Kellys Salamander vs. Leader Fox Rover

16 nepřečtených
  • KarY.1

    Ahoj…

    Chci si kupovat nove horske kolo…Merim okolo 189 cm a vazim ± 92kg

    Nemuzu se bohuzel rozhodnout mezi 2 kolama a to

    Leader Fox Rover 2009     http://www.mojekolo.cz/…rover-silver-

    Kellys Salamander dsc 2008      http://www.fajnsport.cz/…nder-dsc-08/

     

    Prosim o rozuzleni tohoto pro me velkeho problemu.

    Moc dekuji za odbornou pomoc…

     

    KarY.

    0 0
    • Singlespeed  

      Leader Fox je ošizený na nábojích a má krátké kliky. 170mm na 189 cm teda nic moc.Zato pláště Smart Samy s drátěnou patkou jsou nezničitelné držáky. Řazení SLX taky potěší.. U Kellysu ušetřili na přesmykači, ale to je celkem prkotina. Brzdy M485 jsou jakžtakž, pro letošek už z nabídky Shimana zmizely (nahradil je model M486). Jinak se mi zdají obě kola skoro stejná.

      0 0
    • Evilcleaner  

      šel bych do leader foxu, aspon narozdil od kellysu není tak hnusný, ušetříš peníze za které si můžeš koupit nové slx kliky a ještě zbyde… kola toho asi moc nevydrží, stejně jako vidlice ale to tak je u tehle kategorie prostě.

      lf vypadá co se týče rámu aspon s nějakým nápadem, kellys je jako vytržený z devadesátých let, LF má podle mého lepší brzdy, ale ani 485 nejsou špatné,

      kellys má přesmyk na 8 sp a přitom tam je 9 sp tzn užší řetěz což může způsobit problém, někteří to jezdí a říkají že to funguje, já bych se za toto řešení nepostavil. jinak kellys má taky low end náboje, byt je to shimano (nemají ani broušené konusy, těsnění není moc slavné)

      takže za me jednoznačně LF, protože kromě výbavy i barva jezdí… kellys je jako z tesca

      0 0
      • Zdeněk-k1  

        Komponentově je to v podstatě nastejno – něco má lepší kellys a něco LF.

        Mě osobně se líbí víc ten kellys.Především rám aspoň trochu vypadá normálně ale u toho LF ten rám je tvarově na blití.Sice je LF o něco levnější ale mě se osobně nelíbí

        0 0
    • Hejdik  

      Kolik že do toho kaola chceš vrazit šešulí?No a ještě si neodpustím připomínku,kterou melu furt dokola nech kotoučovky kotoučovkama a radši si kup véčkovou verzi ať už to bude cokoliv v této ceně.

      0 0
      • nobody  

        a proč, V-čka už jsou mrtvé

        0 0
        • Hejdik  

          Dovolím si nesouhlasit.Já osobně si pořád myslím,že  na kolo v ceně kolem 12000 je prostě lepší dát véčka.Neříkám,že by ty kotouče neměly fungovat ale v součinnosti s ostatnímy komponentyv nižší cenové hladině,které ještě nejsou dostatečně kvalitativně nadimensované na jejich zatížení,to je jen navýšení rizika,vzniku nejrůznějších závad a problémů.

          0 0
          • nobody  

            kola jsou v ceně 15 a 17tis a u obou jsou brzdy dobré (juice3,485), vidle SR XCR taky kotouče unese, byla by škoda se o kotouče ochudit

            0 0
        • cekanka  

          Tyjo! To moje véčka ještě žijou. Asi jim to nikdo neřekl!

          0 0
    • KarY.1  

      Dekuji moc za Vase nazory..

      Nakonec jsem zvolil Kellys Salamander dsc 2008 s nejakou upravou a castecnem odlehceni.

       

      Jeste jednou dekuji .KarY.

      0 0
    • emmerich79  

      Ja som si takisto vyberal medzi Kellys Salamander 2008 a LeaderFox Rover 2009, ale zvíťazil Kellys. Tieto dva bicykle sú výbavou v podstate rovnaké, u mňa ale zvíťazil vzhľad, pretože LF Rover 09 na mňa pôsobí odpudivo a je nechutne hnusný!!!! Bleeeee!!!! Keď by si už chcel LF Rover, tak si radšej kúp Rover 2008, ten je aspoň krajší ako 2009.

      0 0
      • KarY.1  

        Ahoj… Diky za radu… toto vlakno jsem zalozil asi pred 3 mesicema… nakonec jsem si koupil Kellys Salamander dsc 2008 + jsem jeste koupil novy veci a v podstate snizil jeho vahu.Ahoj

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.