• honza130

    nekdo z okoli trate, hodne blata, vody v brodech :)?

    0 0
    • saxanajam  

      Těžko říct, jak to vypadá na trati, ale třeba lesy v okolí Plzně jsou po bouřkách z počátku týdne, patrně i vzhledem k předchozímu delšímu bez-srážkovému období celkem v pohodě. V podstatě je to tak akorát – nepráší se, ale žádný bahno rozhodně není. Otázka je jak to bude na Šumavě, kde pršelo o něco více, ale také bych nečekal nic drastického, už vzhledem zmiňovanému srážkovému deficitu, budou brody nejspíš podprůměrné, co se stavu vody týče.

      Každopádně, Král je Král a kdyby tu byla půl roku Sahara, tak to ten nahoře zařídí, že v den závodu, tak v 10:00 (dřív ne, aby si to třeba někdo z krátké nerozmyslel těsně před startem) spadne tak 50l/m2, to je jistý :-).

      0 0
      • wishpull  

        Tak bohužel se ten déšť pořád posouvá, aktuálně snad na 22:00 (což není dobré na večerní zábavu). Tak alespoň snad ti všichni dobrovolníci nezmoknou. Mě je to jedno, docela mě baví jezdit za deště ( závody).

        0 0
        • saxanajam  

          No uvidíme jak to s tím deštěm nakonec bude, já jsem takovej meteorolog-mainiak-amatér :-) a zrovna aktuální synoptická situace je pro přesnější předpovídání srážek hrozně „nevděčná“. Klidně se může stát, že nám na trase nespadne ani kapka, zatímco o pár kilometrů dál bude slejvák jako kráva nebo naopak (to je ta horší varianta, se kterou já osobně raději počítám víc :-)).

          Každopádně máš pravdu, že větší pravděpodobnost, že něco spadne je spíš odpoledne a večer.

          Jinak co se týká závodění v dešti, tak osobně nemůžu říct, že by mě to extra bavilo, spíš mi to nějak zvlášť nevadí, pokud není moc zima. Dodnes nechápu jak jsem to vloni dal v krátkým, po tom co mi v Keplech kompjůtr ukazoval 6 °C, to je normálně teplota, kdy už osobně, při rozhodování co si obléci, pošilhávám po membránových čapákách :-).

          Co mě ale každopádně nebaví, je pak servis kola po takovým závodě. Vloni to jako zázrakem odnesla „pouze“ středová osa (řetěz nepočítám).

          0 0
          • wishpull  

            Tak servis je opruz. Ale nic horšího než na Saltzu 2009, kdy jsem jel 7h v detšti a 5C, než začalo sněžit, už nezažiju. Tak jsem si řekl, že si z nepříjemného udělám výhodu-a když jsem ještě jezdil na výsledek, tak to mělo pozitiva ve velkém "odpadu " soupeřů a navíc mi baví jízda na kluzkém. Ale jenom bláto bez deště není úplně ono.

            0 0
    • saxanajam  

      No, tak mám takový pocit, že se toho bahýnka nakonec dočkáme hned od začátku: zde

      0 0
    • honza130  

      tak to vypada na hodne blata co … jedu 70km, tak to bude pekna rozjezdena trat :))

      0 0
      • miki  

        Všude sucho a prášilo to.bouřka byla slyšet až kolem 14 hodiny.v tu dobu jsem už byl v cíli 45km a odjížděl z5. Jinak hezké závod.

        0 0
    • MichaelSimek  

      ja si to uzil, sucho se jen tak na krali nevidi

      0 0
      • wishpull  

        Sucho dost, ale v 1. brodu bylo tolik vody , že jsem to od 09 nezažil. Chyběl mi asi 1 m, tak stačilo sundat jen jednu nohu na odražení ode dna. Celá akce byla vydařená.

        0 0
      • MichaelSimek  

        jak jsem rikal, krale jsem si uzival :)

        0 0
        • wishpull  

          Tys to přejel? Ale si nějak vyměkl jen 70.

          0 0
          • MichaelSimek  

            jel jsem dlouhyho tolikrat ze jsem chtel zmenu a s tim endurkem se tahat… :D

            nakonec neprejl nalitl jsem do toho trosku rychlejs a to zpomaleni bylo moc drasticky, tak jsem musel zbytek dobehnout ale zmachanej jsem byl jako kdybych v tom 5 minut plaval jak to strikalo

            0 0
    • honza130  

      krasny zavod, trat sucha, bourka me take na 70km trati nestihla :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jel jsem 70. Pěkná trať, opravdu biková. Málo polňaček a širokých cest typu KPŽ. Když to srovnám třeba s Mladou Boleslaví, tak Král je opravdu na horské kolo. Jenom škoda posledních pár km co se sjedou všechny trasy a je tam docela zmatek při předjíždění pomalejších z krátké trasy. 2000 metrů převýšení je taky pěkný. Za mě dobrý a pojedu nejspíš zase.

      0 0
      • wishpull  

        To spojení tras je asi jediná věc, co mě na Králi mrzí. Dříve (naposledy 2011) se tratě spojovaly 100m před cílem, navíc na dlouhé byl do cíle jen dlohý sjezd z Bítova, kdy se člověk mohl jen kochat. Takhle je závěr dost boj.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.