• vtt

    Cau nemate nekdo typ na dovolenou v Italii u more, piscita plaz vhodna pro deti a aby se tam dalo jezdit i nakole. V rozumne dojezdove vzdalenosti autem z Prahy tedy max 1400–1500km. Chci jet druha pulka zari, napadlo mne Ligurska riviera – Finale ligure nebo poloostrov Gar­gano(Ancona az Foggia). Mate nekdo typ na nejake pekne ubytovani a MTB trasy. Muze byt i asfalt ale hlavne ne rovina. Jezdili jsem do ted na Peljesac/HR ale uz jsem tam byl asi 7× a znam to, tak chceme zkusit Italii a muze to tam vypadat podobne. Jenom zena nutne muzi mit piscitou plaz prej kvuli detem (ja myslim ze by jim oblazky mohli stacit:) a ja musim jezdit na kole nebo u more 14 dni zesilim:) Diky moc za typy, v predchozich vlaknech jsem toho k Italii a mori moc nenasel, je tam jen Garda nebo Dolomiti.

    0 0
    • Blade  

      Jak móre? Komu říkáš móre ty dylino? :-)

      0 0
    • Jenda  

      Moc ti asi neporadim ale Gargano by melo byt celkem OK akorat si zjisti jestli tim ze je to tam NP se da jezdit i mimo znaceny cesty, silnice samozrejme v poho. Pisecny plaze tam urcite jsou ale je tam i sem tam nejaka kamenita na snorchlovani. Ale to znam jenom z par fotek:-) Jeste by se asi dalo do Abruzza ale tam by asi zajimava cyklistika znamenala se vzdycky aspon kousek popovezt autem. Nicmene kopce jsou tam pak slusny a daj se na webu najit i nejaky trasy.

      0 0
    • lodyh  

      Byl jsem ve finale i pietra ligure, sice ti zkušenosti s cyklistikou tam nedám, ale vim jedno: Při pohledu z tý pláže (jo, je písčitá, na okraji trošku oblázky:-) nahoru do těch hor bych dal nevimco za bajka! Musí to tam bejt úžasný, ty kopce vypadaj skvěle.

      0 0
    • biker007  

      doporucuju finale/pietra ligure. zkus prohledat http://www.mtb-news.de/…mdisplay.php?f=11 a najdes mraky odkazu, obrazku a tras. nebo zkus sehnat dvd Trailhunter Finale, co sem videl ukazku tak bych to videl na super jezdeni.. sem tam byl pred cca 8mi lety s mladsim brachou a tak sme jezdili jen po asfaltu a sotoline, zadny traily..jaka to skoda:(…ted bych si to uzil jinak:)

      0 0
      • vtt  

        Dik za tip na germanskym foru jsem toho nasel dost, temer vic nez muj hardtail s odpr vidlici pojme:) Premyslime jeste o Sardnii letadlem, nema nekdo nejakej typ, s kolem nebo kolo pujcit az na miste?

        0 0
        • Jenda  

          sup s tim nahoru – tak kde jsi nakonec byl? premyslim taky o te oblasti kolem pietra ligure – nejaky konkretni tipy?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.