koupě kola, které doporučíte ?

15 nepřečtených
  • Cykcak

    Zdravím všechny

    Staré kolo se odporoučelo do nebe a je čas na koupi nového.

    Po delším studování jsem vybral tyto :

    Merida Matts TFS 300-D „2012“

    Merida Matts TFS 300-D „2011“

    Merida Matts TFS 500-D „2011“

    Nepředpokládám že najezdím více než 1000km za rok, spíše silnice popř nějaká polňačka. Kolo budu přetěžovat, nejsem žádnej střízlík :)

    Můžete doporučit jedno z daných kol, popř se vyprdnout na kotouče a vzít V-breaky ? U TFS 300-D 2012 mi trochu schází uzamykání vidlice na řidítkách ale kdo ví zda to člověk vůbec využije. Máte nějaké zkušenosti s danými modely a pomůžete rozseknout které kolo bude lepší volba ?

    Děkuji všem za odpověď

    CykCak

    0 0
    • Azmir  

      ZA tu cenu jsou hrůzně vybavené a mají nefunkční vidlice, myslím že za tu cenu se dají sehnat mnohem lepší kola, a když napíšeš kolik měříš, je možné že ti tu lidi hodí nějaké zajímavé odkazy.

      0 0
    • xavier  

      Ja bych se v tyhle cenovy relaci vyprd na kotouce a radsi mel lepsi vidlici,ktera neni ani na jednom. Jinak mermomoci z tehle modelu 500D.

      0 0
    • Cykcak  

      Vyska 185cm, cenove nechci jit nad tu 500D a Meridu ma pár kamarádů a jsou spokojeni a bez problémů, proto jsem hledal u tohodle výrobce. Ovšem se nevyznám ve výbavě popř. že jsou nekvalitní vidlice tak to nevím vubec.

      0 0
    • Cykcak  

      To jste mě moc nepotěšili takže začnu znovu vybírat popř. došetřím nějaký peníz :)

      Koukám ještě na specifikaci 500D že je tam jiná vidlice oproti te 300D a to sice ROCK SHOX DART 3 – 100 MM POPLOCK to je to pořád taková hrůza ? Jelikož jsem zatím žádnou odpruženou vidlici ani neměl tak nevím zda ji budu využívat, takže mám očekávat že ikdyž bude zamknutá tak s ní budou problémy jako že poteče ?

      0 0
      • xavier  

        Je hruzna a bude ti proste blbe fungovat a je tezka,radsi na ni zapomen a je klid ;) Kor kdyz za to kolo chteji tu cenu co chteji. Tahle vidle se dava na nejlevnejsi kola…mrkni na tu 800V

        0 0
    • Cykcak  

      Ok, tak to raději něco došetřím na Merida Matts TFS 800-D

      Ikdyž jste mě cenově nepotěšili tak rozhodně DÍKY za info, protože se v tom vůbec nevyznám a snad těch pár tisíc navíc bude stát za to a pokud to někde chytnu v nějaké akci tak to bude v pohodě ;)

      0 0
      • Azmir  

        Zase pozor není 800-D jako 800-D, nejlepší byla ta v roce 2010, jenže tu už ovšem zřejmě nedostaneš koupit pokud nebudeš mít mega štěstí, modely 2011 a 2012 už nejsou vůbec tak zajímavé. Podívej se na kola a témata co ti tu byli postnuty a vybírej z nich, nemusíš zůstat jenom u meridy.

        0 0
    • Cykcak  

      Tak nakonec po delším bádání jsem se rozhodl ke koupi kola na zakázku, přeci jen to bude lepší než zakoupit „tuctovku“ která určitě nebude splňovat moje specifické nároky.

      Na internetu jsem našel ihned x firem co se zabývají výrobou kol na zakázku ale samosebou mi nic neříkají.

      Můžete někdo z osobní zkušenosti doporučit některou konkrétní popř. které se raději z fleku vyhnout ?

      Při mém štěstí bych ještě pořídil nějakou předraženou hračku :)

      Díky

      0 0
      • jaiii  

        na stavbu bika sa tu vraj nachadzaju na fore uzivatelia maajkee a scalar, ktori by ti mozno vedeli pomoct s poskladanim bika

        0 0
      • couffy  

        Zkus zdejšího uživatele „scalar“,staví krásná kola,třeba spolu něco vymyslíte.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.