nemusis se dohadovat se zvukarem (coz je pravidelne sedmej kruh pekla). In-eary tlumi venek taky dobre, ale nevim… nejak mi z toho furt vychazej lip uzavreny :-) Do studia bych si in-eary nevzal :-)

          0 0
    • black.horse  

      Mám prosbu, nemá někdo tip na bezdrátová sluchátka k pc? Nejsem kdovíjakej gurmán, ale hledám něco, co nebude šumět při vypnutém zdroji. Zkoušel jsem základní Sehnnheiser RS120 a když jsem vypnul hudbu tak tu šumělo a po cca 5min vypnuté hudby se ozvalo šílený zahučení, zřejmě StandBy režim, že jsem spadl málem ze židle. Sluchátka bych používal pro dlouhodobou práci u PC s tím, že provoz bude střídavý,občas hudbu/zvuk vypnu na pár minut, ale sluchátka bych si rád po tu dobu nechal na hlavě a nezešílel z toho :-) díky…

      0 0
    • Memphis22  

      Blíží se vánoce a moje Porta Pro už mě trochu omrzely. Na ven jsou fajn, ale na doma bych si rád trochu přilepšil. Koukám hlavně na Sennheisery a uvažuju i o bezdrátech.

      Líbí se mi něco takovýho http://www.sluchatka.net/…iser-hd-558/

      Poslouchám převážně mp3 z počítače nebo přehrávače, k tomu samozřejmě filmy a seriály. Můj limit je 3000, plus mínus. Snad jedinou podmínkou je výměnný kabel… Nemá někdo nějaký tip?

      0 0
      • smash_mouth  

        S touhle znackou neudelas chybu, pokud poslouchas z mp3, filmy apod tak nea cenu jit do neceho drazsiho. Doporucuju popadnout tvuj player a vybrat na miste. Dost se lisej charakterem (podáním) zvuku i modely v podobne cenove relaci.

        0 0
        • JakeF  

          Až tak bych to nezobecňoval… Měl jsem CX300 a teď mám CX310 a kromě toho, že po měsíci a půl zlobí kontakt, tak podání zvuku je daleko od dobrýho.

          0 0
          • Smazaný účet  

            CX300 je v dnešní době blbost kupovat, když Klipsh Image S3 jsou lepší a za stejnou cenu. (mám oboje)

            0 0
            • JakeF  

              Tak já ty CX310 taky koupil jen kvůli tomu, že mi ladí k botám :D. Říkal jsem si, že když to používám stejně v 90% případů v MHD, tak tu kvalitu hrotit až tak nemusím…

              0 0
      • tonik666  

        Určitě bude fungovat.

        Moje nej kombinace je Grado SR60i + FiiO E10 DAC u počítače. Grada znějí luxusně, a FiiO udělá u počítače fakt velkej rozdíl.

        Na ven teď nosím AKG K 450, jsou ok, ale Grada znějí líp.

        Všechno z jednoho shopu je proto, že jsem tam něco kupoval (myslím, že ten FiiO) a mají docela rozumný ceny, žádný pokus o reklamu.

        0 0
        • Memphis22  

          Asi to bude znít blbě, ale ty Grada se mi vůbec nelíběj, a design, jak známo, „jezdí“. :D

          Přelouskal jsem pár recenzí těch HD 558, a asi u nich zůstanu… Díky za odpovědi. :)

          0 0
          • tonik666  

            V pohodě, neříkám, že jsou nějaké krásky. S Ježděním problém nemám, ale musel jsem si zalepit epoxidem spoj kovová tyčínka – náušník.

            Grada mají jednu velkou výhodu – jsou otevřená, takže je skrz ně bezvadně slyšet. Když sedím se sluchátky v práci, tak když na mě někdo mluví, stačí klávesovou zkratkou přerušit přehrávání a slyším. AKG (nebo jiná uzavřená sluchátka) musím sundavat, což je dost otravné.

            0 0
            • smash_mouth  

              A taky jednu velkou nevyhodu, vsichni slyší tvoji muziku a dost to ruší.

              0 0
              • tonik666  

                Grada sice hrají dost ven, ale v kanceláři kde je klid a sedí i ostatní je mám tak potichu, že to slyším já v pohodě a osatní si nestěžují. Navíc výborně slyším skrz ně o čem ostatní mluví a mohu poslouchat, když potřebuji, aniž bych je sundaval (stačí vypnout hudbu). Takže super pro ty, co chtějí poslouchat a nechtějí být od dění v kanceláři odděleni.

                Pro ty, co se chtějí do sluchátek schovat a nebýt rušeni okolím jsou samozřejmě vhodná uzavřená.

                0 0
        • smash_mouth  

          Covece Toniku Ty jsi fajnšmejkr v mnoha oblastech :-D .. taky jsem je mel vmerku

          0 0
        • smash_mouth  

          Ja mel totok http://www.creekaudio.com/…ts/obh21.php ale to je k hifimu, ne PC.

          0 0
          • tonik666  

            Pokud jsem to správně pochopil, tak to je jen zesilovač. Ten by neměl mít příliš velký vliv na zvuk.

            FiiO E10 je v podstatě externí zvukovka, tj. převádí digitální signál na analogový co ti jde do sluchátek a nahrazuje zvukovku, co máš v počítači. Proto také zní o hodně lépe.

            0 0
    • WEGO  

      Jako správný audiofil, ti poradím něco od z tohoto

      Měl jsem na palici už mnoho sluchátek, ale tyhle jsou nepřekonatelné !!!!

      0 0
      • nooski  

        To jako vážně? Tyhle jsem na uších neměl, ale tak nějak tuším, že se budou hodit převážně na takovou tu taky „hudbu“ :-) Ale možná se pletu.

        0 0
        • Vito_OL  

          spolužák beatsy má a dokážou naprosto dokonale přehrávat cokoliv

          0 0
          • nooski  

            Naprosto dokonale? Co jste na tom poslouchali?

            0 0
            • Martin  

              tipnu si nějaký metal…

              0 0
            • Vito_OL  

              já jsem to zkoušel na hudbě co poslouchám, tzn. klasickej rock apod. to dokonale jsem napsal, protože jsem zvyklej používat sluchátka co jsem měl v krabičce u telefonu LG, takže proto dokonale :D

              0 0
            • Vito_OL  

              jinak teď uvažuju, že bych si koupil akg k450. levný sluchátka mě už nebaví, tak si chci koupit něco rozumně velkýho s dobrým zvukem za rozumnou cenu

              0 0
              • tonik666  

                Jak jsem psal výše, AKG K 450 jsou fajn, znějí obstojně, mají dobrou krabičku,…co jsem se díval na levnější sluchátka, která jsou rozumná na nošení ven a cestování (tj. nejsou moc objemná), jedna z nej voleb.

                0 0
            • WEGO  

              Já jsem na tom poslouchal hip hop a rock (cypress hill) a je to fakt paráda. Pro mě nejlepší sluchátka které jsem na pale kdy měl. Sice cena není zrovna příznivá, ale za ty prachy dostaneš fakt to nejlepší. Na vánoce si je dopřeji.

              Běž si je někam vyzkoušet a garantuji ti, že bez nich z té prodejny neodejdeš ;)

              0 0
              • BlackRider  

                Né že bych se tě chtěl dotknout nebo vyvolávat flame, ale pokud píšeš, že jsi správný audiofill a doporučuješ beatsy, které s kvalitním zvukem mají pramálo společné, tak to vyvolá docela úsměv. Na hlavě sem je měl, stejně jako např. ATH-T500 nebo ATH-AD700 a s klidem můžu prohlásit, že beatsy nejsou nic jiného než hudební ******* :).

                Jediným jejich plusem, který kolem dokola pozoruju je to, že je má skoro 80% všech náctiletých, kteří je paradoxně málo kdy mají vůbec na uších, ale nosí je na krku, aby asi ukázali, že na ně mají (doměnka).

                Pokud bys hledal opravdu kvalitu, tak se díváš po značkách typu Sennheiser, Grado, výše zmiňované ATH, AKG, Fostex, Beyerdynamic apod.

                U těch by se dalo skoro reálně napsat, že dostaneš tu kvalitu, kterou si zaplatíš.

                0 0
          • Hadato  

            Sluchátka jsem řešil poměrně dlouho, pročetl plno recenzí a byl si jich i pár poslechnout. Beatsy jsem měl taky na uších a byt to „hudební průjem“. Byly přebasované a naprosto chyběly středy. Nakonec jsem zvolil Audio-Technica ATH-T500, kterým ty beatsy nesahají ani po kotníky, navíc stály polovinu. Jinými slovy… Jsem spokojen.

            0 0
            • Georrge  

              problém je, že kvůli dnešním zpraseným nahrávkám ty sluchátka musí být přebasované a s ubranými středy, aby to aspoň trochu mělo nějakou dynamiku… kdyby měly plochou křivku, tak by z toho bolela hlava.

              0 0
      • smash_mouth  

        Mel jsem to na usch v datartu :-D pekna stylovka … ale to je tak vse.

        0 0
      • tonik666  

        Všude kde se podívám píšou, že Beats jsou příliš drahé na to jaký mají zvuk.

        Sám jsem je neposlouchal. Navíc mi připadá, že poznat rozdíl mezi lépe a hůře znějícími sluchátky lze pouze tak, že je člověk zvyklý na lepší sluchátka, a pak poslouchá z horších. Přesně takhle můžu říct, že Grada SR60 znějí líp než AKG K450 a Porty Pro.

        0 0
      • ClAyD  

        Designově jsou fakt nepřekonatelný, ale jak jsem si je zkoušel, tak už při mírně vyšší hlasitosti naprosto nestíhaly…

        0 0
    • Kejmil  

      Sennheiser HD 25, jelikož jsem Dj a hraju na akcích tak jedině tyto, ale využívám je i na běžné nošení jejich velikost je supr a odizolování od okolí taky tak, momentálně nemám ani tuchu jaké lepší sluchny momentálně jsou, koss jedině porta pro ale kapec přebasováno, do 2000 jedině porta pro a nad jedině Sennheiser :D

      0 0
      • Martin  

        hehe, za porty tě internetoví netopýři sežerou :)

        0 0
      • Senoy  

        Trochu bych to upravil, do 500,– Porta Pro (na Aukru nové i pod 300,–), do dvojky se vlezou Grado SR60i.

        0 0
        • Senoy  

          A nad dvojku je to dost subjektivní podle žánru a vkusu. Srovnávat AKG K701, Sennheiser HD600 a Beyerdynamic DT990, nebo v top class Sennheiser HD800 a Grado GS1000i. To prostě nejde, každému bude chutnat něco jiného.

          0 0
          • Kejmil  

            Nad dva krom, HD25 osobně už jenom Pioneer HDJ 2000 http://www.sramus.cz/…-2000-k.html ale to už bych musel hooodně něvědět co z kasou.

            0 0
            • Senoy  

              Ty jsem neslyšel, mám od této značky pár fajnšmekrových komponentů, ale v top hi-fi jsem jejich sluchátka nějak nezaregistroval. Už to vidím, DJ kategorie, tam jsou trochu odlišné požadavky než o domácího hi-fi.

              0 0
              • Kejmil  

                Jelikož jsem měl k porovnáno HDJ 1000 nový a starý model a byl jsem nadšený jak svin krom naušníku co se rychle „sjedou“ jsou mega, kvalita reprodukce v sedmém nebi.Tak u HDJ 2000 nepochybuji.Co se týče audio techniky krom beden, je pro mě pioneer jasný favorit.HD 25 vlastním pouze z kvůli konstrukčnímu hledisku, jelikož mi víc vyhovujou na hlavě.

                0 0
        • Kejmil  

          Pozor už jsem se setkal z portama v tak levne cenve kategorii a byla to low end čajna, takže aukru bych moc nevěřil a jelikož je více druhů záruk tak bych si připlatil za celoživotní, proto že na mých už dvakrát odešel drát u konektoru.

          0 0
          • Senoy  

            Měl jsem možnost porovnat z Aukra za 349,– a svoje stařičké z CZ distribuce (myslím, že stály tehdy 2.490,– ve Stereo a Video) a hrály o něco více basově. Kamarádovy, co je měl v CZ servisu v Praze, vyměnili měniče a hrajou mu stejně přebasovaně, jako ty z Aukra. Zpracování plastů je naprosto stejné, kabely byly kdysi zahnuté, teď jsou všechny rovné a pidi (i české distribuce), náušníky byly zaoblenější a bohatší, nyní tenčí. Problémy už byly napsány výše, náchylnost měničů, vrzající plasty, tvrdnoucí kabel. Nevím, jaké jiné čínské se ještě prodávají, ale přišlo to v obálce přímo z číny, plastový obal originálního vzhledu, registrační kód uvnitř.

            0 0
            • Kejmil  

              Známý dovezl z číny, a rozdil jak v kabelu, horších materiálech a o zvuku ani nemluvě. A pozor né každe Porty maj záruku na celej život, tam se cena taky promítne.

              0 0
            • tonik666  

              Tu dobu kdy byly za 2490 pamatuju, mám z té doby SportaPro, které jsem kupoval v akci za „supr cenu“ 1690 :)

              0 0
              • Martin  

                Sporty jsem kupoval za podobnou cenu, po jedné repasi slouží dodnes

                0 0
    • Sodík  

      Ahoj, měl bych takový trochu podivný požadavek – aby sluchátka byla schopna zahrát nízké („neslyšitelné“) frekvence, kolem 10 Hz. Víte o něčem rozumném?

      Jinak (mimo tuhle podmínku)se mi líbí (na poslech doma / v kanclu) třeba, kromě zmíněných K450, K450

      Co vy, nějaké zkušenosti?

      0 0
      • ClAyD  

        Čau, nevím, jestli máš rád špunty, ale „tyhle“http://sl­uchatka.heure­ka.cz/philips-she9551/ mají fr. rozsah 6–23 500 a za směšný prachy hrajou naprosto luxusně.

        0 0
        • ClAyD  

          Sakra nějak se mi nepovedl ten odkaz:D

          0 0
        • Sodík  

          Díky za reakci, ale jelikož sluchátka budu muset občas půjčovat babičce, které je 96 let a blbě slyší, volil bych raději ne špunty ))

          0 0
      • Kejmil  

        Proč chceš poslouchat neslyšitelné frekvence? :O a otázka v jakém formátu posloucháš hudbu protože krom waw a na vinylu je nesmysl mít takový frekvenční rozsah … dle gusta žádný dišputát, ale dle mého názoru vážně kvalitu reprodukce nejvíce ovlivňuje formát v kterjém je track nahraný a pak suběktivní hluchost člověka jo a eqalizeeer, a ty sluchny pokud vybereš aspon nějaké v základní kvalitě tak musí stačit.

        0 0
        • Sodík  
          • Jistě, že 10Hz frekvence člověk opravdu neslyší – ale vnímá je.Takže účel je snížit frekvenci, na které pracuje mozek, z nějakých 20Hzna ca 10Hz. Někdy se tomu říká meditace.

          Ale na tenhle požadavek už asi jsem rezignoval, koupím jedny z následujících, ale které, to už mi musíte poradit vy :)

          Sennheiser HD429

          AKG K 540

          0 0
      • Memphis22  

        Máš zkušenost? Tohle je momentálně jedinej kandidát…

        0 0
        • StuntJ  

          Má je kamarád a měl jsem je na uších jen jednou, ale mohu říct, že hrají opravdu hezky, neutrálně v celém pásmu, jen basů se mi zdálo že mají trocha přidáno. Ale není to nic hrozného … Jsou to opravdu povedené sluchátka, ale každý máme jiné slechy no, tak co se libí jednomu, druhému nemusí …

          0 0
    • josh  

      Koukám, že se tu řeší sluchátka, tak sem dám svoji zkušenost. Dříve jsem měl nedůvěru ke špuntům, vždy jsem je považoval za podřadná sluchátka tak akorát na poslouchání mp3 z mobilů, ale mám porouchaný Porty Pro a potřeboval jsem něco splašit na dovču. Na doporučení prodejce jsem si koupil špunty Klipsch Image S3 a musím říci, že to byla dobrá rada. Pokud srovnávám s Koss Porta Pro tak tahle jsou mnohem věrnější, basy mi nijak nechybí, možná jsou též mírně zvýrazněné, i když né tolik jako u Koss, hlavní rozdíl slyším na středech a výškách, které jsou přehlednější. Daní za přehlednost může být občas nepříjemný přednes, pokud má skladba hodně zmršený zvuk, na rozdíl od Koss Porta Pro totiž tato sluchátka nic neschovají.

      0 0
      • Ricci  

        a preto treba mat kvalitny zdroj zvuku ,to je zaklad :-)

        0 0
    • op  

      ahoj. koupil jsem si nedavno Philips SHP8000/10 – recenze byly pekne, cena mi vyhovovala, vic jsem to neresil. No, maji sice perfektni ergonomii – lehke, perfekte sedi, pohodlne, pri trose vule se daji v pohode i na ven a (trochu) na sport – beru si je na rotoped. ALE jsem tezce nespokojen se zvukovou charakteristikou – jsou strasne prebasovane. Po nejakem case poslouchani muziky kde se vykytuji bici a basa, me zacne bolet hlava a ztisuju, ztisuju az vypinam. Napr. na klasiku (moc neposloucham) jsou perfektni., tam ten problem neni.

      Nekdo nahore psal, kvůli dnešním zpraseným nahrávkám ty sluchátka musí být přebasované a s ubranými středy, aby to aspoň trochu mělo nějakou dynamiku… kdyby měly plochou křivku, tak by z toho bolela hlava – moc tomu nerozumim, ja to mam naopak.

      0 0
    • saintjv  

      Monsterbeat by Dr.Dre:) Studio – slusnej narez a velmi pekny design. Zadarmo taky nejsou:)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zkuste mi doporučit nějaký decentnější s mostem na venek k telefonu, spíš low-end (1500,–).

      Dík

      0 0
    • black.horse  

      Ahoj, mám také prosbu s radou na sluchátka. Hledám bezdrátová sluchátka k PC. Hudba, filmy a hlavně hraní her. Ale mám jeden zádrhel, již jsem zkoušel dvoje a obojí trpěli na šum pokud byl zdroj zvuku vypnutý a v případě delší neaktivity se z nich ozývalo silné hučení po cca 10–15minutách. Toto nechci a je to pro mě důležité, protože současná drátová mám nasazená vlastně non-stop třeba 3hodiny, ale v tom jsou mezery, kdy např. vypnu hudbu když poslouchám 20min zprávy v TV apod. Existuje něco takového? Kvalita poslechu není až tolik nutná, aktuálně mám sluchátka za pár stovek, ale ten drát mi vadí…

      0 0
    • op  

      A co bedny? (nechce se mi zakladat nove vlakno – tak jen podvlakno )..

      Mam vybrano dle penezenky a poslechu Tannoy Mercury V4 , ale potreboval bych je soupnout celkem blizko ke zdi a tudiz by se mi hodilo neco podobneho s bassreflexem dopredu. Mate tip?

      0 0
      • smash_mouth  

        Na to se tezko reaguje kdyz nepises jakou mas sestavu :-O

        Tak treba B&W P6, super univerzal ale uz se nedelaji, takze sekáč :-D

        0 0
    • Lister  

      Poprosil bych o rychlou radu:

      Slušná uzavřená sluchátka s těmito požadavky:

      Co nejlepší izolace od okolí a pohodlné nošení – i několik hodin.

      Odolná konstrukce – budou se prakticky každý den přenášet.

      Běžná drátová konstrukce.

      Poslech převážně rockové a běžné populární hudby.

      Vhodné k připojení na NTB a třeba i telefon (pokud to je reálné)

      Cena do 3 tis.

      Není to pro žádného audiofila, takže primární je asi to pohodlí a konstrukce a schopnost dobře spolupracovat s tím NTB.

      Předem díky za každý typ.

      0 0
      • tonik666  

        Na uši nebo přes uši? Velikost? Venkovní nebo pouze domácí použití?

        Za mě viz výše :)

        0 0
        • Lister  

          Vzhledem k tomu, že je bude často přenášet tak velikost spíše skladná, bude je používat hlavně v práci a jde mu o to, aby se v nich cítil dobře, nebyly zbytečně těžké, dobře izolovaly a hlavně aby nerušil okolí.

          Ne ven je možná taky vytáhne.

          Na uši nebo přes uši?

          Asi jsme totální neznalec (osobně používám jen špunty nebo pecky), ale měl jsme dojem, že uzavřená sluchátka jsou vždy přes uši.

          Tvé komenty jsem četl. Vzhledem k nastaveným parametrům by asi nejvíce odpovídaly už několikrát (i tebou) zmiňované AKG K 450 a ještě dost ušetříme. Ale hledám i nějakou alternativu.

          0 0
          • tonik666  

            Na uši (On ear) jsou třeba ty AKG 450 – mají menší náušníky, takže ti sedí na uších.

            Přes uši (Over ear) jsou třeba Sennheiser HD 598, jsou tak velká, že se celé ucho vejde dovnitř sluchátka a sluchátko sedí na hlavě.

            Do sluchátek na uši budeš asi po pár hodinách více nebo méně otlačený. Od přes uši bys neměl být vůbec.

            0 0
            • Lister  

              Díky. Takže spíš přes ty uši, AKG 450 asi necháme do zálohy.

              Takže něco skladného přes uši – podívám se na ty Sennheiser. Ještě nějaký jiný tip?

              0 0
              • Kamikaze 591  

                Mám k530. Hrajou suprově, teda nejsem audiofil, ale těšívám se na ten poslech.

                Nicméně o pohodlném nošení moc řeč teda není. Jsou dost velké, okolí v nich neslyším ale okolí slyší mě :) to jen tak mimo srovnání.

                0 0
              • Memphis22  

                Senny HD598 mám od vánoc, zvuk je vyváženej a hrajou samozřejmě perfektně, ale vůbec neizolujou (mám je na doma) a na přenášení taky nic moc, poněvadž jsou už fakt dost velký… nicméně já jsem naprosto spokojenej.

                0 0
                • tonik666  

                  Pro ujasnění všem – ty Senny 598 jsem nedával Listerovi jako tip, ale jako příklad sluchátek s konstrukcí „přes uši“.

                  0 0
      • Lister  

        A teď to proti původním požadavkům obrátím, protože se přiznám, že jsem netušil, co všechno se dnes už nabízí.

        Co kvalitní BT sluchátka? Docela dost telefonuje, tak mne zaujala BT sluchátka s integrovaným mikrofonem a tím pádem možností přímo telefonovat aniž by člověk sluchátka sundával.

        Dobře jsou hodnocené Sennheiser MM 400. Má je někdo, funguje ovládání hlasitost a přehrávání na sluchátkách, jak dlouho vydrží baterka?

        0 0
        • tonik666  

          Nemám zkušenost. Ale víš jak to chodí s bezdrátovými tachometry, ne? (jen straším, nevím).

          0 0
          • Lister  

            Tak udávají výdrž 10 hodin a podle toho co jsme zatím našel to ovládání funguje dobře a recenze jsou veskrze pozitivní, ale jsou to zase jen on ear sluchátka.

            0 0
            • pernaaa  

              Jestli můžu poradit, tak BT sluchátkům na poslech hudby se vyhni. Sebelepší sluchátka budou rušeny okolím a dřív nebo později tě to začne *****. Stejně tak ovladač hlasitosti na kabelu nebo sluchátkách je úplně na hovno. Zezačátku se to může zdát jako výhoda, ale za chvíli zjistíš, že to spíš vadí. Sáhnout do kapsy totiž zas takovej problém není.

              Pokud je nošení na delší dobu, stavěl bych na první místo pohodlí. A to se o AKG 450 fakt moc říct nedá. Hrají super, na můj vkus až moc bassů, ale dobře. Pokud má ale někdo trochu větší hlavu, tak to začne tlačit a to docela brzo. Tlak na uši je prostě znát.

              Já doporučím tyto. Přenositelnost je sice horší, ale ta zvuková vyváženost a pohodlí to vynahradí. Navíc se vyrábí ručně v Brooklynu :)

              http://www.headphones.cz/…ge-sr60i.htm

              pokud je chce často přenášet, tak tyto:

              http://www.headphones.cz/…ans-okta.htm

              0 0
              • nooski  

                Tahle Grada byly v mém hledáčku jak z důvodu chvály na zvuk agresivnější kytarové muziky, tak díky oné ruční výrobě a nakonec i díky tomu, že skousnou i méně kvalitní zdroj zvuku. Žel cyklistika žere moc prachů a tak i nadále zůstávám u pecek Sennheiser.

                0 0
                • tonik666  

                  Méně kvalitní zdroj zvuku neskousnou, protože jamile si zvykneš na lepší, už horší, kdy slyšíš šumění, nechceš poslouchat.

                  To mě vedlo ke koupi FiiO E10, protože z notebooku s Grado SR60i prostě nešlo poslouchat kvůli mizerné kvalitě zvuku a slyšitelnému šumění.

                  0 0
      • Lister  

        Kdyby to někoho náhodou zajímalo, tak nakonec jsem dnes ráno objednal Klipsch Image One On-Ear Headphones – sice to jsou jen on-era sluchátka, ale jsou údajně pohodlná a budou docela skladná.

        Docela mne lákalo objednat si pro sebe Klipsch IMAGE X10, ale nakonec jsme odolal – možná příště. U špuntů potřebuju sluchátka, kde je měnič přesně kolmo na osu sluchátek (prostě nejsou zalomená jako třeba sluchátka jays, protože jsem zvyklý je kvůli větší stabilitě a minimalizaci mikrofonního efektu nosit „přes ucho“ – u zahnutých modelů se pak musí přehazovat pravá a levá strana – a to mi hodně vadí.

        0 0
    • se-se  

      třeba tyhle?

      0 0
    • jIrI___  

      Vybírám špunty do pětikila. Jsou v téhle cenové relaci nějaké rozdíly nebo je to jako tesco biky a stačí vybírat čistě podle vzhledu?

      0 0
      • HROOLI  

        Asi podle vzhledu… Nechceš si připlatit za celkem kvalitu http://www.alza.cz/…e-d85371.htm ? Mám je, a jsem spokojený maximálně.

        0 0
      • kupi  

        Za tu cenu jsou ještě přijatelný tyhle: http://www.alza.cz/…0-d61759.htm Mají ale dost výrazné basy.

        0 0
        • jIrI___  

          Přesně tyhle jsem měl až doteď, kdy mi jedno při zatažení za káblík zůstalo v uchu bez káblíku :D

          0 0
      • ZuzicK  

        Do autobusu jsou nejlepší The Plug od Kossu. Pokud s tím ale chceš chodit po městě nebo sportovat, tak opravdu uzavíraj okolní ruch, což je dost nepříjemný. Jsou dost přebasovaný, ale jestli máš hudební hluch jak píšeš výše, tak to pro tebe není problém :-)

        Druhý tip ode mne jsou Jays-a-Jays. Dají se sehnat za 550,– bez poštovného. Pokud vytrháváš sluchátka z uší, tak tyhle by to měly vydržet lépe. Já nad nima přemejšlela z důvodu nezamotávání se, což je úžasná vlastnost.

        0 0
        • jIrI___  

          Zkusím někde ve městě pohledat ty Jays-a-Jays, nezamotávající se kabel vypadá lákavě. Díky všem za tipy.

          0 0
          • ZuzicK  

            Si myslím, že normálně v obchodě ty Jays-a-Jays nenajdeš. Kamarád měl nějaký ještě levnější s plochým kabelem tuším z Datartu, ale tam nevím jakej byl zvuk.

            0 0
          • Smazaný účet  

            Tenhle kabel je údajně k hovnu, protože krásně přenáší ruchy od oblečení do poslechu :0(

            0 0
    • Pedro404  

      Já používal Sennheisery CX300, ale protože mi vždycky nejpozdějc do roka(spíš půl) umřely kvůli ohejbání kabelu u konektoru, tak jsem zkusil z DX objednat http://dx.com/…x1001mp-3396 a spokojenost, vyjdou na stovku, takže když mi vyjdou jedny na 3–4 měsíce, tak je to pořád výrazně levnější než Sennheisery, a ve zvuku nepoznám rozdíl, takže sou buď fakt dobrý, nebo sem fakt nenáročnej.

      0 0
      • jIrI___  

        Tipuju, že druhá možnost bude ta správná.

        0 0
        • Pedro404  

          Sem tak nějak čekal že si rejpneš:)

          0 0
          • jIrI___  

            Nerejpu, ale konstatuju, protože jsem na tom stejně :)

            0 0
            • tomfree  

              Mám tyto koupil jsem je za 3 kila ještě než se zjistilo,že za ty prachy nic lepšího až do 2 litrů neseženeš.

              0 0
      • nitraq  

        Pokud člověk netrvá na špuntech do uší a spokojí se s peckami, tak ještě lepší varianta jsou origo Apple sluchátka, stojí pár šupů a hrají líp, než pecky do 500, co jsem měl možnost poslechnout.

        0 0
        • Pedro404  

          Ty třeba mně absolutně nedržej v uchu, naklonim trochu hlavu a už sou venku.

          0 0
          • nitraq  

            S tím problém nemám. Mám doma dva páry a u jednoho je levý špunt nějakej divnej a nesedí v uchu, jak by správně měl. Výsledkem je, že hudba mi nehraje ve středu hlavy, ale mírně blíž k pravému uchu. Pošolíchání levýho špuntu pomůže jen na chvilku a pak to zas hraje šejdrem. U druhýho páru tenhle problém není.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Seš si jistej, že divnej je špunt? ;)

              0 0
              • nitraq  

                No kdyby to bylo uchem, tak oba páry hrajou stejně blbě:) Takhle je jeden naprd a jeden v pohodě, ergo je jeden z nich špatnej.

                0 0
    • Kamikaze 591  

      Prosím, potřebuju radu. Jaký je rozdíl mezi sennheiser cx680i a sennheiser cx 680 ?

      0 0
      • grim334  

        jestli se nepletu verze i je pro iPhone, v cem presne se to lisi ale netusim

        0 0
        • Memphis22  

          Liší se v tom, že pro iPhone jsou dražší, to je přece logický… :)

          0 0
      • Sidney  

        CX 680i mají na kabelu ovladač fungující s Apple zařízeními, ty druhé mají pouze obyčejný ovladač hlasitosti. Takže zaleží jen na tom, jestli použiváš iPhone, iPod, iPad nebo nepoužíváš.

        0 0
    • Internaut  

      Tip na Sony MH1C – recenze tady .

      0 0
      • JakeF  

        Za ty prachy jsem je schválně zkusil objednat… Nějak se mi všechny ostatní pecky rozbily a mám výdaje do kola, tak jsem nechtěl dávat přes 2 litry za Etymotic, tak uvidím…

        0 0
      • JakeF  

        Děkuju za tip :). Dneska na mě čekaly doma… A za ty peníze naprosto neskutečný. Jen jak psali, ten kabel je dost na hovno, je těžkej a zvlášť ta levá strana s ovládáním díky tomu dost blbě drží. Doufám, že udělaj nějakou novou verzi s lehčím kabelem a bez ovládání, bez mrknutí oka bych za to dal klidně trojnásobnou cenu :D.

        0 0
    • honzour  

      Nemáte někdo zkušenosti s těmahle sluchátkama ? http://www.alza.cz/…-d323238.htm?… … jestli je to za cca 2500 Kč dobrej kup ? Díky

      0 0
      • vojtechp  

        Tak já osobně bych si radši za 2500 vybral tyto: http://headphones.cz/…ge-sr60i.htm Jsou na ně dobré recenze a abych pravdu řekl, tak mnohem víc bych věřil značce, která se zabývá sluchátkama než Philips, který dělá všechno možný a ještě v číně. Sluch má ale každý jiný, takže si budeš muset vybrat sám.

        0 0
    • Ondry  

      Obnovím existující téma, jestli se nenajde ještě někdo kdo by měl zkušenost s těmahle sluchátkama KOSS ZuzicK říká že jsou přebasovaný, ale když poslouchám v mp3 převážně elektronickou hudbu, že by to bylo zase tak blbý navíc nemám žádnej sluch, hlavně mě láká to že mi to písniček nebudou kecat nějací vopičáci ve vlaku.

      0 0
      • Martin  

        kamoš je má asi 4 roky, možná i déle, a je s nimi spokojený. velká nevýhoda je kabel – postupem času tvrdne a láme se. to je bohužel neduh všech Kossů. ale dá se to řešit v rámci záruky

        od okolí izolují opravdu dobře, fungují jako špunty do uší, ale já osobně z nich nemám tak nepříjemný pocit jako z in-ear sluchátek, jsou příjemnější.

        ta „přebasovanost“ kossů je dost subjektivní, mi kossí zvuk sedí. (mám pocit, že internet je plný audiofilních netopýrů, co slyší i trávu růst)

        0 0
        • Ondry  

          Mě právě klasický pecky po čase začnou fakt hnusně tlačit v uších tyhle by mohli být pohodlnější.

          0 0
          • Martin  

            jsou. pokud ti nevadí normální špunty do uší, tohle ti nebude vadit taky. ten materiál je pohodlný příjemný

            0 0
      • ZuzicK  

        Pokud se chceš odříznout od okolí, tak za tu cenu jsou plugy asi nejlepší. Přebasovanost nemusí být na škodu, většina lidí si stejně ohulí basy v zařízení.

        0 0
        • Ondry  

          Já jsem právě jeden z nich a chci se odříznout od okolí, ale i okolí ode mě, že nepotřebuju aby někdo poslouchal semnou moji hudbu. Tak doufám že i tohle nějak splní?

          0 0
      • l.smetana  

        Tyhle jsem chvíli měl, pak jsem přešel na Skullcandy INK'D. IMHO mají lepší zvuk, než ty Kossy, pořídil jsem k tomu za 30,– z Ebaye pěnové nástavce a nemůžu si stěžovat.

        0 0
      • Sirion  

        Mám je, denně používám rok. Kabel i přes škubání a tahání 100%, konektor stále zlatý. Jestli máš na přehrávači ekvalizér, určitě jsou zajímavou variantou. Odolnost slušná, už jsem na ně omylem šlápl na zastávce při rozmotávání. To je jedním z neduhů – ochotně se zamotávají, rozplétání je rituálem. Nasazování je dost nekomfortní (s tím počítáš?). Nosím originální mechovky, rezervní pár z balení je mi velký (uši mám normální). Mechovka nejeví žádné známky opotřebení, ale opravdu tě donutí leštit uši dozlatova, neboť se na ně lepí maz. (jde setřít, ale nic příjemného)

        ZVUK:

        • utěsnění (po třech minutách žmoulání a opětovného nasazování :/) je dokonalé
        • hloubky nejhlubší ze všech pecek
        • výšky slabší, nutno jim přidat v ekvalizéru
        • střed čitelný, zahlušený basy → poladit v ekvalizéru
        • celkově je zvuková kvalita výborná, oplatí se posouchání skladeb256kb/s a víc, jejich zvuková škála je bombastická (na pecky)..
        • velmi VELMI hlasité

        Znova bych do nich nešel kvůli nekomfortnímu používání. Pro poslech na cestě stačí jednodušší in-ear s gumičkama, i levnější.. Na domácí poslouchání už se oplatí, pokud samozřejmě nemáš domácí „velká“ sluchátka..

        Varuju před dlouhodobým poslechem, vytváří dost velký akustický tlak na bubínek.. u mě nad 1,5 hodiny, pak už celkem bolí.. (hlasitost na 18/30)

        0 0
        • Ondry  

          O špatným nasazování vím, na čištění uší mám obses takže pohoda. Jinak parádní recenze :) Dík všem za rady půjdu do nich.

          0 0
      • saddik  

        Vím, že píšu do starý části vlákna, ale kdyby to tu někdo hledal, tak KOSS Plug (nebo Spark Plug) nebrat. Je to zahuhlaný jako prase, tomu se nedá říct silný basy, ale prostě huhlající prádelní hrnec. Ekvalizérem se to sice dá korigovat, ale dobrý to nebude nikdy. Kabel se mi překlesal (měnil jsem kvůli tomu konektor), ztvrdnul a zezelenal (nevím od čeho).

        0 0
        • Ondry  

          Mám je dva měsíce nebo tři teď nevím. Kábl se sem tam zamotá, otrava je to strkání do uší, ale jinak si nestěžuju, když už si to do té lebky zarazíš… poslouchám o polovinu nižšší volume než s těma předchozíma, ale to byl nějakej šunt za tři kila od philipsů. Na elektronickou hudbu fajnový. Moc sluchátek jsem nezkusil, ale na druhou stranu mi přijde zbytečný kupovat klaply za 3k když poslouchám mp3.

          0 0
          • Perfectguy  

            To by ses divil, co jsou lidi schopný do sluchátek narvat za peníze… Ono je to asi jako s tím kolem – někomu na to jezdění stačí „bike“ za dvojku z Lidlu a někdo se projiždí na karbonu za sto tácu :-)

            Ale jinak ty Plug jsou jako startovací IEM zajímavý – taky jsem je před hodně lety (asi dvaceti :-) měl. Nemohl jsem si je vynachválit (jen mi štvaly ty pěny, neb nedrží tvar a vysouvaly mi tím sluchátko z ucha), po pár letech jsem narazil na Etymotic ER-4P (které mají ucpání ucha řešeno téměř dokonale), proti Koss hrajou jak z praku.

            No a před měsícem jsem si objednal custom made IEM od Cosmic Ears :-D

            A samozřejmě není MP3 jako MP3…

            0 0
            • Ondry  

              Nevím co znamená mp3 jak mp3, já se v tom nevyznám diskutovat o tom moc nemůžu. Jen známej dělal autohifi s autem v třetí cenové kategorii a tuším, že byl druhej v druhé cenové, jeho otec to dělá asi furt v kategorii bez omezení a prostě mp3 nebrat.

              0 0
              • jIrI___  

                Tak tak, zlaté LP.

                0 0
                • Martin  

                  jedině živá kapela, LP už je ztrátový záznam.

                  0 0
                  • Ondry  

                    Tak to nesmíš poslouchát moderní skupiny, když hrajou na playback.

                    0 0
              • Perfectguy  

                Bylo to myšleno tak, že MP3 stažené někde z kdoví jakého share serveru je spíš tak pro informaci, jakou má daný song melodii, či slova (např)… Ale také jde udělat celkem slušné MP3, pokud vezmeš nějaký lepší kodek a VBR (nebo 320).

                Stejně tak to nemusí být jen omezeno na MP3 – obecně se tím myslí že jde o „přenosný“ formát muziky, ale existujou i jiné jako OGG, FLAC atd, kde se dají udělat už celkem kvalitní hudební soubory na cesty. Samozřejmě ne ve velikosti 2MB, ale to už je jiná..

                Nemluvě o výběru muziky – jsou věci které by mi stačily v oné 2MB MP3 a věděl bych, že to není pro mne (třeba Moravanka :-)

                Jako živá kapela (pokud zrovna nehraje v holé tělocvičně s nahluchlým zvukařem) je ideál, ale dost blbě se s sebou bere na cesty :-D

                0 0
                • Ondry  

                  Jo to já prostě na to nemám sluch nebo možná audio, protože s dobrým audiem i tatar jako já pozná, že je to na prd kvalita. Prostě vedu mp3. Jako že moje šest let stará mp3 s interníma 2GB není na nic jinýho stavěná, snad ještě pět let vydrží :)

                  0 0
                • tonik666  

                  Dneska už se na share serverech běžně vyskytuje CBR320 a flac, pokud víš kde hledat.

                  0 0
                  • Perfectguy  

                    No tím bych si tak jistý nebyl – podle mne to záleží po jaké hudbě se sháníš…

                    Ano u novinek z pop music se asi dá sehnat vše, ale jsou i jiné a některé se opravdu shání těžko. I když na rovinu přiznám, že je možné i to, že nevím, kde hledat, neb v tom zas tak moc zběhlý nejsem a raději si nagrabuju svoje CD, tak jak chci já, něž abych to složitě hledal :-)

                    0 0
                    • tonik666  

                      To je pravda, nové věci se shání líp a hodně věcí není nebo není kvalitně. CDčka jsem přestal shromažďovat už pár let zpět, hlavně první pálená co mám už přestávají být čitelná.

                      0 0
            • madcat  

              Co je „IEM“ prosímtě?

              0 0
    • honzour  

      Po třistadevádesátý :) …

      vypadá to vypadá, že napíšu ježíškovi o nový sluchátka a rozhoduji se konkrétně mezi těmito:

      http://www.kasa.cz/…hneda-barva/ (hnědé nebo černé nebo červené)

      http://www.kasa.cz/…ion-cervene/

      Máte někdo zkušenosti prosím ? Nenapadejte mě tu prosím kvůli ceně :D , budu je mít se slevou.

      Díky

      0 0
      • nooski  

        O tom červeném fujatjblu bych snad ani vůbec neuvažoval.

        0 0
      • JakeF  

        Jsi se překlik ve věku a je ti ve skutečnosti 14? Jinak ty Beats ve výběru fakt nechápu… Osobně bych bral tyhle .

        0 0
        • honzour  

          Copak musí bejt každej konzervativní v mým věku ? Jediný, co mi na nich vadí, že je má každá druhá rádobycelebrita. Jinak barva parádní a recenze maj taky dobrý.

          0 0
          • JakeF  

            Tohle není o konzervativitě, ale že Beats jsou akorát marketingem vyhnaná modla puberťáků. Nehrajou rozhodně špatně, ale 50% ceny je za to, že budeš mezi vrstevníkama za kinga, což ale u tvých vrstevníků už nejspíš fungovat nebude :).

            0 0
            • honzour  

              Tak za 50% ceny bych je neměl, ale blíží se to. To samé ty Momentum od Sennheiseru. Rád bych vzal sluchátka P3 od Bowers & Wilkins, ale ty se slevou neseženu. Ale jo, asi vezmu ty Sennheisery.

              0 0
              • Memphis22  

                Sennheiser all the way. Kde to kupuješ prosimtě? Chci ty Senny taky s takovou slevou. :-)))

                0 0
                • JakeF  

                  Mně poslední Sennheisery nevydržely ani měsíc… Byl jsem tak nasranej, že jsem je nešel ani reklamovat :D.

                  0 0
                  • Memphis22  

                    Bez udání modelu to nikomu nic neřekne. :) Třeba moje HD558 už rok jedou perfektně.

                    0 0
                    • JakeF  

                      Špunty, CX300. Ale měl jsem dvoje a ty první mi vydržely skoro 2 roky, takže možná to byla jen smůla. A je otázka, jak je používáš, co mám podobný krávy na domácí poslech, tak by bylo fakt smutný, kdyby rok nevydržely… To mám Kossy PRO4AAT a akorát se mi vyviklalo uchycení kabelu po asi 5 letech a dostal jsem za 3 stovky nový :D.

                      0 0
                      • Memphis22  

                        Za tři stovky to je dobrý. Mě nedávno vrátili dvoje červený Porta Pro, že prej nejsou jejich oficiálním dovozcem. Na stránkách Kossu ale žádnej jinej dovozce není, a přitom byly kupovaný u nás. Krabice a účtenky samozřejmě dávno nemám. Tak jsem pokorně zaplatil tu stovku za PPL a dál to zatím neřešil. Užívám si aspoň nových modrých, který mi teda vyměnili, ale kolem a kolem mě ty jedny vyšly na pět stovek. :(

                        0 0
                  • deekay  

                    Moje HD580 z roku 1994 furt jedou jak vino, menim akorat nausniky a semtam kabel :D

                    Pak mam jeste PX100, naky tri, ctyri roky a az na jack, kterej jsem menil funguji. Ono ty kabliky obecne dostavajiz abrat, kdyz jsou sluchadla v kazdodennim provozu, coz u me jsou jak ty HD580 (doma) tak PX100 (v praci).

                    A kdyz jsme u KOSSu,tak KSC35 mam taky uz tak 10let a opet az na kabel a molitany funguji v pohode.

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Já mám doma už několik let CX300, bez problémů (akorát jsem teď zjistil, že jejich projev je pro mě už neposlouchatelný a jsou v uších nepříjemné – díky tlustému krčku jsou celkově moc rozměrné), od Kossu jsem měl dlouhá léta Porty, které až na rozedřené molitany taky fungují, ale už

                      jsem je poslal vlasně dál, protože jsem pro ně neměl využití – zvuk v kontextu Klipschů S3 otřesný, sluchátka jsou to extrémně nepohodlná, navíc hrajou ven…

                      Takže jsem se od velice basově zaměřených sluchátek přesunul k stále basovějším, ale mnohem vyváženějším Klipsch Image S3, což jsou za tu cenu naprosto nedostižná sluchátka.

                      0 0
                • honzour  

                  Přes kamaráda, zaměstnanecká sleva ;-). Jinak jsem se rozhodl pro ty Sennheisery … je na ně navíc 5 let záruka.

                  0 0
                  • tonik666  

                    To je rozumné rozhodnutí. Tyhle Sennhajzly jsou taky dost hip, dokonce bych řekl že o dost více než beats, a hrát budou o hodně líp.

                    Jen bych se bál pohodlnosti co do užití jako přenosná a ne domácí sluchátka, jsou dost velká.

                    0 0
        • Ricci  

          je tam pekne hodnotenie :-)

          0 0
    • danis7  

      máte tip na nějaká sluchátka na kolo, běh? Aby držely a nevypádavaly

      0 0
      • robertb106  

        SONY MH1c

        0 0
      • saddik  

        Sam jsem si k tomuhle ucelu poridil SoundMagic PL50, ktera maji kabel vedeny pres boltec za ucho, coz omezuje mikrofonni efekt, tedy prenaseni ruchu od toho, jak se Ti kabel mrska ruzne po tele, narazi na hrudnik apod. Maji akorat tu vlastnost, ze prilis nezduraznuji basy, coz mi pri poslechu v klidu vubec nevadi (zvuk je skvely), ale pri sportu nebo jizde autobsem apod. je vetsina ruchu z okoli prave basova, coz decentni basy ze sluchatek uplne sezere. Na sport a cestovani bych si tedy nyni vybral basovejsi sluchadla, i kdyz jsem jinak fanda cisteho a vyvazeneho zvuku.

        Celkem me zaujaly nasledujici sportovni Sennheisery, premyslel jsem, ze je dam svagrovi k Jezisku. Pro me osobne jsou hrozne hnusny, ale on je fotbalista..

        www.sluchatka.net/…orts-adidas/

        0 0
      • destr  

        Záleží na uchu, já pokud nemám čepici nebo šátek na hlavě, tak mě nedrží žádny sluchátka peckového typu.

        0 0
        • danis7  

          mi taky pecky vypadávají, proto se ptám na jiné tipy sluchátek na sport

          0 0
      • krosmen  

        http://www.headphones.cz/…s-sports.htm

        Koupil jsem je té mojí a používá je i na běh asi tři roky. Drží prý v uchu dobře, jsou odolné proti vlhkosti v uchu (potu) a kabel se dosud neláme.

        0 0
    • WEGO  

      Doporučí mi někdo bezdrátová sluchátka do 2500 Kč. Chci pouze takové co mají jeden kabel do zásuvky, druhý konec kabelu k dokovací stanici a takový ten malý USB ,,čudl'' do portu… pokud něco takového existuje. Koupil jsem dnes za litr nějaké Sony a ty jsou tak složité, překablované a nabíjí se 16h, že je jdu zítra radši vrátit..

      zatím jsem si vyhlídl toto http://www.czc.cz/…8827/produkt?… ,ale bohužel jsem neměl dostatek času, abych prostudoval všechny sluchátka.. a taky tomu moc nerozumím, tak bych byl rád, kdyby jste mi poradili. Díky K.

      0 0
      • StuntJ  

        Mám zkušenosti stímto :

        http://www.czc.cz/…9411/produkt?…

        A na co to je, to hraje velice dobře …

        0 0
        • WEGO  

          na ty panasonicy jsem taky čuměl, ale ty akg se mi líbí více.. btw: ty tvoje jsou jak jsem psal výše pouze – zástrčka do zásuvky, druhý konec do dokovací stanice a v sluchátkách baterie.. nebo to má ještě jiné dráty apod?

          Jinak chci to v podstatě k notebooku, možná někde k TV (nezlobil bych se ani kdyby se daly nabít a vzít ven a pomocí modrého zubu propijit s mobilem)

          0 0
          • StuntJ  

            Aha, tak Panák nemá modrý zub, je ve free pásmu …

            Jinak je to jak píšeš a akorát zvuk tam jde přes 3,jack, je to dělané hlavně pro TV …

            0 0
      • bradek  

        Asi záleží na co to je, na poslech hudby bych hledal něco s Kleer technologií přenosu, i když jsou o něco dražší, ty z levnějších jsou třeba tyhle:

        http://www.nejsluchatka.cz/tdk-wr700.html

        Kleer:

        http://www.bestwirelessheadphonesguide.net/…-technology/

        Bluetooth vs Kleer:

        http://www.dipecomm.eu/…Vs-Bluetooth

        0 0
        • bradek  

          Nebo větší:

          http://www.supergamer.cz/…-204176.html

          0 0
          • WEGO  

            Chci je hlavně k PC na skype a na hry a sem tam k TV.. na hudbu ne na to mám bedny..

            Bohužel nemám kde vyzkoušet více druhů sluchátek, tak proto to vyřeším nákupem přes internet a případným vrácením do 14 dní.

            Zúžil jsem výběr na tyto 3 kandidáty – AKG , Sennheiser a Philips budu rád, když mi dáte tip, které koupit a ,,skusit'' jako první.. popřípadě doporučit něco jiného (požadavky: cena kolem 2500 Kč, jeden konec kabelu do zásuvky, druhý do dokovací stanice a třetí z dok. stanice do PC či TV, mikrofon by byl fajn.. ale přepokládám, že ikdyž sluchátka ,,připojím'' k PC, tak i sluchátka bez mikrofonu by neměly být problém, protože se domnívám, že jako mikrofon bude fungovat ten na notebooku.. chápu to tak správně?) Díky za rady K.

            0 0
    • krosmen  

      Sluchátka jsou věc, která se prostě nedá koupit jen tak podle ceny, obrázku nebo rady někoho jiného. Určitě bych doporučil vzít pár cédéček různých žánrů, zejména akustickou hudbu nebo prostě od toho žánru, co nejvíc posloucháš. Osobní poslech nic nenahradí a taky vyzkoušíš, jak Ti sedí, izolují okolní hluk atd.

      0 0
    • devet  

      Mám také prosbu na místní znalce. Kluk chce hlavová sluchátka s kabelem. Poslouchá muziku při svém cestování v MHD. Škola, trénink zápasy atd. 2–3 hodiny denně. Nechci aby obtěžoval okolí (spolucestující). Špunty nechce zase on. Do 1500,–. Sám si vybral ATH-M30. Samozřejmě v ČR momentálně nedostupné. Máte nějaké tipy?

      0 0
      • Siddha  

        na alza.cz je maji

        0 0
        • devet  

          Mají je POUZE v nabídce. Jak jsme zjistili na prodejně, dodávku nemohou zaručit ani do konce měsíce. Dubna…

          0 0
    • kudlanka32  

      udelal jsem zajimavou zkusenost, nekolik let mam Beyery DT880 (stredne draha domaci sluchatka – polouzavrena) a porad to nejak nebylo ono. Uz jsem si rikal, ze je vymenim za teply Sennheisery HD 600/650. Pak jsem si spichnul predzesilovac ze stavebnice od ceske garazovky Customworks a WOW… Je treba mit ale dobry DA prevodnik a nehrat mp3. Takze pokud se nekomu nezda jak mu to hraje, poridte svym sluchatkum zesik.

      Jinac od stolu se da rict, ze kdyz se seradi podobna sluchatka Beyerdynamic DT880 – AKG 701 – Sennheiser HD650, tak to je spektrum od detailniho a spis svetlejsiho projevu k teple znejicim 650. Vsechno se da poslouchat jen zalezi na vkusu kazdeho soudruha.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Teplý barvy znám, ale teplý zvuk je co???

        0 0
        • kudlanka32  

          neco jako sladky vino, nevim v cem to presne spociva, jako by vic nizsich kmitoctu nekdy ale neni to jen ono, proste to zni „teple“…pujc si H650 a porovnej si to s treba s tema DT880.

          0 0
        • bradek  

          WARMTH: Subjective term used to describe sound where the bass and low mid frequencies have depth and where the high frequencies are smooth sounding rather than being aggressive or fatiguing.

          0 0
      • StuntJ  

        Tak Customworks není žádná výhra … :o/

        0 0
    • Smazaný účet  

      Zkusím to sem, třeba někdo poradí. Je velký posun v kvalitě zvuku mezi Klipsch Image S3 a S4?

      0 0
    • Perfectguy  

      To by ses divil, co jsou lidi schopný do sluchátek narvat za peníze… Ono je to asi jako s tím kolem – někomu na to jezdění stačí „bike“ za dvojku z Lidlu a někdo se projiždí na karbonu za sto tácu :-)

      Ale jinak ty Plug jsou jako startovací IEM zajímavý – taky jsem je před hodně lety (asi dvaceti :-) měl. Nemohl jsem si je vynachválit (jen mi štvaly ty pěny, neb nedrží tvar a vysouvaly mi tím sluchátko z ucha), po pár letech jsem narazil na Etymotic ER-4P (které mají ucpání ucha řešeno téměř dokonale), proti Koss hrajou jak z praku.

      No a před měsícem jsem si objednal custom made IEM od Cosmic Ears :-D

      A samozřejmě není MP3 jako MP3…

      0 0
      • Ondry  

        To je asi na mě? Chápu že si někdo koupí pořádný sluchátka, ale nechápu proč s něma poslouchájí formát mp3 a stažený písničky kdo ví od kud o velikosti páš mega. Až s dobrým audiem jsem pochopil, proč si lidi kupujou cedečka, což naopak je to pakárna a to plno lidí asi ani netuší.

        0 0
      • Perfectguy  

        Sorry špatně zařazeno…

        Nahodil jsem ještě jednou výše, kam to patřilo :-)

        0 0
    • Memphis22  

      Tak sem prdnu taky jeden dotaz, není přímo na sluchátka, ale celkem s nima souvisí.

      Situace: U mýho HP Pavilionu dv6 jsem v průběhu dvou let zlikvidoval oba výstupy na sluchátka. Notebook je pár měsíců po záruce, a posílat to na opravu do servisu momentálně nepřipadá v úvahu. Za běžných okolností poslouchám hudbu prakticky neustále, takže je to pro mě docela krizová situace… No a napadla mě externí zvukovka.

      Takže vlastní problém: vůbec se v nich nevyznám, jaký by podle vás bylo nejlepší řešení? Neměl bych problém za tu zvukovku dát do dvou tisíc nebo i víc, ale je otázka, jestli by to vůbec mělo smysl. Na extra kvalitu zvuku si moc nepotrpim, většinu hudby mám z prostorových důvodů v 320kbps a poslouchám to přes Senny HD558. Ale zase bych rád z nastavených podmínek vytěžil maximum.

      U těhle menších zasouvacích se trochu bojím výdrže, aby mi to nezlikvidovalo i USB porty http://www.alza.cz/…-d502709.htm

      Klidně bych snes něco většího jako http://www.alza.cz/…-d502707.htm nebo http://www.alza.cz/…-d502708.htm

      Může mi někdo poradit? :-)

      0 0
      • Danda18  

        HD558 jsou už docela slušná sluchátka a zaslouží si něco mnohem lepšího než nějakou zásuvnou Creative zvukovku.

        Za sebe můžu doporučit FiiO E07K ANDES http://www.alza.cz/…-d419217.htm

        Tuhle zvukovku už mám doma skoro rok a až teprve s ní mě sluchátka ATH-AD700 ožily.

        0 0
        • Memphis22  

          Díky za tip, vypadá to zajímavě, zkusim projet nějaký recenze a uvidim.

          0 0
        • vojtechp  

          Pokud to máš jen na doma, tak dle recenzí dobrá zvukovka je tato http://headphones.cz/…ce-udac2.htm

          špatně zařazeno

          0 0
          • Memphis22  

            Dík, ale zatím se přikláním spíš k tomu tipu výš, schopnost připojit to zařízení na mp3 přehrávač by byl příjemnej bonus.

            0 0
            • vojtechp  

              Tak já používám fiio e17 alpen hlavně kvůli tomu, že je přenosný ale myslím si, že v té cenové relaci co chceš do toho dát by byl lepší ten NuForce

              0 0
        • tonik666  

          Používám FiiO E10 a je naprosto výborný. Oproti staršímu Lenovu naprosto neskutečně lepší, oproti novějšímu Lenovu jen lepší :)

          0 0
      • Smazaný účet  

        co kdyz odejde jack i na te zvukovce? haha :D kup si BT sluchatka.

        0 0
    • Snake1194  

      Už asi 5 let mám sluchátka MB Quart. Jsou sice otevřená, ale podávají naprosto luxusní zvukový projev.

      0 0
      • VA3  

        Mám MB Quart 240, už jim táhne na dvacet a pořád jsou v naprosté pohodě. Pravda, jsou to otevřená sluchátka …

        Dnešní nástupce

        0 0
    • Japhy  

      Jaký máte názor na Fostex TH-7, případně TH-7BB? Kolega je pořídil a za ty peníze (v Muzikeru cca 1600) mi připadá že hrají skvěle. Porovnávali jsme v kanclu nějaké lepší Sony, Porty a Sennheisery (typy z hlavy nevím) a s přehledem je to přehrálo. Moc nechybělo a na mých cca 18 let staré Portách jsem málem vzteky patou vytočil piruetu.

      http://www.fostexinternational.com/…d_TH-7.shtml

      0 0
    • Ricci  

      Ja som kupil toto a uz rok maximalna spokojnost

      http://www.hifisluchadla.sk/…PFE111-biele

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nezkoušeli jste někdo rozborku ovladače hlasitosti u Kossů? Asi už je tam hafo bordelu a praská to ve sluchadlech při ovládání hlasitosti. Registrační mail pro doživotní záruku už nemám :/

      0 0
      • Japhy  

        Stříknout tam opatrně trošku Kontaktolu by nepomohlo?

        0 0
    • chyna.cz  

      pokud to myslíš vážně, tak za 1) budeš potřebovat sluchátkový zesilovač a za druhý si jdi poslechnout sluchátka třeba na výstavu High-End do Prahy a nech vybrat své uši. mě třeba sennheier přišli moc suchý. Porty mám a jsou dobrý tak na kolo, kdy zkrz ně ještě sliším okolí, ale kdovíjaká kvalita to není.

      0 0
    • madcat  

      Nedávno jsem na MALLu narazil na výprodejovou akci na sluchátka SONY MDR-ZX600 za ďábelskou cenu 666,– Kč (původně uvádějí kolem 1500,–, nevím…), tak jsem po přečtení pár celkem nadšených recenzí na heurece udělal nákup – a nelituju. Fakt hrajou velice dobře, velice dobře i vypadají, na ušiskách mi sedí a ani po dvouhodinovým poslechu netlačily.

      Mám doma ještě starodávný KOSS GT-5, tak až se k nim dostanu, tak su hodně zvědavej na nějaký porovnání. Kdysi dávno jestli si dobře pamatuju dostaly tyhle KOSSy v S&V velice vysoký hodnocení…

      PS: po pár dnech jsem si všiml, že ty SONY na MALLu zdražili na zajímavou cenu 888,– Kč – to tam asi mají nějakýho robota, kterej sleduje poptávku a ihned jí přizpůsobuje ceny :)

      0 0
    • blaf  

      panove je tu nekdo schopny porovnat AKG K 271 MkII, Audio Technica ATH A700X a ATH A900X?

      Ze budou A900X lepsi nez 700 je ocekavatelne, ale jde mi o to, jak velky rozdil tam je. Srovnani s AKG by bylo taky fajn. Hledam uzavrenou nahradu za AKG K 530, kdyby nekdo dokazal porovnat ty modely i s nima, bylo by to super.

      0 0
      • Erknold  

        Tak s tutim bych se obrátil na sluchátka.net třeba Ti poradí tam a nebo si je půjč a uvidis sam, jak mas citlivé ucho a jak dobrý zdroj zvuku/signalu

        0 0
    • RUSH  

      Nemáte někdo tip na opravdu kvalitní pecky? Zajímalo by mě třeba toto: http://www.supergamer.cz/…-206341.html

      0 0
      • tonik666  

        Shure SE215, Klipsch S4i

        0 0
      • mountaineer  

        Sennheiser IE 80 http://www.audigo.cz/…heiser-IE-80

        Etymotic Research mc5/mc2/mc3

        http://www.sluchatka.net/…esearch-mc5/

        0 0
        • tomfree  

          Zrovna tyhle dvoje jsou jako dena noc,každé si najdou svého posluchače,ale z úplně opačných konců spektra.

          0 0
        • RUSH  

          Já chtěl ale pecky, ne špunty.

          0 0
          • Georrge  

            pecky nebrat

            0 0
          • Erknold  

            Také si říkám, proč za pecky dávat takové peníze. hluk okolí neutlumí, takže veškerý jejich sebelepší projev bude ztracen v hluku pozadí.

            Pokud se ti na ven příčí špunty, tak si kup nějaké slušné pecky do 1000 korun a za ušetřené peníze vymysli něco jiného ;)

            0 0
        • Ricci  

          etymotic MC5 mam, je to bomba ale nie kazdy dokaze ocenit analyticky zvuk sluchatok

          0 0
      • Georrge  

        co něco od bowers and wilkins , nevím teda jak si stojí, chtělo by to pohledat recenze, ale vypadají zajímavě… a téhle značce bych docela věřil.

        0 0
      • BeataS  

        Já si teď pořídila tyto pecky www.headphones.cz/…o-living.htm a absolutní spokojenost. Cenově 3 tis. mi přišlo jako dost strop za pecky. Vybrala jsem tyhle, jsou kovové a zvuk je z nich skvělý. Chodím v nich i běhat. :-)

        0 0
      • toram  

        To jsem tu jedinej, co zvládne za měsíc ty sluchátka zrakvit? Všemožně:D Mě vyhovujou TDK ale dražší než za litr jsem od nich neměl:) Jsem asi nenáročnej:D

        0 0
        • BeataS  

          A jaký od nich máš? Pecky nebo náhlavní? Jinak tě teda obdivuju, já je po měsíci zničit, asi bych chodila pro nové tak max. do tesca.. :D

          0 0
    • Vanis  

      On-ear mohu doporučit Monster N-tunes – super basy, dobrá izolace cena kolem 3k

      In-ear nej sluchadla Bose – projev kvalita zvuku/basy peckkaa!! :)

      0 0
    • Chlebovnik  

      Používám už víc než půl roku Moxpad X3

      Výhody:

      • Bezkonkurenční poměr cena/výkon
      • Vyvážený zvuk, žádná „přebasovanost“
      • Integrovaný mikrofon
      • Možnost ovládat mobil (Cortana/Siri) přes mikrofon při jízdě
      • Díky nasazování přes ucho se dají snadno sejmout a zavěsit na poutkau helmy
      • Pouzdro

      Nevýhody:

      • Časem to chce koupit lepší „molitany“
      • Někomu nemusí vyhovovat systém nasazování „přes ucho“
      0 0
    • smash_mouth  

      Kupoval jsem detem nejaka sluchadla (bez mikráku) k PC a nechtel jsem uplny kopr tak jsem ze zajmu naposlouchal par uzavrenych kusu v Datartu (cca 10) a musim rict ze mne mile prekvapily Marshally .. velice realisticky, prirozeny zvuk, cena taky pekna.

      Samozrejme k PC jsem sahl po necem primerenejsim :-D

      0 0
    • treatt  

      Zdar,

      rád bych se připojil s žádostí o radu, protože po letmém rozhledu si nejsem moc jistý, do čeho jít.

      Chci univerzální sluchátka na časté nošení po městě/cestová­ní/domácí žvýkáníčko přes uši (rozhodně ne pecky) s uzavřenou konstrukcí, aby co nejlíp izolovaly hluk z okolí a ideálně aby byl co nejméně slyšet ven zvuk ze sluchátek), jako přehravač nejčastěji telefon (dnešní doba no) co půjdou využít jako handsfree, aby se s nimi rovnou dalo zavolat, tedy mikrofon a ovládání hlasitosti+tlačítko na ovládání na kabelu nutnost. Nechci bezdrát (zbytečně drahý, závislost na baterii a těch vln si už tak do těla pouštíme až až celé dny v civilizaci..)

      Cenově tak nějak čím méně, tím lépe, klasika :) ale zase aby měly dobrou kontrukci a měly dobré podání zvuku.

      Celkem se mi líbí Máršly – ta původní verze prý hodně vydržela, zas ta nová prý o kus lepší zvuk, ale zas má to svoji cenu – to už je opravdu celkem dost peněz, navíc co jsem koukal, tak mají plastový most na hlavu a už jsou oproti první verzi křehčí..

      Nebo jestli nějaké Soňáky, co jsem koukal, ty by se asi nějaké našly i do litru..

      Předem moc díky

      0 0
      • smash_mouth  

        Cus ja mam Sennheiser PX 100 fajn sluchadla do prace k PC ale co jsem mel moznost poslouchat ty marše tak jsou za dostupny peniz zvukove uplne super!

        0 0
      • snas89  

        Jednoznačně Sennheiser HD 25.

        Používáme je na hraní a má je taky dost zvukařů. Přívodní kabel je nandávací, takže když překroutíš, nemusíš do servisu.

        http://www.zbozi.cz/hledani/?…

        Já mám na ven pecky (Sennheiser MOMENTUM In-Ear i), ale ještě jsem dokupoval jiné molitany .

        Zvuk dobrý, na sport a chození po městě jsou super. mají výbornou izolaci od okolí.

        https://www.alza.cz/…d2265832.htm

        https://www.alza.cz/…d2899145.htm

        0 0
      • Smazaný účet  

        Mě zítra dojdou Koss porta pro – někdo je z nich nadšený, někdo je nemůže vycítit… Já vím jen dvě věci a to, že jsou při vyšší hlasitosti slyšet i ven a že hrají ( z mého poslechu ) velmi dobře. Basy jsou slyšet možná až moc, ale to zrovna mě nevadí.

        Ptal jsem se na názor kamaráda elektrotechni­ka/elektronika/hud­bofila a ten mi v dané cenové relaci doporučil Koss a naopak nedoporučil Sony. Ty se nelíbily ani mně, když jsem je zkoušel v elektru.

        0 0
        • snas89  

          Porta Pro byly referenční před 15ti lety (to stály 2 500 a nebyl to takový aušus jako dnes).

          Dnes je už dobrý zvuk někde jinde.

          Jinak Sony opravdu nic moc.

          0 0
          • madcat  

            Mám asi rok Sony MDR-ZX600, a na zvuk si nemůžu ani trochu stěžovat – za mě paráda. Asi je to relativní.

            0 0
        • Smazaný účet  

          Tak dneska mi došly Porty a potvrdily to co, s čím jsem je už objednával – provedení/odolnost horší, zvuk velmi dobrý, jdou slyšet ven.

          Co se týče případných závad, uvidíme, ale v tomto jsem docela „kutil“, často si věci opravuju sám, jako modelář mám i různé náčiní :))

          Zvuk, jak jsem psal, velká spokojenost. Samozřejmě najdou se i o dost lepší, ale money, money, money…

          Hraní do éteru jsem zkoušel a při „mé“ hlasitosti není slyšet nic. Jak se ale dá vol. naplno, tak jsou slyšet dost. Vzhledem k tomu, že porty z venčí slyším často, tak by mě zajímal stav sluchu těchto posluchačů :-))

          0 0
          • Erknold  

            Porty nevlastním, ale všichni na nich hledají neduhy a přitom s nima vše srovnávají. Jestli je něco etalon, tak to jsou porty :)

            0 0
            • snas89  

              Porta pro byly opravdu referenční sluchátka řadu let zpátky.

              Já sám je už mám cca 15 let a musím říct, že kvalita plastů a kabelů šla rapidně dolů.

              na nonstop výměny jsem už rezignoval a koupil na ven senheisery.

              0 0
              • James.Sniper  

                Mám stejnou zkušenost. Po 6 letech a po několika výměnách kabelů jsem s nima praštil do šuplíku. Teď cestuji hlavně na kole a autem, tak je ani nepotřebuji.

                Druhé používám v práci a zatím drží. Taky je jen nasazuji/sundávám z uší…

                0 0
      • tonik666  

        Akg k450 nebo 451.nebo 452 (to same)

        Zvuk super, skladaci, krabicka v cene, vymenny kabel,hands free, uzavrene takze tlumi, kabel je na jedne strane takze ho neurves (problem porta pro).

        Zvuk lepsi nez portapro a tvrdim ze i nez sennheiser.

        Px100 dost nevydrzi, urves kabel. Porta pro taky. Mel jsem porty 6 let, kabel menis co 2 roky. Zvuk dobry. Tahaji ua vlasy a.jsou blbe skladne- blba krabicka, prodava se extra a nejsou ploche. Px100 ma segra, dvoje. Zvuk super. Nove nemaji krabicku, to je blbe. Nevydrzi mechanicky. Akg znatelne lepsi, mam pres 2 roky, spis 3, a drzi.

        Marshally jsou pekne, ale neskladne, pokud se nepletu. Na noseni bych uz chtel jen skladaci s krabickou, to desne prodlouzi zivotnost, stejne tak menici kabel.

        Do prace mam grado sr60i, zkuv vyrazne lepsi nez vse, ale nanoseni ven nevo cestovani to nelze

        Jen jsou drazsi…

        0 0
        • smash_mouth  

          ntwe tondo ty jsi audiofil :-D mas sluchatkovej zesik?

          btw mam vypráno, muzeme dat obed :-D

          0 0
          • tonik666  

            Mam zesik na prenosnyprehravac, ale nepouzivam, rozdil s.AKG neni znatelny.

            U pocitace mam DAC, FiiO E10, protoze stary lenovo hralo hrozne a rozdil byl znacny, s Grado to.neslo poslouchat. E10 hraje spickove. Ale soucasne lenovo t430 hraje dobre, jde poslouchat i bez E10.

            0 0
        • kaktusjack  

          AKG K452 také můžu doporučit. Mám je třetím rokem a jsem spokojený. Na cestování jsou ještě dostatečně malé a skladné, přiložené pouzdro je dokáže velmi dobře ochránit. Zvuk objektivně zhodnotit nedokážu, zatím jsem lepší sluchátka nevlastnil, každopádně poráží vše co mám doma včetně Porta Pro, ty mi od té doby leží ve skříni se zlomenym kabelem (už poněkolikáté). Jediná nevýhoda je, že v létě se pod nimi potí uši, ale to se dá čekat a taky mě z nich občas bolí uši při dlouhém poslechu. Na dlouhé domácí poslechy si budu muset pořídit nějaké lepší :)

          0 0
        • Smazaný účet  

          Marshally skládací jsou :)

          Zvukově jsou mi příjemnější než špunty Klipsch Image S3 a S4 – ne tolik basové, vyváženější. Víc jako laik fakt nepoznám.

          Major II jsou prý lepší než Major, takže Major nekupovat.

          Zpracování paráda, designově super – hlavně v hnědé barvě. Obrovské plus – vyměnitelný kabel. Jediné mínus pro mě je to, že zhruba po 4 hodinách už tlačí – daň za skladnost a konstrukci.

          0 0
        • treatt  

          Díky za tip na ty akg, ty vypadí dobře tou skladností a ochranou v krabičce, asi zajdu do audio, vyzkouším je a uvidíme.. ještě jsem koukal na tyhle audio-technicy – zvukově vypadají dobře, skladnost zase velké mínus..

          0 0
          • treatt  

            Tak jsem byl včera v audigo a můžu rozhodně doporučit si tam zajít, pokud člověk hledá trochu dražší sluchátka, dají se všechny vyzkoušet a naposlouchat si, co mu vyhovuje, navíc mají v přehrávačích dost široký výběr hudby, já vše testoval na Metallice. Popravdě, v podstatě jsem si šel pro Marshally, nakonec to ale dopadlo překvapivě :)

            Audio-Technica ATH-AX1iS zůstaly ve finálním výběru pro jednoznačné klady – hodně přívětivá cena, nejvyšší izolace hluku z okolí a stejně tak vypouštěného zvuku do okolí, protože celkově překryjí komplet uši a výstelky jsou v podstatě z vnější strany přímo na hlavě, ne na uších. Díky tomu netlačí, asi budou celkem slušné na delší poslech, na druhou stranu se pod nima v létě asi dost člověk zapotí. Mínus ale velký ve zvuku, kdyby člověk neměl přímé srovnání, žádný propadák asi, pokud ale byly hned vedle Atlasy, bylo to markantní, kytary zněly trochu jak dětská hračka v přímém srovnání, bassy taky slabší

            AKG i dalších typů v podobné cenové hladině sice skvěle skladné, zvuk solidní, ale vůbec mi nebyly pohodlné na uších, takže rovnou out

            Máršly – no, v podstatě hned šly z výběru jedničky, nová verze daleko pohodlnější na hlavě, zvukově lepší, imho nesmysl kupovat první generaci. Výhoda dvojek je ta propojitelnost káblu, byly celkem pohodlné na hlavě, ale už zkoušené vzorky vykazovaly drobné poškození, tak si nejsem až tak jistý odolností, i když kdoví kolik lidí tam s nima bouchalo.. popravdě mě ale jejich zvuk na zadek neposadil, nebylo jim tolik co vytknout, ale překvapivě mě prostě nenadchly. Navíc mě zaskočilo, že na ovladači není regulace zvuku, jen tlačítko pro příjem hovoru / pauznutí songu. Takže nepřesvědčily, kupovat něco jen pro imidž ne :)

            Nakonec jsem tedy odešel se sluchátky od značky, o které jsem v životě neslyšel :) Meelectronics Atlas – zdaleka nejpohodlnější na hlavě a to tak že o kus, mají perforovanou vycpávku náušníků, takže jsou celkem vzdušné, nemají extra velký přítlak, takže moc netlačí. Pro mě by byl ideál, kdyby byly mušle o chlup větší pro delší poslech, ale člověk nemůže mít všechno. Co mě ale dostalo byl zvuk, který je pro moje uši naprosto skvělý, opravdu hutné basy, přitom výšky taky pěkně zní, na metal paráda :) Navíc mají karbon povrchovku, takže stylovka pro cyklistu :-D Jediná nevýhoda oproti ATH-AX1iS prostě o něco menší filtrace hluku z venku a to, jak jsou slyšet ven… nakonec ale jasná volba..

            Díky tedy za rady

            0 0
            • treatt  

              Jo a ještě jedna věc, když už jsem tam byl, prostě jsem neodolal pro zajímavost si dát na hlavu sluchátka za desítku :) Zvukově mi to oproti těm Atlasům už takovej skok vpřed nepřišlo, ale teda jednu věc musím uznat, ta egronomie je neskutečná. Mají dost velký stisk, takže dokonale sednou na uši, přitom ale absolutně netlačí, úlet :) takže ta cena znát přeci jen někde je :)

              0 0
            •  

              Cena?

              0 0
              • treatt  

                Chtěli jsme vzít rovnou dvoje, na skladě měli jen jedny, ty byly za 1 990 tuším, takže jsme vzali i vystavené, ty se slevou 500. Nebylo na nic znát jakékoli poškození, tak snad budou v cajku, celkem navíc věřím tomu, že si tam lidi sahají hlavně na ty opravdu drahé :)

                0 0
        • deekay  

          V praci sedis sam v kanclu, nebo kolegum nevadi, ze ty grada vubec neizoluji?

          Ja bych si do prace klidne taky poridil SR80, ale kdyz slysim ze to jde ven i z V-jays co tam mam ted, tak bych tam s necim jeste „urvanejsim“ nebyl moc za hvezdu :D Zvlast pri mem vyberu muziky.

          0 0
          • tonik666  

            Posloucham relativně potichu, takže to vzhledem k okolí nevadí.

            Vyhovuje mi, že skrz ně slyším, takže neztrácím pojem o dění ve svém okolí a jsem schopen reagovat.

            0 0
            • deekay  

              Aha tak to pak jo. Ja posloucham prave tak,abych neslysel co se deje kolem :))

              0 0
              • Doktor-Prase  

                Přesně jak píše toník – dohodnout se s někym kdo má v uchu špunty je o nervy. já mám HD 558 do práce a slyším akorát (telefon když zvoní třeba). Nejvíc chytrý kolegové jedou Porty a to je mor :D Jo a ješště lepší Beats SOLO HD :D :D :D

                0 0
          • Smazaný účet  

            U nás v práci má snad 90% lidí Porty… Hrůza s nimi sedět v kanclu.

            0 0
            • deekay  

              Ja bych s tim prave tez nerad obtezoval a zaroven nechci byt obtezovan zvukama zvenci :)

              Asi bych musel poridit neco ve stylu Sennheiser Momentum II, ale to je do prace skoda.

              Ja mam blbe, ze bud musim mit supraaural sluchadla s plnyma molitanama, nebo pak circumaural. Vsechno co ma typicke nausniky s „dirou“, ale nevejde se mi do toho ucho, tak me hodne stve a po chvili je nepohlodlne.

              Treba u Grado mi ty klasicke molitany sedi a ty miskoidni nemuzu vystat.

              Tudiz muj vyber sluchatek je omezeny nejen zvukove ale i ergonomicky.

              0 0
        • Mr.Dan  

          Jen potvrzuju špatnou kvalitu kabelu na PX100, o víkendu jsem musel pájet. Přitom už je tam 2. kabel, vyměněnej v rámci „záruky“ (tj. 250Kč poplatek) v servisu odborným pracovníkem. :)

          0 0
      • Smazaný účet  

        Marshally můžu doporučit. Hrají dobře, jsou parádní, skladná (jdou sbalit do kuličky), vypadají, že něco vydrží. Velký plus – vyměnitelný kabel, jediné mínus – po cca 4 hodinách poslechu tlačí na uši.

        Cena – 2 100 až 2 800 už je dost, ale měl jsem štěstí na akci v Makru – ve vánočním bodovém programu, který bylo možné spojit s věrnostní slevou vyšly nakonec na 1 350. Takže pro mě cena padla a mám hned dvoje. :)

        0 0
        • treatt  

          To jsou ale ty dvojky ne za tyhle peníze..

          0 0
        • deekay  

          Musim nekde vyzkouset ty II-ky. Puvodni marshall Major ma kolega a neni to uplne zle, zvlast za ty prachy co to stalo, ale ze bych si z toho sednul na prdel to taky ne. Nadruhou strany za podobne penize jsou mrte mnohem horsich slcuhadel.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Zcela upřímně – nevím, jestli bych je byl ochotný koupit za plnou. Ale za 1350 nebylo moc co rozmýšlet. :0)

            0 0
        • jaja01  

          kupoval jsem majory II pred vanoci dceri v akci v alza za 1.590,– chvili jsem ji je poslouchal a byl jsem prijemne prekvapeny, cisty zvuk, zadna zbytecna prebasovanost, myslim, ze stoji i za plnou cenu

          provedeni vypada bytelne, moznost odepnuti kabelu tzn. vymeny ci volby, k jakemu sluchatku kabel povede je fain, hlavovy most mi neprijde nijak krehky

          0 0
    • cejny666  

      Doporucuju z vlastni zkusenosti NAD VISO HP50 a k tomu DACMAGIC SX ,trosku si priplatis ale ten zvuk stoji za to!!!

      chce to aspon krmit minimalne FLACEM a budes max spokojenej :-D

      https://www.audigo.cz/…o-HP50-cerna

      https://www.audigo.cz/…-DacMagic-XS

      0 0
      • tonik666  

        S ohledem na požadavky je to mimo. Navíc, kdo slyší rozdíl mezi 320kbps a flacem?

        0 0
        • Ricci  

          zalezi na com to pocuvas, na slusnej zostave to pocut

          0 0
        • enregistree  

          Zkus tenhle dotaz dat na jakekoli audio forum :)

          0 0
          • tonik666  

            To byla spíš řečnická otázka, rozdíl třeba slyšet bude, nezkoumal jsem to v detailu.

            Mě stačí, že mám 320kbps, kde rozdíl oproti starým 128kbps slyšíš i na reprácích laptopu :)))

            0 0
            • enregistree  

              320 oproti flac neni velka uspora ve velikosti, a kvalita je horsi. Slyset to je – opet viz audio fora.

              0 0
              • Martin  

                zkoušel jsem slepý test 320 kbps MP3 a FLAC, stejná skladba… nepoznal jsem rozdíl

                0 0
                • wladeq  

                  Jsi hluchý ;-) …ale buď v klidu, já to zkoušel taky, a taky jsem to nepoznal :-)

                  0 0
                  • Martin  

                    takže ne slepý test, ale hluchý test. už jsem doma :)

                    0 0
                    • wladeq  

                      :-) tak nějak, dokonce to byl song který znám jak svoje boty, hf5 od etymotic, které jsou tak syrové, až to pěkné není, tak bych aj něco čekal. Ještě by se dalo vymluvit na nekvalitní DAC v noťasu :-)

                      0 0
                      • tonik666  

                        Nemas dost kvalitni DAC a dost draha sluchatka;)

                        0 0
                        • Martin  

                          +1

                          je fakt, že můj Xonar DS asi taky nebude hifistický výstřelek, ale lepší než integrovaná ZK :)

                          0 0
              • tonik666  

                A s tou usporou mista je to taky blbost-flac bude aspon 2× vetsi

                0 0
                • Martin  

                  FLAC: 302 mega, MP3 320 137 mega. album o délce 55 minut.

                  0 0
              • tonik666  

                Tak jsem se hecnul, abych tady neplácal jen tak. Rozdíl mezi flac a mp3 320kbps jsem ve slepém testu nepoznal ani omylem.

                Testovaný vzorek – Opeth: Blackwater Park.

                Náčiní: Fiio E10 + Grado SR60i

                Mimochodem, mp3 má 196mb, flac 553mb, jen když už jsi narážel na ten malý rozdíl ve velikosti. Ale to je vzhledem k typu komprese jasné, že tam bude značný rozdíl.

                0 0
                • Martin  

                  já jsem testoval na dvou skladbách od Hradišťanu

                  • Naděje s dubovými křídly a Mrtví z desky O slunovratu (vlastnoruční ripy z origo CD přes EAC)
                  • Účtování na vesmírných kontech z desky Vteřiny křehké (FLAC koupený na Indies, konverze do MP3 přes AIMP)
                  0 0
                • Erknold  

                  já už jsem si říkal, že jsem úplný retard, že nepoznám rozdíly :) Na to, že většinou hudbu poslouchám v autobuse, na mp3 mizerné kvality, aby nebyla velká jak mobil a se špuntama za tisícovku, mi stačí i těch 196 kbps :)

                  Fakt jsem si chvíli připadal jak člověk pravěký, že se spokojím i se 196 kbps :)

                  0 0
                • treatt  

                  Dobrá volba ty Opeth ;)

                  0 0
                • enregistree  

                  A-ha. Sorry, FLAC je o hodne vetsi, nikdy jsem to nemeril. Mam prehravac se 120GB pameti, takze vsechno mam v lossless.

                  Poslechni si tu samou desku z vinylu nebo stahni kvalitni vinyl RIP, pak uslysis rozdil :)

                  0 0
                  • tonik666  

                    Nehodlám řešit gigabajty dat…neměl bych je kam dát ani se mi je nechce stahovat. Vinyl RIPy už jsou v řádech GB…

                    0 0
    • Martin  

      díky za tip na Marshall Major. vyaukřil jsem si model Mk. 1 za 500 v zánovním stavu a žasnu, kolik detailů se dá najít ve známé hudbě poslouchané na celkem shitoidním telefonu. těším se, až je pěkně zahořím.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mám takový dotaz, nejsem schopen vyladit PC v práci, aby hrálo k mé spokojenosti. Při poslechu z netu jdou do jednoho sluchátka hrozný šumy, pořídil jsem externí zvukovku Creative, ale je to akorát „vybuzený“, nějaký rady?

      0 0
    • smash_mouth  

      tohle mi prijde jako moc pekna nabidka

      https://www.mall.cz/…-cerna-zlata?…

      0 0
      • Martin  

        neser :( ted nebudu moct usnout :)

        0 0
        • jaja01  

          muzes, az udelas objednavku ;-) to je opravdu pekna cena a hrajou fakt dobre

          edit: ae jestli si chces udelat radost, tak monitory jsou dal :-D

          0 0
          • Martin  

            mám jedničky, takže dvojky bych si před sebou neobkecal :) ale prý jsou pohodlnější :)

            0 0
            • jaja01  

              ja presel na II bluetooth a pohodlny mi prijdou stejne – po cca 2 hodinach je na chvili sundavam, protoze me tlaci jedno ucho, asi jsem krivy

              hraji za tu cenu nadprumerne, obcas mi prijdou malicko slite vysky

              0 0
          • Smazaný účet  

            Ted jestli vzít monitroy a nebo ty dvojky.

            0 0
            • tonik666  

              Rozhodoval bych se podle toho jak moc je budeš tahat ven.

              Z druhé, neím zda mají monitory mikrofon. Dvojky myslím mají, tj. můžeš je použít jako hands-free. Pro mě velmi přínosné.

              Jinak já pár měsíců zpátky pořídil Beyerdynamic DT990, což jsou regulérní velká sluchátka. Pár poznatků:

              1. Grado SR60e, které jsem měl v práci předtím, hrají velmi dobře a posun s Beyerdynamicy u metalu co poslouchám v kvalitě zvuku nebyl tak velký.
              2. Beyery jsou pohodlnější
              3. S Beyery slyším nekvalitu nahrávek, což je občas otravné (ne nekvalitu MP3, ale to že to prostě blbě nahráli autoři). S Grado jsem si toho skoro nikdy nevšiml.
              4. fakt záleží jak sednou konkrétní sluchátka ke konkrétnímu typu hudby. Napřed jsem si koupil AKG K701. Hály krásně, ale metal na nich poslouchat nešel – moc treble, žádné basy, ostrý zvuk. Takže jsem vyměnil za Beyer a ty jsou fajn.

              Každopádně s Grado SR60e bych si asi vystačil (a mají výhodu, že je utáhne i malý mp3 přehrávač, protože mají nízkou impedanci)

              Takže posun v kvalitě zvuku je fajn věc pokud řešíš pecky vs. kossy vs. něco lepšího vs. Grado, ale v určité fázi už může být vyšší kvalita na obtíž.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Tak já mam obyč Sony a Panasonic za litra ale spíše bych je měl u kompa, ven nosím špunty. A u kompa mám zase Genius GX

                0 0
              • MnemonicJ  

                ono bude záležet na tom konkrétním řetězci, který máš… Mám stejná sluchátka jako Ty a od doby co jsem pořídil K701 mi leží Beyery na stole. TAky jsem se původně obával málo basů, ale s odstupem času mi přijdou 990 trochu přebasovaný. Nicméně i tak jsou to super sluchátka, ale volil bych je asi podle toho, co zrovna člověk poslouchá

                0 0
                • tonik666  

                  Ja mam prevazne metal s „tezkym“ zvukem – Neurosis, Isis, Cult of luna, Swans, obcas drone typu Nadja, SunO:))), pripadne black metal aka wolves in the throne room. Z normalni hudby tak indie jako Bon Iver nebo Sufjan Stevens.

                  tim je ta preference dana. z dt990 pocit prebasovanosti ne­mam

                  0 0
                  • MnemonicJ  

                    a čím krmíš ty sluchátka? S tou přebasovanoností jsem to možná trochu přehnal, není to Koss :) , nicméně vážně mi přijde, že na ty basy je přeci jen kladen trochu větší důraz (i když zbytek pásem mi přijde v pohodě a ty basy určitě nejsou na úkor středů nebo výšek), ale to hodnocení zvuku je prostě subjektivní záležitost…

                    0 0
                    • Pavell007  

                      ty dt990 mám taky a jako jo, jsou tam ty basy pekný, asi nebudou mít úplne rovnou charakteristiku, ale na většinu hudby to je spis prinosem, proste to hraje od podlahy. :) Takze kdo ma v oblibe si při poslechu ty basy trochu pridat, tak tady bude spokojen. Taky mi prijdou takovy hodny ve stredech.

                      0 0
                    • Helemese  

                      Dt990 jsou určitě trochu basovejsi, ale jak říkáš…žádná prebasovanost. Kdo preferuje méně basů a více detailů, pro něj budou lepší spíše dt880.

                      Osobně mám doma sennheiser HD600 a povazuju je za ideální jak dynamikou,tak detailem. K701 jsem nikdy neslyšel, ale Q701 pro mě nejsou. To raději hifimany…

                      0 0
                      • Bubaaak  

                        HD600 dynamiku maj, detail taky, Ale 701 jsou lepší, maj víc dynamiky, víc detailů, čitelnější středy… Ale jejich světlej a vtíravej charakter mě vždy štval

                        0 0
                        • Helemese  

                          Na tom se neshodnem :) Q701 by měli být obdobne a já bych je zas lepsima nenazval v žádným případě :) Ale to už je subjektivní záležitost :) Kvalitu mají obojí

                          0 0
                          • Bubaaak  

                            Maj a HD600 doma mám, k701 ne, ale když jsem je měl vedle sebe, tak přesnější, detailnější, lepší oddělení nástrojů, měli 701, HD600 jsou ale muzikálnější pro mé uši. Proto AKG není značka, která by měla místo u mě doma :) To už raději Bayery

                            0 0
                            • Helemese  

                              Jo,to zní docela realne :)

                              0 0
                            • MatS  

                              Tak když už sluchátka tak AKG K812 http://www.akg.com/…l-headphones

                              Jsou to teda z profi řady AKG. A přiznávám, mám je tu v práci a nejen tyto ;-) Jen ty prachy za ně už je ranec. To radši kolo.

                              0 0
                              • Bubaaak  

                                když sluchátka, tak stax omega II :)

                                Bohužel se musím spokojit s HD800 a za žadný AKG bych je neměnil

                                0 0
                                • MatS  

                                  STAXy prodávají kolegové z Altei a mají i nějaký doprodej viz https://www.altei.cz/…ce-doprodej/

                                  Já dovážím AKG a jejich zvuk je mi blízký a ne proto, že je musím propagovat. Ale taky ne každý model od nich se mi líbí. Třeba K872 se mi a nejen mně vůbec nelíbí a to je nejdražší jejich kousek. Ale to dělá to, že jsou uzavřené a určené pro monitoring.

                                  Ještě že si sluchátka kupovat nemusím, stačí, že jich mám v práci dost :-D

                                  0 0
                                  • tonik666  

                                    Ahoj,

                                    dokázal bys udělat srovnání AKG K450 a AKG Y40 a AKG Y50 z hlediska zvuku?

                                    Mám K450, poslouchám metal, mám je na ven, na telefonování do práce (občas hodinové konferenční hovory) a na pracovní cesty. Po pěti letech stále drží, i když jsem musel nedávno zašít jeden náušník, který se rozlepil. Chtěl bych mít vytipovaného nástupce, kdyby mi odešly, a zatím mám v merku Y50, ale jsou větší (horší na krk na cestování) a vypadají pouťověji (bohužel).

                                    0 0
                                    • MatS  

                                      Ahoj,

                                      Asi té nepotěším, protože od doby co AKG oddělili distribuci consumer a profil sluchátek, tak ty consumer už nemám možnost otestovat.

                                      Jinak K450 na rozdíl od Y50 mi přijdou lépe udělané a mají odpojitelný a tudíž vyměnitelný kabel. Kolegyně má Y50 a taky si je chválí. Tak těžko říct. Ještě mrkni na JBL Synchros E40bt. JBL spadá stejně jako AKG pod koncern Harman a používají stejné díly. Tyto JBLka jsou asi nejblíž tvým K450. Navíc jsou bezdrátové, ale lze je použít i s kabelem. Navíc mají i mikrofon, ale ten mne nenadchnul. Konstrukce díky použití kovových dílů je celkem bytelná. Zvuk mile překvapí a to i přes bluetooth.

                                      0 0
                                      • tonik666  

                                        diky za odpoved. vymenitelny kabel byl jednim z kriterii pro dlouhou zivotnost.

                                        budu doufat ze jeste dlouho vydrzi. mimo pomaleho rozpadu umele kuze nepozoruji zadne vady. i subtilni kabel drzi uz pet let

                                        0 0
                    • tonik666  

                      Fiio E10. Mám verzi 250Ohm.

                      Když jsem to načítal, tak se psalo že DT990 mají zvukový profil do V, tj. vyzdvihují basy a výšky.

                      Pro mě bylo největší překvapení, že ty Grada, která jsou relativně obyčejná, hrají metal fakt skvěle, takže Beyery nebyly velký posun.

                      0 0
                      • MnemonicJ  

                        já mám na cestování s notebookem Cambridge Audio DacMagic XS se kterým jsem tedy upřímně ty Beyery ještě nezkusil a Audio-gd NFB-11.32. Takže nic totálně hi-fi a u obojího jsem s množstvím basů na těch AKG spokojen. Ale DT990 mě neurazí, to rozhodně ne :) Relativně dlouho jsem zkoušel různá sluchátka kamarádů a ty 990ky vycházely stále nejlíp. Ale ty K701 mi svým projevem vyhovují víc

                        0 0
          • sYs  

            Mám Monitory asi 4 měsíce a zahodil jsem Koss Porta Pro i Koss Plug.

            Perfektní izolace od okolí, ve známé hudbě jsem našel spoustu dříve nepoznaných detailů, navíc náušníky netlačí to na uších ani po celém dni (poslouchám při práci – open space je zlo) °-)

            0 0
      • JakeF  

        Co je na tom tak speciálního? Za 2,5 jsem kupoval bezdráty…

        0 0
    • ziki007  

      Mě příjemně překvapily ISK 980 – kopie AKG271 z Ali… Domácí poslech na oldschool sestavě Dual 505–1 + Pioneer SX-636 – výborná kresba a detaily, někomu by mohla vadit „nepřebasovanost“, za mě je to spíš výhoda… Za ty prachy spokojenost…

      0 0
    • Janouch  

      potřeboval bych poradit mel jsem KOSS sluchatka model Plug maximalni spokojenost(idealni zvukova izolace od okoli, skvely zvuk) az do chvile kdy se pokazil kontakt, but u sluchatka nebo u jacka

      rad bych si poridil nejake nove idealne bezdratové (pecky) s moznosti handsfree .. jak je to s vybijenim mobilu pri propojeni sluchatek pres bluetooth?? diky za tipy a rady

      0 0
    • Vilém  

      Kdyz uz se to tu resi, tak se poptam.

      Mam doma jedny historicke Senny HD560 II, ktere mi plne vyhovuji zvukem i pohodlim, ale vzhledem k jejich stari (cca 25 roku) se pomalu zacinam hrozit okamziku, ze by mi odesly. Napada nekoho nejaka adekvatni nahrada?

      Puvodne jsem jako nahradu, pro pripad ztroskotani, poridil HD595, ale je to proti HD560 dost bida. Co jsem pricital Head-Fi, tak ani HD600, pripadne HD650 ty stary 560ky neprehrajou. Takze jsem trochu bezradny, prubezne sleduju ebay ap, zda se nekde nevyskytne nejaka ulozenka HD560 II, nebo jeste lip HD540 II, ale zatim nemam stesti a kdyz uz se objevi, tak za silenou cenu.

      0 0
      • Bubaaak  

        jestli máš někoho v Praze, tak ti HD600 pujčím ať je srovnáš :)

        560 nástupce u sennu maj snad jen HD700, ale to jsme cenou jinde a už bych si doplatil na 800…

        Takže pak jedině zkoušet u konkurence bayer dt 990, 880, hifiman 300, možná aduio technica 900, 700 a 500 (maj stejný měnič, ale liší se projevem), ale chce to zkusit co ti sedne :)

        0 0
        • Helemese  

          Na druhou stranu projev HD600 a HD700 je tak podobný,ze cena 8k navíc je trochu přinejmenším…těžko obhajitelna :) Jinak třeba v prodejnách Audigo (Brno a Praha) je velká část těchto sluchátek k poslechnutí. Ideální je si tam zajít a poslechnout toho víc…

          0 0
          • Bubaaak  

            já hlavně ani netuším, proč senn tak zdražil, když je teď budu chtít prodat, tak je můžu na bazaru prodat za víc, než za co jsem koupil nový :)

            Ale souhlasím s tebou, proto bych hledal i v jiných vodách, než jen u Sennu

            0 0
          • Vilém  

            Panove, dekuji za nasmerovani. Bez, alespon kratsiho poslechu, to nepujde. V Brne jsem kazdy den, kouknu kde to je.

            0 0
            • Helemese  

              Koukni, je to kousek od nádraží :) Na poslech tam mají toho hodně, včetně zmíněných hifimanů, audiotechnic, DT770,DT880,DT990, sennheiserů, grado apod.

              Na jejich stránkách mají ukázaný, co vše si lze u nich poslechnout. Problém je spíše jak na to. Ideální vzít vlastní NTB s dacem například. Ale mají tam i nějaký vlastní věci, co jsem zahlédl, ale nikdy jsem to přes to neposlouchal. Nevím, co je potřeba…jistě nějaká vlastní hudba na nějakém médiu. To by ti řekli lépe oni…

              0 0
            • Bubaaak  

              jen bych doporučil si vzít i svoje sluchátka jako referenční bod :)

              0 0
              • Vilém  

                Kazdopadne bych vzal notas, dac se sluchatkacem a sva sluchatka, bez toho nema smysl srovnavat.

                0 0
            • kudlanka32  

              jo ale jestli mas rad zvuk Sennheiseru, tak Ti Beyerdynamics prijdou moc svetly a otravny. Mezi nima jsou AKG 701…mozna je nejlepsi mit vsechny a stridat to podle nalady. Kazdopadne AKG byly jak sverak na hlavu i kdyz hraly pekne. Muj tajnej tip je sennheiser 600. A nebo 800, ale tam uz to chce DAC a predzes…jinak to jsou vyhozeny penize.

              0 0
              • Vilém  

                Pises o sveraku, to bych nesnesl, at by to hralo sebelip. Uz takto mi hodne vadi velky pritlak treba tech 595, nebo 515 stejne konstrukce. Potrebuju abych mohl poslouchat treba 3–5 hodin bez toho, ze bych o sluchatkach ve­del,

                0 0
                • Bubaaak  

                  K701 se daj roztáhnout, jen je necháš nějaký týden roztažený přes knížky… Povolí

                  0 0
    • Canyon325  

      nejaký tip na čo najlepšie slúchadlá do uší v cene do 30€?

      0 0
      • Smazaný účet  

        Sony MHC1 na Ebay atd se dají sehnat za málo, já je koupil za 500KČ https://handsfree.heureka.cz/sony-mh1c/. Dle recenzí jsou hodně dobrá a co můžu srovna s jinými za 2k, tak se docela vyrovnají.

        0 0
      • tomxxx  

        Vsechny sluchatka co uvedu jsou levna, ale zvukem nekde okolo sluchatek za 1500 a 3000.

        rock zircon – 10usd – dost nabasovana, pouzivam je na ven.

        Vivo ex800 – 14usd – hodne povedena s kvalitnim menicem, kterej maj sluchatka soundmagic asi za 2500. Zvukove mene basu, spis pro hifi nadsence. Nez se rozehrajou, tak maj sykavky, ktery pak zmizej.

        KZ ZS5 – od 25usd – momentalne strasnej hype na av manii, jeste sem je ale neslysel

        Xiaomi hybrid pro – taky sem je zatim neslysel, ale maj je delat pro xiaomi 1More, ktery maj podobne hrajici sluchatka asi za 2500, pokud to hude jak obyc xiaomi hybridy, tak hodne nabasovane.

        Tennmak dual pro…a mnoho dalsiho

        0 0
    • Martin  

      sháním zkušenosti s EP30

      potřebuju něco na nenáročný poslech přes bluetooth HF- chození po venku, kolo, telefonování. neměla by to být úplná sračka

      odešly mi letité pecky od Sony, které byly zvukově docela povedené.

      0 0
      • tomxxx  

        Soundmagic ep30 na ktery se ptas jsou bluetooth? Podle odkazu z alzy tezko, ale treba se koukam na neco spatneho.

        Jinak bluetooth sluchatka na av manii chvalili nejaky mee matrix, zkus se koulnou, maj tam na podobny tema hodne vlaken.

        0 0
        • Martin  

          nee, mám BT modul SBH-20 a do něj můžeš píchnout cokoliv s 3,5mm jackem

          0 0
      • Martin  

        Nakonec jsem neodolal a pořídil je, dobře jsem udělal.

        Netopýry asi nepotěší, ale proti mým starým peckám je zvuk lepší – mají vyšší citlivost, takže se nemusí moc zesilovat zdroj, mají líp oddělené výšky a celkově plastičtější zvuk :)

        Za ty prachy super. Ještěže mi ty Sonky odešly :D

        Jsem zvědav, co udělají až se rozehrají.

        0 0
      • puka  

        Chtěl jsem jít do nějakých s konstrukcí apple earpods, ale možná vezmu zase obyč pecky. Nikde nic jsem nenašel – philips často odchází nebo mají slabé basy, koss (spark) plug mají prý špatný zvuk, kabel a rychle se ožvýkají nástavce a yurbuds prý stojí za prd po zvukové stránce taktéž.. Urbanears sumpan vypadaly dobře, papírově už taková hitparáda to nebyla, ale skoro nikde je už nemají kolem 500.

        Špunty nechci, padají mi z uší a kolem nich si je motat nebudu. Spark plug by mohly sedět, ale prý za to nestojí. Navíc jsou 10 let starý. Asi ještě vyzkouším origo earpody a uvidím – tam mě odrazuje bílá barva, ale třeba to skousnu.

        0 0
        • puka  

          Už vím co mě rozhodilo u těchto – 25Hz – 20kHz

          0 0
          •  

            Od loňského roku mám tyhle, v uchu drží dobře a maj moc hezký zvuk pěkný bass.

            0 0
            • puka  

              Kdyby mi špunty seděly tak bych nějaké takové vzal..

              0 0
              • Vilém  

                Tak proc pises o spark plugu?

                0 0
                • puka  

                  Protože jsou z pěny a ne silikonu, mají jinou konstrukci, nemusely by mi vypadávat a ani tolik vadit?

                  0 0
                  • wladeq  

                    Myslím že nevíš co jsou špunty a co pecky…a když vidím skullcandy tak se mi ježí chloupky v uchu…Hz a kHz neřeš, to je nejaka factory hodnota těch měnčů, sluchátka jako taková na tom budou trochu jinak. Jeden z mála kdo to reálně měří i u levnějších je etymotic

                    edit: těch nádstavců je kupa, pěna se dá vyměnit za silikon

                    0 0
                    • puka  

                      Vím co jsou špunty a co pecky, jen mi špunty nesedí. Koss the plug mi seděly dobře, jenže poprvé odešlo sluchátko a podruhé se natrhla trubička, která vede do ucha, tudíž jsou nepoužitelné.

                      0 0
                      • wladeq  

                        Plugy jsou špunty, čili je divne, že ti špunty nesedi, když píšeš žš ti sedely. Pecky jsou z hlediska zvku nejvetší zlo…Ty defekty bych přisuzoval nešetrnému zacházení

                        btw. plugy hrajou fakt srtašně

                        0 0
                        • puka  

                          Pecky mi sedí protože sedí, na kolo jsou lepší, protože slyším i okolí. Špunty mi prostě nesedí, pořád padají, jsou mi nepříjemné.

                          Plugy hrály celkem obstojně, pokud sis pohrál s výškami a drobnosti jim prominul

                          0 0
    • Karlos14  

      Já doporučuju BT sluchátka Lamax beat blaze B-1 od českého výrobce. Jsou to asi nejlepší sluchátka v poměru cena/výkon co jsem měl :)

      zde recenze na heurece:

      https://sluchatka.heureka.cz/…t-blaze-b-1/

      0 0
      • Vilém  

        Cesky vyrobce, to je co?

        Kdyz jsem koukl na recenze, tak z toho nijak odvareni nebyli, spis naopak.

        0 0
        • petrx  

          Pravděpodobně přebalovač čínské elektroniky :-D, s tím zvukem ono záleží přes co to zkoušeli, přes jack kabel to mohlo hrát dobře, ale bluetooth s sbc kodekem dokáže totálně zprznit i jinak skvěle hrající sluchátka.

          0 0
        • Karlos14  

          Cesky vyrobce je český výrobce. Samozřejmě si to nechává vyrábět v Číně, kdo taky ne? Ale vývoj probíhá tady. Nevím jestli jseš slepej, ale já vidím 91% hodnocení a nejprodávanější sluchátka ve své kategorii (BT).

          0 0
          • Vilém  

            Hodnoceni na heurece je opravdu prinosne. Pokud se timto ridis, tak neni o cem debatovat.

            0 0
            • Karlos14  

              :D četl jsem několik různých recenzí než jsem si je pořídil. Ale především hodnotím podle vlastní zkušenosti. Měl jsem už mraky sluchátek a tyhle jsou pro mě nejlepší v dané cenové kategorii. Proto je tady doporučuju.

              0 0
              • JakeF  

                A ten vývoj v ČR máš taky z vlastní zkušenosti nebo jak jsi k tomu došel?

                Byť teda osobně nejsem přesvědčenej, že by vývoj sluchátek v ČR měl být nějakej přínos. Nevím o tom, že bychom v tomhle směru měli nějaký know-how, který asiati mít nebudou.

                0 0
                • Martin  

                  možná vysoké procento audifilů a netopýrů v populaci na fórech :)

                  0 0
            • Smazaný účet  

              Jelikož musí hodnotit pouze ten kdo zakoupil, tak to přínos docela má.

              0 0
              • JakeF  

                Nutno ovšem brát v potaz, že to hodnotí lidi vzhledem k nějakýmu očekávání… Od bezdrát sluchátek za litr prostě nečekáš velkou kvalitu, a nikdo s vyššími nároky o nich ani nebude uvažovat, natož aby si je koupil a následně hodnotil na Heurece.

                0 0
                • Karlos14  

                  O té firmě jsem kdysi četl článek, ale už nevím kde. Samozřejmě mají víc produktů, ne jen sluchátka (akční kamery, kamery do auta, chytrou elektroniku atd…) a většinou pozitivně hodnocené. Já nejsem žádný audiofil a nepotřebuju sluchátka za 5000,– (stejně jako 90% lidí), protože tyhle splňují vše co potřebuju za slušný peníz.. Nikomu tady nic nenutím. Jen jsme doporučil výrobek dle vlastní zkušenosti.

                  0 0
                  • JakeF  

                    Nic proti nim, sám jsem je nezkoušel, třeba to je za ty peníze fakt slušný. Pokud si dali práci s výběrem spolehlivýho a kvalitního čínskýho dodavatele, tak to za ty peníze může být rozumná koupě. Ve výsledku si myslím, že poměru cena/výkon by dosáhli lepšího výsledku, než kdyby se snažili dělat vývoj v ČR.

                    Jen teda 8 hodin výdrž je na velký sluchátka docela tragický.

                    0 0
          • tomxxx  

            Vyvoj u nas :-D docela jsi pobavil.

            0 0
    • Kubasan  

      Co takhle Yurbuds? má jedny už asi pět let, používám je neustále na všechno a furt jsou v pořádku. Jen jsem ztratil to jejich gumový zakončení a ofiko nejde sehnat, ale čína to vyřešila.

      0 0
    • Kubasan  

      Co takhle Yurbuds? má jedny už asi pět let, používám je neustále na všechno a furt jsou v pořádku. Jen jsem ztratil to jejich gumový zakončení a ofiko nejde sehnat, ale čína to vyřešila.

      0 0
    • smash_mouth  

      Nevite o nejakych levnejsich BT sluchatkach k mobilu co hrajou akceptovatelne? Pro synka ..

      0 0
    •  

      Jako skalní Rammstein fan mám v plánu tyhle, máte nekdo zkušenosti s touto firmou?

      https://shop.rammstein.de/…dynamic.html

      0 0
      • Bubaaak  

        Bayery jsou fajn, maj příjemný zvuk, ani moc ostrý ani moc zahuhlaný…

        0 0
      • tonik666  

        Beyerdynamic jsou jedním z největších výrobců sluchátek. Začal bych tím, že bych zkusil vygooglit, na kterém komerčním modelu jsou ta sluchátka Rammstein postavena, a něco si o tom modelu sluchátek pohledal.

        Tady bych si být tebou uvědomil, že platíš za designový model a není úplně jasné, zda za podobné (už docela vysoké) peníze neseženeš něco kvalitnějšího. Mě se poslední dobou líbí V-moda Crossfade M100, které jsou za 250Eur.

        Od Beyerdynamic DT990, které mají stejnou konstrukci hlavového mostu, a bohužel nedrží vůbec výsun v nastavené velikosti. Protože je mám (nebo spíš měl jsem) na doma, tak jsem kovovou část co drží mušli oblepil páskou, aby se mi furt nezasouvala do hlavového mostu při každém sundání.

        0 0
      • tonik666  

        Pohledal jsem a jedná se o sluchátka Beyerdynamic Custom One.

        Odkaz zde

        https://www.beyerdynamic.de/…tegory/1464/

        Můžeš pohledat recenze.

        0 0
      • Ricci  

        Ako skalny Rammstein biker musis kupit toto :-)

        https://shop.rammstein.de/…MMSTEIN.html

        0 0
      • kudlanka32  

        nevim jestli se ti zrovna bayery budou libit na tuhle hudbu, mam DT880 a

        ty jsou polootevreny a celkem rovny, nekdo ma radeji 990, ktery jsou otevreny a maji zduraznene basy a vysky a jini zase preferuji 770, ktere jsou uplne uzavrene…a jeste mas na vyber 250 nebo 600Ohm. Nehraly tak pekne dokud jsem k tomu nepripojil DAC a predzesilovac za 20kkc. Beyery obecne maji spis svetlejsi zvuk, brilantni a rozlisene vysky, pro nekoho az moc, prijemne basy, pro uzivatele sluchatek Koss, malo :) Pravy opak je Sennheiser HD600, ten je takovy prijemne „teply“. Asi to chce zkusit, co mas radeji?

        Mas kvalitni DAC a sluchatkovy zesilovac, nebo to je k telefonu?

        Jaky typ chci (otevrena/uza­vrena)?

        Nebo dokonce wireless ?

        …jako s kolem

        0 0
        • MnemonicJ  

          mám 990ky a zvokově se mi dost líbily, než jsem zařadil do repertoáru AKG K701, teď je použám už docela málo, nicméně podle vzhledu vypadají ty Rammstein sluchátka jako Custom One a tam by si teoreticky mohl tu charakteristiku zvuku upravit k obrazu svému, ale osobně jsem je neslyšel…

          0 0
        • tonik666  

          Prvne jeden komentar – Beyery 770/880/990 jsou i v 32ohm verzi pro male prehravace, telefony atd.

          Je otazka, co dokaze posluchac slyset a poznat, a y zbytecne nekupoval drahe zesilovace a pak zjistit, ze neslysi rozdil.

          Beyery Dt990 250ohm zrovna prodavam, presel jsem na Hifiman He-400i.

          Betery jsou fajn a zejmena jsou velmi pohodne. Na druhou stranu to nebyl az takovy posun oproti puvodnim Grado SR 60i, a to nejspis protoze posloucham hlavne metal. Grada jsou skvela sluchatka, velmi zabavna. Dt990 jsou taky super, ale nejsou pro metal lepsi nez grada, spis jina.

          Hifimany uz jsou lepsi nez Grada, ale pboje posloucham rad-jedny mam v praci, druhe doma.

          Co jsem ale zaznamenal u Hifimanu- neslysim rozdil mezi zakladnim DAC/zesikem a o hodne lepsim a vykonejsim zesikem. Proste to neslysim, i kdyz vsichni audiofilove by se shodli ze to musi byt rozdil.

          Takze sluchatka lze vybirat do aleluja, ale pokud je budes poslouchat venku, stejne pres hluk rozdily neuslysis. Ja mam na ven mala sluchatka – akg k450 a jsem spokojen.

          0 0
    • puka  

      Zdravím, ví někdo o stejně dobré/lepší alternativě k applovským earpods? :) Případně zkušenosti s nějakými Yurbuds?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Doporučí někdo špunty do litru, nejlépe bez mikrofonu, rohový jack, černé, krystalický zvuk…? :) Díkes.

      0 0
      • MnemonicJ  

        jestli Ti nevadí Čína, tak nedávno jsem bral KZ ZS10. Za ty prachy hrajou podle mě dost dobře :)

        0 0
        • ziki007  

          Já KZ ZS6… Za ty prachy geniální zvuk, spokojenost…

          0 0
          • l-e-t-o  

            ahoj, tady tyto podle recenzí jsou hodně dobré. Ale mám dotaz. Dají se nosit i normálně s kabelem dolů? Nosím brýle a tohle jejich vedení nad a za uchem je pro mě nepraktické.

            Díky

            0 0
            • Bubaaak  

              Taky nosim bryle a už bych bez za ucho nechtěl…

              0 0
            • ziki007  

              Bohužel nedají, bez kabelu za uchem by asi z toho ucha vypadly, přeci jenom těch víc měničů něco váží .)

              0 0
              • l-e-t-o  

                toho jsem se trochu obával, že musí být vedené za uchem.

                Nakonec to asi vyřeším sluchátky RHA S500 ;) Ty dle recenzí hrají taky velmi dobře.

                0 0
        • čel.A  

          +1. Ja si trochu priplatil a vzal iBasso it01 a zvuk je za ty penize fantasticky, mnohem lepší nez vyrazne drazsi Bose, ktere mam taktez.

          0 0
      • Smazaný účet  

        Tak po první hodince spokojenost s KOSS KEB/25i černé, zvuk výborný, nevypadávají. Ještě nemám nastudovaný, co v případě špuntů znamená doživotní záruka.

        0 0
    • djx  

      Tohle téma už je asi trochu off (založeno 2009 :-D), nicméně i já doporučím Beyerdynamic DT 770 Pro, mám je v 80 Ohm verzi – za tu cenu jsou to vynikající a zvukaři hodně oblíbená sluchátka (pokud zrovna nemáte rozpočet na studiová AKG za 32 000,– Kč). KOSSy Porta Pro jsou proti těm Beyerům úplný nehrající šunty – stačí mít dobrej zdroj signálu a porovnat rozdíl…

      0 0
    • JakeF  

      Nemá někdo tu zkušenosti s Bang & Olufsen co se týče životnosti? Konkrétně zvažuju H4 bluetooth namísto dosluhujících Marshallů bluetooth a na zpracování jsem četl dost rozporuplný komentáře… Tak by mě zajímalo, jestli přežijou aspoň 2 roky víceméně denního nošení.

      0 0
      • čel.A  

        Zajdi si do Audigo. Maji je tam na vyzkouseni a nabidnou alternativy.

        0 0
        • JakeF  

          Mě zajímá hlavně životnost, kvality zvuku se nebojím…

          0 0
    • mr.antik  

      Typ na nějaký uzavřený sluchátka – kvalitnější čínu. Klidně kabel.

      0 0
      • Vilém  

        Lidi dost chvali Takstar PRO82. Delsi uvazuju, ze bych zkusil, tak muzes poreferovat:)

        0 0
        • mr.antik  

          Hmmm to asi bez výpalného neprojde… něco levnějšího tam nemáš?

          0 0
        • mr.antik  

          Tak jsou doma, přišly teda bez cla, bez krabice, jen sluchátka s kabelem. Jako nic lepšího jsem na uších neměl, takže jsem spokojenej. Pohodlí super, zvukově mi tam nic nechybí, basy jsou asi trošku silnější ale není to nic nepříjemného, uslyšim až otestuju na kvalitním zdroji

          0 0
          • Vilém  

            Ja je snad na zkousku koupim. Mam sice dvoje slusny Sennheisery, ale furt mi vrtaji v hlave, kdyz se z nich recenzenti tak rozplyvaji.

            0 0
            • mr.antik  

              No jako já nikdy nic tak kvalitního neměl takže těžko posoudit

              0 0
      • machozs  

        beyerdynamic dt 770 pro

        0 0
        • mr.antik  

          To ne, myslel jsem spíš něco z Ali, viz výše… vzhledem k tomu že nejsem nějaký superhifi fanda tak to nemusim hrotit (zdroj bude stejně většinou PC/mobil). Co se týká kvality tam jsem uplně maximálně spokojenej se špuntama AKG co se dávají k Samsungu S9. Nicméně se mi v nich pak potí vnitřek ucha a na celý den v kanclu to není.

          0 0
        •  

          Ahoj máš s němá zkušenosti?

          0 0
      • ziki007  

        Já bral ISK 980, spokojenost. Ale už je nedělají… Kdyžtak mrkni na head-fi tam je recenzí Číny tři prkna…

        0 0
        • mr.antik  

          Tady je ještě mají – ale cena je skoro jak ty Takstary ze kterých se v recenzích uplně vznášejí. Prošli ti bez cla?

          https://www.aliexpress.com/…9286388.html

          Případně jsem našel Superlux HD 668B, který taky chválí, ale píšou že jsou semi-open což nevim jestli je ok do kanclu (potřebuju odflitrovat telefonující kolegy) https://www.headfonia.com/…ux-hd668b/2/

          0 0
          • ziki007  

            Já je používám na domácí poslech ke gramci, abych po večerech nerušil mou drahou reprákama. Zvuk je analytický, vyrovnaný, nic pro extra bass příznivce. A slyšíš každý zrnko prachu .) Jj, prošly bez placení… S tou semi-open konstrukcí neporadím, nemám zkušenost. Ale spíš bych tipoval, že s tímhle provedením budeš prudit šramotem okolí ty ,)

            0 0
            • mr.antik  

              Tak ještě jeden poznatek z chytrejch diskuzí – někdo psal, že obecně co se kvality zvuku týká, tak pokud má realtivně klid, na delší poslech preferuje spíš polouzavřená sluchátka, než uplně uzavřená izolovaná.

              Nevim jestli to je nějaké obecné pravidlo nebo jen subjektivní záležitost… Trošku mám strach, aby se mi v tom nepotily uši :-)

              0 0
              • MnemonicJ  

                No a spousta lidí taky preferuje otevřená :) třeba já… Ono pro poslech to bude lepší, ale okolí to asi nepotěší

                0 0
              • wladeq  

                ano, protoze v uzavrenych se zvuk odrazi a ku*vi to zvuk (obecne problem u musloidnich sluchatek)…resil bych to ale u sluchatek za 10 tycek a vic ;)

                0 0
                • puka  

                  To je o zvyku. Někomu okolní ruch nevadí, někomu ano.

                  0 0
                  • wladeq  

                    To ale není o okolí, a už vůbec ne o zvyku…zvuk se odraží mezi „mušlí“ a uchem

                    edit: tenhle thread se jmenuje „kvalitni sluchatka“ sakrsys…ne pecky za 500 z číny ktere pekně vypadají…ne?

                    0 0
                    • mr.antik  

                      Tak jsem objednal ty Takstary a uvidim…teda uslyšim

                      0 0
                    • puka  

                      Jasný, budeme dělat vlákno každému zvlášť.

                      0 0
                      • Martin  

                        To je výborný nápad, pak to nebude prudit teoretické netopýry :)

                        0 0
                        • ziki007  

                          Doporučuji mezi jednotlivá vlákna vkládat plata od vajec… Jen tak pro sichr…

                          0 0
                • ziki007  

                  Z fyzikálního hlediska je to jasné, ale obecně to zase takový závažný problém nebude, když si můžeš koupit studiová referenční uzavřená sluchátka za třicet tyček… A dokonce je v těch studiích používají… Leda, že bys měl uši citlivý jak netopýr .)

                  0 0
    • THORX  

      Náhrada za skvělé, Sony XBA-C10??? lehké, skvěle padnoucí, čistý zvuk, decentní basy.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Poradí někdo náhlavní sluchátka k telefonu, aby bylo dobře slyšet celé spektrum nahrávky i v autobuse vzadu u motoru, ale aby byly mušle a uchycení mostu víc „placaté“, než je teď in? Dík.

      0 0
      • tonik666  

        AKG Y50

        0 0
      • Kerbel8  

        A tvůj rozpočet?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Neomezený :)

          Já už pátral po těch AKG, jenže verze bez bluetooth už je výprodejový model, našel jsem je jen v Datart/Euronics mimo Brno :/

          0 0
          • Kerbel8  

            A o bluetooth verzi jsi neuvažoval?

            0 0
            • Smazaný účet  

              Nač platit litr navíc za něco co nevyužiji?

              0 0
              • Bubaaak  

                cpou do nich aktivní potlačení šumu, tudíž dosáhneš lepšího útlumu

                (nechtěl bych bluetooth stejně :) )

                0 0
                • Kerbel8  

                  Pokud ho nevyužiješ tak v pohodě. Mě se třeba propojení přes bt líbí. Od toho aktivního potlačení hluku zase tak moc neočekávej.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Tak kvalita zvuku je horší a jakožto „alternativec“ se snažím (zbytečně) bránit bezdrátovým technologiím, navíc řešit navíc nabíjení…

                    0 0
                    • Kerbel8  

                      Jo na nabíjení musíš myslet. Některá jdou připojit i bez baterie přes kabel. Já asi nejsem tak náročný a připadá mi to v pohodě, ale otázka vkusu.

                      0 0
          • tonik666  

            A objednávat přes net nechceš? Existuje možnost vrátit.

            Jinak V-moda XS jsou super a mají je v audigo v Brně velmi levně https://www.audigo.cz/…White-Silver za 2200, když běžná cena byla okolo 5k.

            Dále Jays U-jays třeba.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Ty vypadaj schopně, kdyby… nebyly bílý :)

              0 0
              • tonik666  

                Černý se také dají pořídit, ale asi budou za víc než 2,2k. Běžná cena byla 5,5k.

                Fajn subtilní možnosti jsou také Beoplay H2 a BW P3, když už se dostáváme cenově výše.

                Sennheiser T51 jsou taky dobré, ale mě se nelíbí design.

                Edit:

                Třeba tady za výborné peníze ty H2

                https://www.amazon.de/…8/ref=sr_1_6?…

                recenze

                https://avmania.e15.cz/…a-cesty-test

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Co Marshall Monitor vs.Major?

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Tak jsem pořídil Monitory, bogužel ještě před Alza výprodejem.

                    První dojmy, skvěle sedí (nezvětšejí příliš profil hlavy), možnost volby kabelu vlevo nebo vpravo, část kabelu je „kroucená“, rohový jack s „pružinkou“.

                    Náušníky jsou na magnet a pod nimi jsou odnímatelné „plstěné“ filtry výšek, což moc nechápu, komu je to určený.

                    „Nezahořuji“ nebo co s stím dělá.

                    Zvuk bych charakterizoval jako slabší středy a dost přebasovaný, odhlučnění dostačující, v létě to bude peklo.

                    0 0
                    • Martin  

                      Sluchátka bych rozhodně nechal „zahořet“ – svoje Majory jsem nechával hrát 180 hodin v kuse a bylo zajímavé, jak se měnil charakter zvuku.

                      0 0
            • Smazaný účet  

              Ty AKG bez BT jsem skladem nikde nenašel.

              0 0
      • Bubaaak  

        žena běhá s tímhle, je to malý, zvuk mi moc nesedl, ji zas jo – http://www.headphones.cz/…c-t-51-p.htm

        Na výběr měla ještě audio technica – http://www.headphones.cz/…th-es700.htm

        ale chce to zkusit, nechceš raději špunty? Hrajou líp a maj lepší útlum od okolí :)

        (ženu jsem neukecal :) )

        0 0
      • MatS  

        Co JBL Tune 500. Nebo nektery z vyssich modelu od JBL. Zvukove by to melo byt podobne AKG, protoze obe znacky patri do jednoho koncernu. Sam mam jeden starsi model a spokojenost.

        0 0
      • jardalee  

        no hlavne bych si hlidal to tlumeni okolniho hluku ,nevim jak dobre funguje to aktivni potlaceni ale taky sem vybiral naky uzavreny sluchatka a kazdej psal jak dobre tlumi a ja teda slysel normalne vsechno okolo ,nakonec sem koupil aspon tyhle abych moc neutracel ,tlumi okolni hluk naprosto stejne jako modely okolo 5tisic a hrajou podobne ,v praci kde nezalezi na vzhledu :) pouzivam normalne tyhle spunty ,ktery hrajou paradne a na nich mam protihlukovy sluchatka od krovinaku a tahle kombinace teda tlumi velice dobre :)

        0 0
        • tonik666  

          Psal ze chce mala sluchatka k mobilu;))

          Kdyby bylo po mem, tak nejake hluky zvenku neresim. Mam radsi otevrena sluchatka.

          0 0
          • Bubaaak  

            ale otevřenýma si v metru, nebo vzadu u motoru v busu, odvaříš uši…

            u px100 musíš mít hlasitost 25/50+, svoje stařičký fi10 drtím na 7/50

            0 0
            • tonik666  

              oproti uzavrenym na usi to neni takovy rozdil.

              tim ze sem napises hlasitost nereknes jak hladite to hraje, sluchatka mohou byt ruzne citliva. teoreticky koho tvoje fi10 hrat na 7/50 hlasiteji nez kossy na 25/50

              0 0
              • Bubaaak  

                px 100 114db/mW proti 116, hlasitost je víc jak dvojnásobná.

                Pokud bych to měl srovnat s t51p se 111 který jsem používal na 12–14/50. Tak jsem pořád na výrazně nižší hlasitosti, navíc jsem ušetřen i okolnímu hluku… si z Prahy, mužem hodit pivo a pujčím na srovnání, rozdíl je znatelný

                0 0
      • puka  

        Vzhledem k tomu, že mám rád pecky a ne špunty, nechci se strachovat, že bych je ztratil či zničil, nevěděl jsem jaká mi sedne konstrukce a tak jsem vzal skoro nejlevnější sluchátka avšak nejlíp hodnocené . Nejlevnější by byly, kdybych je koupil jinde než v datartu, ale nouzovka. Jsem spokojený se zvukem, odzvukem, drží v uších perfektně (a to špunty fakt nenávidím a nesedí mi).

        Jako nouzovka zlatý. :)

        0 0
    • black.horse  

      Mám prosbu… doma u PC používám repráky i sluchátka, s tím, že když nechci rušit okolí nebo být rušen, tak prostě vezmu sluchátka, ale mají kabel, kterého bych se rád zbavil… jenže problém vidím v nutnosti nezapomenout nabíjet a zacvakávat další kabel (budu přesně ten typ člověka, co to zapomene nabít a pak bude na sebe nasranej až budou vybité a já je zrovna budu chtít používat)… existuje něco rozumného s bezdrátovým nabíjením? případně nějakou nabíjecí stanicí? Zaujalo mě toto, prostě to bude furt v nabíječce a ready na to abych je občas použil: https://www.alza.cz/…d4846691.htm nějaké jiné osvědčené návrhy? Nejsem náročný na zvuk, doteďka jsem používal spokojeně nějaké základní herní Razer… užití mix hry/hudba/filmy.

      0 0
      • tonik666  

        Domácí bezdráty s nabíjecí stanicí, na kterou se sluchátka odkládají. Např. ty v odkazu, nebo Sennheiser RS165

        0 0
    • mr.antik  

      Jelikož jsem fakt nadšenej z čínskej Takstarů co mi tady pánové pomohli vybrat, potřeboval bych ještě nějaký špunty do telefonu, idálně i s mikrofonem (není nutný ale radši s ním). Co se týká kvality tak bohatě něco jako AKG co se dávaj k Samsung telefonům. Prostě něco slušnějšího tak do 20–30 doláčů max.

      0 0
      • Jarda636  

        Zkus KZ ZS 6.

        0 0
        • MnemonicJ  

          taky bych se za ně přimluvil. Koupil jsem před nějaou dobou a hrajou skvěle. V kombinaci s malým sluchátkovým zesilovačem nemám moc výtky. Jen mi nesedly ty originální nástavce, objednal jsem z Číny víc typů a zkoušel…

          0 0
          • mr.antik  

            Koukám na ně, v ta značka KZ má víc podobných typu, akorát možná zvažuju bezdráty, tak to ještě přehodnotim, protože to jejich bezdrátové řešení pomocí nějakýho spojovacího kabelu vedenýho nad ušima mi přijde divný, teda bojím jestli by mě to neštvalo mít další kabel za krkem i když třeba to zas dobře funguje při běhání…

            0 0
            • MnemonicJ  

              no osobně bych tomu jejich bezdrátu moc nevěřil (vyzkoušeno nemám, ale tipnul bych si, že kvalita nebude nic moc). V audiu preferuju rozhdoně kabely, takže bezdrátový řešení Ti bohužel nedoporučím…

              0 0
              • mr.antik  

                já myslel že to je daný nějakým standardem Bluetoothu. Spíš teď v zimě mě šudlá bunda o kabely a to taky není moc hifi zvuk :-)

                0 0
                • MatS  

                  No je to hlavne o kodeku, minimalne AptX. Ale i tak muzou sumet, pokud to osidi a to fakt nechces. Dale vydrz baterie a dosah. V tomto bych veril proverenym znackam.

                  0 0
                  • Oplt  

                    Sice nemám, ale kdybych zvažoval pořízení, tak bych zkusil Sennheiser momentum true wirelles

                    0 0
                    • tomfree  

                      Zkus forum na xda,za ty peníze by to mělo být bez chyby,uvažoval jsem o nich,po přečtení zkušeností si nechám svoje dráty.

                      0 0
                      • Oplt  

                        Samozřejmě, že drátový jsou nej a BT a ještě k tomu špunty na kvalitní drátový mušle nemají o tom žádná

                        0 0
                        • tomfree  

                          Já myslím spíš ty problémy s nabíjením, chrčení u určitých skladeb a další.

                          0 0
                • MnemonicJ  

                  Vycházím z nějakých noname, který mi dal kamarád. Určitě kromě verze BT bude spousta dalších věcí, který ten zvuk ovlivní (třeba to jak z toho signálu uděláš zase zvuk, nějaké kompprese signálu…). Rozhodně ta čínská paráda zněla asi jako reprodukce z kelímkovýho telefonu, kterej jsme používali jako děti :) On tam ten kabel s BT bude stát pár USD, takže zkusit to asi nebude problém, ale osobně bych zůstal u klasickýho kabelu. Jsem holt stará škola a ani jeden z mých sluchátkových zesilovačů rozhodně BT nemá :-D

                  0 0
          • Jarda636  

            Mám od vícero lidí doporučeno nastavce Comply.

            https://www.complyfoam.com

            sice nejsou nic levného ale fakt perfektně sedí v uchu a zvukový efekt se výrazně zvedl.

            Kabely mám k tomu nějaký lepší z Ali se zahnutymi koncovkami.

            0 0
            • mr.antik  

              A musí se ty kabely nosit přes ucho?

              0 0
              • Jarda636  

                Jo musí, kupodivu to ani není divný, nebo nepříjemný. A o to líp ty špunty drží v uších.

                0 0
            • snas89  

              Comply taky puzivam a jsem spokojenej.

              0 0
            • MnemonicJ  

              Jo, věřím že budou fungovat dobře. Já jsem dal šanci nějakým fejkům asi za dolar, abych vůbec zkusil, jak se to chová a i tak je ten progres hodně znát, takže příště asi origo. Nicméně primárně používám velký sluchátka tohle je pro mě nouzovka, takže dokud se nerozpadnou, nechám ty čínský nástavce.

              0 0
    • kemo  

      Po delší době se mi zachtělo poslouchat hudbu při přesunech MHD po městě – určitě bezdrátová s APTX.

      Trochu jsem koukal, co je aktuálně na trhu a zle nevypadají Marshall Major III za cca 2500

      https://www.marshallheadphones.com/…ii-bluetooth

      Nemáte je někdo nebo umíte doporučit něco jiného v této cenové relaci? Cenově bych se asi nechtěl dostat přes nějaké 3000–3500.

      0 0
      • Vilém  

        Dnes jsem opravovoval kolegyni kabel u Marshall sluchatek a musim rict, ze je to navonena bida.

        0 0
      • JakeF  

        Za mě Marshally dobrý… Měl jsem Major II a za ty peníze hrajou fajn. Teď jsem je vyměnil za Bang & Olufsen H8i, který sice hrajou líp, ale pořád si myslím, že s ohledem na cenu byly ty Marshally parádní.

        Druhá věc je, že fakt super sedí na hlavě, přitom ani po delším nošení mě netlačily.

        Naopak s kvalitou jsem trochu bojoval, cca po roce začal zlobit kontakt, díky kterýmu se sama zvyšovala hlasitost. Nakonec jsem přišel na to, že když jednu stranu nechám vysunutou, tak je to ok, a nakonec jsem s nima vydržel 2,5 roku a i teď je občas používám doma s kabelem.

        0 0
        • kemo  

          Díky.

          Reakce na ně jsou trochu rozporuplné (zejména ta kvalita), tak ještě pokoumám, co se dá jiného.

          0 0
          • jaja01  

            myslim, ze problem s kvalitou mela predchozi verze, mame doma 2× Majory II, jedny BT jsem pouzival docela intenzivne 2 roky, dcera uz nekolik let dratovou verzi a bez problemu

            radeji si je ale poslechni, ten prednes je fuckt takovej zastrenej, bez detailu

            0 0
            • Smazaný účet  

              Monitory mi připadají celkem dobře zpracovaný, dobře sedí, přeci jen anatomicky ovál proti čtverci, středy jsou však slabé.

              0 0
              • Smazaný účet  

                … tak jsem zjistil, že nejsou kompatibilní s brýlemi, tohle mě při koupi vůbec nenapadlo řešit …

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Jen tak si povídám: dále nejsou pohodlné na krku, nejde dopnout bunda a už teď se v nich pařím a středy jsou opravdu slabé. Takže budu řešit buď menší mušle nebo nevypadávající dobře izolující špunty…

                  0 0
                  • jardalee  

                    njn vseobecne pokud nesnasis uzavreny sluchatka ,tak se budes potit ve vsem ,mam to stejne ,dobre izolujici spunty podle me neexistuji a pokud proste dobre slysis tak pokud to nebude maskovany hudbou uslysis stale okoli ,nebo lepe receno je nesmysl utracet nekolik tisic za zarucene izolujici spunty ja mam cinsky za 35kc a izoluji naprosto stejne :) a hraji velice dobre lip nez vetsina okolo 1000kc ,jediny co by mohlo oduvodnit cenu je aktivni potlaceni zvuku ale tam by me zajimal princip ,nebo princip znam ale mam strach aby nepousteli v protifazy ten hluk moc nahlas a ja neprisel o sluch :)

                    0 0
                    • jardalee  

                      jeste teda k tem cinskym spuntum ,asi kazdej si pomysli ze jsem hluchej a staci me to :) ale ja jich prave nakoupil asi 10druhu protoze stali od tech 30–70kc a jenom jedny hrali hodne dobre ,ostatni byly strasny :) jediny co je na nich spatny je tvrdej privodni kabel ,tak je potreba trochu davat pozor aby se moc nelamal ,kdyz sem je mel na spani tak se za chvily ten kabel urval :) ale za prve jich mam dost nahradnich(5paru) a na normalni noseni v kabely vydrzi klidne rok ,bez poskozeni :) no chtel sem sem dat odkaz a koukam cinan uz je neprodava :D tak nic no

                      0 0
                      • F1L  

                        čau, můžeš napsat aspoň značku – typ? dík

                        0 0
                        • nomecz  

                          Pokud chces fakt kvalitni spunty s dobrou izolaci za rozumne penize tak se mrkni na Shure SE215

                          0 0
                          • MatS  

                            Ano, SE215 vychazi koncepcne z in-ear sluchatek (odposlech pro muzikanty), takze tam je to overene v profi praxi. Shure udava utlumeni az o 37dB.

                            0 0
                            • jardalee  

                              no rozhodne 37db je dobra hodnota ale za prve tomu moc neverim :) a za druhe klasicky protihlukovy sluchatka treba na krovinak maj taky okolo 35db a s tema slysim uplne normalne i kdyz na me nekdo tlumi ,v praci kde musim obcas pracovat v hluku tak mam spunty do usi ,hudba normalni hlasitost a prave ty sluchatka z krovinaku ,pak je to parada :D

                              0 0
                        • tonik666  

                          na avmania je o tom megavlakno.

                          0 0
                        • jardalee  

                          no tohle mam z vypisu ja je bral jen od nej ,velice cistej zvuk lehce vic basu ,postupne zdrazoval prvni okolo 40kc naposledy uz okolo 65kc/kus,nevyhoda byl ten tvrdsi kabel ,takze sice na usinani super vesli se do ucha a netlacili ale proste ten kabel se ukroutil ,ale mam jedny co nosim sebou a tam si na to davam pozor a mam je pres rok a v poradku

                          0 0
                    • Vilém  

                      Izolujici spunty neexistuji? Ja nevim, ale mam dvoje normalni sputny za par stovaku a oboji, dle meho, izoluje dostatecne. Prave treba na kole mi to prijde nebezpecny, protoze venkovni zvuky s nima nevnimam temer vubec.

                      0 0
                      • jardalee  

                        no jak sem to trochu upresnil ,izoluje to do urcite miry ,a jestli stoji 100kc nebo 10tisic ,tak to bude izolovat +_ stejne samozrejme muze byt rozdil v pouzitym materialu te gumy ale rozdil bude zanedbatelnej ,a tu izolaci sem myslel tak ze proste jsou lidi co dobre slysi a ja kdyz si dam jakykoliv spuntovy sluchatka do usi tak to samozrejme par decibel ubere ale stale slysim vsechno okolo ,utlumi to uz hlasita hudba ,co treba dobre tlumi tak jsou takovy voskovy protihlukovy spunty :) ale aji stema celkem porad slysim ,ale tam to zase potacuje to ze clovek slysi dychani :)

                        0 0
                        • wladeq  

                          Nezalezi esi stoji kilo nebo 10k, protoze izoluje ten nadstavec, kterych je par druhu a jsou vicemene univerzalni. Asi nic na svete neizoluje vic, nez „stromecky“, ktere proste ucpou ucho. Mam Ety HF5, na kterych mam tyhle stromy, a neslysim ani prd, ani kdyz nic nehraje. Krome svych kroku, dychani, a susteni kabelu

                          0 0
                          • jardalee  

                            stromecek muze byt dobrej akorad nevim jak to potom ovlivni zvuk ,nevyhoda tenhle sluchatek je ze utesneni ovlivnuje celkem basy ,ale nevim se stromeckem nemam zkusenosti

                            0 0
                            • wladeq  

                              Basy to ovlivni, strom min basu, pena vic basu. Tak nejak se to obecne rika. Slo spis o to, ze spunty utlumi okolni zvuk nejvic ze vsech reseni, proste ucpe zvukovod

                              0 0
                              • Vilém  

                                Asi tak. Nevim co by melo tlumit vic nez spunty.

                                0 0
                                • Perfectguy  

                                  Jako nechci vám do toho házet vidle, ale za 10k si můžete pořídit dost slušný IEM (In Ear Monitor)

                                  Tlumí to suprově (taky jak jinak, když je to tvarovaný přesně podle ucha) a hraje o dost lépe než špunty (tam samozřejmě záleží, jaký konkrétní typ/počet měničů pořídíte) – pro ty, co mají naposloucháno – měl sem ER6i a pak i ER4P.

                                  Rozhodně to však není věc na kolo – já s nima v podstatě neslyším, ani když mi nic nehraje.

                                  Nicméně chápu, že ne každý je tu takový blázen do zvuku aby si kupoval „špunty“ za 10k (nebo klidně i víc :-)

                                  0 0
                                  • Bubaaak  

                                    customy na 10 začínají, použitelný jsou od 30 :)

                                    ani customy, ani špunty, ani uzavřený sluchátka… na kolo nepatři, nejsem příznivcem ani otevřených sluchátek na kole

                                    0 0
                                    • Perfectguy  

                                      Tady naprosto souhlasím – na kolo žádný sluchátka :-)

                                      Jen jsem reagoval na to, že špunty izoluji stejně i za 10k – tam se podle mne už ty customy (IEM) vyplatí – sedí perfektně, izolace ideální a zvuk nad špuntama taktéž. Vlastně už z toho, že jsou to customy tak těžko srovnávat, neb je to právě o tom, kdo ti je dělá a jak je naladí – možná bych to srovnal i se stavbou kola – máš „stavěče“ co jedou obvyklou sestavu a tu dají každému, jen pokud se v tom daný člověk trochu orientuje a řekne si třeba o jinou vidlici, tak mu jí tedy prohodí. Pak je ale druhý typ, který se tě zeptá, na co to chceš, co si od toho představuješ a snaží se ti to vyladit na 100%.

                                      0 0
                  • kemo  

                    Já si na zvuk stěžovat nemohu, ale zapařené uši mám pěkně (over ear). Zrovna dneska jsem přemýšlel nad on-ear, ale nejsem si, jist, že to tolik pomůže. Do špuntů jít nechci.

                    U těch Monitorů koukám, že mají jít vyndat ven nějaké F.T.F. filtry, nezkoušel jsi?

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Ty filtry tlumí převážně výšky, šly hned ven, měly by být ale spíš na basy. Např. poslech DnB je až otravný.

                      0 0
            • kemo  

              Našel jsem nějaký obchod (audigo), kde se tváří, že mají ledacos k vyzkoušení, tak se tam zastavím a zkusím.

              Je mi ale jasné, že tím skončím u vyššího (dražšího) modelu než jsem původně chtěl, znám se.

              Viz třeba Audio-Technica ATH-AR5BT, AKG Y50BT

              0 0
              • jaja01  

                prave tyto AKG jsem s Majorama II porovnaval a hraji vyrazne lepeji

                0 0
              • tonik666  

                Audigo je super, mají tam toho plno k vyzkoušení, a také se tam dají najít sluchátka daleko za hranicemi 99,9% populace.

                Za sebe můžu doporučit oboje co jsi jmenoval. Jen u Audio-technica bych byl opatrný s pohodlím – sám mám ATH-MSR7, která výborně hrají, ale pohodlí se hodně mění podle toho, jak se mi je podaří nasadit. Taky je v nich dost vedro – velká uzavřená sluchátka.

                Když už jsi zabrousil do dražších vod, občas se dají sehnat pěkná sluchátka za slušné peníze bazarově tady (také bike-forum audifilů) http://forum.avmania.e15.cz/…-prodam.html

                Díval bych se třeba po Band Olufsen nebo Bowers Wilikins, a také Sony WH-1000XM (XM2 nebo XM3)

                0 0
                • kemo  

                  Nemám to tu rád. Zase jsem si nechal poradit a zatím jsem v tom minimálně za 5000, spíš víc :)

                  Byl jsem dneska na poslechu a to aktivní potlačení hluku není vůbec od věci. XM2 hrají fakt hezky, i když možná mají až moc basů. Zkoušel jsem i modely od Sennheiser a Audio-technica. Zajímavé je, že každé hrají úplně jinak a žádná ne špatně, takže výběr ještě asi bude chvíli trvat.

                  0 0
                  • kemo  

                    Nakonec jsem šel do Plantronics BackBeat Pro 2. A až někdo pojede z Ameriky, tak mi přiveze XM3 …

                    Já věděl že se nemám ptát, že se dozvím, že potřebuju to nejlepší.

                    0 0
                    • kemo  

                      Srovnání Plantronics Backbeat Pro II x Sony 1000×m3

                      • Sony mi lépe sedí na hlavě (uších), takže už jedu jen je. Mají špičkové potlačení okolního hluku, zvuk není špatný, ale vyloženě zázrak to není (za ty peníze). Občas se ukliknu na dotykovém ovládání hlasitosti/přeh­rávání. Postrádám autopauzu při sundání sluchátek z hlavy.
                      • Plantronics jsou pěkně zpracované, zvuk mají velice dobrý (někdy podle mě lepší než XM3), potlačení hluku funguje, ale není tak dobré. Poměr cena/výkon podle mě super. Více mi sedí i mechanické ovládání hlasitosti/přeh­rávání. Perfektní je autopauza při sundání sluchátek z hlavy.

                      S brýlema je kompatibilní obojí, ale samozřejmě to není ideál.

                      U obojího je fajn možnost telefonování bez sundavání sluchátek.

                      V létě to není ideál vůbec a ve velkých vedrech pro mě téměř nepoužitelné. Nechápu, jak někdo může jít běhat s overear sluchátkama.

                      A proto – nechce tady někdo ty Plantronics? Koupil jsem je v únoru na Amazonu za 4500, nechal bych je za nějakých 3200.

                      0 0
      • jaja01  

        ja mel Marshally II a dokud jsem poslouchal jen je, byl jsem spokojeny … pak pri primem srovnani s cenove podobnymi aeg jsem zjistil, ze nehraji az tak dobre, vysky a stredy maji takove zastrene, nevyrazne, orezane

        0 0
    • vitan  

      Ahoj všem audiofilům,

      mám teďka možnosti si udělat radost – máte někdo osobní zkušenosti s těmito sluchátkama:

      Sennheiser 506381 Momentum BT Ivory Headphones 506381 Momentum BT

      Bose QuietComfort 35 II Wireless Headphones Black Bose QuietComfort 35 II

      Bowers & Wilkins PX Wireless On Ear Headphones PX

      Samozřejmě si je zajdu vyzkoušet, ale dám i na doporučení nebo dobré recenze:)

      Děkuji, V.

      0 0
      • JakeF  

        B&O H9i, ale chce to pri zkouseni mit pristup k jejich appce, aby sis je nastavil podle sebe.

        0 0
      • tonik666  

        O Bose se píše, že mají nejlepší noise-cancelling, ale zvukově horší průměr.

        Momentum i BW PX by měly hrát dobře.

        Když už jsi v této cenové, zařad si do výběru Sony WH-1000XM (XM2, XM3), které hrají také výborně.

        Navíc Sony XM2 jsou nyní ve výprodeji okolo 6k místo původních 10k, protože už vyšly nové XM3.

        0 0
    • vpa007  

      Dobrá diskuze a dík za zajímavý tipy… něco z toho jsem si (na později) uložil. Ale nejsem žádnej audiofil, jen takovej rekreační posluchač hudby. Nejvíc ji do sebe tlačím v autě (loni jsem naškudlil na vytlumení ovce a upgrade repráků) a pak v práci… makám v oupenspejsu, tak jako dobrej tlumič je hudba a sluchátka… dost dlouho jsem měl klasický KOSSy, ale už se mi podruhý utrhl kábl, tak jsem se teď práskl přes kapsu a k firemní placce koupil bezdrátový sluchátka… hudební kvalita asi nebude top, ale ta svoboda, ta je k nezaplacení! (na zaplacení byla mástrkárd :-))

      Moje evoluce :-)

      0 0
    • Šaffy  

      Tyhle mohu doporučit, vážně super sluchadla. Já jsem s nima spokojen. Zvuk maj parádní.

      https://www.smarty.cz/…Black-p32759

      0 0
      • tonik666  

        Ještě aby ne, je to nejvyšší cenová co se dá v bluetoothu koupit. Dražší jsou už jen drátová sluchátka :)

        0 0
      • JakeF  

        Nechápu jak je možný, že vydrží jen 18 hodin…

        0 0
    • Smazaný účet  

      Nuraphone G2

      Chytrý algoritmus vyhodnotí, jestli jste jak netopýr, nebo hluchý jak poleno.

      Z mušlí vystupují podezřelé dilda.

      https://pctuning.tyden.cz/…u-vasich-usi

      0 0
    • Martin  

      Soudruzi, dělají se ještě slušná sluchátka pecky? Ne in-eary.

      Nedávno jsem při pádu zničil Soundmagicy, které mi svým projevem vyhovovaly, tak se dívám po alternativě. Ale nacházím hlavně in-eary a ty nechci.

      Jediné pecky, na které jsem narazil, jsou tyhle Sennhajzly a jinak ticho po pěšině.

      Mám se bát, že slušná pecková hluchátka už vymřela a všechno se dělá jako in-ear?

      0 0
      • wladeq  

        Krome tech 61 pecek co maji u zeleneho kokota, jeste asi dalsich bambilion :)…kvalitativne to bude onicem, kvuli konstrukci, ale esi ti staci pecky za 4 kila, tak bude hrat vsechno nejak tak stejne, pokud nekoupis vylozene pruser

        Jinak slusne (no dobre, nejak vyjimecne slusne) hrajici pecky se nevyrabely snad nikdy :)

        0 0
        • Martin  

          Na ty Soundmagicy jsem si dost zvykl, paradoxně mi přišlo, že hrají líp než Porty/Sporty, co se podání detailů a výšek týká.

          Naštěstí netrpím netopýrismem.

          0 0
          • wladeq  

            Ja jsem hluchy jak poleno, coz jsem teda zjistil az pri poslechu na kvalitnejsich sluchatkach :)…ale prave tam jsem zjistil, jak hrozne (ale ukrutne hrozne) porty hrajou. Jinak mam tu soundmagicy (es18?) co jsem dostal k etymoticum (hf), a hrajou taky strasne, ale lepe nez ty portapro…za ty prachy, teda +/- 4 kila, bych mozna risknul nejaky zazrak z ciny

            0 0
            • Martin  

              Dokud jsem nezkusil Marshall Majory, tak jsem taky myslel, že jsem vyloženě hluchý. Pak se ukázalo, že to není tak zlé, ale hifista ze mě asi nebude.

              Nákup AV Receiveru mě ale taky potěšil, nicméně sluchátka nad 800 kačen asi hrotit nebudu. Zvažuju zkusit Xiaomi, max je ve 14denní lhůtě vrátím.

              0 0
              • wladeq  

                Sel bych hloubeji do ciny (kdybych teda uz volil cinu), neco ne tolik provareneho, ale overeneho. Na foru av maria se tohle tema bude urcite rozebirat. Majory jsem zkousel dvojky, BT, a prisla mi to za ty prachy celkem tragedie. Vim ze jsem to okomentoval „jako by ta kapela hrala za rohem“, ale mel jsem cca 3 promile. Zkus tu avmariu, tam bych rek najdes vic infa nez od mistni betmenske smetanky :)

                0 0
                • tonik666  

                  Asi tak. Ale zaroven budes mit potiz se v tom mnozstvi nazoru neutopit

                  0 0
                • Martin  

                  Já jsem Majory koupil za 500 na Aukru, takže pro mě za ty prachy pecka :)

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Nevím, jestli mají podobný zvuk, jak Monitory, ale ty jsou imho přebasované, středy slabé, na elektroniku nevhodné.

                    Budu asi shánět něco menšího, co se dá pohodlně nosit na krku a bude kompatibilní s brýlemi…

                    0 0
    • Chlebovnik  

      Nějaký tip na bezdrátová sluchátka na Zwiftování?

      • Preferoval bych něco přes hlavu
      • Asi Bluetooth, protože do jacku je permanentně zapojená reprosoustava a RF sluchátka jsou do jacku, ne?
      • Mám trochu menší hlavu (obvod 54 cm) a malá ušiska, tak aby to drželo
      • Cenově kdybych se vešel do dvojky, tak super, ale počítám spíš tak s 2,5k. 3k je strop.
      0 0
      • Lutter31  

        RF sluchátka jsou buď přes jack nebo optický výstup. Ty jsou spíš určeny k připojení k TV. Jinak doufám, že počítáš s tím, že pokud budeš mít mobil přes jack připojený k reprosoustavě, tak už si přes něj nemůžeš připojit ty sluchátka. Bezdrátová sluchátka určitě seženeš i do 2 tisíc. Jakou výdrž baterie tak potřebuješ?

        0 0
        • Chlebovnik  

          Je to k notebooku (který je používaný jako Desktop s externím monitorem, klávesnicí a myší). Do jacku je permanentně píchnutá reprosoustava. Notebook má BT 4.0. Chci si Zwift letošní zimu pouštět do TV (3 m daleko). Proto BT bezdrátová sluchátka. Vůbec to není určeno primárně k mobilu. Vzhledem k tomu, že sluchátka budou na Zwift a tudíž 99 % času u počítače, není výdrž baterie příliš důležitá, ale na kolik bych musel orientačně navyšit rozpočet, abych dosáhl na bezdrátové nabíjení?

          0 0
          • Lutter31  

            Pokud se nepletu, tak bezdrátové nabíjení u sluchátek znamená, že je položíš na stojánek a oni se začnou nabíjet. Tam už moc nevidím rozdíl jestli do nich navíc zapojíš konektor nebo ne.

            0 0
      • Johnnyxjr  

        Na bazaru se daj sehnat nove s dvouletou zarukou do trojky

        Beats solo 3

        0 0
        • wladeq  

          Ony totiž svým zvukem ani jinou cenu nemají ;-)

          0 0
        • Lutter31  

          Nevím jakej bazar myslíš. Co tak koukát tak všude je mají kolem 6000Kč.

          0 0
          • Johnnyxjr  

            Apple ma akci pro studenty do konce rijna k ipadu nebo macu dostanes sluchatka jak studio tak solo zdarma bral jsem pred 3 tydny pro synatora k vanocum jedny sola za 3 litry nove jeste zatavene vcetne dvoulete zaruky chce to hlidat jak sbazar bazos tak marketplace treba tady

            0 0
            • Smazaný účet  

              Co to je teď za trend, dělat venkovní sluchadla co nejširší? Kolikrát, když jdu po městě a vidím vylepanýho borečka s modelem kde nad náušníkem mezi mostem a hlavou jde prostrčit ruka, tak si říkám … :)

              0 0
              • Johnnyxjr  

                Osobne mam studia ale pouze na doma nejsem zadnej expert za me asi nejlepsi co jsem mel na usich jedna recenze tady

                https://youtu.be/N4dR3OOY3LA

                0 0
                • Johnnyxjr  

                  Chce to dobre vybrat velikost ty sola jsou dobry pro zensky nebo detske usi

                  0 0
                • Yatza  

                  Recenze, kterou dela prodejce, se da brat jak moc vazne? Zvlast po precteni perly

                  „Přebasovaná rozhodně nejsou. Kossy nebo Lamax jsou přebasované, tohle je přibasované – lidi to mají rádi, dává to sluchátkům vyšší razanci a tady to je precizní a velmi jemné. Mám rád středový zvuk, ale tohle je opravdu povedené.“

                  bych urcite nevahal vysolit za to takovy love :D

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Pokud jsou Kossy přebasované, co jsou potom Maršály? Ale motorsport je s nimi vynikající :)

                    0 0
                  • Itchy  

                    Tak beats jsou strasnej lestenej prd. Musely by mi upadnout ruce, kdybych za ne mel dat tolik prachu :-/

                    0 0
                  • tonik666  

                    Na prebasovany sluchatka si clovek snadno zvykne.

                    Ja mam ted nejradsi Audio technica ATH-MSR7. Mam je z bazaru za 2k, musel jsem n nim koupit nove nausniky, takze dalsi litr, ale spokojenost velka.

                    0 0
              • Georrge  

                Asi tak… otíkovky hadra. Výběr sluchátek u mě došel tak daleko, že si vyrábím vlastní :)

                0 0
    • snas89  

      Kdyby někdo sháněl zrovne in eary, tak můžu opět doportučit sennheaisery in ear momentum.

      Nedávno jsem je ztratil. Hledal jsem různě náhradu a zase se k nim poslušně vrátil.

      Zvukově jsou fain (spíš přidají basy, což mi vyhovuje) a dokupuju k nim nástavce Comply.

      Sluchátka cca 2500 + 500 nástavce. (+ já ještě přikupoval prodlouženou záruku)

      Doporučuju:)

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Ahoj, zkusím se zeptat tady.

      Máte někdo tip na sluchátka přes hlavu, s kabelem, používaná na poslech rockové muziky v mp3. Zdroj telefon (iphone), primárně na cestování mhd. Co jsem měl možnost zkusit, Marshall Major 3 hrály pro mé ucho obstojně, dají se sehnat za hezký peníze (1200), bohužel byly extrémně potiché – nedokázaly pokrýt ani ruch poloprázdné prodejny, takže třeba v metru si je nedovedu představit.

      Cenově bych to viděl max do 2k.

      Díky.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Monitory se Samsungem jsou hlasité dost, ale na město izolují okolí až moc…

        0 0
      • Kikapu  

        Řešením může být vybrat si sluchátka podle gusta a doplnit malým sluchátkovým zesilovačem. Měl jsem tento https://www.tsbohemia.cz/…d261739.html?… výkon sice není zrovna drtivý, ale fakt pomůže a celkem zvedne kvalitu zvuku. Proč preferuješ sluchátka přes hlavu?

        0 0
        • vojtechposmourny  

          Do uší mi nedrží, tedy alespoň žádné z těch, co jsem měl. Třeba earpods nehrály špatně, ale co pět kroků jsem je měl venku z ucha.

          0 0
        • vojtechposmourny  

          Nad zesilovačem jsem přemýšlel, ale není to řešení pro mě. Potřebuji něco, u čeho nemusím řešit, jestli to je zrovna nabité. Neposlouchám pravidelně, takže by to s největší pravděpodobností bylo v nejmíň vhodnou dobu vybité.

          0 0
          • Kikapu  

            No, s tím držením v uchu to chápu – i když mně paradoxně špunty drží při chůzi a vypadávají na kole a to nemyslím v terénu, ale na asfaltu… jinak za pokus stojí toto https://www.cmias.cz/…x-hd381.html nejsou to klasické špunty, konstrukčně Dunu Titan 1 / Fiio EX1 a s velmi podobným zvukem. Do města supr, tím že se nezarazí až do hlavy tak izolace je pouze dostatečná (v metru možná na hraně). Co se týká zvuku nejsou suchá ale ani přebasovaná a mají výborný soundstage. Mám je,pořídil jsem je ze zvědavosti kvůli konstrukční podobnosti s Fiio EX1 které jsem měl, můžu teda srovnávat, nezklamali.

            0 0
      • vojtechposmourny  

        Tak nakonec Jays U-Jays. Z uk ebaye, nové za necelých sedm stovek včetně pošty :-)

        Zatím jsem je testoval cca půl hodiny, a fakt super.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Co udělat s KOSSama (TD/85, UR/29), které mají na moje jméno doživotní záruku, ale já už je nechci? :)

      0 0
      • Yatza  

        Darovat do dobrych rukou :)

        Ps: Cirou nahodu, mam dobre ruce…

        :D

        0 0
      • tonik666  

        Bazar za par stovek nebo darovat..

        0 0
      • virtualcop  

        Rozkousat, rozšlapat, nebo lépe prodat, darovat atd :)

        Hele jaký jsou ty Sennheiser HD 350BT – chcípaj mi letitý Prestigio PBHS2 (který asi za litr nehrály úplně totálně špatně) a potřebuji něco na úplně nenáročné poslouchání (YT videa atd.), když manželka čumí na nějaký superseriály :)

        Doporučil bys je – výdrž, funkce, jakž takž zvuk?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ještě jsem nenabíjel od 9.9 (celý dny s nima sedím u PC), jsem zvědav jestli uslyším hlášku low battery, když hlásí power on/off.

          Zvuk je jakž takž, takový neutrální, uvítal bych více basů.

          1 0
          • virtualcop  

            Dík – já mám tu „neutralitu“ rád, méně výrazné basy nevadí (to je stejně hodně indivindy, jak to každej vnímá) a u sluchátek této kategorie/ceny zázraky neočekávám. Prostě občasný poslech z počítače, abych nemusel poslouchat Zoo a podobné věci :)

            0 0
        • Danhill  

          Jestli můžu, tak mám SE HD 450BT a já bych je určitě doporučil a vůbec bych nepřemýšlel .. SE mají spíše basovější zvuk, můžeš si na ně stáhnout appku, kde si můžeš nastavit i vlastní ekvalizér (basy / středy / vejšky), zároveň tam vidíš procento nabití baterie (pro zjištění musíš samozřejmě sluchátky vždycky zapnout, což trošku otravuje, když se chceš jenom podívat, jak jsou nabitý, ale jinak to nejde) .. Výdrž jakou uvádí výrobce sedí .. za mě super, vydrží fakt dlouho, aktivní potlačení hluku taky funguje, na hlavě sedí parádně – oceňuji volitelné nastavení..

          Za mě zvuk super, každý nástroj je krásně srozumitelný .. jsou příjemně složit do futrálku .. Chodím s nimi cvičit do posilky a mám i lehce agresivnější pot a po cvičení je utřu a polštářky i všechno stále jako nové .. ovládání na sluchátku super (i jsem si zvykl velice rychle) a rychlejší přepnout písničku na sluchátku, než na hodinkách :-)

          Jelikož SE jedu fakt dlouho už od pecek s drátem, tak jsem věděl, jaký zvuk od nich očekávám a jsem max spokojenej (kromě pecek Pioneer BT, ty mi nesedli do ucha vůbec) .. začínal jse vybírat taky HD 350BT, ale potom jsem si připlatil a jsem hrozně rád, že jsem to udělal (koukám, že už se dají koupit cca za 3 tis) .. Takže bych radil vzít 450BT, ale myslim že i 350BT budou hrát hezky, jen třeba budou v něčem lehce osekané ..

          Kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně napiš .. jinak soráč, že jsem se do toho míchnul .. :-))

          0 0
          • Smazaný účet  

            A do PC appka není?

            0 0
          • virtualcop  

            To jsou asi defakto 350 s ANC (kterej naopak vůbec nepotřebuju).

            Já to fakt nemám na kvalitní poslech – na ten mám jiné nároky – je to jen trochu se odhlučnit od televize a zároveň něco slyšet z notebooku. Bohužel v téhle kategorii jsou sluchátka, která mají zvuk naprosto tragický (srovnatelný se sluchátky za 2 kila od čongů), tak ty lepší (což jsem dle recenzí právě zjistil, že tyhle typy SE 350/450 si lidi zvukově pochvalují).

            0 0
            • Danhill  

              Však jo .. na tahání na cvičení, někam s nimi dojít a místo Zoo a „nebát“ se o ně mi přijdou ideál .. já jsem spokojenej ..

              1 0
  • Toutou

    Tahni

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.