• Shadow Walker

    Mam na vyber ze tri moznosti, Vdo hc 12.6 nebo sigma bc2006MHR, bc1706Hr. Abych pravdu rekl tak se me asi nejvic libi to VDO protoze co se tyka pulsaku tak ma moznost nastaveni hranice pulsu a zvukove upozorneni. Ale problem u nej vidim ten, ze nema bezdratovej cyclocomputer. U te sigmy2006 se me libi zase vyskomer, ale nema tu hranici pulsu, a to si myslim ze je asi uzitecna vec. Jinak ten posledni davam jen tak jestli se nevyplati setrit a mit jen obycejnej pulsak a cyclocomputer. Tak ptam se vas zkusenejsich, kterej by ste brali a proc? Jinak odkazy: VDO:www.kolokolo.cz/…vdo-hc-12-6/ Sigma2006: www.kolokram.cz/…uct_info.php?… Sigma 1706: www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

    Anketa: Tak kterej?

    VDO
    1x
    20%
    1x
    20%
    3x
    60%
    0 0
    • rasto  

      taky jsem zvazoval. nakonec jsem nadale zustal u dvou budiku. koupil jsem drat vdo mc1.0 – ma teplomer i vyskove f-ce. (nechci vrazet penize do dalsich baterii, navic bezdrat dvema kamosum nefunguje bezvadne). s vdo spokojenost.

      0 0
    • orca  

      Mám Sigmu 1706 a super … Jinak hranice přeci nepotřebuješ mít naťukané , důležité je znát své meze a pak jen sledovat aktuální tep…

      0 0
      • rasto  

        hranice jsou good pro následné vyhodnocení. a porovnávání s předchozím obdobím.

        0 0
        • orca  

          jen je otázkou jak „vědecky“ hodlá trénovat a nebo to chce mít jen na hlídání optimálního výkonu.

          0 0
        • Hynas  

          Pokud chceš vyhodnocovat a srovnávat…tak si pořiď nějakou supr čupr mašinku alá polar nebo hac nebo suunto pro případné propojení s PC a vyhodnocení pomocí prográmků :o) Takhle to budeš muset přepisovat ručně a dělat grafy v excelu…no hrůza! :o)

          0 0
          • Shadow Walker  

            Ne tak zas takhle bych to neprehanel :D Ja to mam spis na rekreaci a abych se nekde neuvaril v kopci. Pujdu do te sigmy bc2006, protoze ju maji u nas na krame za 2kkc.

            0 0
            • Hynas  

              Tak to vem rozhodně ten kombinovaný s výškoměrem a tepákem…většina kamarádů si je koupila a v jedné mašince mají vše na očích. Já mám sigmu 1606 DTS s kadencí a tepák sigmu PC1600…každé zvlášť a třeba výškoměr mi chybí. Přeju dobrý nákup…a navíc, 2000 je dobrá cena :o)

              0 0
    • ondratej  

      Shodou okolností jsem zrovna dneska hodlal založit nový vlákno s podobným dotazem. Hledám all-in-one comp a mám na výběr buď VDO MC 1.0+ (bez plusu není bezdrátový) nebo Sigmu BC2006 nebo Trelock BB 3500 Adventurer. Chtěl bych mít skutečně all-in-one, VDO má všechno (vč. stoupání v procentech) kromě tepáku, Sigma zase vše kromě stoupání, Trelock má všechno, ale zase ho jako značku vůbec neznám. Tak tápu … nechce se mi dávat patnáctku za skutečnej comp, stačí mi něco jako výše zmíněné … se všema zmíněnejma se vejdu do cca 3 tis. Poraďte prosím …

      0 0
      • ondratej  

        Ještě jsem zapomněl napsat, co si představuju pod all-in-one:

        • std cyklofunkce … DST, ODO, čas, …
        • výškoměr, měření stoupání v procentech, denní nastoupané metry
        • HRM … měření pulsu, vč. nastavení horní a dolní hranice
        0 0
        • rasto  

          v takové relaci neseženeš. podobné dělá blackburn (nevím, za jakou cenu), ale údajně se jedná o šunt. obecně se nedoporučuje. taky jsem mapoval…

          0 0
          • ondratej  

            Shodou okolností jsem narazil na Blackburn Delphi 6.0 před 15 minutama v krámu. Tahle verze tam stojí něco přes 3 tis. a má skoro všechno, co hledám, ale tvoje poznámka o tom, že je to sunt, mě docela zrazuje.

            0 0
          • ondratej  

            hele ale dávaj na to doživotní záruku, což by je u šuntů zruinovalo … si myslím …

            0 0
            • rasto  

              no nevím. vozí ho kámoš. říká, že by nikdy do něj opětovně nešel. vypadává mu signál. 2× reklamoval. nedoporučuje. věřím mu, jezdí podobné dardy jako já, není žádný leštič ale ’funkcionář’ :-)

              0 0
              • ondratej  

                Nevíš, co měl za model? A že to je šunt jsi slyšel z vícero míst nebo jen od něj (jestli třeba neměl „páteční“ výrobek)?

                On totiž splňuje (aspoň se mi zdá) přesně to, co hledám, ale nechci se spálit … jako alternativu mám VDO a k němu pulsoměr, kterej už mám (ale zase zrovna dvakrát nechci na řídítkách dvoje hodiny :-))

                0 0
                • rasto  

                  ano, je jediny, koho s blackburnem znam. klidne si ho kup, varoval jsem Te ;-) je mozne, ze budes spokojen. on neni spokojen ani s druhym kusem, ktery obdrzel. to, ze mu vypadava signal a obcas se neda nastartovat (tachometr) je proste fakt. kazdopadne Ti preji stastny kup jakehokoliv ;-)

                  0 0
                  • ondratej  

                    Jj … díky … :-) … od večera jsem prošel ještě pár zahraničních fór a je to tak 4:1 ve prospěch pozitivních zkušeností … nicméně pokud se jedná o zkušenosti negativní, tak je to maso … jako třeba výměna 3× a žádný zlepšení … v případě pozitivních zkušeností ale zase spokojenost skoro jednoznačná …

                    0 0
              • ondratej  

                No a tohle jsem našel v jiným fóru: „Já vybavil Blackburnama celou závodní část rodiny. Já mám 5 a synek 3. Bez jediného problému, vše perfektně čitelné a přehledné. Jediná chyba na kterou jsem přišel je, že když si pustím stopky na úsek nevidím tepy. Musí se to přepnout, ale pak zase nevíš kolik zbývá do konce úseku. Je to ale jen maličkost. Alespoň se trénuje mozek při zapamatování počátku úseku na času tréninku (ten je samozřejmě přehledně uprostřed.“

                0 0
              • ondratej  

                A do třetice: www.progresscycle.cz/historie.asp, sekce „Hodnocení materiálu testovaného závodníky AC Sparta Praha v roce 2006: cyklocomputer BLACKBURN Delphi 5.0“ … i když zase asi Blackburn vybavil kolisty Sparty compama a oni na oplátku napsali pozitivní rezenci ;-)

                0 0
                • orca  

                  zajdi dneska na Lopatu do Plzně a optej se live kluků na kvalitu bude tam jistě několik Sparťanů…

                  0 0
    • ondratej  

      Verze VDO MC 1.0+ je bezdrátová.

      0 0
    • Windblow  

      GARMIN Forerunner 305, GPS s tepovkou, výborný záznam tratě, vyhodnocení na PC, nastavitelné display pole.

      0 0
    • homat  

      pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=12978 ale nevím jestli je už na trhu. Příjde mi asi nejlepší varianta v porovnání cena / výbava. Docela jsem o něm přemýšlel, ale nakonec skončil u Polaru.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.