• Specík

    Nechci tady dělat reklamu, ale na netu jsem našel tohle:

    http://www.velo-blazek.com/…stribrny.htm

    Nezkoušel to někdo? citlivost i start to má lepší než jakej-koliv mobil.

    http://www.kudysel.eu

    0 0
    • AsiJura  

      jestl ije pravdivá ta výdrž, tak by to byla paráda

      0 0
    • Vilém  

      Na DX koupis podobna zarizeni za polovic.

      Taky je zajimavy, ze se ptas, jestli to nekdo nezkousel a zvapeti mluvis o citlivosti, jako by jsi s tim mel zkusenost.

      0 0
    • Smazaný účet  

      hezky napad. Zarizeni tohoto typu jsou na trhu uz dlouho za zhruba srovnatelnou cenu. Nektere jeste nabizi moznost GSM prenosu GPS dat(intervalove/na vyzadani). Vsechny ukladaji trasy do GPX, takze k prohlednuti dat staci nejake free program…

      stejnou sluzbu odvede mobil s GPS, turisticka GPS ci neco podobneho. Mozna by to naslo uplateneni u zarlivych partneru:)

      0 0
      • AsiJura  

        Ale jde o tu výdrž, mi ta moje plečka N5800 nevydrží tak dlouho, a na celodenní štráchání se po beskydech je tohle ideální.

        0 0
    • pavelr  

      příjem dat až ze 65ti satelitů současně :)

      0 0
    • kyl  

      Kudyšel mě ani tak moc nezajímá ale kolikrát přemýšlím kudypůjdu,to je horší.:-)

      0 0
    • Tomcat  
      • tolik družic ani nad hlavou nemáš
      • není univerzální
      • parametr výdrže a přijmu je směsný

      atd…

      cena není o tolik levnější než první plnohodnotné turistické GPS, ale funkce je dost out. Osobně bych za tohle omezené zařízení 1000,– nedal. To sou dost vyhozený peníze. Když tak externí Bluetooth modul + telefon + SW.

      0 0
      • madcat  

        Vidím to přesně naopak: mám externí GPS modul spojenej s N6300 přes BT, na telefonu běží Trek Buddy, a čím dál víc mě tohleto řešení štve. Spuštěnej Trek Buddy blokuje normální používání telefonu, dost často hlásí „out of memory error“ (hlavně při posunování hodně přizoomované mapy) a BT žere baterku, takže celodenní logování nepřipadá v úvahu. Radši bych měl v batohu buď separátní krabičku, která pouze zaznamená GPX soubor, anebo když už tak tu turistickou GPS i s displejem, pro případ že bych se i chtěl podívat kde su a kudy dál… i když to už je pravda trochu dražší řešení.

        0 0
        • volodaj  

          Mám túto srandu a zatiaľ spokojnosť http://www.dealextreme.com/…logger-34386. Úplne vybiť sa mi ju zatiaľ na jeden výlet nepodarilo. Loguje spoľahlivo a keď chceš, tak sa cez BT pripojíš k mobilu a môžeš navigovať. S mobilom to používam ale málo kvôli rovnakým problémom ako ty. Out of memory a ide ma šľak trafiť. Preto začínam rozmýšľať nad nejakým smartphonom.

          0 0
          • madcat  

            Se smartphonem bych se zase bál „out of battery life“ hlášek :)) I když jestli se to dá nastavit tak, aby to vydrželo logovat aspoň dejme tomu 12 hodin, plus občasný podívání do mapy, tak je to taky řešení. I když ne moc pro mě, protože mám firemní SIMku a zablokovaný data, takže kupovat si smartphone je pro mě teď tak trochu overkill :-/

            0 0
    • Qeex  

      Tohle jsem řešil teď o vikendu, z DX je asi nejzajímavější tahle hračka http://www.dealextreme.com/…logger-26337 logger+mož­nost připojení mobilu přes modrej zub. A pokud člověk chce plnohodnotnou navigaci, tak smartphone s gps, při správném nastavení se dá dosáhnout výdrže ke dvaceti hodinám, když člověk nenechá celou dobu svitit display.

      Pro mě osobně by byl nejlepší nějaký telefon s externí GPS anténou, abych jej mohl mít v batohu(kde nebude vystaven povětrnostním vlivům, v zimě se to hodí) a ven mít vytáhlou jen anténu a zaznamenávat si jen trasu. Nevíte o nějakém?

      0 0
    • xshreck  

      Jel jsem s kudyselem jestedtour, logoval jsem zaroven s logerem igotu. Kudysel je velka krava,to je prvni proti. Druhe proti je nedoladeny soft, ktery pry teprve doladuji – nejdou nastavit intervaly logovani apod. Ma ale zase na druhou stranu velkou pamet ( proti mojemu Icku.-u toho je i model s bt, kde jde pripojit k telefonu) Mobil loguje cca stejne, zere to ale baterku.

      0 0
      • xshreck  

        Kudysel gpslog.cz/Pro­filePage.aspx?u=fi­seraondrej

        igotu 120 (asi :D nvm presne model,bud to nebo 100) sportypal.com/Wor­kouts/Details/1428139

        0 0
    • DeeDee71  

      mě se to líbí, jen nevím jak spolehlivě to maká. Mám turistický Garmin Oregon 200, ale je to velká, těžká kráva. Já chci jen soubor GPX s trasou a ten si nahrávám do endomondo.com. Navigaci jako takovou nepoužívám.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.