• Holubice

    Dobrý den, chtěla bych si pořídit nové kolo. Asi jediný požadavek je, aby měl představec (šli přiblížit řidítka) a cena do 15.000,–. V kolech se vůbec nevyznám. Mohl by mi někdo zkušený říct svůj názor na toto kolo: https://www.hupnakolo.cz/…ue-blue-2016

    Děkuji moc :)

    0 0
    • Bubaaak  

      Za tím stavitelným představcem si nestůj. Nový představec stojí do 500kč, takže pokud ten z výroby nestačí, jen ho vyměníš a v životě na něj nešáhneš. Navíc bude lehčí a tužší (lepší ovladatelnost kola) :)

      0 0
    • Pavel63  

      Dobrý den.

      Využil jsem toto vlákno k dotazu na Váš názor na toto kolo http://www.mojekolo.cz/…t-kato-9-29/. Využití – zimní ježdění, cyklostezky, výlety s kamarády, rodinou. Nájezd tohoto kola cca 2–3tis. km ročně. Jde o doplněk k silničce. Myslím, že je levnější než RB na SLX (můj favorit). Děkuji za postřehy.

      0 0
      • Czechak  

        Raději RB na Deore nebo Kellys Gate 50.

        0 0
        • AussigBiker  

          To aso jo, ale v odkazu je Ghost Kato 9 29.

          Jinak cena jak za RB na Deorku, ten Ghost je na XT. Vidlice nejsem schopen porovnat. Pokud tusis, co by ti vyhovovalo, tak porovnej geometrie ramu.

          0 0
          • ˘Ö˘ Krab  

            Zásadní konstrukční rozdíl je v tom, že Ghost má obě kola na rychloupínáky (QR). Takže spíš pro lehkého jezdce nebo na nenáročné terény. I vidlice bude na RB o kousek lepší, když ne něčím jiným, tak tou osou. Náboje na Ghostu – Deore – jsou kónusové (nic proti tomu), RB má rebrand Novatec na průmyslech.

            Ale pro uvedené zatížení (tedy rodina, kamarádi, cyklostezky a v zimě místo silničky) nejspíš plně dostačující.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.