• poz3n

    Zdravím,

    máte někdo zkušenost s tímto batohem (nebo jemu podobným typem) z Decathlonu? Stojí za tu cenu, případně doporučili byste mi nějaký jiný podobného ražení?

    Chci si pořídit batoh, který budu moct využít jak na vícehodinové (celodenní) vyjížďky na horském kole, tak i na pěší jednodenní tůry. V obojím případě jsem zvyklý využívat vak na vodu a přibalit pár věcí a svačinu.

    Díky,

    Dominik

    0 0
    • Dados  

      Určeno pro pohodlnou hydrataci na horském kole… No nevím, já nedám dopustit na CB a ta cena zas tak jinde není.

      0 0
    • hrota  

      Cena se zda v pohode. Kupoval sem Osprey Zealot ve stejne velikosti bez hydrovaku za 2,5k. Na tenhle jsem se díval v Decathlonu a vypadá pomerne dobre :)

      Co se velikosti tyce, na jednodenní turu stačí bohate :)

      0 0
    • THORX  

      Mám Raptor 14 a všimnul jsem si, že na uzávěru vaku kde je stříbrný raptor se na něm šoupe lak, když si vemnu jak často ho používám a kolik stál tak už bych ho znovu nekoupil a je ku všemu malý :D

      0 0
    • Aleon  

      Hydratační batoh od Decathlonu mám už několik let a jsem spokojen, já bych se toho nebál.

      0 0
    • atty  

      Ten první postovanej mi vcelku velmi dost připomíná můj Ergon batoh – v ruce jsem ten z Decathlonu neměl, ale vidím hodně podobný styl kapes, stejný barvy a typ materiálu, podobný systém vycpávek a zavírání – prostě i když je mi jasné, že tyhle typy batohů musí vypadat tak nějak vcelku podobně od všech značek, aby fungovaly, tak bych se nedivil, kdyby se na tom „šití“ pro Decathlon některých těchto OEM batohů Ergon podílel.

      Mám sice 35l batoh BX4, ale ta podobnost uchycení, kapsiček, polstrování a i použitých barev (i u pláštěnky) je opravdu nápadná.

      pro porovnání Ergon BX4

      BTwin 920

      Tím pádem bych se ho nebál :)

      0 0
    • MiKED  

      Vozím tenhle menší a za mě spokojenost i na celodenní vyjížďky…

      0 0
      • poz3n  

        Paráda díky. Mezi tímhle a tím mnou uváděným je jen pár litrů rozdílu, takže vyzkouším asi oba a uvidím.

        0 0
    • Kamilac  

      U těhle batohu se da hydrovak po vyjmuti otocit naruby a uplne vytrit, omyt atd. U CB pokud vim to nejde, takze zas tolik bych z CB nadsenej nebyl.

      0 0
      • Smazaný účet  

        A proč bych měl vak otáčet naruby? Po každé vyjízďce vyleju vypláchnu a do druhého dne je suchý. (Navíc ma cb integrovaný packy na sušení). Jednou za čas vypláchnu tabletou na mytí mytí zubních protéz (nebo se daji koupit originál ale na tohle jsem kdysi dostal typ a funguje) a cb slouží léta. Jediný co měním je náustek, ten občas doslouží, ten se ne vždy dobře vysuší.

        0 0
        • poz3n  

          Mám už nějakým rokem hydro vak od Penguinu a taky mi slouží dobře jen s klasickým vypláchnout-uschnout.

          0 0
    • poz3n  

      Tak jsem nakonec koupil ten o něco menší, 10 litrový. Při porovnání s tím o něco větším jsem vyjma přezky (kde je u toho většího prostor připnout držák na gopro) neviděl v podstatě žádný rozdíl a tenhle mi velikostně přišel nejideálnější (menší byl už moc malý, ten větší je zbytečně velký).

      0 0
      • MiKED  

        Ať slouží ke spokojenosti. Čas od času oceníš i fluo pláštěnku.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.