• JMT

    nemate ho nekdo ? shanim nakej mp3 prehravac, musi mit super zvuk (mevim jak shuffle ale nano ho ma) a hrat hodne nahlas. Na shufflu se mi libi ze je malinkej. Klidne i napiste s cim mate dobrou nebo spatnou zkusenosta a co byste doporucili, diky

    0 0
    • Tinker  

      Shuffle je vhodnej pro ty, co už mají iPod video nebo nano a chtějí si jít zasportovat. Uděláš si v iTunes playlist, hodíš do Shuffle a jdeš na kolo. Jako samostatnej přehrávač je lepší Nano, Shuffle nemá display, takže nějaký vybírání hudby podle alb, interpretů apod. nehrozí. Hraje ale stejně jako Video i Nano.

      0 0
      • JMT  

        no nano nechci,me se na shufflu libi ze ho muzu cvaknout na popruh kemla, nano bych vozil v baglu nebo v kapse a nemoh ho ovladat. no a nez nano uz bych si raci poridil neco co nema i tunes ale normalni mass storage

        0 0
        • Tinker  

          Jak říkám, Shuffle je dělanej jako doplněk jinýho iPodu, ikdyž kvůli ceně ho mají lidi u nás i jako normální MP3… Rozměry má bezkonkurenční.

          0 0
          • Kubiczech  

            No uplne bych nesouhlasil. Nano mam a posledni dobou (kdyz opadlo nadseni) je mou nejpouzivanejsi funkci „nahodne prehravani“. Na displej ani nekoukam, zkze bych uz skoro ocenil toho Shuffla… Ale kazdej sme jinej…

            0 0
      • ondraschoffka  

        kde se mám pod to podepsat?? :-))

        mám nano, ale na bajka ho netahám, bojím se o něj, ale o sebe asi ještě víc… ;-)

        0 0
    • Tomcat  

      No nevim jestli Ipody znas, tak pro upresneni…

      • V CR neni zastoupeni Apple , je tu spousta prodejcu co se tak tvari jako Apple CZ, ale sou to jen autorizovany prodejci = nejlevnemsi Ipod jeze zahranici. Zaruka de koupit mezinarodni.
      • do iPodu se nenehravaji skladby jako na disk, je potreba program ( itunes, yamipod, winamp, mediamonkey)
      • ipod neumi Wma a ogg

      Shuffle je hezkej jen ni nesedi to ovladani. Radsi Nano + nejaky poradny pouzdro. Zvuk no proti Iriver t30 a nejmensimu Creativu tak nejak nastejno.

      0 0
    • dieegoo  

      Mám Sandisk Sansa E260 / www.123mp3.cz/…sa-e260-4gb/ / Vozím ho v kapse ma kole, díky vystouplýmu kolečku není problém nahmatat okolní tlačítka, jde teda bez problému ovládat poslepu bez zastavování. Hraje pěkně, jen se mi povedlo ze sluchátek vytrhnout kabel- moje blbost. JInak si můžeš nastavit, jestli se má hlásit jako mass storage nebo ne, umí videa, fotky…

      0 0
      • Tomcat  

        No SanDisk je dobrej prumer, jen asi nic pro nekoho kdo kouka po Ipodu. Je to jak nekomu kdo kouka po sportovnim tridverovym cupe, cpat rodiny petidverovy pekac.

        Vyhoda SD je hlavne v pomeru 4GB vs cena, jinak vlastnosti prumer. Hlavne to co umelo pred urcitou dobou jen nekolik prehravacu , umi dnes prumerny mobil.

        0 0
        • dieegoo  

          Měl si ten přehrávač v ruce? I v T3, který mi připadá jak kdyby ho vydával někdo od Applu uznali, že Sandisk toho umí víc, než Apple. Pokud ovšem nebereš takový „klasický“ přehrávačový funkce jako hry a kalendář… Sandisk má mnohem větší displej, podporuje víc formátů, umí přehrát video – to všechno za 2/3 ceny ipodu.

          0 0
          • Tomcat  

            Jenze on se pta na Apple iPod Shuffle! Ten je mensi a levnejsi nez SD, ale mensi(1GB)

            Jinak presne co sem rikal, pokud nekdo chce sportak tak nesahne po rodinzm uhlaku ikdyz toho umi vic. To ze oba sou prehravace bohuzel z toho nedela hned konkurencni vyrodky.

            0 0
            • dieegoo  

              …Klidne i napiste s cim mate dobrou nebo spatnou zkusenosta a co byste doporucili, diky… Tak brzdi :) Jinak co dělá z Applu ten sporťák? Značka, cena? To je tak jediný, co mě napade.

              0 0
              • wroum  

                delam na Macu (G4 i G5, eMac, iMac, iBOOK), pred mesicem sem prodal iPod NANO, iPOD schuffle mam k dispozici v praci … a luxusni sportak z Applu dela vsechno – design, vykon, cena, ergonomie ovladani, propracovanost kazdyho detailu (uz jenom blba krabice od iPodu je krasna)… IMHO az na par vyjimek (prvni iMac a jeho mys napr, prvni verze Apple talk) nemaj vyrobky od Applu konkurenci a je to skoro vzdy to nejlepsi co si v dane kategorii muzes koupit a je jedno jestli to je notebook nebo treba MP3 prehravac. je to uplne jina liga. uplne jinej sport :-D

                APPLE RULEZ!!!

                0 0
                • Tomcat  

                  souhlas

                  0 0
                • mm  

                  … dalsi Apple-verici

                  0 0
                • sway  

                  Ohledne Apple masin souhlasim, ohledne iPodu ne…kdo tomu aspon trosku rozumi a orientuje se v mp3 prehravacich, tak na prvni pohled (dobre, odhledneme od designu) musi videt, ze parametrama iPody na ostani kvalitni prehravace nemaji. Nevim, proc kupovat iPod shuffle, kdyz si musu koupit iRiver T30, ktery je maly, skladny, celkem dlouho vydrzi a ma display a hlavne UMS. Jediny pouzitelny iPod je ten s Rockboxem. Potom uz muzeme mluvit o plnohodnotne vyuzitelnem prehravaci. Ale jinak? Pokud je nekdo ultratrendycool, a potrebuje se chlubit prehravacem, tak prosim, at si koupi nano a nosi ho na krku, ale ja budu porad verny klasice.

                  0 0
                  • Tomcat  

                    Jenže to je ono, použij přiměr toho co jsem naznačil. Sportovní auto, je drahé, proněkohp složité ovládání (nic nepromine), strohá výbava, nepohodlné, málo vlastností, malé vevnitř, hrozně žere a… …a tejně si ho spousta lidí koupila , kupuje a koupí, protože někaký rodiný kombajn jim prostě to uspokojení z vlastnění a používání té oné věci nepřinese.

                    Někdo je určitě povrchní nob a chtěl by se chlubyt ale ten šáhne raději po nějaké Noku nebo Sorryžerikson, já osobně a věřím spousta jiných lidí to kupujeme proto, že se nám to líbí a chceme to používat.

                    Add T30 maly vs Shuffle asi ne ale shraje dobře vydrž taky nastejno, jen byl pěkný voser(jak by řekl bratr) než vydaly FW UMS, protože edice co se prodávala v Evropě byla MTP a ještě bez radia

                    Add RockBox když sem ho zkoušel naposled měl mizernou výdž. prostě žral aku víc než nativní OS.

                    0 0
              • Radek Broz  

                Když dáš vedle sebe G5 a PC, bude ti to jasný.

                0 0
                • dieegoo  

                  Tady ale řešíme přehrávač, ne pcčko. Jinak co sem iPoda zkoušel, tak krom designu (hlínikovej kryt je pěknej, nicméně se snadno poškrábe – ale prej na tom pracujou :) mi v ničem tak zázračně lepší oproti Sanse nepřišel, aby mě to přinutilo si polovic připlatit. A připočítam li nutnost i-tunes, ceny oficiálního příslušenství, menší podporu formátů…

                  0 0
    • Sarnafil  

      v současné chvíli řeším stejný problém chci koupit iPod ale rozhoduju se mezi nano a video měl jsem už iPoda myslím, že to byla 4. generace. Používal jsem ho tak měsíc a pak ani nevím jak jsem rozbil display. Dával jsem to jako reklamačku, ale neuznali to no já bych si to asi taky neuznal, ale když jsem chtěl ho nechat opravit, tak k mé veliké radosti se tento náhradní díl nedováží.

      0 0
    • JMT  

      ok, takze znova :-) je tu nekdo kdo poslouchal shuffle ? jde mo o zvuk (mam kossy) a hlasitost :-) dik

      0 0
      • sway  

        Ohledne toho zvuku, to kodujes do nejakyho lossless codecu ze te tak bere zvuk?

        0 0
        • JMT  

          pritelka mela teaca (hral silena) ted emgeton (hraje taky nic moc) mel sem benQ (hral docela rozumne ale nic extra) minidisc sony (zvlastne ale docela se to dalo poslouchat) walkman sonyericsson (naprosto super zvuk) ted nokia (bida,teka bida-prave proto neco shanim) proste chci neco co bude hrat dobre, staci ze me prudi dost veci kolem-este blbej zvuk.....

          0 0
          • sway  

            ja mam treba irivera, kterej hraje dalo by se rict slusne..pokud koduju do ogg Q9-Q10, tak to je luxus…:)

            0 0
      • Tomcat  

        ano poslouchal na obyč sluchtaka neoslovil nezklamal = průměr

        Creative Nuvo N200, Iriver T30, i Shuffle působyl stejně

        0 0
    • Raider  

      Zdravím,

      chtěl bych se zeptat jestli není tento Ipod shuffle vodotěsný?? na youtube sem našel videa kde s tím plavou tréninky plavci.. Ale nevím zda to není nějaký jiný model či co.. Osobně mám Ipod shuffle a chci si koupit vodotěsné sluchátka at si spřijemním tréninky na bazénu.. co Vy na to? prodává se nějaký speciální Ipod který je jenom na tohle?? Díky

      0 0
      • Bretek  

        Tak to jsem ještě neslyšel a ani nikdy neviděl. Zajímavé. Spíš jestli to nemá někdo v nějakém speciálním pouzdře. Zkus napsat email na české zastoupení applu nebo zajdi někde do prodejny a zeptej se. Vic ti neporadím.

        0 0
      • Tomcat  

        Žádný iPod není vodotěsný. Vodotěsné muže být jen pouzdro.

        0 0
    • Bretek  

      Tak jsem našel stránku http://waterfi.com/ , ale nepochopil jsem jestli jsou to speciální výrobky nebo jen obal.

      0 0
      • Bretek  

        Tak už jsem si to přečetl. Je to nějaká speciální edice takže by sis musel někde sehnat tento spešl model. Jinak jsem, ale někde na netu viděl i obal na klasický shuffle se kterým se dá do vody.

        0 0
      • tonik666  

        Je to upravený Ipod, asi tak jako Tuning test prodává potuněné vidle. Koupíš ipod,který waterfi upravil na vodotěsný ipod a prodává ho za vyšší cenu.

        0 0
        • Bretek  

          jj souhlas. To je lepší sehnat to pouzdro a vyjde tě to levněj.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.