Diskuse: III. MTBO Prokopský chrt 2010 (Závody - akce)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
-
Přihlášky jsou v provozu. Za den přihlášek máme zaplněnou půlku startovky.
-
Využiju vlákna a zeptám se, jestli by nebyl někdo tak hodný a nepučil mi mapník :-) Děkuju
-
Diky za upozorneni, uz sem tam :)
-
4 místa na startovce volná :)
A trasa už začíná nabírat virtuálních rozměrů… -
si každý rok říkám, že to zkusím, akorát ten termín je pro mě vražedný, takže letos taky nic (3. si dávám v práci osmnáctku a to bych po závodě nedela)
-
Tak zítra to nastane! Míst je volných habaděj, takže přijeďte kdo můžete.
-
Hm, docela mě to zaujalo, ale když jsem viděl předpověď počasí na zítřek večer na idnesu (kolem osmý tam předpovídaj 27,5mm srářek za 6 hodin), tak nevim nevim :-)
-
Já už jsem z toho počasí na odpis. Vloni i pčedloni to nebyl ideál, nadával jsem na to, ale letos to vypadá na ultrahardcore. Snad nás to neodplaví úplně. Příští rok bude sněžit, takže poslední šance si to zajet v podzimním červnovém počasí :)
Jinak pořád věřím, že se to trochu hne jinak, poslední tři výsledky modelu aladin jsou dost odlišné (teda pořád se to zhoršuje, ale i to se může změnit). Uvidíme.
-
-
Tak jsme měli 13 statečných jedinců :)
-
Jaro je tady a třetí ročník Chrta se nezadržitelně blíží. Bylo na čase, abysme stanovili datum, tak tedy:
III. ročník MTBO Prokopský chrt se bude konat ve středu 2.6.2010 v Praze – Nových Butovicích
Vše samozřejmě opět proběhne v podvečer tak, aby se to dalo stihnout po práci či škole. Místo startu bude upřesněno později na webu, s největší pravděpodobností však zůstaneme na stejném místě jako vloni. Přihlášky rozjedeme ke konci dubna a limit bude znovu 50 startujících.
O co jde?
Jedná se o MTBO pro každého v krásné oblasti Prokopského údolí. Více informací na webu , v loňském vláknu a předloňském vláknu