• Luke89

    Ahoj, mám dotaz ohledně trenažéru. Už jsem tady pročetl spoustu textu na toto téma a stále se nemůžu rozhodnout … tak prosím rychloua stručnou odpověď ať to objednám a můžu doma šlapat.

    Včera jsem si přivezl svoje první silniční kolo a chtěl bych trénovat přes zimu. Jsem úplný začátečník a tudíž ani moc o nějakých wattech, ant+, zwiftu a dalších věcech nic moc nevím. Chtěl bych si prostě koupit trenažér na zimu, abych se mohl dostat do kondice a v létě jezdit na plno s otlačeným zadkem a připravenýma nohama…

    Bydlím v rodinném domě, ale je pode mnou ještě jedna rodina, tak aby trenažér nebyl moc hlučný – popř máme velký sklep, kde bych mohl trénovat též. Zatím se mi nejvíce líbí tyto 4 trenažéry, jestli mi někdo pomůže s výběrem a třeba napíše proč tento, či jiný vybrat budu moc rád.

    https://www.kupkolo.cz/…atic_z92956/ asi nejlevnější varianta

    https://www.kupkolo.cz/…mart_z92959/ propojení s tou hrou, kdybych někdy třeba využil

    http://bplumen.cz/…0-smart.html nebo tento, kde jsem slyšel poměrně chválu na ten gel co je uvnitř, že by se s ním mělo dobře jezdit a simulovat reálnou jízdu by měl a také myslím už propojitelný s appkama.

    http://bplumen.cz/…0-smart.html ještě bych mohl mít tento, ale bez připojení k aplikacím 4 roky starý, ne moc ježděný – výhoda, že se naklání ( nevím, jestli bych to využil, když je to jen na trénink přes zimu… )

    Díky moc, jestli někdo poradí, jak píšu – je to mé první silniční kolo, můj první zimní trénink. Dosud jsem jezdil jen na MTB a nic s výkonem a výsledky neřešil..

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.