• DaveLTR

    zdravím, přítelkyně vybírá:

    http://www.dookie.cz/…9292-c-1400/

    nebo

    http://www.hupnakolo.cz/…ark-660–2013

    já ji tlačím do scotta ona chce konu, dnes jsme se už pohádali, tak poraďte, na kolo ať už to nebo to, bude řešena hned výměna vidlice za vzduchovou

    0 0
    • becis  

      Ahoj ten scott má tragický brzdy Shimano BR-M446, měl jsem je na bývalým HT a mělo to problém ubrzdit i mých 60kg se 160 mm kotoučema.

      Osobně si nedokážu představit že bych je teď měl na mým 120/120 fullu to by bylo o život.

      0 0
    • Azmir  

      Obě kola jsou úplně jiného ražení, co slečna vůbec jezdí? Výměnou vidle se ovšem celkově obě kola celkem dost prodraží, to se potom můžeš koukat v jiné cenové relaci a dostaneš se na lepší kola, z těhdle za mě teda ani jedno, určitě se podle mě dají sehnat lepší okolo těch 35 tis. i když to je trochu kumšt.

      0 0
    • WEGO  

      http://www.canyon.com/…es/bike.html?… a vidli měnit nemusíš.. ovšem i s dopravou se dostaneš 40.000 Kč…

      0 0
      • nitraq  

        Na těch 40 by se ale stejně nejspíš dostal i u těch odkazovaných biků po výměně vidlice.

        0 0
        • WEGO  

          no možná o něco méně pokud by se mu podařilo prodat tu původní vidli.. ten canyon má zas nevýhodu v čekací lhůtě no.. někdy mi přijde ta doba až zbytečně dlouhá což je škoda

          0 0
          • Mysee  

            Máš snad zkušenost? Záleží na potřebné velikosti a designu. Já měl mít čekací dobu 7 týdnů, ale do 10 dnů od objednání bylo doma.

            0 0
            • WEGO  

              Zkušenost mám ze jsem objednaval 1.dubna, termín je 12.–17.kvetna (velikost mam sice XL ale stejna čekací doba, tam je na všechny velikosti daného modelu.. U nefull rámu mi to přijde jako ******** dlouha doba).. ty dva týdny už vydržím, jen je me to zkrátka mrzí bo mi kolo ukradli a nemam na cem jezdit.. nezbývá než čekat a čekat :)

              0 0
              • Mysee  

                Ok, tak jsem měl možná já jen štěstí. Je pravda, že mám v papírech, že kolo bylo složeno ještě před mým objednáním. Takže jim ho možná někdo nezaplatil. Delší čekací doba je daň za nižší pořizovačku no. Je na každém jestli to skousne nebo ne. Tak hlavně aby ti došlo v pořádku :)

                0 0
      • DaveLTR  

        tak díky za tip, už řešíme canyon :)

        0 0
    • DaveLTR  

      jezdíme louky lesy, občas rychleby, problém je v tom, že měří 151cm a v S velikostech a této cenové relaci vlastně v republice nic ani není a vybíráme z eSek, které jsou dostupné, toho scotta můžeme mít za 35tis s rock shox vidlí xc gold jestli je to dobře :) prý bývalý rekon, canyon vypadá moc dobře, ale při její problematické výšce je asi dobré si na kolo před koupí sednout? prošli jsme toho hodně a všude nám vlastně řekli, že podle tabulek jí bude velké všechno, takže máme hledat to na čem se bude cítit nejlíp :)

      0 0
      • tomekusti  

        Hele, jestli ona chce Konu a ty jí tlačíš do Scota, neděláš dobře, i kdyby si měl stokrát pravdu. Ona na tom bude jezdit a zjevně se jí líbí víc. Tak jí tu Konu prostě dopřej. Budeš mít klid. Na jěždění po loukách v těch kolech nebude velkej rozdíl. Jak sem vypozoroval, velká závodnice to nebude

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.