• tomasj85

    Poraďte co jet v sobotu 19. srpna.

    Je tam Manitou KPŽ , Jistebnice, Metaxtren a Bike Babí léto. Maratony moc často nejezdím (spíš MTBO), jel bych asi trasu 50–60 km. Máte někdo srovnání, jak vypadají trasy (nad rámec popisu na webu) a značení?. KPŽ a Jistebnice budou masovky, ostatní spíš miniakce. Startovný podobně vysoký a z Prahy je to skoro stejně daleko, takže se mi vybírá těžko.

    0 0
    • Lachtis  

      Manitoučko jedu, mám jej rád, trasa se mi líbí a patří k těm delším v rámci KPŽ (pominu-li Drásala samozřejmě). Ty ostatní bohužel neznám, ale pokud nemáš rád masy lidí a předpokládám, že nemáš ani vyjeté body (= budeš startovat na úplném konci startovního pole), tak se budeš prodírat davem a hned po startu budeš muset slézat z kola před známími Chrudimskými schody… :-(. Ale pokud Ti to neva, tak já Chrudim mám rád, pokud ano, tak vol jiný závod.

      0 0
      • tomasj85  

        KPŽ body nemám, ale schody moc nemusím, takže bych je možná stejně nejel. Dá se na trati předjíždět, nebo jsou to úzký pěšinky?

        0 0
        • Lachtis  

          Samozřejmě, že míst k předjíždění je tam hafo, takže z tohoto mít obavy nemusíš, ale jestli jsi na tom výkonnostně dobře, tak se budeš hodně prodírat a právě ty schody Tě hned v úvodu stopnou… Nicméně pak se jede kus po asfaltu a tam se můžeš posunout, následuje polňačka a tam je taky prostor k předjetí a je to stále v úvodu závodu.

          0 0
    • jiriga  

      mi neprijde, ze Jihocesky pohar,, je nejaka extra masovka. \\\dneska jsem jel \mladou Vozici bylo tam mene jak loni. JIstebnice je pekna, loni jsem jel kratkou a prisla mi tedy celkem dost tezka, ale kazdy to ma jinak…haha. Kazdopadne pekny prostredi a fajnova akce. LOni jelo dlouhou kolem 150lidi, mi to tedy neprijde nejak monstrozni akce.min uyz asi bude tezko nekdo organizovat, pokud to nebude neco specifickyho

      0 0
      • tomasj85  

        Jistebnice má teď asi 3× víc účastníků než Harachov nebo Babí léto, ale KPŽ to není.

        0 0
        • jiriga  

          no,ale kupodivu bylo vcera mene lidi na \vozickym nez loni. ale ja mam rad, kdyz je trochu cvrkot a cirkus kolem toho. nejezdim to nijak pravidelne, takze ni \kyp mi nevadi. Na Brdech a Sumave to bylo fajnee. \vcera na Vozickym taky, i kdyz to nakonec bylo mnohem tezsi nez jsem si myslel:-)

          0 0
    • jonti  

      Z techto zavodu jsem jel vsechny, i kdyz Babi leto uz docela davno. Masovka je jen Chrudim, jinak jsou vsechno mensi zavody. Najvic se mi libil Harrachov a Babi leto, predevsim bikovanim v terenu a velkym prevysenim. Kdyz mas rad kopce, doporucuji jet Dlouhe Babi leto nebo 80km Harrachov.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.