Koupě kola do 15 tis - dámské

10 nepřečtených
  • MVV

    Ahoj/dobrý den,

    rádi bychom s manželkou koupili kolo pro manželku. Resp. oslovili někoho z místních stavitelů, jelikož z diskuze, které jsem se snažil alespoň trochu pročítat mi vychází, že s naším rozpočtem nemá smysl kupovat kolo katalogové.

    Žena má 30 let, 176 cm, 56 Kg. Kolo se bude používat dle mého 20% na silnici, 60% nějaké lesní a polní cesty, 20% horské cesty (např. je možné, že se pojede Král Šumavy :))…

    Posed asi trochu sportovnější, rám může být větší, velikost asi 27,5. Poslední kolo, které manželka měla byl Scott Contesa Scale 720 z r. 2015. Před tím nějaká stará vražda. Bohužel Scott byl ukraden a žena si ježdění moc neužila, jelikož se nám mezitím narodila dcera.

    Rozpočet do 15 tis. CZK.

    Na značce víceméně nezáleží.

    Design je důležitý, radši nějaké trochu opravdu holčičí barvy, ale zase ne nijak přehnané. (tím myslím, že např. růžová nevadí, ale zase ne celorůžové kolo vč. klik a já nevím čeho všeho:)) Rám může být klidně pánský, nebo takový ten lehce lomený (holčičí).

    Kola, která se designově líbí:

    https://www.endorphinrepublic.com/…a-scale-730/

    https://e-shop.leaderfox.cz/…3000101.aspx

    https://e-shop.leaderfox.cz/…3000101.aspx

    nebo např. zde postavená:

    http://www.bike-forum.cz/…force-amelia

    http://www.bike-forum.cz/…ccess-wls-29

    Pokud je nějaký doplňující dotaz, který je potřeba pro navrhnutí konkrétního kola, rád ho zodpovím. Kontakt asi pošlu přímo staviteli do zprávy.

    Místo, kde bychom kolo mohli vyzkoušet, vyzvednout je buď Praha a okolí, nebo Jižní Morava (Velkopavlovická oblast) a okolí. Pokud by to bylo potřeba sjedeme i do Jižních Čech, kolem Tábora, Písku…

    Díky

    MV

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.