Juicy - prosakující krytka expanzky

10 nepřečtených
  • Lister

    Nazdar lidi. mám další problém. Včera jsem si všiml, že mi kolem krytky expanzní nádobky na zadní Juicyně prosakuje brzdovka, nejdřív jsem si myslel, že to je nějaká skondenzovaná voda, ale na pohmat to bylo mastný , hezky to smrdělo a matlalo to povrch páky…takže to byla brzdovka :o(

    Navíc okraj té plastové krytky, který expanzku kryje mi přijde lehce zvlněný.

    Napadá někoho čím by to mohlo být, setkal jste se někdo z něčím pdobným, případně co s tím (jako je to v záruce, ale být měsíc bez brzdy se mi nehce).

    PS: havarované to není.....

    PPS: mám to doma vyfocený, ale foťák jsem samozřějmě zapomněl, ale fota dodám…

    0 0
    • NR  

      nemenil jsi ted desky na te brzde?nekdy pri zatlacovani pistku pro novy desky muze dojit k vytlaceni trosky kapaliny pres expanzku..a pokud ne takto otevri a skontroluj vicko a tesneni jestli tam nejake je…kdyztak vymenit..nic jinyho me nenapada…

      0 0
    • bubo  

      Sáklo mi to taky (navíc byla zavzdušněná), dal jsem to do servisu, ať to zkontrolují. Čekal jsem výměnu těsnění nebo tak něco, ale prý to jen odvzdušnil a teď to vypadá, že je to OK.

      0 0
    • mastihuba  

      hele furt máš problémy s tím přehříváním?

      0 0
      • Lister  

        no je to lepší, ale furt ne jak u originálů, ale už mě to aspoň ubrzdí :o)

        6e by potřebovali na zajetí 300km třeba jo :o) Vidlice se zajížděla litr tak brzdy se budou zajíždět asi polovinu :)

        0 0
        • mastihuba  

          já mám origo desky a když jsem jel v sobotu dolů ze Šeráku po sjezdovce, tak mi zhruba v půlce(ještě před Čerňavou začly vydávat celkem šílený zvuky, ale ne že by nebrzdily.

          0 0
          • Lister  

            tak za prvé – máš obrovské mínus že seš tady a ani se neozveš :o)

            za druhé: mě teda vydávají šílené zvuky poměrně dost často a šerák je taková zatěžkávací zkouška – taky pískaj zhruba od půlky ale brzdí, nový Koolstopy bohužel nepískají a přímo přestanou brzdit, což je asi ještě horší.

            Jinak někdo mi tu nedávno nevěřil, že se mi asi brzdy přehřívasjí proto, že tady máme těžší kopce než je obvyklé, ale je vidět že to asi bude opravdu pravda, když tě to taky překvapilo :o)

            0 0
            • mastihuba  

              tak u nás je většina kopců třetinovejch, takže pohoda. Na pivo jsem tě asi pozvat mohl, protože jsme měli na Ramzové sraz po 10letech ze školy. Kolo jsem měl sebou jen propagačně, kdybych náhodou neměl velkou žízeň. Ve finále jsem v pantoflích vylezl na Šerák a spustil se dolů. :)

              0 0
    • mosquito  

      bych to jen otiral a pozoroval, na deorku mi to taky kolem expanzky slintalo po otevreni a zavreni nebo po zatlacovani pistku kdyz je tam hodne kapaliny, zkus ji preventivne dotahnout (jestli to jde-u shimana jsou tam dva sroubky) .. kdyz to bude delat dlouho tak bych to teprv resil

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce