• PavelBlecha

    Ahoj, většinou není moc času a tak sem uvítal cyklostezku jako je tam kolem Vltavy až do Kralup nebo modřánská. Znáte nějaké podobné takového pohodového charakteru kolem Prahy?

    0 0
    • hawrda  

      Berounka.

      0 0
      • mikš  

        chce na kole,ne na lodi

        0 0
        • Lenka.05  

          Vsak z Prahy az treba do Nizbora se da jet krasne podle vody, jediny trochu problemovy usek je Treban-Srbsko. Tam vetsinou jezdime po silnici.

          0 0
          • PolsondeSide  

            co je myšleno tím problémovým úsekem pro fulla??

            0 0
            • Lenka.05  

              Tazatel se ptal na nějaké nenáročné výlety po cyklostezkách, o fullovi tu nebyla řeč. Samozřejmě, že se dá jet Berounka i mimo stezky a asfalt, ale o tom tu řeč myslím není. Problémový úsek to je z toho pohledu, že pokud hledá nenáročný výlet podle vody, nevidím jinou možnost než jet po silnici, která není moc široká a je docela frekventovaná, hlavně v sezoně. Je fakt, že z Třebáně se dá jet hned za lávkou vlevo podle vody skoro až ke Karlštejnu (neznačená pěšina) a pak v Karlštejně přejet most a vlevo proti proudu jet podle vody až do Srbska, ale v létě je tam dost kopřiv :) Většinou raději jedu po silnici, až tak mi ta cestička romantická nepřijde, abych musela za každou cenu zápasit s kopřivami a rybáři, často i mazlavým bahnem.

              0 0
      • Breakpain  

        Můžu doporučit – mám pěknou trasu pro trekové kolo (cyklostezky, šotolina, silnice). Od cyklostezky asi Modřanské? Z hlavy nevím, ta co je u Baranďáku …

        Cyklostezka až do Radotína, pak to pokračuje dál pěkně kolem vody. U Hlásné Třebáně chvíli po silnici kolem Karlštejna k Srbsku a pak zase cyklostezka až do Berouna …

        Má to cca 50 km, rovinka, čisté (takže odpadá mytí kola)a tam a zpět máš cca rychlou stovku. Dávám si mp3 a v sobotu ráno vždy vyrazím a na oběd jsem zpět doma – dobře se tam protočí nohy, z pátku na sobotu většinou lidi vyspávají, takže to ani není tak přecpané a cesta hezky plyne. Na každém rohu stánek, kdyby přišel pitný/stravovací problém … v případě defektu snad i nějaká ta pomoc.

        Na sólo ježdění, když nechceš zasvinit záda, řešit, jestli Tě někdo nesestřelí, případně se někde nezrakvíš je to pohodové.

        Otázka je, jestli by Tě to bavilo, já si dám mp3 a prostě točím nohama … takže mi nevadí, že to jezdím skoro každý týden.

        Kdybys měl chuť a nechtělo se Ti sólo … uvítám někdy doprovod. Pokud nestartuješ z druhé strany Prahy, že ;) … já jsem jiho-východ.

        0 0
        • Peslezedirou  

          Tohle je fajn tip, zkusím při světýlku po práci…

          0 0
        • karliner  

          Ha! Jeden cyklostezkový závodník drtící se sluchátky v uších nebohé děti na odrážedlech, skotačící psíky a rojnice inlinistek je odhalen :-)))

          0 0
          • Breakpain  

            Kdyz myslite pane kolego, ale to mi fandite, s moji AVG na zavodnika moc neaspiruji ;) …

            0 0
    • Gronholm  

      Jarovská skála. A ani tam nejezdí moc inlinistů.

      ;-)

      0 0
    • heerer  

      http://www.mapy.cz/s/h3ul

      http://www.mapy.cz/s/h3uH

      lze prodlouzit na Okor.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.