• weekend warrior

    Universe Agency story, aneb AUTHOR rulezzz

    Ještě před tím než jsem založil thread o brzdových pákách a GS www.bike-forum.cz/…u/648893/for um.html#unread1 jsem napsal mailik do UA (dovozce Tektro) jestli nemají mnou požadované páky nebo zda je možné je u nich objednat.

    Dnes, když jsem pomalu vycházel s balíkem plným GS x.0 na poštu, zazvonil thunderbird a já se naň podíval: UA, mnou požadované páky nemá, nedováží, ale má jiné, o jeden div na stránce vejš.

    Komplikace říkám si (jiný typ, musím zas na tektro web zjistit o co jde, co můj pečlivě zabalený balík a žádost), milá, obvzlášť pokud vemu na vědomí, že mi páky nabízel za dara a že mi je pošle hned poštou. Jenže, dochází mi, musím jednat rychle, bo ta lhůta, kunhůta jedna nepočká.

    Vyměnili jsme si pár mailíků, vyjasnili si, že je to fakt za dara, kdy kde a co a jak si mám převzít a já, ačkoliv jsem měl v plánu makat na našich webech vyrazil do Pražských ulic. Po x-letech, ale to je snad na novej thread.

    Adresu UA, jsem jakožto velkej Pražák moc neřešil (kuk na net) a vyrazil, do ulice K Botiči (dřív, za mala jsem tam bydlel). UA sídlo jsem tam však hledal marně, kroužil tam jak ***** (jak?) až mě napadlo najít nějakej net. Vyhlídl jsem si nějaké solarium, fajn image studio, s příjemnou slečnou a hlavně tím netem (na první pokus, no to teda čumím, slečna tam měla IE6 na XP a nějak jí na tom neběžely mapy.cz, atlas.cz to vyřešil) a zjistil, že jsem o nějaký ten kilák vedle.

    Bylo 16:49, limit byl 17:00. Trochu skeptický jsem vyrazil správným směrem k UA a byl nakonec mile překvapen, že je to kousek. 16.59 jsem dorazil k sídlu slavného AUTHORA, které zrovna opuštěla nějaká paní. Dotaz, odemyky, identikit, zamyky a měl jsem nové brzdové páky.

    Supa říkám si, házím do kapsy na kaťatech (ty vole, mazec) a vyrážím směr Vyšehrad. V půlce kopce mi to nedá, zvědavost veliká (dobrá výmluva ne) a vytahuji brzdy z kapsy. Na první pohled jsou to ony (ty vole, hustý), na druhý pohled se mi zdá, že ta povrchovka těla páky není úúúplně good, sundavám rukavice a ono ejhle – plast jak sviň.

    Zamrazilo, hrklo, škublo… Problém nevyřešen. GS jde pryč. Nemá to cenu ani zkoušet. ŠKODA, nškde byla nějaká chybka.

    Ale především k tomu co jsem chtěl říct: TOTO NENÍ BREKOT. Chci jen tisíckrát poděkovat. Zcela vážně, z celého srdce.. Pěkný, obětavý přístup, kéž bych jej já měl k našim (fakt našim) kliošům taky. Chápete to, AUTHOR, největší kolo firma v ČR?

    Ale dokonalé zázraky se nedějí, nebo velice málo. Ale jak říkám, dík za ochotu a za poježdění Prahou, to Pražák jako já ocení.

    Hustý: AUTHOR RULEZZZZZZZ, za chvíli jdu na poštu:-), :-(

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.