• .:Dave:.3

    Zdravím vás;-)

    Tak nějak se mi to s koupí kola protáhlo a nakonec jen dobře. Stalo se, že zahleděl jsem se do značky Radon a už teď jsem si jskoro jist, že bych si chtěl pořídit kolo právě od ní i na základě dostupných referencí. Jediné kolo, které mne od značky jiné zaujalo, je CUBE LTD 26, ale hodnotím spíše jen design, než komponenty, pač se v tom příliš nevyznám..

    Důvodem toho proč dobře, jak jsem se již zmínil, je to, že se již začaly prodávat modely pro sezonu 2013. A tak jsem se rozhodl uspořádat ještě jednu, poslední anketu, ve které prosím hlasujte pro kolo, které má podle vás nejlepší osazení a je podle vás nejhezčí, resp. pro kolo, u kterého kompromis mezi těmito dvěmi kritérii vychází nejlíp. Posledně zvítězil Radon ZR Race 6.0 SRAM (http://www.radon-bikes.de/…d_18383_.htm). Jak tomu bude teď?

    Zde jsou odkazy na jednotlivá kola..

    1. Radon ZR Team 7.0 (2013) – http://www.radon-bikes.de/…d_21546_.htm
    2. Radon ZR Race 6.0 (2013)- http://www.radon-bikes.de/…d_21564_.htm
    3. Radon ZR Race 6.0 SRAM (2013)- http://www.radon-bikes.de/…d_21568_.htm
    4. Radon ZR Race 6.0 SRAM (2012) – http://www.radon-bikes.de/…d_18383_.htm
    5. CUBE LTD 26 – http://www.cube.eu/…ntry/ltd-26/

    Pokud možno, napište důvod, proč právě kolo, pro které jste hlasovali a pro jakou barevnou variantu byste se rozhodli. Děkuji za odpovědi;-)

    0 0
    • raceman  

      mas nejaky mail? :)

      0 0
    • sodek  

      na ježdění, nebo do vitríny? Nejdřív si ujasni, co chceš. Race a Team, jsou svým charakterem jiná kola.

      0 0
      • .:Dave:.3  

        Team, nebo Race, to je otázka.. nevyznám se… Já chci především kolo, které je určeno do terénu a cestování na něm bude pohodlné i při delších vyjížďkách. Rozhodně nechci kolo do vitríny a stále stavím praktickou využitelnost nad estetiku. Ale, když už si něco pořizovat, myslím, že je rozumné jít do něčeho, co se mi bude líbit a zároveň to bude mít dobré parametry..

        0 0
    • TheJD  

      Designově se mi nejvíc líbí ZR Race 6.0, ale to je tak všechno. Ze stránky komponentů se mi líbí ZR Race 6.0 SRAM a to 12 i 13. Designově se mi na nich nelíbí bílý kokpit a brzdy, ale to je subjektivní. Mezi 12 a 13 modelem bych se rozhodoval podle vidlice a brzd. Já bych vybral model 2012.

      0 0
      • .:Dave:.3  

        Děkuji za názor, beru v zřetel;-) Osobně se mi ta 12ka také zamlouvá o něco více..

        0 0
    • Algheroteam  

      Ve vší úctě… Kupuješ to kolo Ty a nebo My? Když ti tady odhlasujeme kolo co se ti úplně nelíbí koupíš ho? Pochopím dotaz na poměr cena/osazení atd., ale řešit barvy… Barva je samozřejmě důležitá, ale co se líbí Tobě se nemusí líbit mě a obráceně, tedy velmi osobní pohled a já bych si do barev mého kola od nikoho kecat nenechal…

      0 0
      • .:Dave:.3  

        Samozřejmě, že kolo budu kupovat já. Jde o to, že já vybral kola, které se mi líbí všechny a nemohu se mezi nimi rozhodnout, proto jsem to vyřešil tak, že jsem založil anketu, která by mi mohla pomoci rozlousknout to. Jistě, že jsem čekal narážky na tu barvu, že je to podivné a věc která je hodně individuální. Já jsem docela liberální, co se týká té barvy a řekl bych, že každé z těch barevných provedení má něco do sebe. Jen jsem chtěl zjistit, co se líbí nejvíce. Chtěl bych, aby se kolo líbilo nejen mně (to je samozřejmě prioritní), ale třeba i ostatním..

        0 0
    • .:Dave:.3  

      Děkuji moc všem, kteří se zúčastnili hlasování, a to i když se téměř nikdo nevyjádřil k tomu, proč hlasoval jak hlasoval. Teď už zbývá jen vybrat správnou velikost. Co myslíte? 20", nebo 22"?

      Tady jsou nějaké hodnoty, které jsem naměřil podle http://www.competitivecyclist.com/za/CCY… :

      Your Measurements

      Gender M

      Inseam 91 cm

      Trunk 65 cm

      Forearm 40 cm

      Arm 74 cm

      Thigh 62 cm

      Lower Leg 61 cm

      Sternal Notch 154 cm

      Total Body Height 188 cm

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.