• RS

    máte dobré zkušenosti, hodně přemýšlím si vzít bika s sebou. Prý stačí kolo obalit kartonovou krabicí,když si ale představím jak nakládají s kuframa… Jedině nějakej pevnej kufr, nejsou na to půjčovny?

    0 0
    • ddd - andy  

      Hele neco jsem nacestoval. Se silnickou, s bikem, s DHckem, pres malou vodu, pres velkou vodu. Predne si zjisti kolik muzes mit vahu zavazadel – abys pak nebyl prekvapenej za platbu nadvahy! Vesmes jsou ceny spolecnosti stejny, ale muzes narazit na vyjimku. Pripadne se rovnou zeptej cenu za kolo – dost se toho da uhadat (napr. ta nadvaha) Se vsema kolama jsem vzdycky cestoval s krabici, zadnej plast. box. Dobry je krabici oblepit lepenkou – takovou tou hnedou plastovou – minimalne rohy a celej spodek krabice (kdyz to nekde soupou) nebo i kdyz prsi vydrzi to dost. Lepenku sebou! Muze se stat, ze te budou sacovat celnici a nikdo ti pak lepenku neda abys to zalepil. Takze lepenku do prirucniho zavazadla (aspon kus). Jinak kolo – mimo jine – sundat saltr! Do vidlice (nohy) takovou tu plastovou rozperu. Do krabice pak jeste treba nahazet dresy, bublinovou folii, boty, naradi – vsecko zabaleny v bublinach. Na boky krabice zvyraznit sipky „This way up“ a pokud poletis s tou samou krabici zpatky strhnout, prelepit, zaskrtat vsecky carovy kody!! Tak asi tak. Hodne stesti! :-)

      0 0
      • Medunka  

        A kolo radne zabali take ;-)

        0 0
      • Frankie  

        Nedelas nahodou na letisti? :) Lip bych to nenapsal :) FV

        0 0
        • Medunka  

          Staci prvni radek a je to jasne, ze je to profik ;-) Hele neco jsem nacestoval. Se silnickou, s bikem, s DHckem, pres malou vodu, pres velkou vodu.

          0 0
      • RS  

        Letím prvně s Emirates, musim na ně mrknout kolik kufrů, kg …

        0 0
      • lendl  

        Je to presne tak. Akurat niektore air company chcu cca 30E za bike ako nadrozmerny naklad, aj ked sa do hmotnosti vojdes.

        0 0
    • RADO77  

      ddd-andy to popsal přesně. Stačí bohatě krabice od kola, kterou ti větěinou rádi dají v každém krámu kde prodávají kola. Já jsem svou zkušenost popsal v nějakém starém threadu, který tu byl loni na toto téma. Nemám ale čas ho hledat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.