• VOiD

    Ahoj kamarad ma Juicy 7 a ted se mu stalo, ze brzda zacne zniceho nic sama postupne vice a vice pribrzdovat (ne skrtat, ale skutecne pribrzdovat). Staci pak paku zmacknout a prestane to, ale za chvili to dela zase. Stalo se mu to pry po nejakem sjezdu kdy kolo hodne drncalo. Da se s tim neco udelat nebo je to na reklamaci ? Diky.

    0 0
    • Fak  

      s hydrama zadnou zkusenost nemam, ale nebude to jen zavzdusnene?

      0 0
    • jonti  

      Asi nieco nebude v poriadku, mozno ze by bola preplnena kvapalinou, alebo ma dosticky priliz blizko ku kotucu- stlacil paku ked boli kolesa von z ramu. Ale urcite by som to odniesol k predajcovi, normalne to nie je.

      0 0
    • MARIN  

      vymenit brzdovou kapalinu – mozna uz je stara a obsahuje moc vody

      0 0
    • Vilík  

      Jakej je to rok?Možná by skutečně stačilo odvzdušnit…nech to na prodejci.Mám už třetí model Juicy-7(2004,2006 a teď 2007)a nikdy jsem s tímhle neměl problém.

      0 0
      • VOiD  

        Je to patrne 2006 model, pac to kupoval z nejakeho webshopu jako vyprodej se slevou.

        0 0
    • scret  

      ja vim co s tim je…:))

      0 0
      • Pavlos  

        ja taky

        hodne kapaliny

        0 0
        • VOiD  

          No vzhledem k tomu, ze ty brzdy ma asi 2 mesice tak bude lepsi to poslat na reklamaci nez se pokouset s tim neco udelat ne ? Nebo se to da nejak jednoduse odpustit bez specialniho nacini ?

          0 0
          • Pavlos  

            mi to delaly petky na enduru

            paka je az nechutne tvrda a brzdy se nedaji seridit tak aby neskrtaly

            Paku dat do vodorovne polohy povolit odvzdusnovaci sroubek na pace

            roztahnout desky na max

            zasroubovat

            poutirat brzdovku a oplachnout vodou

            0 0
      • VOiD  

        … je to rozbity. My vime, diky. Priste muzes vecneji.

        0 0
        • Vilík  

          Pavlos má pravdu.......otoč páku do vodorovný polohy,vytoč šroubek a roztáhni desky až nadoraz.Speciální vercajk k tomu nepotřebuješ.Pokud máš injekční stříkačku tak odsaj kapalinu v otvoru pokud nechceš oblemtat páku.Až je roztáhneš tak tam jednoduše po kapkách tu kapalinu vrať a vrať šroubek.Já to taky tak dělal u těch 2004.

          0 0
    • jaroh  

      Hmm, ja mám asi podobný problém. Avid Juicy 3, zadne koleso, prvých nejakých 400 km v pohode. Postupne mi praskli dva špice na strane kazety. Opravené, vycentrované. Avsak ked je koleso usadene na doraz, tak brzdový kotúč šúcha o ľavú brzdovú platničku, síce nebadane, ale šúcha. A jemne píska. A jemne brzdí, samozrejme. Musím celé koleso trošku vychýliť, fakt len o milimetrík, a je to OK, brzdový kotúč je v strede medzi oboma platničkami. Vcelku mi to nevadí, dá sa s tým žiť, ale myslíte, že je to v poriadku, keď je koleso plne usadené, kotúč je jemne opretý o ľavú platničku a aby nebol, musím koleso jemne zasadiť trochu inak („doprava“)?

      0 0
      • Vilík  

        No to se divím!Juisy-3 má taky možnost seřízení ve třech směrech a neměl by s tím být problém.Pokud Ti ovšem nesedí nadoraz v otvorech pro šrouby(je moc dovnitř a nejde s ní už hnout).Já měl podobný problém......­..kotouč přesně uprostřed a po nasednutí mi v patkách zadní stavba „ustřelila“ ven a přibržďovala mi vnitřní destička.Tak jsem povolil šrouby,vložil mezi vnitřní destičku a kotouč měrku 0,2mm a znova zabrzdil a utáhnul šrouby.Je sice mezi vnější destičkou a kotoučem menší mezera ale po nasednutí se mezery „vycentrují“ a brzdí obě destičky ve stejnou dobu.Zkus to........

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.