• elipsoid

    Nebudu přidávat další téma „Jaké MTB do 25 tisíc“, mám spíš otázku, kde a kdy takovej stroj pořídit. Vrátil jsem se po pár letech k velmi lehkýmu ježdění, zatím mi stačí 14 let starej Author, do kterýho ale už asi nemá smysl investovat. Když bych kupoval něco nového, vyplatí se počkat? Jsou někdy ceny kol výrazně níž, nebo je to fuk? O tisícovku mi nejde, kvůli třem bych si i počkal, nijak na to nekvaltuju.

    Druhá otázka je, kde to kupovat. Jsem v Praze, rád bych si to kolo předem na pár hodin půjčil (klidně zaplatím) a nejspíš budu chtít i něco málo na kole vyměnit (třeba pneu za nějaké s menším odporem). Doporučíte konkrétního prodejce? Občas tu někdo doporučuje Hervis, že mají slevy – upřímně by mě to samotnýho nenapadlo, ale nakonec proč ne.

    Dík!

    0 0
    • Tencovozikmin  

      Neni problem sehnat slevu nekolik desitek tisic,takze jestli hledas kolo do 25tisic tak muzes sehnat nove se slevou i 30% a starsi modely jdou taky hodne dolu. Testovacku si taky muzes pujcit,nebo ucast na nejakem kempu kde toho muzes prubnout vice. Jink je vse na dohode.

      0 0
      • elipsoid  

        Ok, ale kde takový slevy seženu? Starší modely chápu, s tím bych rozhodně neměl problém.

        0 0
        • Tencovozikmin  

          Na netu,musis si dat praci a hledat. Vyber si konkretni model a sleduj.

          0 0
          • Prazak0  

            Někdy ty slevy jsou i začátkem léta, ať pro modely letošního roku a nebo kola z minulých let. Tam zas tolik nezáleží, jestli to člověk shání uprostřed léta a nebo po sezoně. Na podzim a zimě těch slev je asi víc, to ano.

            0 0
      • f3z0j  

        Proste se v obchode zeptej, jestli by slo jit s cenou dolu. (sry, spatny vlakno)

        0 0
    • MartinM  

      Podzim – Zima

      0 0
    • Smazaný účet  

      Co jsem si všiml, tak při koupi kola ( a zvlášť lepších modelů ) jsou prodejci docela ochotní smlouvat. Většinou se ale jedná o větší obchody ( třeba včetně eschopu ), malé obchůdky často obsahují skvělého mechanika, ale větší slevy si dovolit nemohou… Četl jsem tu někde třeba o Ghost Lector 3 se slevou 10K oproti klasické ceně… Co jsem slyšel nebo mám zkušenost, tak slevu umí udělat u Svorady v Brně, ale to máš asi daleko… Nebo výprodeje Canyon, tam je to někdy zajímavé.

      Vytipuj si pár „vysněných“ modelů, za jaké jsou ceny, a obcházej obchody, určitě natrefíš na ochotného obchodníka :-)

      0 0
    • -b-n-x-  

      Jednu dobu mívali ve Scottu na Invalidovne docela zajímavé slevy. A kdysi jsem slyšel, že ve Specializet se dá 30% ukecat vzdycky.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Těmi – 30 % se u Spešlu dostaneš tak akorát na reálnou cenu :o)

        0 0
        • Prazak0  

          Taky mi napadlo. Buď někdo nasadí cenu rozumně a pak jít dolů nemůže, aby uživil obchod. Nebo někdo to zkusí, dá cenu vysoko, ale prodá i za méně. Asi to chce vždy srovnat, kolik daná věc stojí jinde.

          0 0
          • nomecz  

            ale prodejci maji na webu vecinou doporucenou koncovou cenu vyrobce a z te pak davaji slevy.

            Tzn kdyz ma na speslu mazri treba 45% tak muze jit o 30 dolu. ale vecinou az na zeptani a nebo koncem sezony pripadne starsi modely.

            Pokud ma na treba Cube marzi 20% tak pujde tak max o 10 … (to byl priklad aby me zas nekdo nechytal za slovo ze marze 50% je blbost a podobně)

            0 0
        • -b-n-x-  

          Jojo, presne tohle me tenkrat take napadlo :-)

          A u toho skotu by tech procent melo byt jeste vic :-)

          0 0
    • Erknold  

      já nevím, já si kupuji věci, když seženu to co hledám a je to za přijatelnou cenu. Takže bych prostě koukal po kole, co bude mít vzduchovou vidli pod 2kg, sadu deore, nebo SLX a rám co se mi bude aspoň trochu líbit. Samozřejmě kola, co se nějakou dobu vydrží točit. Když to najdu a bude to stát do 25k, tak to beru a je mi jedno, jestli je zrovna pondělí, nebo červenec.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.