• Adam1985

    Otec bude mít 50tiny a chceme mu koupit netbook a teĎ v reklamě jsem zahlédl toto: http://www.electroworld.cz/…AAEzCmdY0YhZ ,

    myslíte, že to má smysl? Nebo radši koupit za 5–6tis. kč nějaký Asus, Acer? Znáte někdo tu značku v Electroworldu? Jaké to má parametry? Chceme to pro něj na prohlížení internetu a sem tam nějaký dokument ve Wordu – takže žádné hraní her, programování ani nic podobného. Díky za eventuelní rady. Adam

    0 0
    • in4mator  

      Na nouzové prohlížení netu dobré, ale jinak škoda peněz. Taky mám nouzově netbook, ale už se těším na větší displej, už mě nebaví furt něco posouvat doleva a doprava ;)

      0 0
      • toram  

        netbook bych taky nechtěl..koupil bych radši klasiku s většim displayem…

        0 0
    • Vilém  

      Vsak to je Acer, ne? Netbook mam a k danemu ucelu,tj. net, prohlidnuti fotek a jejich uloziste treba na dovci, pro prehravani hudby atd. je to bezva vec.

      0 0
      • in4mator  

        No zrovna to prohlizeni fotek nic moc, vetsina se mi nevleze na displej :( A prehravani hudby je taky hruza, i s aktivnima repro to ma zvuk jak levne pecky…

        0 0
        • Vilém  

          Vse bylo mysleno v omezenych podminkach, jake na dovci panuji. Proste lepsi jak prohlizet ve fotaku a poslouchat z telefonu.

          0 0
    • Specík  

      Když noťas, tak opravdu minimálně 12 palc. obrazovka – jinak se na to nedá koukat.

      0 0
    • vsn  

      packard bell asi dobrý. za 4 litry to taky jde.

      u netbooku je vybava u ruznejch znacek vetsinou identicka = je jedno jakou koupis znacku.

      co se tyka vykonu tak to je hruza a i mobily jsou vykonejsi (ale ty nestoji 4 tisíce ale třeba 10). Jako lehkou plečku na internet to pujde… na BF už ne (delší vlákna)

      0 0
    • Adam1985  

      Děkuju za příspěvky. Já si to taky myslím, že pro člověka v 50ti letech to bude malé – furt to posunovat, ale stojí si za tím, tak ho v tom necháme. Sám pozná, že to nebude žádná sláva…ale asi to koupím a bude to. Ještě jednou dík, Adam.

      0 0
    • siafu  

      netbook – na dovolenou či do školy na nějaké poznámky asi fajn, ale koukat do toho X hodin nebo v tom něco víc dělat – to by se mi nechtělo… zase notebook 15.4" mi momentálně leží bez využití doma, vzhledem k váze ho už nikam dobrovolně nenosím a výkonově na současný PC nestačí ani omylem xD

      máma má už starší notebook 15.4 (PC nechce) a k tomu monitor 19", což je přeci jenom na prohlížení netu a občas Word zase o něco příjemnější než 15.4" displej, který je ještě ke všemu lesklý – tak myslím, že je s tím spokojená – k tomu samozřejmě standardní myš, klávesnice

      0 0
    • Turbo  

      Nevíte někdo co je to přesně za model?

      0 0
      • zichis  

        dobrá otázka. Ta měla bejt první.

        Ono u těchle nátlakovejch huráakccí honemhonemzej­trabudepozdě je obvykle záměr, aby sis to neprohlížel moc podrobně, nehledal podobný zboží jinde bo bys taky moch najít lepší a levnějc. Vůbec bych se třeba nedivil, kdyby tam bylo jen 1GB RAM. To by pak znamenalo žádnej net, to by jen zápasilo samo se sebou, holý Windows7 by to zcela zahltily.

        0 0
        • pepino  

          Těch 1GB ram bych si tipnul. Jinak zahltily, nevim, když Win7 začínaly, tak to nějaký studenti rozchodili na nějakym Pentiu II či kolik,133 procesor a 96MB ram.

          http://www.youtube.com/watch…

          0 0
        • Smazaný účet  

          To souhlas, na minulém Acer AO 532h jsem měl atom 1.6 a 1GB ram a W7 Starter.. Teď jsme to překopali na XP HE a teprv teď vidím, jaká to byla tragédie.

          K výbavě toho nahoře, to bude dost problém, protože poslední dobou v tom má Acer docela hokej – můj nový AO 722 byl prodáván jako že má procesor AMC C50 (na krabici, na nálepkách) a ve skutečnosti je tam podle různých analyzátorů (Aida64 i samotné ovladače grafiky) C60ka s turboboostem. Plus pro mě, mínus pro bordel v Aceru :0) Moje teorie je, že jim na lince došly C50ky a tak se rozhodlo tam házet C60tky :0)

          0 0
    • pepino  

      Packard Bell má servis v Polsku, nestíhaj do 30 dnů opravy, takže pak dostaneš zpátky prachy nebo novější model:) Za víc jsem si dneska v protonu všim Asus 1011PX za 5490, taky 10", dvoujádro N570, paměť 1GB, disk 320GB.

      0 0
    • M@C  

      10" je na prohlizeni netu dost malo.

      Mlada ma 10" netbook jako psaci stroj do skoly, na to se hodi dobre. Na film do letadla nebo nouzove prohlizeni netu na dovolenou taky OK, ale jinak nebrat. Minimalne 12". Ja mam 15" Dell a mene bych asi nechtel :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        +1 10" svititko vazne na nic moc neni. Mame doma nejakeho acera ktereho jsme dostali k sekacce…mamka se teda na tom na net obcas podiva, ale spise si to pripichne k LCD telce aby na to lepe videla:)

        0 0
      • Smazaný účet  

        Přešel jsem z 10,1" na 11.8" a ty necelé 2 palce jsou hodně znát. Ale na školní práci (word, project, excell, internet) je to dostačující.

        0 0
      • Manas  

        Mam 10.1, konkretne Dell Inspiron 1018, a na net to bohate staci. Ale zalezi co kam lezes, kazdopadne mi malokterej laptop nabidne vic jak 10 hodin online na baterce.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.