• Johnny885

    Zdravím, už od mala mám rád rychlou jízdu terénem, ale mám jen obyčejného HT horáka a teď když sem si chtěl kupovat auto, tak sem se jel po dlouhé době projet u nás do lesa a napadlo mě, proč si místo auta nekoupit kolo když vlastně to auto ani tolik nepotřebuji. Je mi 18 vážím 74 kilo a měřím ±185cm. Rozpočet je zatím pouze 20 tisíc, víc budu mít až o prázdninách, ale tak dlouho se mi nechce čekat, protože mě to fakt chytlo :D. Koukal sem na tratě v Praze a v okolí, takže Krčák, Závist, Prokopák atd. to jsou i tratě na které bych chtěl kolo. Chtěl bych něco co vydrží, ale chápu, že to nemůže být nic moc extra za ty peníze.Podle toho jak mě to chytlo předpokládám, že budu jezdit často, protože tratě mám dobře na dopravu. Něco už sem na bazarech hledal a našel jsem tohle. Moc se v DH kolech nevyznám, takže budu rád za každou radu.

    Děkuji

    https://sport.bazos.cz/…ine-6000.php

    https://sport.bazos.cz/…LO-NINJA.php

    https://sport.bazos.cz/…ig-hit-2.php

    https://sport.bazos.cz/…O-Atomic.php

    https://sport.bazos.cz/…nt-glory.php

    0 0
    • novas752  

      Jseš si jistej, že potřebuješ DH? Já jezdim ve stejných lokalitách (v Prokopáku de facto bydlim) a sjezdový kolo bych tady využil asi tak na třech místech maximálně (skoky pod Ohradou, Lom u viaduktu a skála nad Novou Vsí) a nahoru musel tlačit. Pachtit se na tom do Krčáku nebo na Točnou nemyslitelný (a tam bych stejně musel hoblovat jednu lajnu nebo kousnout na tom další přesuny, nehledě na tlačení do těch kopců).

      Na ježdění okolo Prahy bez nějakého posunování autem přímo pod kopec bych bral maximálně něco kategorie Enduro – skákat se na tom taky dá (oproti obyč. hardtailu o nejmíň 5 parníků jinde a i do bikeparků to většině lidem stačí) a dá se s tim někam dojet aniž bys u toho umřel. :)

      Akorát se to za tak nízkou cenu v pojízdnym stavu těžko shání páč je to teď kůl.

      Být tebou, radši za pár kaček poladim aktuální kolo (pláště, širší řídítka apod.) a šetřim na něco použitelnýho, alespoň z mý strany nemá smysl kupovat levný polovičatý řešení v bůhví jakym stavu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.