• boris85

    Ano vim, resilo se nescetne krat, ale i tak se musim zeptat, protoze nektere veci jsem proste nenasel nebo nepochopil z textu…

    Jezdim Trek Fuel EX8 a chtel bych vymenit kola Bontrager comp za neco lehciho a pokud mozno pevnejsiho. Vazim cca 80kg a jezdivam spise xc (beskydy a pod; tedka hlavne Peak District), zadne prasarny, kolo se nesnazim hnat moc „na okraj“, ale nekdy proste nejde jinak (a hlavne ty sutry…). No a bohuzel taky hodne silnici.

    Bohuzel Hnoj a dalsi „firmy“ jsou pro me nedostupne, protoze ziju v UK a tak se zameruju na CRC, kde se da poskladat Custom Wheels .Chtel bych se vlest do 450£ za par, ale nevim par veci:

    • chapu spravne, ze 9mm RU se da vymenit za 5mm RU? Pevna osa to sice nebude,ale snad by to mohlo byt trosku lepsi. Dozadu to bohuzel diky ABPdat nejde…
    • naboje zrejme Hope Pro 2, 6 der – je to fakt az tak hlucne?
    • rafky jsem tak nejak vyselektoval na ZTR Apline, ZTR Arch, DT Swiss XR400,mozna Mavic XM819 a spice DT Swiss Revolution nebo Competition (dle dostupnostina CRC)
    • a hlavni otazka…je lepsi, s ohledem na tuhost, pri zachovani hmotnosti,zaplest Revolution s treba Alpine nebo Competition s Arch/XR400 nebo se tohonebat a zaplest Alpine s Revolution? Vetsinou nejezdim nizke tlaky, takze bychho neodrovnal „o hranu“, jen nevim, jak to bude s tuhosti.

    Klidne doporucte neco jineho, ale dostupneho v UK, jen tedy do tech 450£ a bylo by pekne se drzet do tech 1600g. Mam v tom poradny gulas, ale zadne zkusenosti.

    Diky za pripadne rady.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.