• Yang

    Zdravim vespolek,

    rad bych se optal na radu, jezdim celkem dost ale ohledne vyberu kol se nevyznam, momentalne mam 6 let stare kolo Superior MX 825, jezdi dobre ale premyslim poridit neco novejsiho, preci jenom ted to bude udrzba na sezonu a tak bych radsi vrazel penize do noveho. Proto se chci opatat zdali za ty penize (muj rozpocet 15k) se da neco trochu slusneho poridit, je ted i mnoho vyprodeju z minuleho roku.

    Hledam kolo na jezdeni po cyklostezkach, polnackach a obcas v lese, takovej ten mix.

    Co se tyce tech pozadavku, tak snad jen odpruzeni na predni, lepsi brzdy, vyska 175cm, vaha 80, doted jezdim na 18", ale radsi bych asi 19.

    Dikec za jakoukoliv odpoved a popripadne navrh co by se oplatilo k

    0 0
    • MiKED  

      Nechat si kolo postavit. Zkus hledání – podobných témat se stejným limitem je tu spousta.

      0 0
    • palo7  

      19 je na tebe velká, a to nevím jestli uvažuješ o 27,5 nebo 29. Mám 174cm a sedí 17 max.18. Pokud ti tvoje 18 nesedí, tak se spíš poměř a porovnej to s geometrií rámu. Asi potřebuješ spíš jen jinou geometrii

      Za 15 to nebude žádná sláva, ale při stavbě by to mohlo být i na vzduchové vidlici a třeba Alivio/Acera

      0 0
    • H8me  

      za 15 tisic tak kolo z bazaru, aby to melo nejakou slusnou vybavu. Pokud nemas problem s jetyma vecma, sel bych do toho!

      0 0
    • Yang  

      Dikec za rady, no jeste si pujdu ozkouset v nejakem obchodu, asi nejake to 18 teda.

      Popravde bazar moc rad nemam, ne v necem v cem se vubec nevyznam, spise bych radsi nejake nove, moje zatim jezdi dobre ale ten servis bude stat neco, coz bych radsi daval do noveho.

      Koukal jsem jen letmo ale ntusim nejak moc na co koukat, tema tu kotel, jenomze jak poznam dobrej ram :D, no kouknu i na bazal, popripadne kdyz by sem nekdo hodit neco od ceho se muzu odpichnout. Zatim jsem jen koukal na 2 kola.

      https://jizdni-kola.heureka.cz/…jasper-2016/

      https://jizdni-kola.heureka.cz/…xc-749-2016/#…

      0 0
      • palo7  

        oboje dost špatné, zvlášť ten Superior co má skoro 16kg! Jestli jsi proti stavbě a bazaru. tak buď výprodej v DE, ale to si nevyzkoušíš a nebo si skoč do Decatlonu. Tam jsou momentálně asi nejlepší kola s poměrem cena/výbava

        0 0
        • Yang  

          Koukla jsem jeste do jinejch topicku a nasel jsem v Brne manika co stavi kola za slusnou cenu (osobne), okolo 20k, takze asi sahnu po tom, zni to fakt dobre a recenze ma taky super.

          Dokonce mi poradi i s velikosti a tak, takze tak nejak vse v jednom.

          Dikec za rady, aspon jsem o trochu chytrejsi.

          0 0
      •  

        Kluku, doprdele! Za 15 tisíc nové a slušné kolo neexistuje.

        Pokud trváš na novém, pořídíš za tuto cenu leda předražený low-end vrak, protože cely nových kol, která jsou trochu k světu, začínají tak na 25 tisících. (Bavíme se o amatérských kolech.)

        Takže pokud trváš na novém, navyš rozpočet o třetinu. Anebo poslechni rady ostatních, a dej si kolo buď postavit, anebo se poohlédni po nějakém slušném jetém na bazaru.

        0 0
    • milan.v  

      Už to tu padlo – v této cenové relaci buď stavitel nebo Decathlon, pro který jsem já osobně…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.