• tomas77

    Dobrý den zaujala mě kola značky Commencal, a tak se chci zeptat kdo měl tu čest si je vyzkoušet a pocity+ mi připadá, že cena není na to osazení předražená.

    Byl bych rád kdyby jste mi doporučili i další značky, které nemusí mít kola předražené, aby byly dobré

    Díky:)

    0 0
    • stefan.hlawiczka  

      Osobně némám odzkoušené, ale slyšel jsem na to hodně chvály. Vypadá fakt dobře. Rám prý není nejlehčí ale za to houževnatý (u verzi enduro). Sám se teď rozhoduji mezi GIANTem a Commencalem.

      0 0
    • Mr.Dan  

      Je tu někde celé vlákno o Commančích, majitel „lazza“ tam popisuje zkušenost s rámem Meta AM 29 2013. Asi jsem docela rozvážný člověk a nemívám ve zvyku jednat impulsivně, nicméně na základě tohodle popisu jsem si ten rám musel pořídit taky. Zatím stavím, takže nepovím, jak to jezdí, ale už tenhle můj mikropříběh snad o něčem vypovídá. ;)

      0 0
    • blaza84  

      Za mě dobrý :) Já koupil sériovku Meta HT AM v nejnižší konfiguraci a už sice upgraduju, protože osazením to nebyla žádná hitparáda, ale za ty prachy to asi odpovídá. Ale rám fakt super. Vzhledem, zpracováním, geometrií, která nabízí jak zábavné technické ježdění, tak pohodlí při celodenních vyjížďkách. Myslím, že tohle kolo nebude od Commencalu moje poslední :)

      0 0
    • lazza  

      Najeto na Mete pres tri litry/65km nahoru a cim dal tim vetsi spokojenost. Je to ale tezky, takze chrtit na tom moc nejde. Seriovku bych asi nekoupil, ale ram okamzite znovu. Bohuzel uz ale nedelaj devetadvacitky..

      0 0
    • cyrex148  

      Jezdim od jara a čím dal lepší

      0 0
    • joska  

      Neni nekdo z Brna nebo okoli kdo by mel Meta AM v4? Mam po padu nejakou fobii ze mam nejakou moc mekou zadni stavbu a ze to tak driv nebyvalo. Ale zadnej realnej duvod proc by mela byt mekci sem nenasel. Rad bych zkusil jen v rukach zahybat zadni stavbou a vyzkouset jestli je to to same a mam jen blbej pocit.

      0 0
      • tonik666  

        co dovozce, fdfbikes cz testovacku nemaji?

        0 0
      • Tonz  

        Mám metu AM v4.2, jestli můžu být nějak nápomocen. Dokonce mám i kontakt na člověka který se tady u nás o Commencal zajímá, má i testovačky, náhradní díly a všechno kolem.

        0 0
        • joska  

          Ten clovek je z Brna?

          AM v4.2 – mam dojem ze sem nekde cet, ze se jim podarilo dosahnout vyssi tuhosti, tam nevim jestli je to odbrej vzorek. ale diky

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.