Jaký dobrý a bezchybný bezdrátový cyklocomputer???

15 nepřečtených
  • Tomys

    Mám asi půl roku bezdrát Sigma BC 1606 L a každou chvilku mi zlobí. Buď se zpomaluje  ukazatel rychlosti nebo neukazuje vůbec někdy zase chodí normálně. Nechal jsem ho reklamovat a vyměnili mi spodek u samotného computeru a pořád to stále zlobí. Čidlo je nastavené správně a ve správné velikosti. Můžete mi poradit nějakyý dobrý a především bezdrátový cyklocomputer jaký máte a jaké s ním máte zkušenosti. Děkuji moc za rady a užitečné informace…

    0 0
    • Martin11  

      Používám Trek Incite 8i už dva roky a zatím bez nejmenšího problému.

      0 0
    • jerrry  

      kdyz jsem resil co na novy kolo pro mladyho za bezdrat, byl mi servisakem, ktery tomu imho rozumi a kteremu duveruju, doporucen Cateye (z nabidky VDO, SIgma, Cateye). Presto ze jsem mel predvybranou jinou znacku, dal jsem na nej a zatim to mladymu chodi ok. Podotykam ze jde o klasickej „tachac“ nikolivek o pulzak

      0 0
      • Tomys  

        Díky za odpověď. Já jsem z té sigmy docela nešťastnej, jestli do dobře dopadne, tak budu mít co nevidět nové kolo. Tak na něj zkusím pořídit bezdrátový Cateye.Tu sigmu budu opět reklamovat.

        0 0
    • Jarkis  

      asi záleží jakej chytneš model…někdo už po tejdnu ho vrací do obchodu páč je totálně na kaši a nběkdo si ho koupí a neukáže se třeba 3 roky:) doporučil bych Sigmu BC 1200 nebbo to je jeden tachák z tisíce třeba kterej funguje bez problémů:D

      0 0
    • chodec  

      bezdráty jsem zkoušel postupně asi dvoje digitální VDOčka – šly obě postupně na reklamace a pryč, prostě zlobily – sem tam bez rozloučení přestaly měřit, někdy nezačaly ani počítat (2 sezóny tomu nazpět  – možná už to teď dali do kupy – nevím).

      Pak jsem jezdil cca jednu sezónu na Blackburn Delphi tuším 4.0 – až na jeden zádrhel s vysílačem, který mi vyměnili kus za kus fungoval celkem OK, ale měl své vrtochy – v autě chytal nějaký signál z bůh ví čeho a měřil nesmyslné rychlosti a tedy i přičítal hromady km – musel jsem ho nakonec vozit v plechové krabičce od energitu, abych ho odstínil :-) Podobně mi najednou začal počítat hausnumera, když jsem s ním procházel bezpečnostním rámem v obchodě – asi také chytnul z toho rámu stejnou frekvenci (prostě jdeš rámem a najednou máš na displeji 200 km/h a počitadlo skáče jak vzteklý :-).Nikdy to ale nebyla vyložená nefunkčnost, spíš jen drobná překvapení.

      No a na novém kole jsem pořídil Cateye Strada Wireless – jezdím na něm od loňských vánoc a je to první bezdrát, co mi chodí bez jakýchkoliv chyb a vedlejších efektů :-) tak že nepoznám rozdíl oproti drátu – aktivuje se okamžitě po pohnutí kola, meří vždy, neztrácí signál nikde pod elektrickými dráty ani jinde, nechytá rušení, prostě doposud je jen na kole a počítá co má.

      0 0
      • zdenek  

        Ten Delphi mě zajímá. Před pár dny jsem koupil 6.0 a zatím jsem ho sotva vyzkoušel. Jak to mohlo měřit v autě? Já musím přístroj „probudit“ stiskem některého tlačítka, aby začal měřit. Ta 4.0 se umí aktivovat signálem ze snímače?

        0 0
      • Tomys  

        Díky za odpověď. Půjdu do toho Cateye Strada Wiereless.

        0 0
    • ant4  

      ahoj, měl jsem stejný problém, ale stačilo jen vyměnit baterky. Jim to totiž leží klidně půl roku až rok na krámě a když to prodaj taky ty baterky pak už moc nevydrží. Já mám už druhou sigmu a nejspíš bych neměnil, spokojenost

      0 0
    • Smazaný účet  

      drát

      0 0
    • mildauf  

      Můžu doporučit Cateye,na starým kole uz ho mám 12 let,na novým novější model už čtvrtej rok.Oba fungují absolutně bez problémů,jen jednou za dva roky vyměním baterky…

      0 0
    • dieegoo  

      Mam Echowell W9, uz druhy nebo treti rok, najeto ma 12k km a zatim bez jedineho problemu, zadne ruseni, baterky porad puvodni. Nemuzu na nej rict jediny krivy slovo.

      0 0
    • dafe  

      Podobne mi blbly uz dva druhy bezdratu, zkus jeste zkontrolovat par veci, na ktere jsou bezdraty nachylne

      • baterky, jak v prijimaci, tak vysilaci. Jak jsou stare baterky tak to obecne zlobi
      • prima viditelnost od vysilace k computeru. Me VDO nemuzu mit na predstavci, musel jsem ho dat na riditka a s vysilacem nastelovat tak, aby na sebe co nejvic videli. (stinil mu nejen predstavec, ale myslim i vecka). Ted zatim funguje OK.
      • zoxidovane kontakty, kdyz to projde par destema a vypadaji zasle, tak se kontakty muzou prestat spravne kontaktovat a mel by pomoct Kontaktol :)
      0 0
    • Vilém  

      Vozim 2 bezdraty a to CM414M a HAC4, presto bych doporucil radsi drat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.