• cubej

    Je mi už přes padesát kolo mám rád,jezdím rád v terénu na fulu ale mám rád i cykloturistiku to už je na pevnym rámu.Letos jsem konečně zlomil dvoustovku(207)­.Možná se bude někdo smát že ujel mnohem víc ale mám z toho radost.Tak se pochlubte

    0 0
    • hribik A1  

      228, trencin-vratna a naspet. to bolo v 2006. tento rok najviac okolo 210–211, ale tuto dlzku som spravil toto leto uz viackrat, napr. tn-strecno-rajec-tn, tn-zarnovica-nova bana-PE-dubodiel-tn, tn-homolka-vysehrad-gaderska dolina-klastor pod znievon-fackovske s.-cicmany-tn. tych 200–210 povazujem za tak akurat na jeden den pri odchode hned rano a lahkom tempe, priemer 19–21, semtam dlhsia pauza, je to akurat na sledovanie krajiny, vyhladov a tak, a da sa dostat uz celkom slusne daleko. 170–210 km jazdievam takto v letnom obdobi dost casto

      0 0
      • Krys  

        Hribik, ty si blázon. Ani nie tak pre tie vzdialenosti, ale pre to, na ako „bajku“ ich zvládaš. Inak videl som pred pár týždňami v Bratislave žltostriebornú piraňu, ako máš ty. Nebola to tvoja?

        0 0
        • hribik A1  

          v bratislave som nebol nikdy. teda na hajtre nie. parkrat v zivote som tam bol autom alebo vlakom, naposledy v aprili. takze moja to nebola (zatial mi ju ani neukradli). co mala ta bratislavska, zrkadlo, kos, klakson a vsetky dalsie potrebne atributy…? hentym smerom som najdalej bol v plaveckom podhradi, ale vacsinou jazdim skor na sever, na kysuce, moravu, rajec, pripadne prievidzu.

          0 0
      • hribik A1  

        tento rok sa mi nejako dari strafovat sa do dlzky rovnych 210, vcera uz stvrty alebo piatykrat…tn – vlara – lacnov – n.hrozenkov – v.karlovice – solan – h.becka pardon becva – bumbalka – makov – bytca – p. bys3ca – tn. mat tak viac casu, tak dam aj ten radhost, na ktory som odbocku minal…

        0 0
    • miki.mares  

      Tak to seš dobrej, já na MTB maximálně ujel 163 km. Jsem jel z Ústí nad Labem do Drážďan a zpět (podél labe).

      0 0
    • jecnak  

      Nechci bejt hnidopich, ale www.bike-forum.cz/…2/forum.html#…

      0 0
    • Bohus  

      Maximálne na horskom bicykli som dal približne 270 km (možno aj kúsok viac, už si nepamätám). Vtedy som šiel na pevnej vidlici, 1,9" plášte a približne 10 kg batožiny na zadnom nosiči. Vyštartoval som o cca 10:00 z Tatranskej Lomnice cez Štrbské Pleso, Podbanské, Liptovský Hrádok, Čertovicu, Banskú Bystricu, Zvolen (tam som bol okolo 17:00), Dudince a okolo 2:00 ráno som skončil doma v Štúrove. Veľkú väčšinu z toho som išiel sám. Na vietor si už nepamätám, ale nebol oproti.

      0 0
    • Vsara  

      Já mám zatím 65 a i když je to směšné v porovnání se zdejšími výkony, jsem na to strašidelně pyšná.

      0 0
      • roud  

        hezkej výkon pro začatek držim palce při dalším ježdění a at tě tvé nadšení neopustí :o)

        0 0
      • kámen úrazu1  

        Šedesátka je slušný záhul pro začínající babu, která asi dost dlouho nesportovala.

        Já na biku začla v roce 2005, předtím jsem víceméně sportovala, ale nikdy jsem nedělala žádný aerobní sport, nechodila na tůry, nejezdila na běžky… ale i tak bych nevěřila, že pětadvacetiletá štíhlá baba může být tak vyždímaná na každým sebemenším kopečku. I malý dokopečky jsem musela rozdýchávat, někdy na vrchu, občas už uprostřed, pokud byly dostatečně mírný a krátký tak jsem čas od času cestou ani nekolabovala. :-)

        Prostě krušný začátky. A moje první delší vyjížďka na MTB (rok předtím jsem se párkrát vydala tlačit vedle crosse), shodou okolností bikeforácká, měřila zrovna kolem 60 km a málem jsem zdechla. Kankrlíček by mohl vyprávět. :-)

        Takže Tě čekají světlý zítřky. Tož ať to šlape!

        0 0
        • smith22  

          :-))) člověče ty to popisuješ jakobys denně hulila 20cítku startek. I malý dokopečky jsem musela rozdýchávat, někdy na vrchu, občas už uprostřed, pokud byly dostatečně mírný a krátký tak jsem čas od času cestou ani nekolabovala. :-)

          shodou okolností bikeforácká, měřila zrovna kolem 60 km a málem jsem zdechla

          25tiletá holka by měla dát 60km jako nic ne? :-)))

          0 0
          • roud  

            mno a kolik dáváš ty ??? (jentak mezi řečí)

            0 0
            • smith22  

              Běžně dávám tak těch 50km.Ale když jedu na celodenní vyjižku tak je to většinou kolem stovky.Na to že mám v prdeli levou kyčel tak myslim že to docela jde.

              0 0
          • kámen úrazu1  

            Trvalo pár měsíců, než jsem se naučila v kopcích dýchat. Dýchala jsem rychle a mělce, pořád dech zrychlovala, až jsem to nezvládala a musela sesednout. Asi po čtvrt roce ježdění jsem přišla na to, že mně pomáhá odříkávání básniček a pomalých písniček. Automaticky jsem zpomalila dech a hned se šlapalo líp. Po měsíci jsem už mohla jezdit do kopců potichu. :-)

            Kolo jsem si pořídila v lednu, dvakrát jsem na něm vyjela na hodinku na sníh, pak jsem byla týden nemocná a hned poté jsem domlouvala BF Pce-HK sraz.

            Podstatná část těch 60 km byla na sněhu, většinou uježděným, ale i hlubším, kde jsem neuměla ani nasednout.

            Netušila jsem, že můžou být cyklisti tak rychlí. :-) Natož to, že někteří z nich si občas v kategorii stoupají na bednu i v dobře obsazených závodech (zdravím, Miťo :-)), že to a že ono… no, ostatní jeli těžkou pohodu, čekali na mě, opravdu nespěchali a byli na mě hodní, a to i ti na sjezdových kolech. :-))

            Po odpojení Hradečáků při zpáteční cestě mě předjela vesnická babka (nebo dědek, už nevím) na kole z asi druhé světové války. :-) A Kankrlíček furt: „Šlapej, šlapej, ještě vydrž.“ :-)

            Na Hradecku bylo přes den až –10°C tak to byl pro mě (tepláky, botasky) opravdu ostrej křest. :-) Pekáček to fotil, fotky byly na rhumanovým webu, ten už ale nefunguje. Škoda, že jsem si je neuložila.

            0 0
      • xentar  

        klobouk dolů, já mám zatím nejvíc padesát – po dvou měsících ježdení 15 km do hospody a zpět jsme vyrazili s kamarádama bikerama do jizerek – z tanvaldu nahoru na magistrálu, výstup na jizeru (půlka cesty kolo na zádech) a zpět. ke konci jsem je nenáviděl všechny.

        JInak jezdím jen s manželkou, takžemax 40–45, ale většinou chytneme kopce – na dovolený na moravě to jendou byl Šobes, podruhý Haardeg – 4 km 12% stoupání, lahůdka na trekinguovym kole :)

        0 0
      • Rockman  

        Já mám 72km v 7 letech na tom malým kole (je mi 11)a na třeboňsku.

        0 0
        • Vsara  

          Nu tedy .. to mám s Pískletem co dohánět. Pískli je 12 a trasy kolem 45 km jsou na hranici jejích sil, ochoty se hýbat a nálady na moje pobízení.

          0 0
          • Krys  

            Nie som si celkom istý, či taká dávka tomu dieťaťu robí dobre. Deti vydržia veľa, ale preháňať sa to nemá. A ešte by si jej to, nedajbože, znechutila.

            0 0
            • Tanka  

              Kámošova dcera(12 let) s náma běžně tahá 70–110 a nemá s tím problém.

              0 0
    • roud  

      mno na biku 140km a na silničce 240km :o)

      0 0
    • Lucik  

      Ahoj, tu sumu km jsi dal v terénu nebo na asfaltu?

      0 0
    • milaneze  

      219 km, trasa Trenčín – Zliechov – Fačkov – Vyšehradné – Šturec – Donovaly – Železnô – Huty – Zuberec. 7 kopcov s celkovým prevýšením 3350 m. Večer v Zuberci som dal 5 pív a spal som 14 hodín:-). Sobotu oraz a v nedeľu nas­päť, ale už len lightku cez Terchovú, Žilinu a Púchov do Trenčína.

      0 0
    • Matts.  

      Tento rok 2 x cez 200 (202 a 212) na cesťáku. Tá dlhšia bola pretek Okolo Tatier. Obidve v pohode, na druhý deň ísť na bicykel nebol problém. Najtvrdšia 200-ka bola tuším pred 3.rokmi Beskyd Tour, keď na dlhej trati sa po 180 km postavili pred nás Pustevny.

      0 0
    • Smazaný účet  

      asi 212km – Praha-Ještěd-Praha (z Černýho Mostu, trocha bloudění, páč jsem v Českym Dubu blbě odbočil…)

      0 0
      • gveck  

        Včera jsem ujel 88km, ale proto že jsem ještě v květnu netušil že kolo existuje a bylo to převážně v lese a do kopce, jsem na sebe pyšnej :-). Když jsem začal bylo pro mě i 20km hrozné utrpení.

        0 0
    • Dados  

      Letos asi nejvíc je ze včerejška 73km s převýšením 1075 metrů…pěknej výlet i s přítelkyní, dneska ani neskuhrala!

      0 0
    • Jakub92  

      140km a to bylo drsný protože sme za celou tu dobu jedli jen omeletu ze 2 vajec takže sme měli hlad:((

      0 0
    • Fak  

      Rovnych 100km (nemam zatim tachometr, takze sem to odecetl z mapy). Na to ze jsem po nekolikalete prestavce zacal zas pred mesicem poradne bikovat a byla to moje cca šesta vyjizdka sem spokojeny :) Trasa: Vigantice – Dolní Bečva – Třeštík – Vysoká – Soláň – Tanečnice – Díly – Rožnov – Úvěz – cestou pod hřebenem Veřovek – Jehličná – Zašová po modré – Rožnov – Vigy Nikdo to se mnou nechtel jet cele, takze prvni cast sem jel s kamoskou a v Roznove ona odpadla a pokracoval misto ni kamos na ty Verovky.

      0 0
    • quassar  

      270 km pred 14 dny na dvanactihodinovce

      0 0
    • nooski  

      Všichni jste naprostí machři, protože i přesto že jezdím 8 let silnici tak přes 12 jsem se nikdy nedostal:) Jezdím raději kratší trasy silově, proto víc jak 100Km deně je pro mě záhul… Jsem hold lama lamská

      0 0
    • alveta  

      Nejvíc jsem najela 115 za den na MTB…jednou bych chtěla pokořit těch 200,ale se svým kolenem..tož uvidíme:-)Jinak letos nejvíc zatím 93km..ale v neděli odjíždíme do jeseníku,tak tam tu stovku určo pokoříme:-)

      0 0
      • roud  

        neboj ta dvoustovka určo jednou padne :o)

        0 0
      • Bobesss  

        Taky jedem v neděli do Jeseníku,Ale tak smělé plány si nedáváme:-)))

        0 0
        • Jituschka  

          Hehe, teď tu zrovna jsem – včera výlet 65km, převýšení 1900 m. Měli jsme dost, ale bylo to naprosto skvělé! Stovku bych tu teda asi nedala, každopádně ne v těch kopcích. Hezky si to tu užijte, je tu nádherně!

          0 0
    • Mikikuba  

      784km za 24 hodin

      0 0
      • roud  

        motorka se nepočítá xD xD xD

        0 0
        • Mikikuba  

          to neni motorka ale můj rekord zaznamenanej v Guinesově knize

          0 0
          • roud  

            mno tak to sem ji asi dost dlouho neviděl......­...... xD

            0 0
            • Mikikuba  

              rok 2001.přesná vzdálenost 784 743 metrů.

              0 0
              • roud  

                tak v tom případě gratuluju :o)

                0 0
              • nooski  

                To gratuluji. I na Lichnovu to byl tuším rekord ve smíšené dvojici, ale nevím jistě jestli i do Guinesovky:)

                0 0
                • Mikikuba  

                  jo i tam se zadařilo.měla jsem výborného parťáka.na Guinessovku musíš mít zaplacenýho notáře…

                  0 0
                  • nooski  

                    Proto je myslím rekord 911Km neoficiální. Škoda.

                    0 0
                    • Mikikuba  

                      přesně.dopředu se musí zaplatit notář.jinak pro informaci světový rekord chlapa jednotlivce je přes 1100km!!!!!!!

                      0 0
        • homat  

          chtěl bych tě vidět na motorce, tohle je problém i autem :)

          Kdysi jsem se dostal na letní „tábor“ na Albeř kde opakovaně každý rok v tý době pro mně neznámá holka vzala ráno kolo zmizela a večer se přišourala zpátky. Nevím proč, ale vždycky jsem si myslel, že na tom kole odjede do nedaleké Bystřice tam se smotá a pak se dobitá dostává zpátky.

          Jaký překvapení bylo, když jsem se dozvěděl, že místo do Bystřice namotá několik set kilometrů. Ta holka byla Hanka Ebertová :)

          Takže respekt Hance a Mikikubovi

          0 0
          • Mikikuba  

            není to snadný ale jde to.Teď už je pro mě motivace jen RAAM, který holt letos kvůli nedostatku financí nevyšel.Ale v roce 2009 se vrátím…

            0 0
      • Darkson  

        ha, zrovna před chvilkou jsem koukal na tvoje stránky:-). btw, která 24 to byla?

        0 0
        • Mikikuba  

          Šílený cyklista 2001

          0 0
          • Darkson  

            216 kol? tak to je opravdu hodně o psychice…

            0 0
            • Mikikuba  

              ani to tak strašný není.soustředíš se na jízdu a na jídlo apití.nejhorší bylo, že jsem byla jen jednou na záchodě za 24 h a 4 lilo.na kole jsem seděla přesně 23:55

              0 0
              • Darkson  

                já mam zkušenost jen s bikovou 24hodinovkou, která je přeci jen díky delšímu okruhu a kopcovitějšímu terénu zajímavější a dá se i někde trochu „flákat“. třeba na tý rovince mezi radotínem a chuchlí si asi moc neodfrkneš a musíš furt dupat. taky nechápu, jak vydržíš jet nonstop, i když na silnici se dá líp jíst a pít za jízdy. každopádně máš můj obdiv a držim palce do budoucna:-)

                0 0
                • Mikikuba  

                  díky.všechno je kromě tréninku o zkušenostech, znalostech a vychytávání problémů.A při závodě minimálně z 80procent o vůli a hlavě.

                  0 0
      • cubej  

        Tak to ti nesežeru

        0 0
        • Mikikuba  

          www.hankaebertova.webzdarma.cz.můžeš kouknout,když budeš chtít a možná uvěříš:-)

          0 0
          • roud  

            To mi pověz to tě po tom všem to kolo pořád baví ??? co až RAAM dopadne tak jak si přeješ co pak ??? přestaneš jezdit ???

            0 0
            • Mikikuba  

              správná otázka:-)kolo mě baví furt.samozřejmě trénink furt ne:-)ale chtěla bych vědět jestli ten absolutní vrchol pro ultramaratónce zvládnu.Myslím, že když se podaří sehnat finance na tý úrovni na jaký je to potřeba, že na to mám.A hlavně jsem letos získala nezískatelný zkušennosti, který ti nikdo neřekne.Končila jsem fyzicky v pohodě, ale prostě tým musí mít alespoň 6 členů…Realita.Po RAAMu s těmahle šílenostma opravdu chci skončit a kolo si jen užívat:-)

              0 0
              • roud  

                Tak přeju hodně štěstí a ať to příště vyjde jinak hezkej triexpert a moratka :o)

                0 0
                • Mikikuba  

                  dík.pracuje se na dalším speciálu:-)pochlubím se na stránkách až se narodí:-)

                  0 0
          • Tom New  

            Jen nevim, jak spravne cist ten udaj na tvym webu:

            Tep klidový: 38 18 Tep max: 180 18

            Ta osmnactka mne tam zmatla. Jinak ja mam min.TF 45 a to je, myslim, dobré:)

            0 0
            • Mikikuba  

              to druhý číslo je chybicka.nemá tam vůbec bejt…díky za upozornění.45 je fakt dobrý ja mám rekord 33…

              0 0
              • Biker jak Pes  

                Teďka se dívám a máš tam pro změnu 24. :D Jinak supr stránky … ;))

                0 0
                • Mikikuba  

                  Jo nějak žijou svým životem:-)asi jako Kuba, na kterym něco praská a nemůžu zjistit odkaď…:-(díky

                  0 0
                  • Biker jak Pes  

                    Proto Mikikuba. ;) Praskat může cokoliv, s tím Ti bohužel neporadím, technický typ moc nejsem … ;))

                    0 0
        • cubej  

          Tak jsem se na to podíval, to snad není možný to nejsou normální lidi

          0 0
          • Mikikuba  

            ale jo jsem docela normální holka.3 operace kyčle a o 2 cm kratší noha…:-)

            0 0
            • Cryzyy  

              muzes tady prozradit jak se na takove veci co jezdis trenuje ? jak dlouho kazdej den sedis na kole a na jakejch tepech jezdis (asi v procentech maxima) ?

              0 0
              • Mikikuba  

                na tuhle otázku fakt tady neumim krátce odpovědět.možná zajímavý číslo je že za 11let mám najeto přes 250 000km.ale je to opravdu složitá otázka a trénink jsem vychytávala moc let.Zajímavý taky asi je,že se rozhodně nezaměřuji jen na objemy.Strašně důležitý je jídlo,suplementy, vybavení a vše další.Každou chybičku tvrdě při závodě zaplatíš.Vše mám dělaný na míru a tak podobně.

                0 0
                • kudrc  

                  :-), hele hele, měj s náma trochu soucit, jo !

                  0 0
                • Cryzyy  

                  No kdyz jsem to spocital tak tech cca 22k za rok nevypada tak strasne, zustat na Mallorce jeste 3 tejdny tak bych to taky letos mozna stihl nalitat… nebo by mi sezona uz davno skoncila :) ale je jasne, ze pri tomhle se pocitaji vsechny roky predtim, jenom s objemy se vystacit neda at uz clovek jezdi cokoliv… no kazdej ma tajemstvi :) ale treba to jidlo a suplementy by me docela zajimalo ;)

                  0 0
                  • Mikikuba  

                    zacínala jsem asi na 3k.teď je to trochu víc…ale zdaleka to není jen o objemech.já jezdím i normální maratóny ikdyž je to pro mě docela pekelně rychlý a intenzivní:-)ale dobrej trénink.Všechno vychytat aby to do sebe zapadalo mi fakt trvalo těch 10 let…

                    0 0
                    • Cryzyy  

                      hmm, trochu vic nez 3k… takze aspon o nulu :) No neni mi moc jasne jak to pracujici clovek muze stihnout, ale asi to teda nejak jde…

                      0 0
                      • Mikikuba  

                        blbě ale jde.trénink ma svůj systém s dnama kdy maš jakoby volno(třeba jen hodka valce)a tehdy zůstávám v práci dýl a tak podobně

                        0 0
            • cubej  

              Asi prodám svoje tři kola a dám se na svůj druhý koníček,pití svijan a plundrování lednice

              0 0
              • Mikikuba  

                to nedělej.každýho baví něco a každej se věnuje kolu tak jak ho to baví.Mě by bylo teď strašně líto nezúročit to co umím a mám fakt hodně natrénováno na RAAMu.Jinak dělám novej tým tak se zájemci mohou hlásit na můj mail:-)beze srandy

                0 0
                • kudrc  

                  Někde jsem četl reportáž z kvalifikačního závodu na RAAM. NEchtělo se mi tomu věřit.

                  0 0
                  • Mikikuba  

                    čemu?

                    0 0
                    • kudrc  

                      délce, kopcům, popisu pocitů, celýmu.

                      0 0
                      • Mikikuba  

                        není to snadný…pokud se budeš nudit mám na svejch stránkách reportáže ze všech svejch závodů bez přikrášlování…lidi říkaj že je to zajímavý tak třeba tě to zaujme

                        0 0
                        • kudrc  

                          díky, asi jsem jednu z nich právě četl, byl to zážitek (pro normálního smrtelníka co má vždycky krizi na 70tém km):-) Vygůgluju si to.

                          0 0
                          • Mikikuba  

                            taky mám krize a prudím během závodu:-).strašně důležitej je taky tým okolo tebe a tady jsem holt letos šlápla v americe vedle…strašně mě to mrzelo,zvlášť reakce některejch mejch cyklistickejch teď už bejvalejch kamarádů…jsem úplně stejná jako vy ostatní:-),fakt!

                            0 0
                • JancA  

                  seš fakt dobrá, tohle obdivuju!!!já mám co dělat, abych objela nějak slušně i stovku na bajkovym závodě a netrápila (což se většinou tak na 50. km stane). Ale je to tim, že nemám čas jezdit. Takže by mě zajímalo, jestli chodíš normálně do práce a kolik cca hodin kdyžtak!!! Díky

                  0 0
                  • Mikikuba  

                    chodim normálně na 8h.akorát letos ten rok před RAAMem jsem byla doma.

                    0 0
                    • JancA  

                      tak to máš můj ještě větší obdiv!!!!já poslední dobou tak strašně bojuju s časem, že už nevim co s tim.Venku už zas bude brzo tma, s blikačkama se bojim v provozu atd..a když musíš ještě po práci někam zajít, něco zařídit, na kolo se nedostaneš.

                      0 0
      • Jirik123  

        Ty jo tak to jsem necekal, ze se zde objevis i ty. Pro me jsi teda uplna cyklisticka celebrita:-) Cetl jsem nekolik tvejch reportu z okolo republiky a pro me je to teda sileny 8-O. Na RAAM jsem ti fandil, snad to vyjde nekdy jindy:-)

        0 0
        • Mikikuba  

          No jo byly to draze a těžce nabitý zkušenosti,ale bez nich by to příště nedopadlo…jak jsem psala 2009 se vrátím:-)A díky.

          0 0
          • Bobesss  

            Jakej byl odkaz na ty stránky, kde je povídání a postřehy z těch závodů? Něco málo sem o tom už četl… Každopádně šílený, nohy jistě, musí jet, ale hlavní bude asi hlava,že?

            0 0
    • kudrc  

      146 bike, celý Brdy a pak do Strakonic. Každej kopec co na cestě byl.

      0 0
    • Darkson  

      tak já zaktualizuju info ze staršího threadu: na silničce 420 km Praha-Ostrava 2006 (převýšení nic moc, asi necelých 2000 m), na biku na letošní 24hours 371 km(přes 8000 m nastoupáno).

      0 0
    • marekmaue  

      mno, je mi 14 a mynulej rok, to mi bylo 13 tak sem se strejdou najel za den 160km jeli sme to asi 8 hodin a bylo to odnás z Proseče do Kořenova v Jizerkách … tento rok sem mohl jet znova , ale problémi se zády a koleny , a maminka jsou silnější .. :-(

      0 0
      • Balvan  

        Tak to budes mit ted hodne casu, tak se trochu zamer na studium cestiny:)

        0 0
      • Jakub92  

        To já většinou zkousnu i ty záda ale maminka je opravdu NEPŘEKOUSNUTEL­NÁ!!! :((

        0 0
    • Martyo5  

      Tak já se musím taky pochlubit. Dneska jsem ujel 138km(říkejte si co chcete pro mě to byla štreka jako blázen) Trasa: Olomouc-Praděd-Olomouc čili převýšení cca 1200m. U vysílače jsem toho měl dost ale cesta zpět už byla OK a nohy mě nebolí. Jen záda:o/ Celou cestu zpět lilo.

      0 0
      • xentar  

        ty blho – v dešti… super výkon, já nemám ani polovinu, v neděli jsme v kamarádem a našima ženama najeli 58km v rámci tréninku na cyklobrani, zatím nejdelší štreka pro ěm i pro manželku. průměr 21 km/h, převýšení nic moc kralupy-mělník ale vyklobraní taky není žádnej extrém, tak to snad dobře dopadne. Dneska trochu cítím záda, jinak pohoda. jen by mohlo bejt trochu teplejš

        0 0
        • Martyo5  

          To jsem si taky říkal. Nahoře na Pradědu byl silnej vítr a 6stupnu. Nejhorsi krizi jsem mel v useku od Hvezdy na Ovčárnu.To jsem mlel z posledniho a musel jsem se na Ovčárně pořádně „nažrat“. Na Praděd už se to dalo… Déšť nás chytil až v Malé Morávce cestou zpět.Okamžitě mokro v botách. Nic příjemnýho(bez pláštěnky bych to asi vzdal) Jak jsem dojel domů říkal jsem si že nejdřív za rok znovu – teď už si ale říkám za týden bych to dal zhnovu:o)

          0 0
          • xentar  

            člověk vždycky nejradši vzpomíná na věci, u kterejch cedil krev, ale nakonec je dokázal.. Já chci někdy vyrazit jen s kamarádem bez ženskejch a dát alespoñ tu stovku…

            0 0
            • Martyo5  

              Sám bych nedojel ani do Rýmařova. Když je lidí víc tak to strašně nakopává. Mimochodem těch 58km to mám když jedu na otočku k přítelkyni na kole.o)To dávám cca třikrát týdně. Toto bylo ale absolutně v jiných dimenzích. Sám tomu nevěřím:o) Na Praděd jsem si dycky vozil prdel v autě a až teď mi došlo jak je to strašně vysoko…

              0 0
              • xentar  

                sám se taky moc nedonutim, ale ke kolu mě přesně před rokem dotáhla žena, tehdy ještě přítulkyně. Akorát, že od vyjíždek 10–15 km jsme se dostali ke standardu 30 ani to nám te´d nestačí. Budeme přidávat.

                0 0
      • mm  

        mohl bys, prosim, nastinit vhodnou trasu ol – praded? diky

        0 0
        • Martyo5  

          Štěpánov – Žerotín – Újezd – Dlouhá Loučka – Rýmařov – Harachov – Malá Morávka – Hvězda – Praděd u chomoutova se ale dělá nová silnice, takže je tam kousek bahno.(Já nejel přímo z olomouce. S ostatními jsem se sešel v Štěpánově)

          0 0
    • šlapatko  

      Zatím kolem 160 km na horáku,půl na půl terén a šotoliny s asfaltem.Příští rok se chci pořádně vyždímat na 24 tour,tam zjistím co ve mě je nebo není:)

      0 0
    • stan.zak  

      Pěkná radost, pane! Snad se tam někam jako ty taky někdy dohrabu! Letos zatím jezdím kolem 50km, 1× necelých a 2× přes 70km; no ale minulou neděli 114km, to už mě ale pr.el tlačila :-)

      0 0
      • stan.zak  

        …ještě snad takhle…

        0 0
        • stan.zak  

          Kösseine

          0 0
          • stan.zak  

            ještě snad – nastoupáno 1.759m …pramen Ohře

            0 0
            • cubej  

              Byl jsem tam před pár roky a je to pěkný místo.I se tam dá pít voda z řeky.

              0 0
              • stan.zak  

                To jo, my si ale přece jen raději dali pívo a něco na zub u Weissenstädter See, já vyměnil ucházející duši (s dopomocí), a pokračovali jsme dál :-)

                0 0
    • Ladap  

      V neděli to bylo 175km. Nic moc ,ale cejtil jsem to ještě v úterý. Zároveň to byla moje první štreka se silničářema, z kopce jsem na bajku trochu nestíhal.

      0 0
    • VladexAndroid  

      já dnes dal svůj rekord-168km,ani ten slejvák mi radost nezkazil ani ta malá nehoda :-D. jel jsem to na takovém vintážním „fitnes“ kole

      0 0
      • Smazaný účet  

        malá nehoda = hnědej proužek? :-)

        0 0
      • VladexAndroid  

        dnes jsem dal skoro 190km za 11 hodin.

        0 0
        • Breakpain  

          Stálo to zato? Já pomalu zjišťuju, že mě to víc baví, když je délka trvání 2–4 hodiny, kdy člověk skoro nic nepotřebuje :). To do Tebe nerýpu, jen zamyšlení nad sebou samým. Dřív jsem to viděl tak, že čím více, tím lépe, ale ukazuje se, že ani moc ne.

          Hodnotím když jezdím sólo tréninky, ve skupince jsou delší švihy příjemné.

          0 0
          • VladexAndroid  

            jenže já jsem cykloturista. chci prostě za den toho co nejvíc ujet, navštívit co nejvíc míst, co nejvíc toho vidět. kdybych neměl tak nízkou průměrnou rychlost tak bych najel víc.

            0 0
            • mvd  

              Taky jsem cykloturista, co se rád kochá :o) S návratem do bodu výjezdu to bylo z Prahy přes Vysočinu do Brna a zpátky – 446 km. Nejvíc do dálky s následným návratem vlakem: Praha – Opava – Ostrava Svinov – 328 km.

              0 0
    • blackboy007  

      nevíce 75 km ale jinak mám průměr tak 35 km

      0 0
    • favorit.  

      284km – Bratislava-Budějce na cyklokrosce a minimalistickou bagáží (spacák, karimatka, trocha oblečení,…). Byl to poslední den takový menší vyjížďky na kole… (11dnů – 2246km)

      0 0
      • Jezevec70  

        Nějaké podrobnosti by nebyli? A fotky?

        Taky něco podobného na cyklokrosce plánuju. Zatím jsem jel jen s klasickýma velkýma brašnama. Denní maximum 185km. Loni v létě jsme dali za 10dní (8dní jízdy) 1110km.

        0 0
        • favorit.  

          https://www.facebook.com/…ik/media_set?…

          Z Budějce přes Glockner do Itálie (Lido di Jesolo), Terst, Piran (Slovinsko), Bovec (pod Triglavem), k Chorvatskym hranicím, Györ, Bratislava a Budějce.

          4× spaní pod širákem jak to přišlo, 3× penzion :-/, 3× hostel. Je to jen v hlavě. Prostě ráno sedneš na kolo a jedeš se projet. Stačí jen trocha oblečení, spacák, karimatka, zubní kartáček a zavírací nůž :-)

          Letos bych jel rád do Athen a zpět vlakem.

          0 0
    • Jirka24x  

      286km na120 mm celoperu :) na pohodu jen prdel trpěla…

      0 0
    • Myrra  

      Už jsem z těch „rekordů“ trochu vyrostl, ale mám zkušenost, že není problém najet přes 100km – za den. Navíc, když takto člověk „čundruje“ třeba celý týden, nabalené kolo spacákem a stanem apod., p*del si zvykne a nohy jsou jak z oceli, člověk tu bolest přestane vnímat. Nikdo netrénovaný pak nemá šanci, takto jsme ve dvou deprimovali místní floutky, co si dovolili v kopci machrovat… my si pokračovali svým tempem a oni mizeli v dáli za námi… Je to všechno o tréninku a odolnosti, zejména psychické. Pak se to nějak zlomí a člověku nepřipadne sobotních 60km nijak moc. Pozn.: aktuálně „dělám“ max. 30–40, ale je to dáno časem, který musím sdílet s prací, dětmi a ženou… …málokdy mám víc než hodinu a půl a většinou to honím – zvlášť když zabloudím :-o

      Však o prázdninách vrazíme děti do náruče babičkám a někde se ženou popojedeme. Na silničkách nebo horácích, podle nálady.

      Takže zkrátka jezdit a jezdit :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.