Krosové kolo do 5tis. kč (pro rodiče)

12 nepřečtených
  • Adam1985

    Vím, že ta cena je dost nízká – ale jedná se mně o kolo pro rodiče s využitím sem tam do obchodu a jednou za měsíc v neděli na 10km okruh. Takže nic extra nepotřebují. Nemáte někdo nějaký tip, kde by se něco dalo sehnat s pánským rámem a vel. 19 – 20 palců? Díval jsem se např. na teamsport. cz, bradsky. cz. mojekolo. cz, kupkolo. cz a víc toho neznám. Děkuji za případnou pomoc. Kdyby bylo i lehce jeté, nebráníme se tomu, ale co jsem se díval po inzerci, tak momentálně taky žádná hitparáda…Adam

    0 0
    • Adam1985  

      Zatím jsme našli tady toto: http://www.teamsport.cz/…-model-2011/ ,

      nevím, jestli je to rozumná volba, ale vychází to cenově zajímavě

      0 0
    • Jakobo  

      Pokud jsou takové nízké požadavky, tak je to asi fakt úplně jedno, najít kolo s přímým posedem a s co největší slevou a za těch 5000, věřím, že najdeš lepší, hledat dál.

      Ale za mě bych se spíš podíval po kole už s blaťasama a s nosičem, příp. světlo ap. to ocení daleko víc, než těch 21 převodů. Navíc bych zkusil najít kolo s pevnou vidlí, což se asi nepodaří a raději MTB, MTB jsou pro starší IMHO lepší – težíště níž, větší pohodlí, pocitově větší bytelnost atp. Na převody bych moc nehleděl, klidně i 3st torpédo postačí.

      0 0
      • Jakobo  

        Poslední vánoce jsem postavil babičce kolo na dámském MTB rámu s 5st torpédem a bubnovou brzdou vpředu, vzadu nosič, vepředu nosič s 10 l košem, dynamo, pevná vidle, pérované sedlo, vysoké rodla, pořádný zvonek a blatníky. Kolo je sice těžké jak čert, je to poctivá ocel, ale u takového kola to je víceméně jedno. Ona na něm nakonec stejně nejezdí, protože nepřehodí nohu, takže práce vniveč.

        Každopádně skvělé kolo, všichni velice obdivovali, bezúdržbové a blbůmvzdorné.

        0 0
        • Adam1985  

          Dobrý nápad, ale skládat pro ně asi nic nebudu – nejsu zdatný ve tvorbě kol.

          0 0
    • martinnecas  

      Pells Crono Zero za 6300Kč ? Odkaz

      Doporučil bych spíš krosové než MTB, pevná vidle by se šikla, ale to asi neseženeš v této cenové relaci.

      Bazar je určitě taky možnost.

      0 0
      • Adam1985  

        Ten Pells je pěkný, ale 6tis. kč nedají – mají strop těch 5tis. kč (už i tak se jim to na jejich využití zdá dost). Ale za míň to už asi nepůjde, to je fakt.

        0 0
    • nooski  

      Tož snad toto http://www.mojekolo.cz/…ever-control

      0 0
    • Jakobo  

      Jak jsem už jednou psal, rodiče ocení blatníky, nosič, světlo. Tady máš příklad kola dámského a pánského za nízkou cenu. Kvalita samozřejmě odpovídá ceně, otázka pak je, kde se cena setkává s požadavky tvých rodičů, to už je ale na tobě.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.