• Tonda Bavorák

    Cus, chtel jsem se zeptat kdyz amm karbonou sedlovku tak musim mit i specialni upinku ze? Mam dve normalni a s sikmym rezem. na karbonovou sedlovku by mela byt ta s tim sikmym rezem ze? Proc to tak vlastne je?

    A jeste jeden dotaz kdyz mam ram prorizlej zepredu tak kam patri srou? k tomu prorizlemu nebo z druhe strany?

    Diky

    0 0
    • kubad  

      Carbonová sedlovka je náchylnější na vymačkání od rámu, a proto je potřeba ji stáhnout rovnoměrně po celém obvodě včetně zářezu v rámu. Proto sou sedlové objímky se šikmým řezem, nebo viz, obrázek s překrytím dělení. Pells můžu doporučit levná a dobrá. pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=7668 Dělení sedlové objímky patří na dělení rámu – takže v tvém případě dopředu mám to taky tak.

      0 0
    • jecnak  

      Pomuze taky dat objimku opacne nez je zarez v ramu.

      0 0
      • Tonda Bavorák  

        tak jak¨? kazej rika neco jineho? taze tim delenim objimky k zarezu na ramu nebo na druhou stranu?

        diky

        0 0
        • thomas87  

          takže, tam, kde je na rámu zářez, tam musí být i šroub sedlové objímky, tedy u tebe vepředu, no jinak bych tam radši dal třeba tu pells stojí cca 130kaček a bude sloužit dobře

          0 0
        • jecnak  

          POkud mas objimku s sikmym zarezem, nebo prekrytym delenim muzes mi sroub bez obav na strane zarezu v ramu. POkud toto nemas, dle mych zkusenosti staci nasadit objimku opacne – sroub naproti zarezu v ramu. Totez muzes samozrejme pro klid duse udelat i u prvni varianty. Jeste dodam, ze by zarez v ramu mel byt prekryty materialem objimky – v pride ze mas objimku s sikmym rezem. Myslim tim to, ze z kazde strany ma spice sikmeho rezu objimky prekryvat narys zarezu v ramu. Jinak je totiz cela ta maskrada zbytecna.

          0 0
      • Lister  

        souhlasím....­.nejlevnější řešení :)

        Jinak s těch speciálních můžu doporučit tu pelsku drží spolehlivě......

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.