• Kebo

    Zdravim domovinu,

    nachazim se momentalne v USA a shodou nekolika okolnosti jsem se dostal k velmi zajimavym cenam za kola. Az tak zajimavym ze vazne uvazuju o vymene ore.Problemem se ale zda byt preprava ,historii jsem nekolikrat procetl,nicmene me stale neni uplne jasne co a jak.Mam limit zavazadel 2 krat 23kg spolecnost Air France,uvazuju jak o krabici jak zde bylo doporucovano tak i kompaktnim kufru s zeleznym ramem vevnitr ktery stoji asi 300 dolaru nicmene cena kola je tak vyhodna ze jsem ochotny si jej poridit a kolo by se i v tomto kufru melo do 23Kg vejit.Dalsim problemem se mi jevi celni kontrola mam zkusenosti jen z Prahy kde to probiha systemem kdo si vytahne cerneho Petra ten je proclen,ted ale poprve letim do Vidne tak netusim jak to probiha u nasich sousedu a jak velkou sumu moho pri cene kola 1000USD pripadne ocekavat,moc dekuji za vsechny Vase podnetne navrhy a pripominky i kdyz uz se zde tento problem resil.

    0 0
    • lidumil  

      A co to kolo trochu pojezdit a zkusit, že jsi si ho tam vezl s sebou? :-)

      0 0
    • Igor Hnizdo  

      air france nebrat. tam se plati snad kazdej miligram navic. jinak tezkej kufr s tezkym ramem… hodne stesti na vaze.

      0 0
    • Pedro404  

      Mrkni na tohle video , mohlo by ti pomoct. Vzhledem k tomu, že seš v USA, tak překlad snad nepotřebuješ.

      0 0
    • dua  

      Nemužeš si ty kola poslat UPSkou? Sice to je drahé, ale pořeší to problemy s přepravou jako spoluzavazadlo

      0 0
    • karliner  

      a proč nezavoláš do air france a nezeptáš se jich?

      tady ti někdo něco poradí, ty se podle toho zařídíš, na letišti tě s tím potom vyfuckujou a ty se budeš bránit že nějakej anonymní rozumbrada z B-F psal, že to tak jde???

      0 0
    • Jenda  

      obecna rada

      kolo pojezdit a tvarit se ze jsi s nim i do USA letel aby nebyl problem s pripadnym proclenim.

      Prevoz – zjisti si jestli krabice vyhovuje maximalnim rozmerum zavazadla. Pokud ano tak neni problem normalne to zabal do krabice, poradne to obloz na citlivych mistech kusama kartonu, sezen si nalepky fragile, ja jsem jeste celou krabici oblepoval asi 3nasobnou vrstvou izolepy. Takhle mi krabice prezila cestu busem z Chickaga do Toronta a pak s uz nevim jakou spolecnosti do Vidne (mel jsem letet s BA ale v Londyn zrovna stavkoval) a dokonce mi to nalozili i do pidiletadla z Vidne do Prahy a absolutne zadny problem. Ke kolu muzes hodit i par dalsich veci a do limitu se veljdes ale chce to mit dobre zvazeny. Otazka je jestli se pak vejdes do limitu s druhym zavazadlam, nicmene je jednodussi poslat balik s par vecma co se ti nevesly nez posilat kolo – to je fakt svinsky drahy a spis hrozi problem s tim proclenim.

      0 0
      • kubad  

        přesně tak

        0 0
      • Kebo  

        Prave ze na Air Frace jsem se dival az tak drahe to neni pisi tam 55 dolaru za bika do 23Kg by se to melo v pohode vejit i s nejakyma prebytecnyma vecma,prvni jsem byl naklonenej k tomu kufru ale asi uz dvacet lidi me od toho odradilo ze nejlepsi je tak jako tak ta vycpana krabice,pokud bych nemel nejakej specialni skorepinovej kufr ten je ale tezkej jako prase.Vidim to teda asi tak ze to dovezu novy v krabici smontuju pojezdim aby nevypadalo novy pak tu krabici upravim rozmerum air france jak psal Jenda vyse.Jinak aerolinku uz tezko zmenim je to samozrejme zpatecni letenka takze se tomu nevyhnu.Diky vsem za komentare driv kvuli casovemu posunu jsem nemohl reagovat drive.

        0 0
    • tulda  

      Muzu se zeptat kde a na co si narazil? Jsem ted v DC, zadnej obchod s kolama sem tu nevidel, nebo jsou dost daleko. Kola z Wallmartu nebo Targetu jsou desny strepy. Prohledaval jsem nejaky eshopy, ale nic vyhodnyho sem nevidel.

      Kdyztak diky za tip.

      0 0
      • Kebo  

        Ahoj,no v obchodech jsem taky nic zajimaveho nevidel ale pracuju s typkem, ktery ma kamarada ktery dela neco ve skladu Fuji,a shodou okolnosti tak i trosku bikuje,takze tam zavolal co zrovna vyprodavaji…a maji tam jakesi celopero za 18tis zrovna tak sem se si rekl ze je to vhodna doba konecne zkusit full-suspension.

        0 0
      • kloubik  

        podle mě ještě není úplně nejideálnější doba na výprodeje, i když už se dá taky najít, ale pokud ještě v USA budeš, zkoušej koukat na www.speedgoat.com, www.coloradocyclist.com, www.competitivecyclist.com, www.pricepoint.com, www.jensonusa.com atd… možná na nějaký dobrý výprodej narazíš.

        Já teď koupil např. silniční Fuji Roubaix 2009 (ale to bylo fakt náhoda a velká sleva protože to byl 2009 model a oniž už měli slevy i na 2010) s 50% slevou a loni Blur LT (ten byl ze speedgoat.com) o hodně hodně levněji než by vyšel v ČR.

        0 0
    • op  

      muzes si kolo rozriznout :)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.