• jipík

    Nevíte náhodou výrobce těchto nábojů. Byli osazeny na kole Wheeler 2900 r.2000. Mají hliníkové prachovky.

    0 0
    • jipík  

      Ještě nějaké foto

      0 0
    • Vilém  

      Vypada to na nejake Quando,ale ruku do ohne bych za to nedal.

      0 0
      • jipík  

        Taky jsem si myslel, ale co jsem měl guanda v rukách vždycky tam měli nějakou identifikaci tohle jsem celý rozdělal a nikde nic, ale mají perfektně zatěsněný ložiska jak u ořechu, kde od kazety mají plechový labyrint, pod ním límcové gufero, od náboje límcové gufero, pod ním kroužkové gufero, no a pod tou Al krytkou, která tvoří labyrint mají ještě jeden plechový, asi nic pro gramhoniče, ale po 10kkm bez viditelné vady a to jezdí celoročně tedy i v zimě v rozsolené břečce.

        0 0
      • Jáchym 1  

        Taky bych se klonil k této značce.

        Myslím,že je v jednu dobu používal Author a možná v i Amulet/to když to byla velmi dobrá kola/

        0 0
    • raschi  

      Dovolil bych si vytáhnout toto vlákno. Koupil jsem jetá 29" kola s náboji, které na sobě nemají vůbec žádné označení. Přední je na 15mm pevnou osu, zadní 12mm pevná osa doplněná adaptéry na RÚ. Nevíte, co jsou zač?

      Problém je, že RÚ adaptér u kazety má příliš velký průměr, aby se do zbývající mezery vešel běžný stahovák na kazetu. Říkal jsem si, že bych odšrouboval ten adaptér, utáhl kazetu a pak jej tam zase vrátil. Ale když náboj zkusím rozšroubovat, tak povolí RÚ adaptér na straně kotouče a pod ním je matice, po jejímž odšroubování jde vytáhnout celá osa i s ořechem ze zapouzdřených ložisek (ořech má 3× dvojitý praporek). Adaptér na straně kazety se mi ale za použití přiměřené síly nedaří povolit. Mám použít větší sílu, nebo je tam nějaký trik (levý závit apod)?

      0 0
    • Smazaný účet  

      díky moc za založení vlákna

      přesně tahle otázka mě taky trápila!

      co je tohle za náboj?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.