KELLYS TOXIC zadní kyvná vidlice má vůli

5 nepřečtených
  • jardafiala

    Zdravím

    mám popsaného kelíska, už má nejlepší roky za sebou ale mám ho rád (letos mě dovezl z Nového údolí do Benátek a zpět, 1500km i s nosičem pro věci na spaní bez nějakých stížností). Problém je vtom, že zadní kyvná vidlice má vůli, teď to neumím popsat takže je to označené na fotce. Lze to nějak opravit a dělá to někdo? Nebo je to na výměnu, zřejmě už nesehnatelného, dí­lu?

    0 0
    • novas752  

      Záleží jak moc je to dodrbaný. Nejspíš se jenv zadní stavbýmě vymění ložiska a bude to ok.

      0 0
    • MTBIKER doporučuje

    • jardafiala  

      Jo kdyby to tak bylo ložisko. Za ta léta co ho mám už se mnou bylo v Rumunsku, Slovinsku, Chorvatsku, na Sardinii a Korsice, na Podkarpatské rusi, v Německu v Horní Lužici, přejeli jsme Krušné hory od pramene Ohře po hřebeni do České Lípy (a podruhé z Chebu kolem Ohře) jelo od Baltu do České Lípy, letos do Benátek a zpátky, pak se nelze divit, že mi nějak přirostlo k srdci. Dotaz jsem zadal, protože na zmíněném místě ložiska nejsou, viz foto. Tady by se to jedině snad dalo vystružit a vyvložkovat ale nevím, jestli je to možné a jestli to někdo dělá. Ono to nevypadá ale zadním kolem pohnu do stran o několik centimetrů. No, nerad to dělám, ale vypadá to, že to bude chtít nové kolo.

      0 0
      • Markony  

        Rozdělat a uvidíš v jaké je to kondici a pak se rozhodnout co dále .

        0 0
      • novas752  

        Divil bych se kdyby tam ložisko nebo kluzny pouzdro nebylo. Kdyby byl vymlácený čep tak ten by šel relativně levně sehnat/vyrobit. Kdyby byl vymlácený rám tak už by to bylo složitější/dražší.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.