• radek456

    Dobrý den, chci se zeptat zda tohle kolo je vhodné i pro 65 letého chlapa? není moc těžké? Děkuji za info

    http://trefasport.cz/…kaznika.html

    0 0
    • Šaffy  

      A kde budete jezdit? Že chcete celoodpružený bike?

      0 0
      • Jakobo  

        Je to spamer a toto blba reklama. Nereagovat a moderator pripadne smaze. Uz jej poslali do … ve vlakne Jakou znacku hodinek

        0 0
        • Šaffy  

          Aha, tak ať jde do prd.le kok.t a neotravuje tu

          0 0
        • Prazak0  

          Ano, jinde nediskutuje, krom jiného vlákna o hodinkách. V profilu má 20 let, těžko by kupoval někomu elektrokolo za 150 tisíc. Nakopat do ****** tenhle spam, přesněji smazat profily i vlákna, co založí.

          Pro adminy – chápu to zde jako diskuzní fórum o kolech, i nějaké neshody mi přijdou v pořádku. Diskuze na jiná témata mimo cyklistiku sem dle mě nepatří. A inzerovat by tu měli mít povoleno lidi, kteří jsou zde členy, tj. nějakou dobu profil, aktivně diskutují. Pak má inzerce cenu, není od neznámého týpka. Takto si tu dovolí inzerovat třeba šíbři, co nakoupili loni za 9 tisíc silniční kola Škoda v akci a po roce je prodávají za 14 tisíc ap. Nebo vyložený spam, ať reklama, nebo prostě prudič.

          Třeba inzerce jinde chce ověřený telefon, na který zašlou aktivační sms. Jinde na diskuzích se diskutuje po ověření identity, kdysi na idnes to řešili skenem občanky, to stačilo. Pro ostatní ať tu je nějaký nick, ale pokud by admini měli skutečné kontakty, možná by to nevadilo. Aspoň u těch nových, nebo kdo diskutuje, že napadá ostatní.

          0 0
    • Jakobo  

      Na odkaz kola pro seniori jsem se nedival, protoze by to byla nepovolena reklama, ale jinak si myslim, ze tezke je dost. Vybirej neco do 10 kg, nanejvys 14, pokud se jedna o fula. Nezapomenout na celoobvodove blatniky a nosic, deda oboje oceni. Taky mu vzkaz, ze musi nosit helmu!

      0 0
    • exxonvaldez  

      Jak skloňujeme slovo ,,senior,,? Děkuji.

      0 0
    • Chlebovnik  

      Kolo v nadpisu, kolo v textu úvodního příspěvku… Nicméně po kliknutí na odkaz kolo nikde nevidím.

      Autor tohoto vlákna je evidentně voľaký zmätený.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.