• flusidek

    Ahoj, jdu si pro radu s výběrem koloběžky. Nejprve jsem chtěla menší koloběžku na kratší trasy po městě. (Abych s ní mohla i do tramvaje apod.) Ale teď uvažuji nad velkou kolobežkou. Něco ve stylu Kostka Tour 3. Jsem pořád zavřená ve škole a protoze chci vic pohybu tak jsem se rozhodla, ze bych na kolobce jezdila do skoly. Od domu na metro to mam 13 km po cyklostezce. No a abych tuhle vzdalenost ujela za rozumnou dobu, tak zvažuji velkou kolobku. Mate tip jakou jinou nez tu kostku? Zvazuju spis bazarovy kousek, protoze je to pro me dost peněz. Nasla jsem v te cenove treba crussis urban, kostka tour 3 nebo max. Mate s nimi nekdo zkušenosti?

    Dik, Lucka

    0 0
    • black.horse  

      Moje okrajová zkušenost… máme doma Kostku Hill takže 20/16 kola, původně kupováno pro ženu na venčení psa. Mám 192cm a bral jsem si ji hlavně přes léto večer ven na protažení nohou mimo dny kdy chodím běhat… v pohodě na ní za chvíli najedu 15–25km a to že je „malá“ mi nevadí. S ohledem na svoji výšku bych Tourku především na rychlé rovné asfaltové trasy ocenil více (před časem jsem si ji zkusmo půjčoval, takže jsem si zkusil ten rozdíl), ale rozhodně to není nic tragického a na té Hillce se mi jezdí fajn. Do parku a točivějších ulic apod je znát obratnost té malé Hillky, takže bych volil dle toho, kde budeš nejvíce jezdit, ale obě zvládnou obojí jen s tím, že každá bude o něco lepší v té druhé disciplíně. Naopak menší jak 20/16 kola bych už nechtěl, to mi přišlo jak pro dítě kolem pískoviště či tak na 500m od metra do kanclu v centru města, jinak ne… čekuj bazar, kolem bůra půjde jetá sehnat, není tam moc věcí na rozbití… resp. jde to snadno zkontrolovat a ohlídat.

      0 0
    • Smazaný účet  

      No, levné jsou akorát yedoo, kickbike je někde v cenové hladině kostky. Zkus se poptat ve velký prodejně na pražském Chodově. Mohli by mít nějaké mimosezónní slevy, případně se můžou zbavovat testovacích kousků. Třeba budeš mít kliku. :-)

      0 0
    • macebo  

      Rozměr 20/20 je ideální co se týče rychlosti/poho­dlí/skladnosti, navíc nepotřebuješ dvě náhradní duše. :) Ale do tramvaje je to pořád dost velké, obávám se, že dokud nemáš skládačku, může mít kdejaký tramvaják kecy. Jinak já jezdím 26/20 Tour MAX a na delších trasách a v terénu je větší kolo lepší, čistě na přesuny bych ale zvolil spíš rozměr o něco menší. Teď dokonce přemýšlím o skládacím Mibo Mastru, který má dvanáctky. Taky to jede. :) Jinak kolobky moc nezlevňují, ale půjčovny občas rozprodávají, většinou na konci sezony a to pak můžeš koupit o cca 2,3 tisíce levněji. Kolobka moc nestárne, takže ty ceny zase o tolik níž nejdou. Jinak nedoporučuju moc šetřit, série Kostka MAX jezdí výrazně lépe než levnější série FUN a těch devět tisíc je tak nějak limit, levněji to moc nejde.. Jinak Kickbiky a ostatní značky jsou už dražší, pokud chceš šetřit, tak můžeš zkusit něco z levnějších kolekcí od Yedoo.

      0 0
    • kudlanka32  

      Kolobezku jedine DOXTOR…pac je dela muj kamos, tak musi byt nejlesi na svete ;)

      http://www.doxtor.eu/

      Akorat si asi pockas…

      0 0
      • DragON  

        Si pockas hlavne na nacteni obchodu. Kterej se na tabletu ani nenacte, coz je v dnesni dobe pru… svih.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.