Kola Mavic Crossride UB 2008 pro "V"

25 nepřečtených
  • Sheep-Master

    Zdravím, chci si pořídit tyto kola nicméně jsem se ptal jednoho prodavače v krámě a ten mi řek že že varianta pro véčka že má jenom 20 drátů a že to nemá moc rád, že už to je hodně málo, že je nebere. A právě mi tam ukazoval verzi s nábou na INTL 6 děr spolu s rávkem pro véčka a ty že mejí 24 drátů, jsou nepatrně težší, ale prý tužší, bezproblémovější. Tak jestli se tu někdo najde kdo jezdí verzi 20 drátů tak ať to p­rosím rozsekne, jsem na­vážkách.

    0 0
    • jIrI___  

      Ajajaj, snest dotaz na Crossridy na B-F = rozcupovani ostatnimi pritomnymi bikery a vyzdvihovani vsech jejich nedostatku :-))

      0 0
    • Sheep-Master  

      jak tak nad tim přemejšlim tak vemu asi ty s 24 dráty s možností kotouče do budoucna…

      0 0
    • Dave10  

      Zdravím. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem si asi před čtvrt rokem přesně ten typ zapletených kol, co je v názvu tohoto tématu a mám s nimi trochu trable. Přední kolo je ok, ale zadní mi škrtá o špalky u V brzd. Zjistil jsem, že je to tím, že se mi kolo nepatrně vychýlilo do strany a není přesně ve středu, i přes to, že je upevněné do rámu rovně. Nevadilo by mi, kdyby to vychýlení bylo, když jsem třeba v zatáčce v náklonu, ale přijde mi, že to kolo mi cestuje. Dávám to za vinu drátům. V pár článcích na netu jsem se dozvěděl, že jde o měkčí kola. Ale rozhodně s nima nejezdím sjedy a těžký terén taky ne. Takže mám za to, že by měly držet rozhodně lépe.

      Nemáte někdo s tímhle zkušenost? A mohli byste mi poradit co s tím? Je řešení, si to nechat někde v servisu přitáhnout (zapletení)? Postavil jsem si teď fungl nový bajk a rozhodně nehodlám každé otočení zadního kola poslouchat to škrtání… :-(

      0 0
      • kubad  

        ano řešení je dotažení výpletu – máš ho povolený.

        0 0
        • Dave10  

          Dobře díky. Ještě bych potřeboval poradit, kde si to mám nechat zaservisovat? V každém servisu u nás v Hraci Králové mi říkají, že mám hledat Mavic centrum. A já v HK nikde žádné nemůžu najít. Nevíte někdo kde neblíž nějaké je? Marně hledám i na netu…

          0 0
    • martt  

      Daju sa tieto kola centrovat aj doma? Da sa na to zohnat centrovaci kluc?

      0 0
      • jIrI___  

        Centrovací klíč mám úplně obyčejný plastový, už tak 7 let starý. Mám Crossridy 06, ale niple snad nezměnili :-)

        0 0
    • DyEm  

      zeptám se na totéž, budou to druhý kola určený vyloženě na silnici obutý do Michelin XCR, mám vzit variantu 20 nebo 24 drátů. Brzdy V. Moje hmotnost 78kg. Už se mně nechtějí neustále prohazovat pláště… Nebo nechat zaplíst cokoliv v této cen. relaci. Díky za odpověď

      0 0
      • tomaschek  

        Bral jsem teď ženě tyhle, jsou to zapletená Deorka na véčka i kotouče – 28 drátů, nepatrně těžší než Crossride, design perfektní a cena taky. Jako záložní kola na silnici nebo i hlavní kola pro někoho lehčího a nenáročného asi dobrá volba, hlavně vzhledem k ceně.

        http://www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

         
        0 0
    • vasek80  

      Uvažuji o nich, ale bojím se, že s mejma 82kg to bude dělat neplechu. Dělám si zbytečně starosti, nebo by to měli vydržet? Nebyly by ježděné jen rekreačně, ale i nějakej ten sranda mararon.

      0 0
      • JakeF  

        Prodám ti lehce jetý za férovou cenu a když ti budou připadat měkký, tak je můžeš skoro bez ztráty zase prodat a koupit něco tužšího, co ty na to?

        Vydržet by to určitě měly, ale nejsou to zrovna dvakrát bočně tuhý kola, to je jasný…

        0 0
        • vasek80  

          Co to znamená lehce jetý a férová cena? Mám právě také nabídku na použité. Ale mám tak trochu strach do nich jít, právě protože se jich dost lidí zbavuje. I zde na bazaru teď jedny zánovní jsou a to už celkem dlouho…

          0 0
          • JakeF  

            2 závody když jsem začínal, jinak hlavně lehčí terén a asfalt, celkově odhadem 3000km ježděný mnou 67kg (v tý době ani to ne) a přítulkou, co má tak o 10kg míň. Cenově netuším, za kolik se prodávaj normálně, třeba 1500?

            Já bych se jich nezbavoval, ale mám doma volný docela slušný kola na kotouče a s bezdušema, tak to plánuju přestavět.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.