Kotouče Shimano XT vs. ASHIMA-ARO 08?

9 nepřečtených
  • Vojtěch

    Zduř,

    nikde jsem se nedočetl, jak jsou na tom kotouče SH XT s ,,výdrží".

    Rozhoduju se mezi http://www.kupkolo.cz/…roubu_z5350/ a http://www.kupkolo.cz/…6-der_z3282/ (160). Který mi vydrží dýl? Teď jsem dojel hayesy ( ani ne 2000km) a musely jít už pryč.

    a ještě: Vyplatí se díly na kolo kupovat před nebo po Vánocích? Chci ještě kupovat nový brzdy a pak i další sračičky ;)

    0 0
    • Azmir  

      Pokud chceš brzdit tak XT, pokud chceš gramařit tak ashimy, je to jednoduché, vydžet vydrží asi podle toho jak jim budeš nakládat ale těm shimanům bych věřil více, jestli koupíš ted nebo po vánocích je jedno, ceny jsou ± stejné pořád. Já třeba čekám jestli v zimě nebude mít koloshop 20% slevovou akci na všechno, ted mívají jenom 10% ale loni a předloni měli i 20% a to se pak fakt vyplatilo koupit.

      0 0
    • Kubiczech  

      Shimana mají přeci jen víc materiálu už od pohledu a osahání, takže výdrž bude oproti Ashimě delší. Na 160 mm průměru je to jak říká Azmir, volba mezi gramy a výkonem. Jestli plánuješ větší průměr, tak tam mi rozdíl mezi Ashimou a čímkoli jiným nepřišel nijak drastický.

      Na 160 mm jsem srovnával Ashimu v. Hope, u větších Ashimu v. XT

      0 0
    • z0diaC  

      tak tohle Ti můžu říct naprosto přesně … vy*** se na ARO 08 – přešel jsem z nich na origo XT (starší typ) na Al unašeči a brzdný účinek je úplně někde jinde (oboje jsou 180/160) … kdyby jsi chtěl Ashimy,tak je budu dávat pryč – málo jeté za pěkný peníz – napiš mail.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.