Ahoj mám Polar CS600 a levný infraport, který fungoval ve Win XP (pro 8.1 nemá ovladače).
Poradíte kde přesně sehnat levný infraport pro Windows 8, případně jak řešíte přenos dat?
Díky za rady…
Ahoj mám Polar CS600 a levný infraport, který fungoval ve Win XP (pro 8.1 nemá ovladače).
Poradíte kde přesně sehnat levný infraport pro Windows 8, případně jak řešíte přenos dat?
Díky za rady…
zadej si na netu hledání pojmů „Irda USB“ a ono ti to neco vyplivne, pak hledej ten s ovladacemi pro Win 8.1… dal uz radit predpokladam neni treba.
no link na nákup konkrétního produktu jsem bohužel nenašel :(
Bral jsem podobný, tohle bude nějaká novější verze
http://www.alfacomp.cz/product.php…
Funguje mi na 100 % ve Win7.
Každopádně to chce vyzkoušet. Vyzkoušel jsem 2, než se to chytilo.
Vzal jsem noťas na prodejnu, tam hned připoji a prubnul ProTrainerem.
ok, na prodejnu to mám daleko ale pošlu alespoň dotaz na technickou podporu. Podle specifikace to má ovladače pouze pro Win98/SE/ME/XP/2000 :(
Možná je to hloupý nápad, ale zkusit nějaké ovladače z metu na jiné irda. Irda i USB je standard, třeba by nějaký fungoval. Ale nikdy jsem nezkoušel.
Zkoušel jsem a nedaří se…
Mám teda osmistovku, ale to infra bude stejný a pod Win8.1 mi všechno funguje. Přikládám Scrn driveru. Třeba pomůže.
Vyzkoušel jsem tento ovladač ale s mým zařízením nefunguje. Kde jsi pls koupil ten infraport?
Je to originál a byl v balení s testerem. Dá se koupit třeba na czc(není skladem), ale je to docela palba :(
No právě…hledám levnější řešení :(