• finnegan.us

    Ahoj lidi, na téma polepy na kolo jsem našel jen vlákna staršího data. Má tu někdo aktuální, dobrou zkušenost? Budu rád za nějaké doporučení a odkaz na firmu, kde nemají problém zhotovit na zakázku opravdu materiálově i provedením kvalitní polepy na rám kola. Nejlépe někde v okruhu Prahy, nebo středních čech. Díky :-)

    0 0
    • Miramar  

      http://www.sticker.4fan.cz/

      Nechával jsem si od něho dělat několik polepů a vždy 100% spokojenost a myslím,že nebudu jediný tady z b-f :-)

      0 0
    • tromboonen  

      Copak, celocerna omrzela? :)

      0 0
      • finnegan.us  

        Ne, ne… ;-) jen možná přeci jen decentně (třeba stínováním) upravit nápis Giant (šedou nebo modrou). zatím jen úvaha ;-)

        0 0
        • tromboonen  

          Ty to nove kolo nejak prozivas :) Kliky, grafiku… Ale proc ne.. furt lepsi nez mit bezneho Gianta co hraje vsema barvama, plus bila oversize loga a je nutne to schovavat, taky se mi libi cerne nebo jednobarevne ramy jen s decentnim prvkem v nejake barve..

          To stinovani loga (teda spis z barevneho do barvy ramu a nechat jen 2 mm, opacne mi to pripada jako ze si to ten vyrobce nezaslouzi abys jej propagoval) se mi taky zamlouva, resit jsem to nemusel, Spesl mi nastesti logo temer totalne vystealthoval sam, to cerveny Sko na hlavovce bych takhle klidne zdecentnil, ale nechce se mi s tim s.at kvuli takove prkotine..

          0 0
          • finnegan.us  

            Jo, trochu to svoje kolo prožívám, to zapírat nebudu ;-) Jednak proto, že se mi mi tenhle rám od Gianta moc zalíbil, a tak jsem si řekl, že si ho dobře osadím, a pak celé to kolo postupně vybuduju podle svých představ – no a teď to kolo mám a splnil se mi sen :-) A taky proto, že do toho dávám docela slušné peníze, tak to chci mit vymazlené do detailů ;-)

            Celý černý rám jsem vždycky chtěl, takže v podstatě spokojenost, jen řeším to, že na kole, jak je celé černé, není vidět značka, spíš je to pro mě, aby to bylo decentně vidět, ale i pro své okolí, aby nebyly furt otázky typu „co to vlastně máš za kolo?“ „počkej, půjdu blízko, abych si to někde zjistil na rámu..“ ;-) Jako třeba to bude znít blbě, ale když jsem rád za svojí značku výrobce kola, tak to zas nechci schovávat.

            Zitra s kolem jdu ke grafikovi, a nějak to zkonzultuju a dám dohromady ;-)

            0 0
            • tromboonen  

              V poho, chapu.. ve finale zalezi mnohem vic na case co na tom kole stravis, ale samozrejme mazleni ma svoje opodstaneni… ja jako spravnej ing. jsem si kazdej ram co jsem uvazoval zakoupit – kdyz jsm se po 40citce konecne dostal k zakoupeni neceho co jsem fakt chtel – nakreslil a resil jsem jak jej barevne spasovat vcetne detailu jako omotavka, gumy na pakach, sedlo, plaste, barva naboju a spic (pravda v posledni reinkarnaci mam stribrne a radsi bych cerne, ale to je docasne..) … ve finale kdyz na tom clovek sedi tak na tom hovno zalezi, ale tak nejak to zahreje na srdci..

              0 0
    • Smazaný účet  

      Jak ti to jezdí ta raketa ? Jinak bych tam žádné barvy nedával. Max na sedlovku/zadní stavbu bych nalepil bílé reflexní proužky pro bezpečí.

      0 0
      • finnegan.us  

        Ahoj, popravdě jsem na to kolo co ho mám už několik dní ani nesedl.. ;-) Bo nebyl čas.. :-/ Ale snad bych měl mit během druhé puli měsíce víc času, a kolo projedu :-)

        Já tu úpravu designu rámu zítra projednám s grafikem, tak uvidíme. Chtěl bych to jen trosku a decentně podtrhnout, v podstatě takhle je to sice hezký celočerný rám, a to se mi sice libí, ale jak píšu výš, mě se značka Giant libí, a tak bych chtěl jen nějak nenápadným způsobem to kolo malinko takto oživit. Uvidíme, zatím to jdu zitra jen projednat. Kdyby to melo vypadat blbe, tak do toho samo nepůjdu.

        0 0
        • Kouba_2005  

          Určitě budeš spokojen, Ráďa je děsně šikovnej.

          0 0
          • Radovan84  

            Ahoj. Vytáhnu tohle vlákno na takovej rychlodotaz.

            Sháním polepy na ráfek 650b pro malou slečnu. Jde o 8kusů a v růžové barvě. Nemá tady náhodou někdo nejakej typ či odkaz na již hotové samolepky?(ideálně v čr).O samotný nápis či jen grafiku nejde.Je jedno jestli tam bude remerx nebo enve.Jde především o barvu. Díky.

            0 0
    • Tehu  

      :D teď taky komunikuji a řeším polepy.

      Uzivatel Ráďa-BF neboli polep.to

      0 0
      • Gaspe  

        Většina je spokojena … já jsem se ještě nedočkal.

        0 0
        • Singlespeed  

          Aspoň ušetříš za zbytečnost. Ceny jsou na můj vkus masakrální.

          0 0
          • Smazaný účet  

            BF velí, polepy na vidli musí být sladěné, na ráfcích nic (většinou to bývá první koment v našich bikách) nebo taktéž musí ladit s rámem…

            0 0
        • zderes  

          To jsme dva, už do toho nikdy nepůjdu…

          0 0
          • Petr L2  

            Také spokojenost, letos jsem nechal dělat nové polepy na ráfky a na rám, dohoda bez problému a s úsměvem, práce 100% kvalita, dodání přesně dle dohody, cena odpovídající požadavkům, jinde bych nepořídil levněji. Takže já jsem spokojený a můžu doporučit

            0 0
            • kadlec  

              Taky jsem se jeste nedockal, prvni odpoved skoro po tydnu s omluvenkou, ze toho je hodne, coz chapu

              Ale odpoved na moji dalsi reakci cekam skoro 2 mesice

              0 0
              • pavlik6022  

                zvláštní, ja mam vždycky lepky do týdne max 14 dnů ve schránce, pravda je ze jsem u něj objednaval uz 4×, naposledy pred cca 3 mesicema

                0 0
    • Georrge  

      Trochu oživím. Není tu někdo, kdo dělá polepy? Případně neznáte někoho, kdo polepy dělá? Potřeboval bych nějaké nápisy a grafiku na vidlici, ale Ráďa BF nějak neodpovídá, asi toho má hodně. Psal jsem ještě na Štěrba-kola, protože mi google vyhodil že polepy dělají, ale zatím bez odpovědi. Tak koho dál? :)

      0 0
      • Georrge  

        nikdo nic? :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          Asi začnu :)

          0 0
        • tomxxx  

          Jak si zdatný v grafice? V podstatě jdou polepy vytisknout na každé barevné tiskárně. Dělal jsem si je sám…

          Na aliexpressu se daj koupit polepy do barvy taky.

          0 0
          • Georrge  

            Vektorovou grafiku neovládám (no jinou vlastně taky moc ne :D ) ale polepy na vidli bych klidně snesl originál, akorát v jiném odstínu, než mám teď (a ten odstín se i vyráběl a na ebay jde koupit, takže to by šlo) a všechno ostatní by byly jen nápisy, asi ideálně vyřezávané… možná by mi to spíchli i v nějaké reklamce, ale nevím kde bych sehnal logo značky ve vektoru.

            0 0
      • jirka146  

        Ráďa-BF mně na první dotaz odpověděl hned, na doplňující odpověď zatím čekám.

        psal jsem mu však pouze sem, tady by ta odpověď asi byla rychlejší http://www.polep.to/kontakt

        0 0
        • Georrge  

          Na ty stránky jsem mu psal, první odpověď od něho přišla, ale další jsem se už taky nedočkal. Asi toho má hodně a chápu, že těmhle malým kšeftům přednost nedá, proto to zkouším vyřešit nějak jinak, ať ho nezasypávám mejlama :)

          0 0
    • kantis  

      Ahoj oživím téma. Dají se někde sehnat kvalitní folii v barvě DVO Diamond?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.