• LubošL

    Zdravím, nevím kterou vybrat,

    Starou jsem o víkendu zničil a musím koupit novou.

    A teď nevím kterou.

    Chci aby měla manometr a pokud možno kovové tělo.

    Anketa:

    Kterou by ste doporučili?

    http://www.bike-eshop.cz/…asterblaster

    http://www.sks-germany.com/…

    http://www.bbbparts.cz/…

    http://www.dookie.cz/…loy/d-77183/

    0 0
    • ulipik  

      ty jo pumpička s manometrem to jsem ještě neviděl:-)

      0 0
    • Marah  

      Za mě Crank…Mám ji a zatím spokojenost. Hlavně je použitelná i na vidlici (kdyby po cestě náhodou) :-)

      0 0
      • M13  

        Předpokládám že máš přímo tu CB z odkazu.

        Jde přidělat na kolo (pod košík)?

        Z obrázků pouzdra mi to není jasné.

        0 0
        • ememem  

          na ram je to uz dost velke a neprakticke. je to skor do batoha, ako pumpa do partie na viacdenne vylety super, na bezne jazdenie imho blbost.

          0 0
        • Marah  

          Jak píše emenem, je trošku větší než klasická minipumpa, ale přidělat se dá. Já ji vozím v baťohu…Možná bych i bral ten menší model

          0 0
    • blisterexist  

      na Topeak rovnou zapomeň!!!

      0 0
      • PIWNIK PONURY  

        nejaky validni duvod?

        0 0
        • blisterexist  

          jo, vozil jsem uplně tu samou co je v odkazu ale bez manometru, a je to shit, často se musela rozebírat čistit a mazat jinak nefoukala, a teď nefouká už vůbec

          0 0
    • Shaby  

      Mám tu BBB, fouká se s ní dobře, ale manometr mi odešel po pár použití (nevrací se zpátky na 0). Ale jinak je v pohodě.

      0 0
    • siafu  

      K čemu ti je u minipumpičky manometr? Teď mám nedávno pořízenou Airbone XL – 77 g, 15 cm, vleze se do kapsy dresu. Na použití doma mám klasickou nožní Park Tool Home, i když dnes by člověk preferoval takovou, která má manometr umístěný nahoře.

      0 0
      • iceek  

        Uz jsi s ni (Airbone XL) pracovala? Za jak dlouho s ni nafouknes kolo?

        0 0
        • makimaki  

          Když je v lese pekelné vedro, kolem milión komárů a musím mini pumpičkou asi tisíckrát pumpnout je to peklo. Vozím Blackburn Mountain Air, kompromis mezi tlakem, cenou a vzhledem.

          http://www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

          0 0
        • siafu  

          Ještě ne, ale dneska mohu vyzkoušet.

          0 0
          • jIrI___  

            Vyzkoušej, taky mě to zajímá :). Rozpadla se mi současná pumpička a tahle je jeden z favoritů jako její nástupce, ale nevím, co očekávat od takových malých rozměrů…

            0 0
            • ememem  

              jasne ze je to opruz rovnako ako s akoukolvek inou malou prdipumpickou ale ku podivu je bez problemov porovnatelna s akoukolvek inou, bych povedal ze aj lepsia a je fakt mala, vozim ju v brasnicke. cize ka nou fukas raz za rok (ja ani to ne lebo som uz defekt 2.5 roka nemal a len som to testoval) takje to uplne ok. domov samozrejme treba dielensku pumpu, standartne fukat tymito prckami moze len magor. akurat bacha nema galusk. ventilok, treba redukciu.

              0 0
              • MlokCZ  

                Přímo na galuskáč je ta delší. Váhově je to minimální rozdíl a do podsedlovky ještě přesně nacpu tu delší Airbone (do Spešl mini wedgie). A fouká o dost rychleji.

                Takže vozím teď na dvou kolech tu delší (na jednom kole mám oproti sedlovce jinak posunuté sedlo a při 34,9 sedlovce jsem si škrtal o sucháč brašničky a ničilo mi to hadry, takže na tomhle jednom kole mám Lezyne Micro Caddy S, která drží perfetkně i přes absenci sucháče na sedlovku; je ale o chlup menší a ta delší Airbone se do ní už nevejde).

                Ona dle stránek Airbone se dělá i ta krátká na galuskáč, jen jsem ji nikde neviděl prodávat (ani zahraniční eshopy).

                Kdyby byla k sehnání, tak bych si ji na tom jednom kole vyměnil, abych se taky zbavil té redukce.

                Bez té redukce je to mnohem příjemnější. I když při té frekvenci použití té pumpičky je to skoro fuk (defekty bez duší také nemám, sem tam jsem ji ale použil na zahraniční akci s cestovkou, kam jsem vezl co nejméně věcí, takže jsem s ní dofukoval kola, když nebyla k mání velká pumpa).

                0 0
                • ememem  

                  tak je zhruba o polovicu vacsia tak by mohla byt rychlejsia akurat mne sa zdalo ze sa uz do mini wedgie nevojde. inak ma t aredukcia tiez z principu serie ale zas hovorim ze som ju naostro este nepouzil tak to rpi tejto frekvencii snad raz volakedy prezijem.

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    Vejde se přesně akorát.

                    S rezervou se mi do mini wedgie vejde ta delší Airbone + 29tková duše 140g (takže oproti ultralight 26tkové je mírně větší), samolepící Parktool záplaty, Lezyne V-5 Multitool, Nýtovač Author AHT-551, dvě montpáky + to mám dovycpané ještě malými hadříky, aby byla akorát napěchovaná a dobře držela.

                    0 0
          • siafu  

            Tedy první pokus: po 2 minutách se mi podařilo nafoukat asi 20 psi, nemohu říci, že by to bylo s úsilím na hodnotě 100 %, spíš tak na 80 %, aby se člověk moc nezpotil :) Pak se mi bohužel po kontrole tlaku nožní pumpou podařilo na ventilek blbě zafixovat Airbone pumpičku, takže mi v podstatě všechen vzduch opět unikl, pak následovalo pár pokusů o správnou fixaci pumpičky na galuskový ventilek, stopky zůstaly nevědomě běžet… Po 10 minutách ukončeno, tlak asi 44 psi, normálně foukám asi 30–35 psi, za optimálních okolností by se to za 3–4 minuty mohlo zvládnout :)

            Jinak pumpička se vcelku zahřívá, ale jde to přežít, celé kolo bylo jen řidítky opřené o skříň, ventilek u země, pumpováno v sedě. Plášť FF 2.0, duše Maxxis Flyweight, ráfek No Tubes.

            0 0
        • Orfi  

          Mam ji taky ale je to opruz trva to strašne dlouho než nafoukaš kolo.

          0 0
      • Georrge  

        mám airbone mini, čili menšího brášku té tvojí pumpy, a foukat s tím jde úplně v pohodě… jasně, jestli někdo defektí každý den, tak ho to brzo začne *****, ale když máte defekt jednou za rok, tak ty dvě minutky co to s touhle pumpičkou trvá vás nezabijou. Je sice malá, ale tím že na ventilku pevně drží a má lehký krátký zdvih, a tyhle pohyby má navíc každý chlap v paži, tak to jde nečekaně rychle. Mluvím tu ale o foukání takových 2 atmosfér do pláště 2.25, jestli chce někdo foukat 3 do 2,4" tak mu to asi zabere o dost víc času.

        0 0
        • Smazaný účet  

          dvě minuty? asi nemáš ženskou, ne? :o) včera jsem měnil přední 2,25, foukání jsem nestopoval, ale celkem 8 minut na minimum pro dojetí, hádám ani ne ty 2 bary. odhaduju že foukání z toho zabralo tak půlku času.

          0 0
        • MlokCZ  

          Jestli dáš 2,25 plášť do 2 minut s tou menší Airbone, tak jsi opravdu rychlík. Kdysi, když jsem ji koupil, tak jsem to zkoušel změřit a také do 30psi (abych pak nebyl překvapený v terénu, až by byla náhodou potřeba, že to bude trvat tejden) a pod 2 minuty to tedy nebylo ani náhodou.

          Asi jsi u toho více makal :-)

          Proto, jak píšu výše, tak tam kde se mi vejde (na dvou kolech) vozím raději tu delší Airbone. Navíc tam není ta redukce.

          0 0
          • Georrge  

            no jde to s ní docela dobře, protože tím jak je malá, tak má malý zdvih, a tak můžeš mít o dost větší frekvenci foukání. Navíc se nemusíš bát že bys nějak špatně zabral a zlomil ji. Není to s ní sice nejpohodlnější, při tak rychlých kmitech začíná ruka brzo bolet, a navíc když si sedneš a dáš si kolo na nohy (z důvodu opory), tak pak práce s touhle pumpičkou vypadá opravdu kuriózně :D ale jak říkám, na občasné použití je dostatečná, a rozhodně to není nejzdlouhavější činnost při výměně duše v terénu, a to ani když s ní člověk fouká „na pohodu“. Bezdušáka bych s ní ale nenahodil :D věřím že s tou větší bude lepší práce, ale nevlezla by se mi do brašničky a není na autoventil.

            0 0
            • MlokCZ  

              Já právě zkoušel na čas tu menší, nemám ani proti té menší nic, na občasné použití ok. Ale ty 2 minuty, to musíš mít ruku sakra rychlou :-)

              0 0
              • Georrge  

                dobrá, přiznám se, neměřil jsem to. Prostě jsem to rafnul, pumpoval jak divej a k mému překvapení se plášť nafouknul dost rychle, čekal jsem jak s tím budu deset minut bojovat a fakt to byla docela chvilka. Jestli to ale byly přesně 2 minuty, nebo lehce přes 3, to už nevím, chtěl jsem tím prostě říct, že na to jak je malá tak se s ní dá plášť nafouknout nečekaně rychle :) ale bolí to :D

                0 0
          • jonti  

            Kdyz jsem byl mladsi, tak jsem to meril, klasicke dusove plaste a rafek, pumpa vella duopist.

            Vymena byla neco pod dve minuty, foukani na cca 3bar, plast Hutchinson Python taky 2 minuty.

            0 0
        • saddik  

          Mám ji (Airbone mini) taky, už druhou (ztracena teď na ŠkodaBiku v Plzni), a jsem spokojen. 2 minuty je ale fakt celkem sci-fi, a to mám v tomto ohledu netrénováno.. Neměřil jsem to přesně, ale 2.25 plášť někam ke 30 psům bych tipoval tak na 800 cyklů. Jde to ale hlavně ze začátku opravdu lehounce. Oceňuji, že je lehká, na ventilek se šroubuje a 100% těsní. Vyhovuje mi autoventil, protože mám doma kompresor. Hlavně je festovně udělaná. Takže jako pojistka pro příležitostné foukání na dojezd ano, pokud pícháš hodně, tak to je o nervy :)

          0 0
    • Ricci  

      Mam tuto, je super

      http://www.cykloworld.eu/…airstik-sl1/

      0 0
      • JakeF  

        Netušíš, jestli se dá nějak komplet přetěsnit? Do bahnitýho prostředí rozhodně vhodná není.

        0 0
        • Ricci  

          Jazdim s tym v blate a kaluziach a problemy s nou nemam,inak pisu, ze je kompletne servisovatelna

          0 0
      • ememem  

        vcera som s nou fukal na silnicke (som asi slepy, drbol som prednum kolesom rovno do jamy – na hradzi :-) ) a bych povedal ze praca s nou je tak na urovni jej velkosti. tak na 250–300 fuinknuti tam mas tych 100–110 psi a mozes pokracovat .ako ten „high pressure' rezim ma nieco do seba ale zas ze by sa nou fukalo "super“…proste ako nudzovka velmi dobre.

        0 0
        • Ricci  

          Na biku som napocital cca 400 –450 fukov k uplnej spokojnosti pri 2,2 Racekingoch :-)

          0 0
      • Elwing  

        Mně se s ní fouká strašně blbě a když to vzadu přepnu tak to nefouká vůbec :( Nějak nechápu, jak to inženýři vymysleli.

        0 0
      • Cryzyy  

        Ta mi na kole prezila rok a pul, nedelalo ji dobre bahno a prach (bylo potreba ji cistit) a nakonec prestala fungovat uplne. Pouzil jsem ji za tu dobu tak 5× :(

        0 0
    • tomekusti  

      vozím tuhle:„http://w­ww.koloshop.cz/pum­py-82/pumpa-sks-injex-t---zoom-al/“ a jsem spokojenej. Hlavně proto, že sem jí ještě nemusel použít. Zatím sem jí jen testoval v domácích podmínkách. A nevím na co budík? Když foukáš venku, je to většinou nouzovka na dojetí. To se dá dobře odhadnout i bez budíku. Kdo se s tím má tahat?

      0 0
    • Nainen  

      Měl jsem SKS Revo a žádný zázrak to nebyl. Zvláště to jejich úžasnej patentovanej systém upevnění (Revo Shift) je podle mě slepá vývojový větev. Zkušenosti najdeš zde Mě ji ukradli i s kolem.

      Zkusil bych radši něco jiného.

      0 0
    • jIrI___  

      Máte někdo zkušenost s pumpičkou Specialized Air Toll Mini ?

      0 0
      • vasek80  

        Cena luxusní, proti airbon mini

        0 0
        • jIrI___  

          Cena ± stejná. http://www.kupkolo.cz/…i-59g_z5752/

          0 0
          • vasek80  

            A jo, kamarád ji kupoval za 500 a dokonce myslím, že z kupkola. Nebo se pletu

            0 0
          • MlokCZ  

            A k tomu ta šroubovací hlavice na Airbone je super. Škoda, že není běžně dostupná Airbone mini s hlavou přímo na galuskový ventilek jako je ta delší verze.

            Já tohle náhodou vyřešil velmi jednoduše. A to prohození hlavy pumpičky s tou dlouhou variantou, kdy někdo chtěl zase dlouhou přímo na autoventilek bez redukce. Takže oba to máme teď jak potřebujeme bez nutnosti redukce.

            0 0
            • MlokCZ  

              Jinak já bych doporučil pokud se vejde, tak Airbone tu delší variantu 150mm. Tedy

              http://www.kupkolo.cz/…60psi_z5977/?…

              Mám obě a používám obě (na jednom kole se mi ta delší nevejde), nafoukat se dá i tou menší. Tou větší variantou je ale značně pohodlnější. Navíc ta delší je rovnou na galuskový ventilek.

              0 0
            • vasek80  

              Já foukal s kamarádovo mini 1,3 slick a byl to teda mazec. Představa, že foukám na fulu 2,2 pláště mi nahání husí kůži

              0 0
              • MlokCZ  

                Tou malou jsem foukal jen 2× (2,25 plášť). Prvně když jsem ji koupil, abych si ověřil, že to vůbec nějak jde při tom pidi objemu. A jednou když jsem na vyjížďce asistoval někomu jinému a on pumpičku neměl.

                A chvíli to trvalo, to je jasné, ale zase jak jde lehce, tak to není taková tragédie.

                Tou větší už jsem foukal vícekrát (tou jsem dofukoval vícekrát i svoje kola – na dovolené kam jsem nebral velkou pumpu sebou, když se nejelo autem) a pak zase asistence u cizího defektu.

                Ty úzké pláště nejdou o moc lépe. Sice mají výrazně menší objem, jenže je zase foukáš na výrazně větší tlak, takže to ve výsledku není až takový rozdíl. Objemnější plášť může být i tak o trošku více „šťouchů“, ale zase to jde celou dobu lehce díky tomu nižšímu tlaku.

                0 0
                • MlokCZ  

                  Pro mě byl největší opruz vždy defekt na silničce. I přes ten malý objem to šlo vždy nejhůře, pokud jsem nechtěl dojíždět na hodně měkkém kole. Málokterá malá pumpička dává rozumně velké tlaky potřebné na silničce.

                  0 0
                  • xshreck  

                    mám tuhlě potvůrku akorát bez nápisu asi za kilo.

                    Byla by airbone (asi spíš v XL) o dost lepší? :) u této pumpuju, pumpuju a pumpuju. A pořád nic .-) několikrát je potuněná vazelínou, nejspíš už moc netěsní okroužek uvnitř.

                    Líbila by se mi menší, lehčí pumpička. Se slušným úchytem na rámu. Aby do ní neteklo a nelétalo bláto (řeším přetáhlou duší). Do 100g, foukaly by se pláště 2,2 na menší tlaky.

                    Co bys doporučil?

                    0 0
                    • MlokCZ  

                      Nemám tušení jak fouká ta tvoje pumpička, takže nemůžu srovnat. Vždy to bude o objemu pumpičky, takže pokud je dobře fungující výrazně větší pumpička, tak to s ní vždy půjde lépe než s malou Airbone.

                      Airbone je spolehlivá, dobře drží ta hlavice na ventilku, žádné problémy s aretací. Takže v rámci toho menšího objemu je hodně dobrá.

                      Já dříve měl větší množství levnějších pumpiček. Dost mělo mizernou spolehlivost. Když jsem ale měl už spolehlivou velkou se slušnou hlavou (i když s aretací), tak samozřejmě foukala rychleji než ta malá Airbone.

                      Airbone má navíc slušný držák a v něm rovnou i krytou hlavu. Chvíli jsem ji v držáku vozil. Už tak ale dlouho nevozím, díky tomu jak je malinká, tak se vejde právě dobře i do podsedlovky (delší Airbone se vejde do Specialized mini Wedgie). Ono je přeci jen vždy příjemnější vyndat pumpičku čistou a ne celou od bahna (i když bude u Airbone aspoň nezadělaná koncovka).

                      A jak jezdím už roky bez duší, tak foukám svoje kolo na vyjížďkách minimálně, proto jsem větší a těžší pumpičky už zcela zavrhnul, že to je zbytečné tahat.

                      0 0
                      • xshreck  

                        řeknu ti to rovnou, fouká už dost nahovno. Mám ještě jednu pumpičku s větším tělem a fouká 3× líp. jak říkáš, malá spolehlivost, výdrž mizerná. Taky vozím bezduše, rád bych ale pořídil něco slušného. Ale zase ne drahého.

                        Tak ale teď jakou vzít .-)) Hlavní požadavek by byl, aby slušně foukala pořád + abych to nefoukal půl hodiny jak blbec.

                        0 0
                        • MlokCZ  

                          Tak potom pokud Airbone, tak určitě tu 150mm verzi a ne tu krátkou.

                          0 0
                  • nooski  

                    Já už léta vozím tuhle http://www.velokram.cz/…dlite-bmp-21 váží 76g, má T ručku a ještě i páčku na uzamčení hlavy, takže pěkně na galuskovém ventilku drží. Díky úzkému tělu jde i silnička nahustit na rozumný tlak. Na bika moc není, ikdyž už i pár bikerů jsem s touhle pumpičkou zachránil od chůze. Pokud si dobře pamatuju, tak ji mám od roku 2005 :-) Když jsem zkoušel doma co z ní dostanu, tak jsem se dostal někde lehce nad 5,5 barů, což na dojetí bohatě stačí. Šlo by i více, ale už jsem se nechtěl mordovat.

                    0 0
                    • MlokCZ  

                      Už ani nevím co jsem na silničce vozil za typ. Byla o něco lepší pro vyšší tlaky, vím, že jsem z ní dostal 90–100psi (6,2–6,9 baru) dle toho jak moc jsem se s tím mordoval.

                      Ta delší Airbone má psaných maximálně 160psi, tomu už bych moc nevěřil (nezkoušel jsem ji na silničce), ale dle toho jak jde lehce na biku (ve srovnání foukání s jinými pumpičkami), tak věřím, že 100psi dá bez většího trápení a takových 120–130psi by s větším trápením dát taky ještě mohla.

                      0 0
                      • nooski  

                        Těm hodnotám u malých pumpiček moc nevěřím :-) 120 psů nejsou schopné dát i některé dílenské pumpy bez vyloženě prasečí síly. Ale třeba jsem slabota. Když už chytnu defekt, tak to pro mě stejně znamená konec vyjížďky a snažím se domů dostat nejkratší možnou cestou a i těch 5 barů je na dojetí více než dost.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          S ymma rukama by pokus o vetsi tlak znamenal ulomeni ventilku:)))

                          0 0
                          • nooski  

                            S dobrou pumpou, která na ventilku drží sama, není ulomení ventilku znakem velké síly, ale levýma rukama :-)

                            0 0
    • Janouch  

      ja vozím tuhle http://www.topeak.com/…rocket_black

      a maximální spokojenost sice nema manometr ale je odolná a hlvne se sní neurve ventilek…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Co mam bezdusaky, tak vozim Blackburn airstick SL a jeste jsem ji nepouzil:DDD

      0 0
    • Jirka1986  

      Já mám dobré zkušenosti s touto FORCE:

      http://www.forride.cz/index.php…

      0 0
    • vasek80  

      Vozím Blackburna Airstik, koupul jsem jej v německu u Stadlera za příjemných 10€ Celkem fajn kompromis velikosti a výkonu.

      http://cdn.mos.bikeradar.com/…w-399–75.jpg

      0 0
    • ZoomZoom  

      po dvou pumpičkách od Blackburn, jedině tuto http://www.topeak.com/…rocket_black

      0 0
      • saddik  

        To vypadá dost dobře. Kdybych potřeboval o něco větší pumpu, než je má současná nejmenší airbone, hooodně bych o ní uvažoval.

        0 0
    • kOmE  

      ja vozim lezyne micro floor drive a nafoukam jak 8baru na silnici, tak sjezdovou gumu pomerne snadno.

      www.bikeradar.com/…ump-09–34653

      0 0
      • Breakpain  

        Hele, tahle pumpička potřebuje nebo nepotřebuje takovou tu redukci na foukání galuskových ventilků? Já se v tom nevyznám, nevím, jaké mají označení …

        Když to vozíš na rámu tu pumpu, co ten šlahounek, dá se odšroubovat a dát do batohu ? nebo tam „plandá“ a musíš ho suchým zipem přichytit k rámu ?

        0 0
    • tm  

      Doporučuju spolehlivou a nezničitelnou Vella duopist.

      0 0
      • Alibaba  

        Mno, už to není co bývalo. Dřív jsi měl v balení náhradní pryžové těsnění a ten vnitřní „plast bazmek“, kterej se na autoventilku opotřebovává. Jeho výměnou se dá dosáhnout dvojnásobné životnosti ;-)

        0 0
      • Breakpain  

        No nevím, měl jsem a nic moc …

        0 0
        • Alibaba  

          Tak jako foukala nic moc – oproti sofistikovanějším, ale výdrž opravdu bezkonkurenční.

          0 0
    • obda  

      Beru zpět hlas pro BBB, trapně jsem klikl do ankety místo na odkaz. Ten systém je zlo :( Jinak mám nějakou podobnou BBB a funguje fajn. Až na jednu věc – pokud je duše úplně prázdná, tak se někdy nechytá a furt fučí do autoventilkového otvoru :( Problém je v té duální hlavě s automatickým přepínáním otvoru podle toho, kde je větší odpor (a tedy taoreticky nasazený vetilek).

      0 0
    • Meduza  

      Myslim, ze se tu zapomina na klasiku Prazskyho B-F – AIRIK XTREME kterou nazyvam Gunghovka (G-H je z toho Nemecka vzdycky objednal hromadne)

      Naprosto spolehliva a slouzici uz nekolik let bez jedineho zavahani. A dava takovy tlaky, ze se s ni necha dofouknout nouzove tlumic i vidlice.

      http://www.roseversand.com/…ik/aid:21224

      0 0
    • roman 3D  

      pupmička musí k pumpování i vypadat:-), doufám že se brzo dočkám 27,5 RB CRR Brutal Finish a jako první na rám pude pumpička http://www.peksport.cz/…e-polish-12/

      0 0
    • scota  

      Lezyne HV drive velikost M. Nevíte náhodou jestli má Lezyne HP a HV jiný průměr válce?

      0 0
    • Martin  

      Jakou pumpu na bajka?

      Aktuálně vozím SKS Alpin, rád bych podobnou, čili velký objem, nižší tlak, ale chci, aby měla šlaušek.

      Co máte vyzkoušené? Díky.

      0 0
      • Breakpain  

        Lezyne … HV :) … nejmensi velikost.

        0 0
      • Smazaný účet  

        Lezyne alloy drive HV…

        0 0
        • Martin  

          na tu jsem koukal na Heurece, předpokládám, že na bajka asi M… mám pravdu?

          0 0
          • Smazaný účet  

            Mam Mko. Ted jsem s ni foukal 2.3" Miniona a behem chvilky nafuneno…ani jsem se nezapotil. Jednou za uhersky rok dam kapku silikonu do pistu, aby chodila hladce a jinak je docela neznicitelna.

            0 0
            • Martin  

              Díky, je to vážný kandidát :)

              0 0
              • Singlespeed  

                Taky mám Lezyne. Funkčně špička mezi pumpičkami, není co řešit.

                0 0
                • Ricci  

                  +1

                  0 0
                  • Martin  

                    díky pánové, objednáno :)

                    0 0
                    • Ricci  

                      Best Choice :-)

                      0 0
                      • Martin  

                        ještě doufat, že ji dlouho nepoužiju. ale foukání s bezšlauchovou pumpou je zlo

                        ještě aby netahala ventilky jako to dělá moje Zefalka na štěrkoletu :)

                        0 0
                        • Ricci  

                          ja myslim ze budes spokojny, ja konecne po rokoch hladania a skusania uz nemam dovod hladat pumpicku,som maximalne spokojny

                          0 0
              • Smazaný účet  

                Jinak jsou verze s kovovou a plastovou ruckou…plastovou jsem v ruce nemel, ale i tak jsem radeji volil kovovou Alloy Drive. VV Drive (tu ) ma jeste plastovou zavernou matici pistnice. Na alloy jsou nekovove akorat hadicka, tesneni a krytky.

                0 0
                  • Smazaný účet  

                    To je ona.

                    0 0
                    • Martin  

                      dnes otestováno, foukání zimáka, pláště 2.0 na 40 psi celkem rychle a ani jsem nemusel vynalozit moc síly. proti staré SKS, která má podobný objem, je to rozdil

                      0 0
                      • Breakpain  

                        Je to to nejlepsi mozne … pomines-li CO2 ;)

                        0 0
                        • Martin  

                          včera si ji zkoušel kamarád a slintal nad ní :)

                          0 0
                          • Breakpain  

                            Mno … je to „kec“ co mi říkal prodejce a bohužel mu musím dát za pravdu. Co ji mám – každý ji chce při defektu půjčit ;) …

                            Osobně to dělám následovně:

                            • jedu-li po ose kratší trénink – CO2, 2 bombičky
                            • jedu-li po ose CD – Lezyne
                            • jedu-li autem na kratší tréninky – velká pumpa + CO2, 2 bombičky (v autě mám náhradní bombičky)
                            • jedu-li autem na CD – velká pumpa + Lezyne
                            • jedu-li autem na CD s lanovkou (vracím se k autu xkrát ten den) – velká pumpa + CO2, 2 bombičky (v autě mám náhradní bombičky)

                            Defakto od té doby, co mou nejčastější trasou jsou tréninky kolem komína – jsem přešel na CO2 – pohodlí a rychlost. V případě, že se mi to nepodaří/dojdou bombičky to mám obvykle 30–60 min zpět domů … Ale to jen proto, že se šudlám „po okolí“, jinak bych preferoval klasiku.

                            Vím, že to dělám zbytečně komplikované, protože jsem nechutně pohodlný … nebýt lemra – vemu Lezyne na vše a mám po starostech :) …

                            0 0
                      • Smazaný účet  

                        Jsem rád, že se nákup podařil:)

                        0 0
      • Smazaný účet  

        nic nepřekoná mojí prehistorickou Vella Duopíst :-)

        0 0
        • Martin  

          jo, ale nemá ho tam :)

          0 0
          • Smazaný účet  

            to nemá, ale mám vyzkoušeno, že nafouká mnohem rychleji, než ty různý supermini současná modely

            navíc už jí je asi 15 let a furt je OK…budou ty současný za 15 let OK?

            0 0
            • Martin  

              Moje aktuální SKS Alpine nafouká bajka taky docela rychle, mám ji tak možná 7–8 let, ale v poslední době mám nasráno v rukách, protože mi ničí „valve cores“ :) a nebo se kvůli blbému tmelu poruší spoj ventilku s páskou a chvilku to utíká kolem ventilku. Proto požadavek na šlauška :)

              0 0
            • Smazaný účet  

              Tak moment…pred cca stejnou dobou jsem si koupil platsovou pumpu author a taky funi dodnes:)

              0 0
    • Rice  

      Blackburn dělá spoustu hezkejch pumpiček. Pár let vozim v batohu Mammoth 2 stage s přepínáním velkej objem/vysokej tlak a spokojenost. Jen když jsem díky tomuhle vláknu prostudoval aktuální nabídku, tak jsem trošku načatej, jestli si místo ní k vánocům nekoupit nějakou lehčí pod 100g.

      http://www.blackburndesign.com/…u/pumps.html

      0 0
      • Smazaný účet  

        Kdysi jsme od nich koupil airstick mini…hezke provedeni, paradni vaha… ale kolo jsem s ni zkousel nafoukat jenom jednou…:)

        0 0
      • tomxxx  

        Mam air stick mini a v pohode. Lazyne je na to jedno foukani rocne moc tezka :-)

        0 0
    • engineer  

      Dá sa nájsť v cene okolo 800 CZK niečo lepšie ako tu spomínaná pumpa Lezyne Alloy Drive M? Hľadám vhodnú a osvedčenú pumpu do ruksaku na výjazdy okolo 50 km a viac.

      Ďakujem za tipy.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Doporučíte nějakou v tomhle štýlu: http://cz.author.eu/…e-ua18101048, ale max. 27cm? Nemám zkušenosti s tou kovovou koncovkou na galuskový ventilek, plastová (co bývá u hadičkových) praská u čepu výklopné páčky…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.