• Martin_75

    Dobrý večer,

    chtěl bych poprosit o názor na koupi bazarového Tarmac sl2 2011– dle slov prodejce ve výborném stavu, což dle fotek skutečně vypadá, ale je to přes půl republiky, takže si to zajet prohlédnout není úplně ihned možné. Sháním silničku k aktuálnímu horáku a narazil jsem na Tarmac sl2 2011 za 25tis. Cena se mi nezdá špatná je to velikost xl – 58 což při mých zrovna 185cm je takové hraniční, ale aktuálně mám už silničku a je mi malá,takže obavy z opět malého kola sem tím víceméně eliminují. Bojuji s tím, zda i tak „staré“ kolo je rozumné za tyto peníze koupit. Mě se to zdá OK, ale je to tím, že se mi prostě značně libí. Měl bych to na rekreační ježdění – cca 200km týdně, někdy více..

    Je tedy pro mne otázka, zda radši nevzít něco nového v rámci 20–25tis. Možná se ptám blbě :) uvidím.

    Předem díky za odpovědi.

    0 0
    • scalar  

      Snad Jolanda poradí…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Pošli odkaz nebo alespoň specifikaci. Takhle je ti každá rada nesměrodatná.. loni jsem prodal sl2 na sramu red s karbon kolama za 44 tisíc, pokud ti to pomůže, jako odrazový můstek. Každopádně ta specifikace nám pomůže ti pomoci:)

      0 0
    • Martin_75  

      Výbava je:

      Campagnolo record brzdy, campagnolo record kliky, specialized s-works tarmac SL 2 rám, barvy quick step limitovana edice jen pro majitele prodejen. Berany carbon deda placata, predstavec deda carbon, packy campagnolo veloce, sedlo fizik thundra, sedlovka s-works carbon, prehazka a presmyk campagnolo chorus, pedaly dura-ace, kola mavic ksyrum naboje esdixieme placate draty.kosik specialized

      0 0
      • Smazaný účet  

        Pokud jsou tam měněny placky za veloce, tak má asi docela najeto.. chorus bych asi přes zuby přenesl, za 22 jsem prodal ktm na 2×10 ultegra, kokpit hliník. Pokud je stav Ok, a přehazovačka s dualama funguje.. tak bych do toho šel. Ksyria pokud nejsou probržděné, a ložiska jsou Ok.. šel bych do toho.. váha bude příjemná, a rozhodne lepší kvalitní pecka s původní cenou 100k, než nové za 20. Na tom se nedá jet proboha:D stojím za tebou.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Promiň blbě jsem četl.. jestli tam jsou veloce páky, tak to bylo asi padnuté.. https://www.cyklobazar.cz/…s-tarmac-sl2 je to tohle?

      0 0
      • Dejv94  

        Tak hlavně to není Sworks.

        edit: možná je, ale starší jak 2009, ostatní to mají na spodní rámovce.

        0 0
    • Martin_75  

      ano je to ono.. díky za rady

      takže nebrat?

      0 0
    • Martin_75  

      jak jsi z toho prosím poznal, že to bylo padnuté?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Netvrdím to na stopro, ale jiný důvod “základních pák a levných” mě nenapadá.. bylo to cele buď na chorusu nebo recordu, ale jakmile nějakou část rozbiješ, nahradíš jí většinou levnější funkcni alternativou.. teda alespoň Češi, tak se s tím setkávám.. z toho soudím, že buď boural nebo nevím.. kdyby tam byl chorus, tak mě to nenapadne. Ale je to jen můj názor.. třeba je rám v pořádku, nechci to nijak shazovat..:) byt tam ty páky co tam patří, je to dobrá koupě docela..

      0 0
    • Martin_75  

      jasný chápu, dalo by se okem amatéra poznat, že padnuté bylo?

      Jinak jeste jednou díky za rady :)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Asi ani okem hodně zkušený to nezvládne. Pokud není kolo mechanicky poškozené, okem to nepoznáš:) stačí vyměnit potrhanou omotávku, vyměnit prasklý duál a kolo je cajk.. je to hnus no, věřit někomu a koupit, zase na druhou stranu..... projeď se na něm, pořádně ho zkus, vem si sebou někoho, kdo tyhle věci trochu zná a řekni mu, že možná lehlo.. on bude vědět na co mrknout. Ale v zásadě, karbon vydrží strašně moc. Hliník muže mít malé prasklinky, karbon buď praskne nebo drží.. strach bych z toho úplně neměl. Ale jak říkám, ta varianta tu je, pokud by ti to nevadilo a kolo je vážně funkčně v pořádku, šel bych do toho a ještě bych se snažil litr nebo tři srazit. Zas ono není špatné.. jo v tom co jsem napsal aby se čert vyznal, baví raď žejo:D

        0 0
    • Martin_75  

      diky

      no je to trošku problém, nikoho kdo to zná v okolí nemám a spoléhat se na prodejce je vohubu, no

      popřemýšlím a možná se na to spíš vykašlu, abych se pak nemlátil do hlavy :) a vezmu někde něco v akci

      uvidíme,každopádně díky za čas..

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nebo koukej na “menší značku”.. za 25–30 koupíš novější karbon třeba na Ultegře a budeš stát jak se rika nohama na zemi. Jsou staré bazarove kola které jsou fakt dobrý kup. Ale tohle je tak domíchané, že bych počkal na lepší.. tak asi:)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nebude to sworks ale třeba cube, canyon, focus, giant, trosku dražší scott, trek atd.. i specialized, ale ne sworks..:)

      0 0
    • Martin_75  

      jasný, no padlo mě do oka…klasika- tep 180, oči přes pul hlavy a už jsem se na něm viděl :))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.