kolo do 5.000,- pro 20km vzdálenosti, pro ženu

56 nepřečtených
  • mheu

    Zdravím, poradíte jaké kolo do 5.000,– pro ženu, která měří 155cm, váží 50kg, chce pánské kolo. Bude na něm jezdit z vesnice do obchodu vzdálený 10km a po nezpevněné cestě zpět. Vím, že to nejsou žádné peníze, ale přeci jen, vy máte přehled. Cena, vzhled (přece jen kupuje žena), spolehlivost.

    Díky.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Bazar, normální značkové kolo začíná nové od 7000 a je to tak jako tak šestadváca a ještě k tomu fakt slabá. Takže za 5000 kup líbivý bazar, konkrétní výběry sem nasdílej (třeba tři ať je z čeho vybrat..) a už ti tu někdo poradí, rozhodně líp než jen takhle od podlahy..

      0 0
    • Japhy  

      To mi připomnělo Jáchyme hoď ho do stroje.

      Prosím vás, nemáte nějaké dobré víno v ceně asi tak do deseti padesáti? Do padesáti korun? Ne, do deseti korun, padesáti haléřů. Tak to bohužel nemohu sloužit, ale podívejte se, máme tady výborný mošt, kdybyste dovolil, já bych vám ho podal – mošt, flaška jako flaška, že.

      Za 5k leda při pořádné troše štěstí nějaký zánovní bazarový kousek.

      0 0
    • novas752  

      Jet 20km na novym „kole“ za 5k je docela nocni mura. :)

      Jednohnacne bazar.

      Za 5k se dnes da sehnat nejaky olitany 26" hardtail s puvodni cenou klidne pres 30.

      0 0
    • Sunshine 29  

      Takové, které se jí bude líbit a bude sedět velikost.

      Bez urážky, za tu cenu je to fuk, budou všechny stejný.

      0 0
    •  

      Zavidim ti, v dobrem, tvoji zenu. Obdivuji jeji nadseni. 10km pro nakup, a pak 10 zpet. to chce odvahu.

      0 0
      • Espen  

        Ještě nějaký vozík pořídit na basu piv a balík coly. Přeci nepojede 2× :-D.

        0 0
    • kantis  

      Kouknul bych se do Decathlonu, maji tam horska kola zacinajici na 5000 a nebo takovy zakladni CX model taky kolem 5000,myslim ze ten by byl ideální

      0 0
      • Smazaný účet  

        A kdyz se neco pokazí, tak to nejde opravit, protože vše je atyp. Sedlovka průměr atyp, zámek sedlovky nedrží a dalsi milion nesmyslu. Tohle ne, raději ten bazar. A reklamace to nevyřeší, s tím jsem se už parkrat setkal a aby bylo kolo použitelné, nasereš do toho další 2000 a jsi na sedmi. Dekáč nee.

        0 0
        • Japhy  

          Proč takhle nestandardní průměr sedlovky, to byla nějaké zlevněná várka trubek? :-) Vždycky když jdu s dcerou do Dekáče (některé levné hadry na takové to každodení poklusávání maj docela použitelný), vyhrožuju jí, že když bude zlobit, koupím jí kolo odtamtud. Nejlépe když je v doslechu nějaký prodavač :-)

          0 0
          • Smazaný účet  

            Ty hadry budiž, ale kolo bych nechtěl ani zadarmo:) jako trest je to jak píšeš super:D

            0 0
            • marttoni  

              Proč tak kategorický soud, takový Triban 540 bych osedlal hned. Trubky svařené v Číně jako drtivá většina rámů a na něm pověšená standardní sada 105. Za ty prachy…

              0 0
              • Smazaný účet  

                Takže cannondale je stejný jako dekáč, Okey:) takhle to nefunguje, lowcost a značka je rozdíl. Díly ať si jsou jaké chtějí, ale rám, to nejdůležitější na kole, je rakovina, těžká hyena, která je na prd. Lidi to kupuji jen kvůli osazení, ale to je blbost. To je to poslední co by je mělo zajímat..

                0 0
                • nitraq  

                  Zas tak bych to neprožíval. Sestup z nebes mezi běžný smrtelníky a třeba dojdeš prozření.

                  0 0
                • marttoni  

                  To netvrdím, ale při slepém testu by drtivá většina cyklistů nepoznala, jestli jedou na rámu suprtruprmegaznačky nebo na rámu třeba z toho dekáče. Myslím ve stejné cenové kategorii. Ten nápis na rámu dělá hróóózně moc:-)

                  0 0
                • Smazaný účet  

                  Tak zrovna rámy tak špatné nemají. Už je dle testů :) A low cost to zrovna není, když si odmyslíš že je to přímý prodej.

                  0 0
                • kantis  

                  Za treba 20t je 100% lepší decathlon, videl jsi nekdy jak zalostne osazene jsou kolo napr od canndalu? By si mohl koupit jen pitomec. Nedavno se tady resilo ze si nekdo koupil CX kolo od Canndalu a melo krivou geo, v aspire odmítli prijmout reklamaci, to v decathlonu ti prijmou temer vse.

                  0 0
                  • onuce  

                    Také nakupuji v Decathlonu rád. Mají tam strašně levné, a přitom již i použitelné věci. Mám odtud kromě nového zimáka ještě expediční skládačku. Je skvělá! A za čtyřiapůl! A vynikající funkční polomikiny na běžky, tedy na zimní švihy. Nicméně vážné kolo bych si tam nepořídil – design.

                    0 0
                    • kantis  

                      ok, ja bych z deca kolo taky nevzal a taky bych nekoupil Canndale, každopádně mi to jejich kolo za 5t prijde jako idealni varianta pro nekoho kdo s tim chce jezdit pro rohliky, kdyz si nejakej ten tisic priplati za ozkousenou znacku tak stejne rozdil nepozna.

                      0 0
                  • Al Stra  

                    s tím křivým cannonem se to pravděpodobně už kladně vyřešilo..

                    0 0
            • plysovykozisek  

              Nevím, co se ti na kolech z Decathlonu nelíbí za ty peníze super osazení a doživotní záruka k tomu. Každý nemá tolik peněz jako ty, aby si kupoval to co ty. Já jsem si třeba z Decathlonu koupil fulla i když jsem původně chtěl Specialized a ještě mě nezradil a nerozpadl se.

              0 0
              • Japhy  

                Soused váží asi 120 kg, má celopéro Olpran Laser a tvrdí že je to úplně nejvíc nejlepší kolo na světě co kdy měl. A světe div se, nebudu se jeho radami při výběru nového fulla vůbec řídit.

                0 0
              • danielh  

                Tak urcite…

                0 0
              • bernie  

                …sice neběžíme, ale přímo sprintujeme od původního tématu, ale „deko“ je /co se dívám na silničky/ docela solidní. Zrovna minulý týden jsem valil čočky na slevněné /těsně pod 30/ nevím, co je to za typ: 11sp Ultegra, Mavic Cosmic, Fi:zik Antares. A já mám nejreději jejich omotávky. Poprvé mám bílou, která se nešpiní a to jezdím za každého počasí.

                0 0
      •  

        pěkné nové kolo do bůra v módní bílé barvě https://www.decathlon.cz/…8378513.html

        0 0
        • onuce  

          Mám to samé, vážím 120kg a jezdím na tom denně cca pětadvacet km různým terénem do zaměstnání. Teď tedy cca čtrnáct dní ne, nějak se mi nechce. A úplně skvělé, včetně plášťů. Jen řazení je samozřejmě nouzové.

          0 0
          •  

            nahoď foto

            0 0
            • onuce  

              Mám v profilu. Moji bajci… A ještě pěkně reflexně žluté.

              0 0
          • iiki  

            Pokud to blbě řadí, problem bude jinde než v tom MRX,( vedení lanka, popř. ohlvá přehazka),dost jsem jich namontoval, fungují furt. Proti Sh. revo mají kratší chod (dáno konstrukcí vnitřku). Moje zkušenost: zatím 1 MRX Sram (přesněji praSRAM, starý tak 20 let, praskl ten kovový díl co je jako pružinozarážka – aretuje jednotlivé stupně zařazení) X hafo Sh. revo se strženým vnitřkem (hlavně dětem se to velice dobře daří) .

            0 0
            • onuce  

              Ono by to mělo řadit dobře? To mě vůbec nenapadlo. Myslel jsem, že je to jen přibližně a dle sluchu.

              0 0
        • mheu  

          díky, objednal jsem tohle, rád bych koupil bazar, ale na vánoce bazar není dobrej dárek zvlášť pro ženu. Díky za tip, na lehkej nákup ve večerce kde je krám vzdálenej 5km to bude stačit.

          0 0
    • nitraq  

      Asi bych koukal po bazaru. Odkud jsi?

      0 0
    • MiroHo  

      Teď jsem si skládal kolo na ježdění do obchodu,atd…prostě jenom kolem komína a chtěl jsem dostat na co nejnižší cenu…ve finále jsem se dostal na 3600,– 26" hliník na véčkách,1×8…brzdy Deore,hazka LX,pevná ocel vidle,kliky Truvativ s dutou osou,řazení Acera 8 sp…něco málo nové ve výprodeji,něco z Aliexpressu,vět­šina z bazaru ;-)

      0 0
    • Jakobo  

      Musi to mit 30 prevodu a odpruzenou vidlici? Pac toto bude na takovem kole nejvetsi minus. Vaha navic a funkcnost po nejake dobe mizerna.

      Poridil bych nejake uplne jednoduche kolo, loni jsem postavil znamemu na podobne dojizdeni kolo s torpedem. I s tim jednim prevodem se kupodivu da vyjet pomerne hodne, ono taky popravde nic jineho nezbyva, je to hodne v hlave. Zenske stejne maji fobii z prehazovani a casto radeji nechaji zarazeny nevhodny prevod. Ac se to nezda, tak i to kolo na fotce vyslo na 5–6000, jsou tam slusne rafky, draty DT, dobre plaste s protipruzarovou vlozkou taky neco stoji a spousta dilu byla zadarmo nebo za VO ceny. U kola na dojizdeni se vyplati investovat trochu vic, na spolehlivosti je to pak znat. Tak si udelej predstavu jaka bude kvalita horaka za 5000 Kc.

      0 0
      • Alojs01  

        Budu upřímnej, i 10–20let starý bazarový MTB (na deore a výš), bude daleko kvalitnější tohle… A bavíme se o ceně max 5tis, za kterou se dá sehnat slušná 26".

        0 0
        • Jakobo  

          10–20 let stary horak s vypajdanym stredem, vylitanou vidlici, vytahanym retezem a plastema do terenu daleko kvalitnejsi nebude. Vetsinou se takova bazarovka, pokud vubec, opravi z toho co dum dal, casto do kola minimalne dalsi 2 tisice nasypes. Na tom kole je vepredu naba Alivio, kterou mam roky odzkousenou jako drzak, pokud se seridi vydrzi veky. 4hran ve stredu od VP, obyc ocelove kliky, nicmene zavity licovaly, vzadu cesky Velosteel a nejake plaste do mesta. U takoveho kola rozhoduje jednoduchost, nulova udrzba, coz kolo s prevodama, slozityma brzdama a zamrzajicima bowdenama v zime rozhodne nenabidne. Dulezite jsou poradne blatniky, to ten tvuj horak asi mit nebude a jestli vubec ocka. Naposled asi oceni nosic s poradnym kosem na nakup a kryt pres pilu a retez.

          0 0
          • Alojs01  

            Hele, už jsem pro kamarády v táhle cenové relaci asi 6 kol kupoval a žádných takových věcí co píšeš (pajdavý střed, vylítaná vidlice, vytahaný řetěz) jsem si nevšimnul. Byla to opravdu kola ve velmi dobrém stavu, max promazat lanka, seřídit řazení a vše fungovalo. Samozřejmě, že třeba vidlice byla pružinovka, ale fungovala a bez vaklu.

            Sám osobně provozuju stále kolo, který jsem si koupil v březnu 1996, jezdím na něm několikrát týdně do práce a fakt bych to za to, co tu prezentuješ nevyměnil…

            0 0
          • Alojs01  

            Netvrdím, že všechna takto stará kola jsou v dobrém stavu, ale dá se najít :-)

            0 0
          • Japhy  

            Po bazarech se válí takových bajků ve stavu uloženky (nevhodný dárek, úraz, lenost, stěhování, blablabla), že bych se rozhodně opotřebení komponent rozhodně nebál. A kdo si neumí povyměňovat bowdeny, máznout střed a doštelovat konusy, ten holt musí sáhnout hlouběji do štrozoku, toť vše.

            0 0
    • mikš  

      https://www.cyklobazar.cz/…20342/karbon kolo nic moc,ale vejde se ti do limitu

      0 0
    • -b-n-x-  

      Anebo obejit stodoly v blizkych vesnicich a vymenit nejakou starou ukrajinu (ci podobne kolo) za pivo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.